Anasayfa
14 Haziran 2023, 19:56
missa4
Abone

Sürekli olarak kocasının ağzına küfreden bir kadının dini nikahı ne olur?

Sürekli olarak kocasının ağzına küfreden bir kadının dini nikahı ne olur?

Kayıtsız Üye
Sürekli olarak kocasının ağzına küfreden bir kadının dini nikahı ne olur?


Cevap: Sürekli olarak kocasının ağzına küfreden bir kadının dini nikahı ne olur?

Jıhad
Kocaya Küfr/Nankörlük Etmek


Cevap: Sürekli olarak kocasının ağzına küfreden bir kadının dini nikahı ne olur?

@mir
kadının böylesi de hiç çekilmez
Allah korusun
bazı erkeklerin evlerine bir türlü gitmek istememelerinin sebebi bu tür kadınlar olsa gerek
her ne kadar bu konuda mazur olmasalar da

Okudunuz mu?  Kuran okuma hatim etmek

Cevap: Sürekli olarak kocasının ağzına küfreden bir kadının dini nikahı ne olur?

İnanc
Allah ıslah eylesin Allah hidayet nasip eylesin..


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Açıkçası yardım istemek için değil sırf anlatayım içimde kalmasın diye yazıyorum. Karım ne ana ne baba demeden küfür ediyor. Hem de erkek olarak benim bile ağzıma alamayacağım küfürler. Dışarıda bir erkek aynı küfürleri etse cinayet çıkardı. Ama ben evimde karımdan duyuyorum bu küfürleri. Hem de ona iyilik ederken duyuyorum bu lafları. Kırılacak kalp bırakmadı. Dayanacak takatim kalmadı. Erkeklik gururum kalmadı. İnançsız biri olsam çoktan öldürürdüm kendimi. Çok dua ettim düzelsin diye. Hangi günahım ın bedelini ödüyorum bilmiyorum. Ümitsiz umutsuz bir insan oldum artık. Çok defa konuştum sözler verdirttim ama tutmadı. Her kavgada ana baba demeden küfür ediyor. Ağzıma bile sövüyor uyarıyorum ama anlamıyor. İslami olarak her yolu denedim. Yatağı ayırdım konuştum uyardım. En son çare döverim dedim iyice haklıyken haksız oldum. Ben ona o küfürleri ederken vurunca sen beni dövüyorsun şikayet edecem dava açacam boşayacam vesaire gibi laflar duydum. Ailemle zaten görüşmüyor babamın yüzüne bağırarak haykırarak konuşuyor. Zavallı babamsa boşver oğlum sen mutlu ol lazım değil biz gelinimize sahip çıkarız diyor. Boşanmaya kalktım kaç kez tehditlerle ağlamalarıyla acıtasyonla yine vazgeçirdi beni. Bugün yine adamlığıma gururuma dokunacak laflar etti. Ben ona kıyamıyorum dokunmaya. Psikolojik destek önerisinde bulundum lakin kar etmedi. Önce babanla sen git diyor. Yıkılmış bir evliliğin enkazından yaşamaya çalışıyorum.

Okudunuz mu?  Camiye giderken yanımızda seccade götürmemiz lazım mı

fth123
Çok ağır bir imtihan, insan ne diyeceğini şaşırıyor.


bbgbbg
Abi bir erkek olarak karınızdan sorumlusunuz ve karınızı davranışlarını düzeltmeye çalışmalısınız.İnsanların İslama laf uzattıkları Nisa-34. ayetteki uyarın,yatakları ayırın ve dövün hükmünün ne kadar yerli olduğunu gösteren bir durum içindesiniz.Siz erkek olarak bir şey yapmadan bekleyemiyeceğinize göre karınızın islah olması için birşeyler yapmanız gerekir ki zaten yapmışsınız.Ama karınız bir yolunu bulup ordanda haklı çıkmış.Eğer karınızı cidden seviyorsanız alttan almayın.Çünkü siz alttan aldıkça yaptıklarını abartacak ve Allah(azze ve celle) muhafaza ahirette ceza çekecek.O yüzden bundan sonda küfür etmesine mani olun.Babanıza bağırmasına mani olun.Allah(azze ve celle) kendinizi ve ailenizi ateşten koruyun buyuruyor.Kendinizi ve karınızı ateşten korumaya çalışın inşaAllah.Rabbim yardımcınız olsun.

Okudunuz mu?  Araf zamanı ne demektir

kadın kocasına küfür ederse nikah düşer mi, Br kadin kocasina sürekli kufur etse ne olur, bir kadin Allah’a küfür ederse nikahi dusermi

Bu kategoride yer alan Üzerimdeki büyü bozuldu büyü bitti mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sürekli olarak kocasının ağzına küfreden bir kadının dini nikahı ne olur? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.