Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:48
sizden01
Abone

Panik atak için dua yokmu

Panik atak için dua yokmu

elif_arda
ben 29 yaşındayım 20 senedir panik atak hastasıyım hastalık hiç olmadıkyerde hiç olmadık zamanda kriz olarak geliyor.terleme titreme nefes alamama nolur ama nolurrrrr bir dua bu hastalık artık bitsin istiyorum psikolog psikiyatr hepsine gittim olmuyor.farz ibadetlerimi zaten yapıyorum onları soylememe bile gerek yok o benim kulluk vazifem manevi eksiklik diyolar da oyuzden söyledim lütfen derdi veren Rabbim mutlaka dermanıda verirmiş biliyorsanız çözüm nooollluuurrr yardım edin şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Yardım edin işin içinden çıkamadım

Cevap: panik atak için dua yokmuuuuuuuu???

Jıhad
Rasulullah’ın Dua ile Tedavisi (İbn Mace Tıb Bahsindeki) “Ebubekir Şatıri’den”

İbn Ebi Leyla’dan, onun babası Ebû Leylâ’dan şöyle dediğine dair naklettiği rivayet edilir:
Ben Peygamber (s.a.v.)’in yanında oturuyorken bedevi bir arap onun yanına geldi ve:
Benim, ağrıları bulunan bir kardeşim vardır dedi. Peygamber:
Kardeşinin ağrıları nedir , diye sordu. O,
onda bir parça delilik vardır dedi. Peygamber:
Git onu bana getir , dedi.
(Ebâ Leylâ) dedi ki: Bedevi arap gitti, kardeşini getirdi. Peygamber (s.a.v.)’in önünde oturttu.
Peygamber (s.a.v.)’in ona Fatiha’yı, Bakara suresinden ilk dört âyeti, ortasından “ilâhınız tek bir ilahtır” (Bakara, 163) ve Ayetu’l-Kursî ile birlikte iki âyeti, sonundan da üç âyeti okudu. Al-i İmran suresinden de bir âyet okudu. Zannederim: “Allah kendisinden başka hiçbir ilâh olmadığını… açıkladı.” (Al-i İmran 18) ayetini okudu.
A’raf suresinden de: “Şüphesiz Rabbiniz o Allah’tır ki… yarattı.” (Araf 54) âyetini, Mu’minûn suresinden bir âyeti: “Kim buna dair hiçbir delili bulunmaksızın Allah ile birlikte başka bir “Doğrusu Rabbimizin şanı çok yücedir. O ne bir zevce edinmiştir, ne de bir evlat.” (Cin, 3) âyetini, Saffat suresinin başından on âyet-i kerime, Haşr suresinden üç ayet-i kerime; “De ki: O Allah’tır, bir ve tektir” (İhlas, 1) suresini ve Muavizeteyn (Felak ve Nas) surelerini okudu.
(Hasta olan) bedevi arap en ufak bir rahatsızlığı olmaksızın iyileşmiş olarak kalktı.

(İbn Mâce’nin Tıp bahsi)


Cevap: panik atak için dua yokmuuuuuuuu???

elif_arda
Allah kat be kat razı olsunnnnnn!! ama ayetel kürsi ile iki ayteti sonundada 3 ayeti okudu demişsiniz bunların hangi ayetler olduğunu anlayamadım.onemseyip cevap yazdığınız için Allah gercekten razı olsun bu duaları Allahın izniyle en kısa surede hemen yapıcam ve
size hep due edicemmmm

Okudunuz mu?  Huşu içinde namaz kılmak için neler yapmalıyız

Cevap: panik atak için dua yokmuuuuuuuu???

Candle
Panik atak için fatiha süresi şifadır.

ayrıca aşağıdaki videodaki tavsiyeleri dinleyiniz:

Depresyona Doğal Kesin Çözüm Pozitif Düşünmek

İbrahim Saraçoğlu

Depresyon İçin Dua


panik atak için dua, panik atak duası, Panik atak duası

Bu kategoride yer alan Allahın varlığından şüphe gelmeye başladı çok kötü oluyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Panik atak için dua yokmu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.