Anasayfa
10 Eylül 2023, 13:38
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Peygamber efendimizin gelmesini beklemek

Rüyada Peygamber efendimizin gelmesini beklemek

ases
çok kalabalıktık,bu kalabalığın etrafı alevli ateşlerle çevriliydi.herkes savaşa gidecek hazır bir şekilde bekliyoruz.içimde bir sevinç ve heyecan var,çünkü peygamber efendimizi göre bilecektim.peygamber efendimizi bekliyorduk sonrasını hatırlamıyorum.satırları dahi yazarken hala o nuru görebilecekmişim heyecanı var,boğazım düyümleniyor,yorumunuzu bekliyorum.muhakkakki herşeyin iyisini Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada rüzgarın kapı pencereyi açması

arifselim
Selamun aleykum. Rüyada eğer peygamber aleyhisselam görülürse buna sahih rüya denir. Çünkü şeytan kendisini rüyada dahi peygamberin yerine koyamaz. Bu şekilde bir rüya ise ancak ona olan muhabbetin ve özlemin rüyaya bir şekilde yansımasıdır denebilir. Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimiz evime geliyor

Cevap: peygamber efendimizin gelmesini beklemek

Ufkuaçık
ases!

Bak muhterem kardeşim.Senin gönlüne Allah tarafından peygamber efendimizin sevgisi veya aşkı nakşedilmiş, müjdeler olsun sana!

Zannerdersem sen, devamlı okumakta olduğun bir salavat-ı şerifenin hadimi olmuşsun gibi geldi bana!.Okuduğun selavat-ı şerifenin esrarı yüreğinde nur olarak gelmiş, NE MUTLU SANA!..

Okudunuz mu?  Rüyada peygamberimizin ayak izini görmek

Rüyada Hz.Muhammed efendimizi beklemek

Kayıtsız Üye
Selam aleykum.. Ben rüyamda Hz.Muhammed efendimizi bekliyordum.. heryer karanlikti.. merdivenler de vardi bu arada bulundugumuz yerde.. kenardan birileri bana soyledi ki, Hz.Muhammed efendimiz geliyor.. ben de cokca hevesle merdiven tarafa gitdim, bekliyordum.. merdivenlerde asagida yukariya doğru isiklar yanmaya basladi.. benim de gozlerim doluyor.. duygulaniyorum ki, sonunda ben de gorucem diye.. ve tam geliyordu ki, ben goremeden uyandim.. ne anlama gelir acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada parmak çocuk görmek

arifselim
Aleykum selam. Kalpteki peygamber sevgisine ve özlemine işarettir. Peygamber aleyhisselamı beklediğini görmek sünnetine sarılmak gerektiği manasında da tabir edilir. Ona bol bol salavat getirin ve sünnetine sıkı sıkı yapışın. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda bir ortamda oluyorum açık bayanlarda var aynı şekil akşam.vakti balkonda oturuyoruz uzakta bir tane ağaç var altında bir tane insan görüyorum bana ışık tutuyo yakıp sonduruyo ardından karşıdan devesinin yularından tutan biri geliyor ben peygamberimiz geldi diye düşünüyorum ama yüzünü göremiyorum karanlık sadece suret olarak görüyorum tekrardan geri dönüp gidiyor. Gerçekten peygamber efendimiz midir acaba ?

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizi deve üstünde görmek

Tohat
Hayırlı günler. Eğer hazreti Muhammed (s.a.v.) olduğunu hissetmişsen Salih bir rüyadır. Rüya sahibinin durumuna göre değerlendirilir. Rüya sahibinin ne sıkıntısı varsa halolacak ve ferah erecektir. Dinine olan bağlılığını artırmaya çalışacak, güzel amellerde bulunacak ve yolunu bu şekilde çizecek manasındadır. Yine de kişi hal durumuna bağlı olduğundan bildiğin kimse varsa yüz yüze tabir etmende fayda vardır. Hakkıyla yalnız Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada rus görmek

rüyada peygamber efendimizi beklemek , rüyada peygamberi beklemek, rüyada peygamber efendimizin gelmesini beklemek

Bu kategoride yer alan Rüyada Peygamber efendimizi görmek ne ile tabir olunur başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Peygamber efendimizin gelmesini beklemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.