Anasayfa
25 Aralık 2023, 9:31
missa02
Abone

İstemediğim halde meni suyu geliyor,cünüp olurmuyum?

İstemediğim halde meni suyu geliyor,cünüp olurmuyum?

Kayıtsız Üye
Ben bir kaç konu okudum ama kendime net bir cevap bulamadım. Konu başlığı daha önceden açılmış olabilir ama içeriği farklı olucak heralde benim konumun.

Sıkıntım şu;
1- Ben sevgilimle konuşurken istemediğim halde meni suyum geliyor. Artık adına meni mi denir tam bilmiyorum. İç çamaşırımda ıslaklık oluyor. Ben gusülümü alıyorum tertemiz oluyorum. Sonra bir ara sevgilim mesaj atıyor yada ben atıyorum konuşuyoruz, o an canım cicim deyipte normal sohbet ederken (Havadan sudan bahsederken vs.) o sıvı geliyor. Kendimi sıkıyorum inşAllah gelmez öyle bir sorun yaşamam diye ama yinede geliyor. Ben bu durumda cünüp olurmuyum. Kuran okuyup, namaz kılıp, oruç tutabilirmiyim.?

2- Aynı durumu ben onun yanındayken elini tuttuğumda, ona sarıldıgımda ve ona sarılarak yürüdüğümde de yaşıyorum. İstemeden de o sıvı yine geliyor. Bu durumda sünüp olurmuyum veya ibadet edebilirmiyim?

Beni aydınlatırsanız sevinirim..Yabancı gelecek kelimeleri az kullanırsanız makbule geçer. Allah razı olsun şimdiden.


Cevap: İstemediğim halde meni suyu geliyor,cünüp olurmuyum?

muvahhidim
Kardeş;
Müslüman bir gencin sevgili adı altında bir kız bulup ona bakması, konuşması hatta dokunması doğru değil haramdır..!!!
Aynı şeyler Müslüman bir kız için de geçerlidir.
Bu önemli uyarıyı yaptıktan sonra soruna gelecek olursak;

İstemdışı gelen sıvı mezidir meni değildir..
Mezî; beyaz ve ince bir su olup şehvet (cinsel ilişki) hissinin üstün olduğu anlarda meydana gelen bir sudur.
Mezi’den dolayı gusül gerekmez.

Ancak Meniden dolayı gusledilmelidir..!

Okudunuz mu?  Allah'ı görmek ile ilgili Ayet ve Hadisi Şerifler

Meninin üç özelliği vardır:
1- Sıçrayarak çıkması,

2- Hazzın hasıl olması.
3- Yaş iken hamur kokusunu, kuru iken yumurtanın beyaz kısmının kokusunu vermesidir.

O’na emanet ol..
celle celeluh..


Cevap: İstemediğim halde meni suyu geliyor,cünüp olurmuyum?

Ufkuaçık
Sevgiline yaklaşmazsan bu meni olayı kökünden çözülecektir.Hayal etmeyi bırak!. Yaptığın Allah katında da haramdır.


Cevap: İstemediğim halde meni suyu geliyor,cünüp olurmuyum?

sadık
Aynı şey bendede oluyor 2 aylık evliyim eşimle şakalaşsam bile sıvı bir şey geliyor


Kayıtsız Üye
istenmeden gelen sıvı MEZİ dir


Kayıtsız Üye
Slm sevgilimle tlf msj istemeyerete sıvı ince bir suyu geliyor oruçumu bozarmı güsül abdesti almaya gerek varmı. Lütfen bir cvp bekliyorum çok zor bir durum


Merhabacı
Mesala kadın fotoğrafı gördüğüm zaman tabi erotik bakımından ve biraz kurcaladiktan sonra Boxer im ıslak sıvı değdiği zamanda kuru oluyor ve bu namaza engelmidir?


arifselim
Çoğu arkadaşlar meni ile mezi suyunu karıştırıyorlar. Meni şehvetle ve fışkırarak gelir meni ise sadece şehvetin oluşmaya başladığı anlarda gelen şeffaf bir sudur ve zevkle akmaz.


Kayıtsız Üye
1 – Ben video izliyordum saka vidyosunda kadini gogsu korukuyordu ona bakarken hafif birseyler camasirima deydigini hissettim az gelmis ti. Işde oldugm için gusülde alamiyorm namaz kilabilirmiyim

2 – Ben uyurken bende sperm geliyor.hic seks dusunmuyorum.ama nasıl oluyo anlamiyorum.yardim edin


arifselim
Bu tür ufak akıntılar mezidir ve mezi insanı cünüp yapmaz. Bu izlediğin şeyler ise haramdır tövbe etmelisin.

Okudunuz mu?  Ceza ve İşkence Arasındaki Fark Nedir?

2- Bu ne kadar sıkılıkta geliyor. Eğer çok aşırı geliyorsa doktora gitmelisin. Yok çok sık değilse her uyandığında meni gördüğünde gusletmelisin.


Kayıtsız Üye
Simdibi onceki mesaji okudum anladim tamam iç çamaşırımiz islak oldu onunla namaz kilabilirmiyim


Kayıtsız Üye
MENİ geldiyse gusül almak zorundasınız. Sadece MEZİ ise değdiği yerleri yıkamanız yeterlidir.


Kayıtsız Üye
Ben uykudayken bir sıvı geliyor simdi orucluyum gusül abdesti gerekir mi!


arifselim
Değerli kardeşim. Uyku halinde rüya görülsün veya görülmesin meni gelmesi halinde oruç bozulmaz. Sadece gusül abdesti almak yeterlidir.


Kayıtsız Üye
Durduk yere penisimin ucunda hafif bir ıslaklık hissettim tükürük gibi birşeydi gusül gerektirirmi ve o halde namaz kılabilirmiyim


klav
Mezi gelmesi guslü gerektirmez.


Kayıtsız Üye
Bir anda aklıma hasan Allah’a c.c isyan ve küfür geçse .anında silkelenmek vede derhal tövbe pişman olmak. Ama yine de rahatsız olmak Ya Rabbim af etmezse korkuyorum tövbe ayetler okuyorum imanı tazelemek için amentu vede şehadet getirmek, iki rekat namaz kıĺıp Allah’a yalvarmak, ama aklıma yine yeniden vesvese geliyor ya Rabbim beni afetmesse diye içimi kemiriyor kahroluyorum dün akşamdan beri, ne olur Rabbim Afedermi beni


Kayıtsız Üye
Siz supede kalmayin her konuda gusl abdestinizi alin, şüphe uyandircak bir şey ve bir gusl abdesti almak bukadar zor olmasa gerek


Kayıtsız Üye
Benim hiç bişey beklenmedil bir anda su gibi bir sıvı geliyor banyo da sonrada oluyor bu tekrar gusül almam gerekiyormu?yani ben banyomu yapıyorum çıkarken birdan su gibi bir sıvı geliyor dokunduğunda eline yapışıyor ve kokusu yok ne yapmalıyım.

Okudunuz mu?  Zekat ile ilgili vaazlar

arifselim
Bu suya benzeyen şeffaf ve yapışkan sıvının adı mezidir. Mezi sadece namaz abdestini bozar. Mezi kişiyi cünüp etmez. Çeşitli cinsi düşünce, görme ve hissetme gibi durumlarda mezi akar.


Kayıtsız Üye
Arkadaşlar ben gusül gerektirmeyen sıvı geldiğini düşünüyorum her şey ona uyuyor.ama Boxerımda beyaz leke bırakıyor.ne yapmam gerekiyor.


AKA
Leke yıkanınca geçer sıkıntı yapmana gerek yok.


Kayıtsız Üye
Saygı değer hocam ben sevgilimle konuştuğum ve mesaj attığında bulustugumda benden sevk suyu geliyor hocam ne yapmam lazım hoca doktora gitmeme gerek varmi hocam ben namaz kılıyorum gusül abdest almama gerek varmi hocam bana yardımcı olursanız sevinirim


afsarbeyi
Sadece mezinin değdiği çamaşırı değiştir başka bir şey yapmana gerek yok. Akıntı doğaldır. Tavsiye olarak ta haramdan uzak dur.


Kayıtsız Üye
Merhaba utanarak bir sorum olucak dün gusül abdesti aldım erkek arkadaşımla konusurken normal bir sekilde içimde istemeden bir ürperti oldu tualete gittiğimde yapıskan sarımsı meni gibi bir sey vardı ama herhangi bir sey yasamadım bekar bir bayan oldugum için menimi mezimi bilmiyorum gusül abdesti almadan ve telefonla konusmadan epey önce kendi kendimi tatmin etmistim 40 in ustu adim atip küçük tualetimide yapmistim sonrada gusül abdestimi almıstım disariya atamadigım icerde kalan menide olabilir bilmiyorum gusül abdesti alirken çok zorlaniyorum icim urperdi diye cunup olmusmuyumdur bu konuda çok hassasım ne yapmam gerekiyor acil cevap yazarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Sadatı Nakşibendi Silsilesi Tüm kolları hangileridir?

@hmet
Bu soru daha önce yine cevaplandı lütfen bir soruyu bir kaç defa yollamayalım
sadece bakmak ve konulmaktan dolayı genelde mezi gelir
kendini tatmin etmişsen o zaman meniyi bilmen gerekir


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler, benim şöyle bir sıkıntım var. Ben neredeyse her gün bunu yaşıyorum ve gün içerisinde de tekrarlıyor. Ben hiçbirşey yapmayarak kendi kendine bir şey oluyor organımda ben bir şey yapmıyorum kendi isteğimle bu neden oluyor? Gusül almam gereklimidir? Çamaşırımda bir ıslaklık görmüyorum. Gusülüm bozulur mu lütfen yanıtlarmısınız?


dr_ebuzer
Meni ve mezi konularını araştır. Mezi gusül gerekmez.


Kayıtsız Üye
Erkek arkadaşımla internet üzerinden normal bir sekilde yazısırken icim bazen tuhaf oluyor dünde gusül abdesti almıstım bu günde normal şekilde yazıstım ama içim yine biraz tuhaf oldu pamuk koymustum camasırıma bir baktım pamuğun uzerinde sarımsı kokulu meni gibi bir sey var özel bölgemide silince yapış yapış sıvılar vardı bir sey yapmadığim halde böyle neden oluyor hiç bilmiyorum gusül abdesti almakda kolay gelmiyor şimdi ben cünüpmüyüm 🙁 gusül abdesti almam gerekiyormu?


arifselim
Öncelikle sana haram olan birisi ile yazışma. Bu yaptığın caiz değildir. Bu tür zamanlarda gelen sıvı mezidir, meni değildir. Çünkü meni sadece orgazm olunca çıkar. Mezi, sadece namaz abdestini bozar ve kirlenen yerler temizlenmelidir.


Kayıtsız Üye
Erkek arkadaşla konusurken yada yazisirken icten gelen anlik hafif zevk verici urperti sonucunda gelen ıslaklık yada gelen yapışkanımsı sarımsı yada beyazımsı veya saydam olan sıvı cunup yaparmı yoksa gelen meni değilde mezimidir gusül abdesti almak gerekirmi?

Okudunuz mu?  Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardir (şiir)

————

uyandığımda menimi mezimi bir türlü çozemediğim sarımsı yapıskanımsı uzun ve vajinamın içinden sünerek çıkarttığım sümük gibi biraz bulanık renkte meni gibi bir sey vardı rüyamdada bir sey gördüğümü net olarak hatırlamadım ama yinede icim rahat etmedi aradan baya zaman gecti kucük abdestimi falan yaptım ama 40 adım yurumedim sonra gusül aldım cıktıktan bir zaman sonra küçük abdestimi yaptigimda hiç bir sey yoktu sonra normal bir erkek arkadaşim aradı cinsellikle ilgili bir sey dedi genel bir konu olarak o an icim bir an bir kötü oldu aniden aradan bayaaa bir zaman gectikten sonra tekrar küçük abdestimi yaptım bir baktım yine o sunücu bulanık sarımsı uzunlamasına ele alınca boyle top gibi sümük gibi anlatilanlara göre meniyi andıran cıvık olmayan ele alınan ifade etmeye calisiyorum ne oldugunu mazur görun azcıkda kokulu gibiydi bir sey yapmadigim halde sadece anlık olarak icimde bir seyler olması cunup yaparmı beni bide popomu silerken hafif saydam sıvı gibi gibi bir sey geldi yine gusül abdestimi almam gerekiyor yoksa benmi kuruntu yapıyorum


sedatt
Bu tür durumlarda mezi gelir. Mezide gusül gerekmez. Yalnız nikahsız bu görüşmelerin haramdır.


Kayıtsız Üye
Merhaba kendimi tatmin ettim 2 defa birisini gece birisinide sabah sonra uyudum saat 17 sıralarında yada 17 ye geliyordu gusül almak için banyoya girdim 44 adımın üstünde adım attım evin içinde sonra küçük tualetimide yaptım ozel bolgemi yıkadim banyodada iyice temiz olsun diye 3 ün ustunde yıkadım sampuanladım falan sonra guslümü aldım çıktıktan sonra kücük tualetimi yaptım özel bölgemde bir sey yoktu sonra bir erkek arkadaşım aradı bayanların özel bölgesiyle ilgili bana göre iğrenç bir laf dedi ki zaten o insanla bu tür konusmalar yaptığı için konusmak istemiyorum konusmucamda bundan sonra tekrar kücük tualetimi yapmaya gittigimde yine özel bölgemde bir sey yoktu tam seviniyordum ki kücük tualetimi yaptıktan sonra bir sey bacağimamı değiyor sallanıyormu hatirlamiyorum böyle sünücü uzunlamasına sümük gibi sari renkli meniye benziyen bir sey vardı tam alıyordum onu yere düstü peceteyle onu alirken baktığımda sari renkliydi şimdi acaba kendimi tatmin ederken icerde kalan menimi bu bilmiyorumki ama resmen sallanıyordu ve bu dedigim gibi 2.defa kücük tualetimi yaparken çıktı ilkinde cıkmadı telefon konusmasından dolayımı bir sey oldu ki ama bir seyde yapmadımki sadece terbiyesiz belden asagi konustu ben de kızdım konusma bole diye peki ben ne yapmalıyım şimdi gusül tekrarmı almalıyım çok su harcadıgımdan çokta vesveseli olduğum için asırı zorlanıyorum gusül abdesti alırken ne yapmam gerekiyor simdi benim?

Okudunuz mu?  Şeytana küfür etmenin hükmü nedir,şeytana söven günaha girer mi?

ACİLSERVİS
Gece cünup olmuşsun. Geceden sonra sabah namaz, öğle namazı, ikindi namazı geçmiş bunlar dert değilse neden akıntılar dert olsun ki.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum Hayırlı Ramazanlar
Bana ramazanda çok yoğun şekilde vesvese geliyor . Her gece dua etmeme rağmen karmaşık rüyalar görüyorum ıslaklık görmesem dahi şüpheye düşüyorum. Bide penisimde ereksiyon olmadan ani kasılmalar oluyo çok değişik bişey ve ben meni geldiğini zannediyorum. Ve bu kasılma ile gün içinde çok karşılaşıyorum. Bana bir yol göterirseniz Allah hepinizden razı olsun

Okudunuz mu?  Bir mum diğerini tutuşturmakla ışığından birşey kaybetmez anlamı

Selametle

Cevabınız için teşekkür ederim
Sizce sık sık olan bu kasılmalar olduktan sonra ikide bir boxerımı kontrol etmeme gerek var mı? Bide sabah kalktıgımda sapık rüya gördüğümü hatırlıyorum ama ıslaklık yada yapışkanlık hissetmeden uyanıyorum.Ama şeytan ıslaklık olup kurumuştur gibi vesvese veriyo. Boxerımda renkli olmadığı için haliyle şüpheye düşüp oruç tutmaktan namaz kılmaktan çekiniyorum.Yani Ramazan ayını bayadır bekliyodum heyecanla dünyam başıma yıkılmış gibi oluyor. Fazla üstüne gitme gibi yazılar okudum. Neyapayım sizce?
Selametle


ACİLSERVİS
Ve aleykümüsselam Zannediyor olman meni geliyor anlamına gelmez. Meni ikide bir gelecek bir şey değil. Meni ve mezi konularını araştır.


Kayıtsız Üye
Selaminaleykum ben yatağa yattimda hep hayal ediyorum tovbe est cekiyorum bir zaman sonra tekrar hayal eddiyorum bir kizla iliskiye girdimi ama uyumuyorum aslinda gece oldu bir sivi geldi sabah namazından 1 saat önce bilemedim ne oldunu yapiskan gibiydi elimi yikadim yatağa yattim sabah namazını kilmadim yani sizce hayal etmem haram mi birde ezan okununca gusül almadiysam haram olur mu


ACİLSERVİS
Meziden dolayı gusül gerekmez çamaşırına bulaşırsa çamaşırını değiştirip namazını mutlaka kıl. Hayallerden kendini alıkoyamıyorsan mezinin çamaşırına bulaşmamasına dikkat et. Gusül gerekmez.

Okudunuz mu?  Saç gürleşmesi için dua

Kayıtsız Üye
Bir bayanım ben dün akşam üzeri gusül abdesti aldım ama sanki islaklık vardı yada psikolojik oyle hissettim baya bir sure beklemistim gusül abdesti almak için sonra disari falan ciktim yurudum uyudum uyandığımda rüyamdada herhangi bir sey gördüğümü hatırlamıyorum tualete gittim arka tarafımı yıkarken sünücü bir sey geldi gusül abdesti almalıyım gusül abdesti alırken en az 2 saat banyoda kalıyorum gece uyurken aklıma olur olmadık tetbiyesiz seyler geldi kendimi hep engelledim ama engelleyemeyi basaramadiğimda oldu oldu o da şu şekilde içimde kıpırtı oldu ama böyle zevk almak değil bir anlık kalp atısı gibi ozel bolgenin atması ifadede edemiyorum sonra uyandiğimda o sünücü uzunlamasına olan sey cıktı ne yapmalıyim gusül alırken psikolojimde bozuluyor aklıma olur olmadık seyler geliyor ltfn acil cevap verirmisiniz 🙁

Herhangi bir şey yapmadığım halde iç çamaşırımda akıntı vardı sonra özel bölgemin iç tarafına baktığımda biraz bulanık beyazımsıydı hatırladığım kadarıyla az yoğun meni gibi bir şey vardı çıkarttım bu olaydan bir kaç gün önce gusül abdesti almıştım hiç bir şey yapmadan bu çıkan içinde gusül abdesti almalımıyım acil cevap verirseniz sevinirim


ACİLSERVİS
Birinci sayfada akıntı özellikleri yazılıdır. Hangi tarife uyduğuna bakarak karar verebilirsin.


Kayıtsız Üye
Hocam ben geçenlerde okulda sınava girdim ve sınavın sonuna doğru bir soruyu yanlış yaptığımı fark ettim sonra sildim tekrar çözecekken saate baktım süre neredeyse bitmek üzere o an baya bir heyecanlandım elim ayağıma dolandı ve meni çıktı.Bu sıvı mezi değil meni bundan eminim.Sınavdan sonra lavaboya gidip baktım meni.Zaten çıkarken de meni olduğu belliydi.Okul bitince eve gider gitmez gusül aldım.ben o meni çıktıktan sonra cünup olur muyum.Lütfen cevaplayın.

Okudunuz mu?  Nureddin Yıldız Hoca Güvenilir Mi

arifselim
Hanefi mezhebine göre meniden dolayı cünüp sayılmak için o meninin şehvetle çıkmış olması gerekiyor. Eğer bu anlattığın durumda meni çıkarken şehvetle çıkmamışsa gusül almana gerek yoktur. Sadece bu namaz abdestini bozmuş olur.


Kayıtsız Üye
gelen sıvı mezi dir meni değil. o sıvı ile gusül bozulmaz namaz abdesti bozulur. mezi ye zevk suyu da denir. mezi erkek organının her canlanmasında vücut tarafından meni yolunun kayganlaşması için salgılanır ki meni çıkışı hızlı ve kolay olsun. organı harekete geçiren her konuşma dokunma sonrası ıslanma olur. bu sebeple şafilerde kadına dokunduğun anda namaz abdesti bozulur. hanefide dokunmayla bozulmaz ama bu zevk suyu çıktıysa bozulur. kısaca mezi namaz abdestini meni gusül abdestini bozar.


Kayıtsız Üye
Evet o iç çamaşırı haram olur yıksan tekrar abdestini tazele ve kıl.


Kayıtsız Üye
Kardeşim aynı şey bendede oluyor ve benim piskolojikmen midem bulanıyor buna bir çöźüm bulursan banada haber ver teşekkürler


Kayıtsız Üye
Dokunmadan nasıl meni çıkar meni durup dururken çıkan bir sıvı değil terleme olacak yorulma olacak 2 saniyede olmaz lütfen Allah rızası için yalvarıyorum gidin doktora sorun utanmayın 2 saniyede olur mu deyin tedavi olmanız lazım diyecek hocaların dediği gibi bir sıvı geliyorsa o mezidir ama illa meni çıkıyor diyorsan doktora sormalısın burayada yaz cevabını biz de bilgilenelim ne olur dokunmadan 2 saniyede o iş nasıl oluyor her heyecanlanmaya gusül almaya kalkarsak ülkede su kalmaz bu elimizde olan bir şey değil maalesef kötü bir devirdeyiz istem dışı istemediğim halde oluyor diyorsun bu nasıl oluyor ayrıca şehvetsiz meni gusül gerektirmez bunu bilmiyor Musun elimde olmadan şehvetleniyorum diyorsan mezidir diyorlar mezi gusül gerekirse ülkede su kalır mıydı sence özellikle bu devirde ne kadar meşgale bulsakta sokakta,internette her yerde şehvetlenme şansımız maalesef ki var şehveti engellemenin yolu maalesef ki yok Allah bu yüzden evlenin buyurmuştur.

Okudunuz mu?  Allah'a kitaba sövmek

Emrah
Kardeşim aynı sorunu bende yaşıyorum ve bende günde 10 kere falan oluyor hemde her gün ama hastanede hangi bölüme randevu alıp gidebilirim bilmiyorum randevu alıcağım bölümün adını biliyosa söylermisin lütfen


ACİLSERVİS
Üroloji doktoruna randevu alabilirsin.


istem dışı meninin gelmesi, zevk suyu gelmesi, sevgiliyle konusurken gelen akinti

Bu kategoride yer alan Okulda Sakal Bırakma Yasağı ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstemediğim halde meni suyu geliyor,cünüp olurmuyum? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.