Anasayfa
8 Ağustos 2021, 11:54
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada çocuk bakıcısı olduğunu görmenin yorumu nedir?

Rüyada çocuk bakıcısı olduğunu görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
merhabalar ben rüyamda çocuk bakıcısı olarak kendimi görüyorum ve hiç tanımadığım bir ailenin çocuklarını kendi evlerinde bakıyor olacağım ve nedense ailemin bundan haberi olmadığı için hepsi gelip kontrol ediyorlar ve sonra ben çocuklara bakıyorum 2 taneydiler hiç sorun çıkartmıyorlardı fakat aklıma bişey takılmıştı ben 3 günlük bakmak için anlaşmıştım ama hiç para konuşulmamıştı ve ben 1. gün bitmeden uyanıverdim teşekkürler şimdiden 🙂

Okudunuz mu?  Rüyada çikolata görmek

Cevap: Rüyada çocuk bakıcısı olduğunu görmenin yorumu nedir?

Desert Rose
1- ÇOCUK

Rüyada çok çocuk görmek, zenginliğin ve mutluluğun işaretidir.Rüyada erkek çocuk görmek iyi bir
habere ,kız çocuk görmek kötü bir habere işarettir. Süt emen bir çocuk görmek sevince işarettir . Hasta
bir çocuk görmek, kendi çocuğunuzun çok sağlıklı olacağı; fakat başka sorunlarla karşılaşacağınız
anlamına gelir….

Okudunuz mu?  Rüyada cinlerin eve musallat olduğunu görmek

İmam Nablusi

arşivden

_____________________________

2-Çocuk bakıcısı şefkatli, eğitme ve öğretme yeteneği olan kimseye; Kıymetli şeyleri güvenle teslim edilebilecek emin bir kimseye delalet eder.
Rüyasında dadılık yaptığını gören kimse, uzun ve zahmetli bir işe girecek demektir.
Dadı görmek, iyiye yorumlanir. Rüyasinda bir dadisi oldugunu ve ondan küçük yasinda dinledigi masallari tekrar anlatmasini rica ettigini görmek, eğer bir yardima ihtiyaci varsa, mutlaka bekledigi yerden yardim görecegine; öyle bir yardim beklemiyorsa, bulundugu isinden daha fazla para kazanacagi bir mevkie gelecegine delalet eder. Dadisinin elini öperek duasını aldigini gören, Allah’in (C.C) rizasini almis bir kuldur. Bu rüya dün-yada ve ahirette islerinin yolunda gidecegine isarettir.
Çocuk bakıcısı şefkatli, eğitme ve öğretme yeteneği olan kimseye; Kıymetli şeyleri güvenle teslim edilebilecek emin bir kimseye delalet eder.
alıntı…

Bu kategoride yer alan Rüyada çocuk bakıcısı olduğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada çocuk bakıcısı olduğunu görmenin yorumu nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.