Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada desenli altın bilezik görmek

Rüyada desenli altın bilezik görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda komşumuzun desenli bileziğini gördüm.ama sadece bakıyordum.hiçbirşey yapmıyordum.bu ne anlama gelir???
cevaplarsanız çok sewinirim


Cevap: rüyada desenli altın bilezik görmek

Desert Rose
ALTIN

Rüyada altın görmek, sağlığa ve umuda işarettir. Rüyada altın bilezik takmak, rüya sahibinin eline geçecek mirastır. Altın görmek, ferahlığa, rızka, salih amele, üzüntü ve kederin gitmesine, zevceye,

Okudunuz mu?  Rüyada doğalgaz görmek

evlada, ilme, hidayete, altından yapılan süs eşy alarına delalet eder. Altın saymak: Kısa sürecek bir hastalığa, Altın bozdurmak: Üzüntüye, Altın bilezik: Şeref ve itibarınızın artmasına, Altın saat: Yapacağınız işlerde bazı suistimallere maruz kalacağınıza, Altın yüzük: Dostlarınızdan sitem işiteceğinize, Altın külçe: Dostlardan uzaklaşmaya, Altın yaldızlı kitap: Zor bir işi başaracağınıza, Birisinden altın almak: Saygın bir kişinin etkisi altında kalmaya,

Okudunuz mu?  Rüyada Diş Fırçalamak görmek (İmam Nablusi)

Altın zincir: Çok gizli bir sırrınız olduğuna,

Üzerinize altın saçılması ise aslı olmayan kötü sözler işiteceğinize işarettir.

İmam Nablusi

Altın görmeyi keder ve sıkıntıya yoranlar da vardır.

Bilezik tabiri


Bir erkeğin, rüyada elinde bir bilezik bulunduğunu görmesi, onun elinin darlığına delalet eder. Eğer elinde altın veya gümüşten birtakım bileziklerin bulunduğunu görse, o kimsenin salih bir adam olduğuna hayır ve hasenata çalışan ve onlara öncülük yaptığına delalet eder. Eğer düşmanları varsa allah-ü Teala kendisine imdat ve yardım eder.Rüyada evinde altun bilezik olduğunu gören kimsenin eli yüce, kendisi in”am ve ihsan sahibi bir kimse olur.

Okudunuz mu?  Rüyada duanın kabul olduğu görülebilirmi

Bir melik rüyada tabaasının ellerinde bilezikler görse, o melik ta-baası hakkında yumuşaklık gösterir ve onların arasında adaletli icraatta bulunur. Tebaası da kazanç ve geçimlerinde berekete nall olur ve melikin devlet ve saltanatı devam eder.Rüyada sultanın elinde bilezik takılması şöhretle beraber sultanın eliyle meydana gelecek fetihlere delalet eder. Bilezik, erkek çocuğa veya rüya sahibinin akrabalarını ziyaret etmesine delalet eder. Bilezik, hizmetçiye de delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Diken görmek (İmam Nablusi)

Kadınlar için bilezik, nail olacakları nimet ve sevinçtir.Bir kimse rüyada gümüşten bir bilezik görse o kimsenin malı artar.Bilezik, erkeklerden rüyada onu takınan kimse için üzüntü ve kederdir. Kadın için İse bezektir. Çünkü bilezik kadmlara mahsus ziynet eşyasıdır. Eğer bilezik ölüler üzerinde görülse o ölülerin cennette olduklarına delalet eder. Bazı tabirciler altun bilezik onu rüyada takınan için mirastır, dediler.Bilezik bekar kimse için hanımdır.


İmam Nablusi

Okudunuz mu?  Rüyada Domates görmek (İmam Nablusi)

Cevap: rüyada desenli altın bilezik görmek

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda gördüm eşim baba altin bilenzik aliyordu bende bilenzigi susluyirdum


Cevap: rüyada desenli altın bilezik görmek

arifselim
Merhabalar. Rüyanız her açıdan hayırlı bir rüyadır. Estetik ve zerafete yorumlanır. Ayrıca ortak bir maldan size düşecek bir mala sahip olmaya da yorumlanmıştır.

Okudunuz mu?  Rüyada doğum yapan kadın görmek

rüyada altın bilezik takmak imam nablusi, Ruyada işlemeli altin bilezik görmek, rüyada altin bilezik kus desenli desenli kus g

Bu kategoride yer alan Rüyada diş kırılması dökülmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada desenli altın bilezik görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.