Anasayfa
4 Kasım 2023, 11:29
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede yumurta görmek

İstiharede yumurta görmek

gokalp
selamun aleyküm arkadaşlar 2 ay önce sevdiğim bir kızla ilişki kurup kurmamamın doğru olup olmayacağını kestiremediğim için istihareye yatma yolunu seçtim halis bir niyetle yatmaya çalıştım rüyamda neyse niyetin işte kısmetin diye bir -ses duydum ve 7-8 yumurta gördüm ancak yorumunu yapıyorum yardımcı olan arkadaşlardan Allah razı olsun


Cevap: istiharede yumurta gördüm

ugurdogan
Hz. Cafer-i Sâdık (r.a.) demiştir ki: Rüyada yumurta görmek, dokuz şekilde tâbir olunur: a) Evlat, b) Ehl-i Beyt, c) Mal, d) İzzet, e) Rütbe, f) Hacet talip etmek, g) Murada ermek, h) Hizmetçi, ı) Zevce.

Öte yandan senin ilişkiden kastın evlilik herhalde. Yoksa diğer türlü ilişkiler zaten caiz değildir.


Cevap: evlenmek için yattıgım rüyamda yumurta kırıyordum fakat yumurtalar birbirine bulaşmıyor bulanık su oluyor .aydınlatırsanız sevinirim

Kayıtsız Üye
Evlilik için yattıgım rüyamda yumurta kırıyordum fakat yumurtalar birbirine bulaşmıyor bulanık su oluyor aydınlatırsanız sevinirim


Cevap: istiharede yumurta gördüm

arifselim
Selamun aleykum. Bu rüyalar genellikle hayırla yorumlanır. İsteklerin mutlulukla gerçekleşmesine ve mevki anlamında da yükselmeye yorumlanır. İstihare için bu olumlu olarak tabir edilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba istiharede kavga ve yumurta beyazı görmek nasıl yorumlanır


arifselim
Merhaba. Bir rüya yorumlanabilmesi için ayrıntısıyla anlatılması gerekir. Bu kadar bir açıklama ile yorumlayamayız. Sadece şunu diyebiliriz; kavga tersi ile yani hayırlı tabir edilir, Yumurta da öyledir hayırlıdır.


Asım
Merhaba ben istiare ruyasinda çok sayida küçük ve büyük yumurta buldugumu gördüm aralarında bir iki tanesi kiriliyordu


arifselim
Merhaba. Rüyada ve istihare için olan rüyada yumurta görmek hayırlıdır. İstiharede ise rüyadan ziyade sizin içinize doğan his önemlidir. Bu his sizin için bir işaret olur.

Okudunuz mu?  İstiharede korkmak

Kayıtsız Üye
Merhaba evlilik için istihareye yatti arkadsim ve kavga gördüğünu yumurtayi soyup beyazini gördüğünu soyledi nasıl yorumlanir


arifselim
Merhaba. İstiharede veya bir rüyada kavga görmek tam tersi ile tabir edilir. Yumurta görmekte hayırlıdır. Ancak şunu bilemek gerekir ki istihare için rüyalar birer işaret olabilir ama insanın içine doğan his ve istek rüyalardaki işaretlerden daha önemlidir.


Kayıtsız Üye
Merhaba çocuğum olacakmı diye istihare ye yattım ne zaman olur diye buzdolabını açtım yumurtalık yerinde yumurtalar vardı 2 tane aldım sarı yumurtaydı yorumlarmısınız lütfen


arifselim
Merhaba. Şu işim olacak mı diye istihareye yatılmaz. Yani öyle bir şey yoktur. Ancak şu iş hakkımda hayırlı mıdır diye yatılır. Rüyanız ise bir rüya olarak hayırlıdır ve çok güzel gelişmelere işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hayatimda girmesi hayirlimı diye istihareye yatmiştım.iki yumurta kırılip sarıları yanyana geldi ne demektir bu


arifselim
Aleykum selam. Yumurta genel anlamda hayırlı olarak yorumlansa da, yumurtanın kırılması ise hayırla tabir edilmemiştir. İstihare rüyası olarak bu rüyan olumsuzdur denilebilir. Ayrıca sen içine gelen his nedir ona da bakman gerekir.


Kayıtiz uye
Merhaba benim oğlum la sevgilisi hayırlı mi değilmi diye yattım önce siyah bir üzüm gördüm sonra çıplak bir adam gördüm hemen gözlerimi kapattım ardindan dao oğlumun kız arkadaşının saçlarını oksarken gördüm rüya 3 aşamada olur diyorlar oğlumun kız arkadaşını bagrima yatırıp kızım gibi oksuyordum sizce bu hayırlı mi


arifselim
Merhaba. Rüya 3 aşamada görülür diye bir kaide yoktur ama gördüğün rüyanın tamamı olumlu ve hayırlı manadadır, Evlilik meselelerinde mutlaka danışmak ve araştırmak da gerekir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben de tayin işim için hayirli mi diye istihare ye yatmıştım günlük tavukların yumurtalarindan 2 tanesini beyaz bir arabadan inen kadin ve kocası eline almıştı ben de izin verdim almalarına bir tanesi de benim elimde iken babanneme e verdim yorumlayabilir misiniz? Teşekkürler

Okudunuz mu?  İstihare rüyası yorumlama

arifselim
Merhabalar kardeşim. Böyle konularda istihare değil istişare etmek yani danışmak gerekir. Rüya olarak bu olumlu manaya işarettir. Ancak sırf bu rüya ile amel etmek çok yanlış olur.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler ben 1 yıldır evliyim ve eşimle birlikte atama bekliyoruz bu nedenle maddi konuda çok sıkıntı yaşadığımız ve üzerine birde eşimin değerlerinin düşük olması nedeniyle çocuğumuz olmasının zor oldugunu öğrendik bu nedenlerle istihareye yattım maddi durum sıkıntılı oldugu içinde ilaçlar baya pahalı tedavi olamıyor malesef bu durumlardan o kadar bunaldım ki istihareye yattım ve o gece bizim olan bir evde gördüm eşimi ve kendimi ben biraz rahtsızmışım bu nedenle eşim sofrayı kuruyordu sofrada 5 yada 6 tane erkek cocugu vardı büyüklü küçüklü onlar oturuyor eşim ise mutfaktan yiyecekler getiriyordu bende kanepede uzanıyordum masaya doğru uzanıp bakıyorum ne var diye çok zengin bir sofraydı ve dikkatimi en çok çeken siyah ve yeşil zeytinler oldu sonra eşim elinde bir tabkla içeri geldi tabakta yine tam hatırlamıyorum ama 5 yada 6 olması lazım beyaz büyük güzel yumurtalar vardı o esnada kapı çalıyor ben gidip açıyorum annem ve yengem gelmişler bir an içimi sıkıntı kapldı annemle o dönemde aram bozuktu şimdi iyi çok şükür neyse anneme bağırmıyorum ama sert bir ses tonu ile gitmesini ve bizim anlaşamadığımız birbirimizi kırmayalım lütfen git diyordum onlarda arkalarını dönüp gidiyorlardı ve yine gözüm yumurtaları görüyorum uyanıyordum hala bebek istiyorum Rabbim ne zaman verir bilinmez Allah rızası için rüyamı yorumlar mısınız?

Okudunuz mu?  İstiharede birden fazla renk görmek

arifselim
Hayırlı günler. Bu tür konular için istihare olmaz. Zaten hayırlı olduğu belli olan durumlar zahmetli bir süreci olsa bile istihare ile hareket edilecek bir şeyi yoktur. Rüyaların istihareden bağımsız olarak ise çok hayırlıdır. Bereket, huzur ve mutlu bir döneme alamet eder. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba, sevdiğim bey için bir akrabamızı istiare yatırdım bana niyet hayırlımı hayırsızmı diye. Rüyasında 3 tane yumurta görmüş birtanesinin tepesi hafif kırık yada delik gibi birşeymiş, birde bianda bir odada pano gibi bişe belirmiş panoda siyah ve kırmızı noktalar varmış. Sizce yorumu nedir?


arifselim
Merhaba kardeşim. İstihareyi senin kendin yapman gerekir. Herkesin kendisi yapması sünnet ve doğru olandır. Bu gördüğü rüyalar ise istihare açısından net bir işaret olmaz. Sana tavsiyem istihare bir daha ama kendin yapman olur.


Kayıtsız Üye
İstiare için rüyamda tuvalette gidiyorum ve büyük abdestimi yapıyorum. Tam olarak ne olduğunu anlamadığım 3 tane taş yada yumurta benzeri bişeyler çıkıyor boyutları yumurtaya benzer şekildeydi fakat çok sert değillerdi yorumlar mısınız


arifselim
Bu rüyan genel anlamı itibarı ile hayırlı işlerin olacağı manasına gelmektedir. Ancak istihare için en doğru yani en isabetli işaret senin içine gelen hissin sana işaret olarak kabul edilir.


Kayıtsız Üye
İstihare rüyamda bir evin içindeyim pencereden baktıgımda yüksekce dağlar, dağların üstü yeşilliklerle kaplı. Üstümde sarı bir pantolon var kirlenir bu havada diyerek o evin sahibinden başka bir pantolon istiyorum kırmızı renk veriyor buda kirlenmez mi diye düşünüyorum. Daha sonra mutfaktan bir bebek ağlıyor, ben mutfağa yanına gittiğimde ağlaması duruyor susuyor sadece bana bakıyor öyle. Nasıl anlamlandırabilirim?

Okudunuz mu?  İstihare namazı sonrası görülen renkler

arifselim
İstihare rüyasında ayrıntılardan çok senin içine o konuda gelen hissin önemlidir. Olumlu yada olumsuz olarak içine doğan yani kalbinin meylettiği şey sana bir işaret olarak kabul edilir. Gördüğün rüya ise açık bir işaret olarak yorumlayamayız.


Kayıtsız Üye
İstiharede rüyamda pasta yapıyordum arkadaşlarımdan tarif öğreniyordum bana kek yapmayı öğretiyorlardı keke yumurta kırıyolardı 2 tane normal yumurta 2 tane minik yumurta bende elime alıp onlar olmaz diye yumurtalara bakıyordum sizce hayırlı mıdır


arifselim
İstihare için bu rüya hayırlıdır. Zaten kalbine uyanınca istiharen ile ilgili olarak bir his gelir ve bu kalbinin meylettiği şey sana bir işaret olarak kabul edilir. Şayet için rahat etmediyse bunu hissetmediysen tekrar istihareyi yeniden yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
– Merhaba istihareye yattım ve sadece yumurta çırptığımı gördüm.istihareye yatma nedenim erkek arkadaşımla evlenmenin hayırlı olup olmayacağıydı.

– Selamün aleyküm ben istihare yaptim ayrıldigim sevgilimle barisicaz mı falan die ve ev sahibimizin gelinini gördüm elinde bir tane haşlanmış yumurta ile kapının önünde duruodu sizce hayır mıdır?


arifselim
– Merhaba. Öncelikle evlilik için gerekli adımların atılması gerekir. Örneğin o kimse hakkında gerekli araştırmalar yapılmalıdır ve yinede kararsız kalınırsa istihare edilebilir. Bu rüyan yeterli bir işaret değildir.

– Aleykum selam. Şu iş olacak mı veya şununla barışacak mıyım gibi şeyler için istihare yapılmaz.


Kayıtsız Üye
İstihareye yattım işlerim için elimde oklava yufka açıyordum pek düzgün açtığım söylenemez sonra açtığım yufkaya yumurta sarısı sürüp yağda kızarttım ama ne ablama geldiğini çözemedim


arifselim
İstihare için bur rüya hayırlı ve olumludur. Ama rüya olumlu yada olumsuz olsa bile, insanın kalbine bir yöne meyletme hissi gelir ve bu his daha açık ve net bir işaret olarak kabul edilir.

Okudunuz mu?  İstiharede patron görmek

Kayıtsız Üye
Kuzenimin eşi için istihareye yattım işini bırakıp yurt dışına yerlesmenin hayırlı olup olmadığını öğrenmek için rica ettiler rüyamda çok büyük yesil dağlarda yakalanan insanlar köle olarak satıldı bir kutu beyaz yumurta kırılıp dökmeden kaseye koyuldu ve beyaz çamaşır makinasında berak temiz sular taştı nasıl yorumlamali


arifselim
İstihareye ancak herkes kendi işi için yapması sünnettir. Bunun tersini yapmak ise mekruhtur. Bu gördüklerinde hem olumlu hemde olumsuz şeyler vardır. Bu yüzden net bir işaret vardır diyemeyiz. En doğrusu onların kendileri için yapmalarıdır.


@tuba@
Birni seviyorum beni istemeye geldiler olmadı ailem vermedi onun niyetine yattm rüyamda elimde 2 yumurta vardı biri düştü kırıldı sonra civcivler gördüm annesiz kalmışlardi sonra bacağım ağrıdı bir baktım kan toplamış kestim baya kan geldi teyzem pansuman yaptı zor durdurdu ben annm kız kardeşim bir yere gidiyorduk evimizin yani mezarlık gerçekte sonra oraya cenaze aracı geldi polis geliyordu karşıdan o kişinin abisi geliyordu anneme bakıp gülüyordu ruyami yorumlar misniz acaba şeytani o bir ruyami yoksa ilahi
o bir rüya mı bu çok cikmazdayim o kişiyi seviyorum oda beni seviyor ama bı turlu kavusamiyorz çok dua ediyorum ama hiç olmuyor acaba zamanı var yoksa olmayacak mi

Selamun aleyküm 2 Yildir sevdiğim biri var oda beni seviyor istemeye geldiler ailem vermedi istihareye yattm bu gece rüyamda yumurta gördüm elimde 2 tane vardi bir tanesi kırıldı sonra beyaz civcivler gördüm annesiz kalmışlardı etrafda koşuyorlardı sonra nenemi gördüm bir tane beyaz horoz bir tane de siyah hindi kestim dedi ama ben görmedim rüyamda onlar bziimdi niye kestn dedim annen soyle istedi dedi sonra ayağıma Ağrı girdi arkası balon olmustu onu patlattım baya kan geldi beyaz hali vardi oraya damladı teyzem pansuman yapıyordu sonra ben annem kiz kardeşim evden çıktık gercekten bizim evin yanında mezarlık var rüyam da cenaze aracı geldi kalabalıktı orası sonra polisler geliyordu ve karşıdan? sevdiğim kişinin abisi geliyordu takım elbise beyaz gömlek giymişti anneme bakıp gülüyordu ama sanki kötü niyetle dalga gecer gibiydi kafam karma karışık simdi ise korku hissi var içimde hep yatıyorum? ama hep karışık görüyorm hep bir yerlere saklaniyorm kaciyorum ama o kisiyide çok seviyorum oda beni seviyor ne yapmalıyım

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında hacca gitmek

arifselim
Aleykum selam. Gördüğün rüyaların karmaşık ve berrak değildir. Ancak senin bu durumunda istihare edecek bir şey yoktur. Çünkü istihare ancak kararsız kalındığında yapılır. Eğer öyle bir durum ise o zaman istihare yapılabilir. Esas olan ise kalbinin neye meylettiğidir. Dilersen bir daha yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
Birlikte olduğum biriyle evlenmek istiyoruz ama bazı sebeblerden dolayı olmuyor istihareye yattım 1. Gün ağlayarak neden beni terk ettin diyorum 2. Gün ise evdeyim yumurtalar kırılıyor, temizleyin çok kötü kokuyor diyorum. Ruyami yorumlarsaniz sevinirim iyi günler

Selamun Aleykûm, evlenmek istediğim biriyle aramızda bazı sorunlar var birbirimizi çok seviyoruz ve istihareye yatmak istedim 1. Gün benden ayrıldığı için agliyordum neden beni terk ettin diye 2. Gün ise evdeyim yumurtalar kırılıyor ve temizleyin çok kotu kokuyor diyorum. Ruyami yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Bu gördüğün rüyaların sana şu manaya işarettir diyemeyiz ama istihare esnasında yada uyanırken kalbine gelen his sana işaret kabul edebilirsin. Şunu da bilmek gerekir, daima ilk önce istişareler yapılmalıdır yani araştırma ve fikir alışverişleri olmalıdır. Buna rağmen kararsız kalanlar istihare yapabilir.

Okudunuz mu?  İstihare namazı ve duadan sonra görülen rüya yorumu nedir?

Gülhane
Allah rızası için yorumlarmısınız istihare yaptım Rüyamda bir torbada çatlak beyaz yumurtalar vardı bilemedim güzel hissettim ama çatlak olunca emin olamadım lütfen yorumlayın

Lütfen yorumlayın istihare yaptım Rüyamda bir torbada çatlak beyaz yumurtalar vardı bilemedim güzel hissettim ama çatlak olunca emin olamadım lütfen yorumlayın


arifselim
Rüyada yumurtayı çatlak görmek iyi değildir. İşlerinin yolunda gitmeyeceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder. Eğer için rahat etmediyse bir daha istihareyi tekrar edebilirsin. İstihare esnasında yada uyanınca kalbe gelen his kişiye bir işaret olur.


armuttartı
Sevgilimle evliliğin hayırlısı olup olmadığı için yattım. Rüyada bembeyaz bir yumurtayı 3-4 yaşlarında bir çocuğa kırmadan vermeye çalışıyordum. Yumurta pişmiş değildi. Ve kırgın olduğumuz bir aile evine davet ediyodu girmeye çekiniyordum sadece adım atamıyodum oraya. Hiç olumsuz kötü bir şey görmedim öyle buralar netti rüyada ve kötüde hissetmedim hiç yorumlar mısınız lütfen


arifselim
Rüyanda kötü veya olumsuz bir mana yoksa da bu rüyan sana çok açık bir işaret olmaz. Çünkü esas önemli olan istiharede rüya değil senin kalbine gelen hissindir. Eğer kalbine huzur ve rahatlık hissi gelmişse bu hayırlıdır, yok eğer sıkıntı ve darlık hissi gelmişse bu hayırsız anlamında kabul edilir.


Kayıtsız Üye
Kaybolan altın yüzüğüm için şüphe ediyorum tanıdık birisi almıştır diye bu sebepten istihare duasını okuyup yattım niyetim ise eğer hırsızlıkla kaybolduysa iyi renkler kendim kaybettiysem kötü renkler göreyim diye niyet ettim rüyamda beyaz yumurta gördüm çok sayıda bana verilmek isteniyordu ama ben almıyordum ve sonra oğlumun kıvrandığını görüyorum tuvaletini yaptırıyorum ve idrarıyla beraber kan geliyordu bir sürü yorumunu merak ediyorum teşekkürler

Okudunuz mu?  İstiharede deniz ve gökyüzü görmek

arifselim
Maalesef böyle konular için istihare yapılmaz. İstihare sadece kararsız kalınan konular için yapılabilir ama bu senin anlattığın gibi olaylar karşısında yapılmaz. Örneğin evlenmek istediği kişi hakkında tereddüt yaşayan istihare yapar.


Kayıtsız Üye
sevdiğim erkekle yeniden barışıp barışmama konusunda kararsız kaldım ve istihareye yattım. ilk gece yeşil çekirdeksiz üzüm ikinci gece haşlanmış yumurta gördüm. Bu ilişkiyi ailem onaylamıyor. Lütfen yorumlar mısınız??


Tohat
Aslında istihare ilim ve bilge kimselerle yapılmış istişareden sonra eğer netice alınamazsa yapılması tavsiye edilir. Yine de yattığınız rüyaya göre olumlu yönde olduğunu söyleyebiliriz. İki rüyaya bakarak netlik kazanmaz. Fakat diğerlerini de yatarken kalbinize sirayet eden hisse de odaklanmanız gerekir.


Kayıtsız Üye
merhaba annem benim için istihare namazına yattığında ilk gün rüyasında bir koli çiğ yumurta temizlediğimi görmüş .verilen yumurtaların çiğ olduğunu bılmeden yumurtanın sarısını soyup temızlemişim ve etrafımdaki insanlar sarısını nasıl bu şekilde temizlediğimi anlayamamış ve duruma şaşırmıslar pişmemiş bir yumurtayı nasıl sarısından bu şekilde ayırdım diye. Bekarım acaba evlilik isteyip düşünecek mi ya da hayırlı biri çıkacak mı diye niyetlenerek yatmış.Bu rüya ne anlama geliyor acaba?


arifselim
Merhaba. Maalesef böyle niyetlerle istihare yapılmaz. Yani bu şekilde geleceğe dair şu veya bu şey olacak mı diye dinimizde istihare yapmak yoktur. Sadece kararsız kalan kişi istihareyi de kendisi yaparak Allah’tan bir işaret dilemesi ile istihare yapılmış olur.


Esma_9876
Selamun Aleyküm, beni isteyen birisi için istihareye yattım. Erkek tarafının annesi vefat etmiş durumda. Rüyamda ise mutfaktayım ben annesi ve kız kardeşiyle beraber kek yapıyoruz. Annesi oldukça samimi, sıcakkanlı ve neşeli davranıyordu. (Ki gerçek hayatında sert mizaçlı biri olduğunu söylediler) annesi yere oturmuş kek için malzemeleri mi topluyordu artık neyse, ben ve kız kardeşinden kek için malzemeler istiyordu. benden de yumurtaları kırıp şekerle karıştırmamı istedi. Bende tezgaha yöneldim 2 yumurtayı kasenin içine kıracakken bir kase alıyorum içinde yoğurt var içine aniden kırınca tüh yaa diyorum annem kaselerin içine birşeyler koymuş.. sonra yumurta dağılmamış bir vaziyette ordan alıp diğer kaseye koyuyorum onda da krem şanti mi ne var sonra 3. Ye koyuyorum onda bişey yok. Ve yumurtalar da dağılmadan düzgünce koyabiliyordum.. hocam sizce bu istiharenin yorumu nedir? Şimdiden teşekkür ederim saygılar.

Okudunuz mu?  İstiharede kırmızı ve beyaz renk görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. İstihareyi sadece rüyada görülenlere bağlayıp tabir etmek sonucu hakkında bizi yanlışa düşürür. Rüyan hayırlıdır ve müjdeli bir haber alacağına işaret eder. Fakat bununla birlikte uyandığında güzel hislerde uyandığından eminsen bu istiharen için daha kesin bir mesaj içerir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Wlif
Merhaba dün gece ben istihareye yattım eski sevgilim hayırlı mı dönecek mi diye, rüyamda dedemin cenazesiydi ama dedem geçtiğimiz aralık ayında vefat etti. amcam benden kola istiyordu dolaptan kola aldım dolap gri renkti, kapaklı dolap olduğu için dışı da beyazdı . Dolabı açtığımda birden fazla beyaz yumurta gördüm. İki kutu siyah kola gördüm, bardak almak için mutfağa gittiğimde turuncu, mavi , saydam renkler gördüm bardaklarda bunun manası nedir lütfen açıklar mısınız?


Tohat
Merhaba. İstihareden bir netice almak için iki yönteme başvurulur. İlki his ikincisi renkler. Gördüğün renklerin birbirine zıt olması olumlu veya olumsuz olması hakkında yorum yapmamızı engeller. Hislerinden eminsen buna göre kendin de yorumlayabilirsin. Allah doğrusunu bilendir tabi.


Gizliuye27
Selamün aleyküm ben istediğim, bir, şehire gitmek için hayırlı mı yoksa değil mi, diyerek istihare kalmıştım. İlk baş kırmızı meyveli bir ağaç gördüm sonra birden mutfağa ışınlanıp yumurta kırıyorduk sonra kabı düştü ben buldum havaya kaldırıp herkese gösterdim sonra uyandım

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında siyah köpek görmek

Yeni, üyeyim De acaba ne zaman cevap alabilirim 🙂 ve cevap verilince bildirim geliyor mu şimdiden teşekkür ederim


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan hayırlıdır. Başarılı olup bu başarının ardından mutluluğun katlanacağına, şanslı olup işlerinin açılacağına, makam mevki sahibi olup kariyerini yükselteceğine ve hem sosyal hem maddi hem de manevi olarak en iyi dönemlerini yaşayacağına delalet eder. Eğer uyanırken hissettiklerin seni huzurlu ve mutlu etmişse hayırlı olduğunu söyleyebilir. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam
İstihareye sevdiğim erkek için yattım. Uzun zamandır yüzüğünü takiyorum ailesi beni istemeye gelmedi hâlâ. Bende beni istemeye geleceklermi evlenecekmiyiz diye istihare yaptım sonuç olarak 3 tane beyaz yumurta gördüm birde beyaz be siyah elbiseli bir bayanı dans ederken gördüm..


Tohat
Ve aleyküm selam. Yumurta görmek hayırlıdır ve mutlu olmak huzuru yakalamak istediğine nail olmak ve kısmetinin yaklaşıp evlenmek olarak tabir edilir. İstihare rüyası olarak da beyaz rengi görmenin eğer hissiyatından eminsen hayırlı olacağını gösterir. Yine de istiareye önem vermek de gçfayda hayırdır. Allah en iyisini bilendir.


istiharede yumurta görmek, istihare rüyasında yumurta görmek, istiharede beyaz yumurta görmek

Bu kategoride yer alan İstihare namazından sonra Dua edersek sakıncası var mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede yumurta görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.