Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada silahlı saldırıya uğramak

Rüyada silahlı saldırıya uğramak

Macromon
Selamün aleyküm. Çoğunlukla gördüğüm rüyaları hatırlamam. Ama çok nadir etkisinden kurtulamadığım, ama ne anlama geldiğini hissettiğim rüyalarım oldu.
Bu sabah saat 05:00’te ise gördüğüm kabusun etkisiyle inleyerek ve tüylerim diken diken olmuş vaziyette kalktım. Rüyamda: "ileri derece sistemlerle korunan bir evim var. Öyle ki yattığım yerden kalkıp, lambayı açıp, su içmek için lavaboyu kullanmamla beraber evin dışından bir kapak açıldı ve uyarı sesleriyle top veya roketatar gibi bir silaha büyük bir mermi otomatik olarak yerleştirilip kapak yeniden kapandı. Daha sonra yine eşimin yanına yatacaktım ki ufak banyo penceresinden; soldaki çatıya atlayan bir karaltı (adam) gördüm. Sonra banyo penceresine yaklaştığımda ise birden fazla siyah giyinmiş maskeli adamlar olduğunu gördüm. Bunlardan birisi ayağını içeri doğru attığı sırada, ben bağırıp onları gitmeleri için korkutmaya çalıştım ama iki-üç tanesi otomatik silahlarıyla içeriye, üzerime doğru geldiler. Tam bu esnada onları kaçırmak için çıkardığım sesten daha hafif bir sesle inlerken" uyandım.
Hala tüylerim diken diken oluyor. Eşimle çok kritik bir dönemi yaşıyoruz. Rüyalarımı normalde hatırlamam ama çok önemli ve hayatımı değiştiren rüyalar gördüğüm olmuştu. Bu rüyanın da eminim çok önemli bir anlamı olmalı, ama çözemedim. Lütfen yardım edin.

Okudunuz mu?  Rüyada sprey ile bayıltılıp, tecavüze uğramak

Cevap: Evime silahlı saldırı oldu !

Ufkuaçık
Ve aleyküm selam muhterem kardeşimMacromon!..Öncelikle hoş gelmişsiniz.Sefalar getirdiniz.

BU BİR RÜYA DEĞİL CİNLERİN GÖRÜNMESİDİR.KANAATİMCE SİLAHLI CİN ASKERLER EVE DADANMIŞLAR.Siz her halde bir şeyler okumuş veya yapmış oluyorsunuz.O karartılı askerlerin durumu cinlerin eve geldiğidir.Bunlar sana zarar veriyorlarsa ehli havvas hocalardan yardım almanız gerekir.

Gece yatarken:
1 Fatiha Suresi
1 Ayet-el Kürsi
3 ihlas suresi
1-Felak Suresi,
1’de Nas Suresi
ni ellerinize okuyup üzerinize sıvazlayın.

Birde şu duayı 7 kere okursanız çok rahat edersiniz.

Bismillahillezi la yedurru measmihi şey’ün fil ard. Ve la fissemâi ve hüves-Semîul Alîm

Anlamı:

"İsmiyle yerde ve gökte hiç bir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O, hakkıyla işiten ve her şeyi bilendir."

KAYNAK: (Ebu Davud, Tirmizi, İbni Mâce. Bkz. Sahih-i İbni Mâce 2/332)


Cevap: Evime silahlı saldırı oldu !

Macromon
Teşekkürler arkadaşlar. Ancak en mantıklı tabir "UFKUAÇIK" isimli arkadaştan geldi sanırım. Eşim sürekli kabuslar görür.dün gece de uyanıkken önünden bir karartı geçtiğini görmüş. Ama alışkın olduğumuzdan bana söylememiş. Bu sabah rüyamı anlattığımda söyledi. Ayrıca salonda kanepede uyurken, bilmediğim farklı-yabancı bir dilde konuştuğum olmuştu. Uyandığımda eşim ve kuzeni yüzüme korku dolu gözlerle bakıyorlardı. Cin olabilir, cinden korkmam ama açıkçası rüyayı sabah 05:00 sırası gördüğüm için büyük ihtimal sahih rüya olabileceğini düşünmüştüm. Allah yar ve yardımcınız olsun. Dua için teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Sandalet Görmek (imam nablusi)

Cevap: Evime silahlı saldırı oldu !

Ufkuaçık
Macromon kardeşim devamlı kabus görüyorsanız sahte olan cinci hocalara değili gerçek havvas ilmine sahip olana gidip derdinizi ona söyleyiniz.


Macromon
Teşekkürler abi. Ortaokuldan imam hatip mezunuyum. Arada kabuslarımız oluyor ama baştan dua ve sûrelerle halletmeye çalışacağız inşAllah. Yurtdışında yaşadığımız için zaten o ilme sahip birini bulmak zor olacak. Cinlerden korkmuyoruz çok şükür. Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. İyi geceler.


Ufkuaçık
Biz havas ilmine kendimiiz kptırmıyoruz.O, beni aşmaktadır.İşin aslını bilmeden konuşmayın.Cin, ifrit, ruhaniler bunlar var. Cinin varlığını inkar eden kafirdir.Hakkında birçok ayetler vardır.Hatta CİN suresi bile var..


ebediyyetyolcusu
Selamün Aleyküm

Rüya ile amel edilmez Kardeşim, rüyalar ya rahmani, ya şeytani, ya da karışık düşler olabilir.
Örneğin yorucu bir gün geçirdiysen ondan dolayıda kaynaklanabilir. Bir günah kusur vs. yaptıysan ondan dolayı olabilir. Bunun için kimseye gitmene gerek yok.

Okudunuz mu?  Rüyada siyah varlık görmek

Farz olan ibadetleri yapıyorsan mesele yok ama yapmıyorsan rüyalar bir uyarı mahiyetinde olabilir bu her insanda olmasa da bazıları böyle rüyalar görür korku ve azab gibi.

Gece yatmadan Mülk Suresini oku buna devam et bak bakalım bu rüyalar devam ediyor mu.
Mülk Suresi Kabir azabına manidir uyku da bir nevi ölüm gibidir.

Selametle


karadamlalar
süleyman(as)’ın şeriatı ile bizimki bir midir?büyünün dinimizdeki hükmü nedir ufkuaçık?büyük bir günah olduğunu,büyücünün-falcının şirk koştuğuna inandığımız malum değil mi?Allahın son yolladığı şeriat diye eski kurallar nesholunmuştur.mesela Yusuf(as)’a ailesi secde etmiştir fakat bu saygı secdesidir.fakat bizim şeriatımızda saygı secdesi kaldırılmıştır.

şifa ayetleri ile rukye yapmak caizdir,ona bir şey demedim ben.havas ilmi denilen şeyin büyü olduğunu söylüyorum.


Ufkuaçık
Ayetleri kötüye kullanıp büyü veya sihir yapmak haramdır, Şirktir.Korunmak için muska yapmak caizdir.Nice insanlar ayetleri yazdırıp şifaya kavuşmuşlardır.Bunu ben kendi gözümle gördüm.Hertürlü kötülükleri yapmak için şeytani cinlerden medet beklemek haramdır şirktir.İşte bunun içindir ki bazı arkadaşlarımız sapla samanı birbirinden ayıramıyor.Hadimi olanlardan kendi hizmetçilerini görürler.Bu ise burada anlatılmaz.

Macromon kardeşim.Kabus başka rüya başka şeydir.Kabusu genellikle ruhi dengesi bozulan ve cinlenen insanlar görür.Cinlenen insanın derdinden psikiyatrist anlamaz.onu ancak gerçkten havvas ilmine muvafık olmuş kişiler anlar.Buna da çaresi vardır.

Okudunuz mu?  Rüyada Sirke Gitmek/Sirk Görmek

Kardeşlerim siz rüyada ki cini görmek ile gerçekten cini görmek arasında farkı hakla anlayamamışsınız.Cinleri görenelrde vasr.erkese görülmez.Lakin cinlerin yaşadığı alanlar da vardır.

CİNLENMEK DEMEK ONA CİN MUSALLATI OLMUŞ CİNLERE BULAŞMIŞ DEMEKTİR.BU OLDUKÇA ÇOK MÜŞGÜL DURUMDUR.EN KÖTÜSÜ CİN SARASI DENİLEN İLLET SAHİBİNE ÇOK EZA VE CEFA ÇEKTİRİR.BUNUN TEDAVİSİ PSİKOLOJİK DEĞİL HAVVAS İLMİNE MUVAFIK OLMUŞ EHİL KİŞİLER TARAFINDAN TEDAVİ EDİLMEKTE ANCAK BU DA ÇOK ZOR OLAN BİR TEDAVİDİR.

Kabus ve karabasan denilen hastalık geçicide olsa bu da cinin veya cinlerin ona yaklaşması ve üzerinde ağırlık yapmasıdır.Bilimsel olarak bunu tam olarak ispatlayamıyorlar.Sadece yuvarlak ve muamalı bilimsel süslü kelimelerle ifade edip bu hastalık için ilaç veya hap veriyorlar.Çokları da başarısız oluyor.

Cinlerden korunma yolları vardır.Bunu burada açıklasak çok uzun sürer ki bunu herkes anlayamaz.

Mesela en basit olanı, BAKARA SURESİNİ HER GECE OKUMAKTIR.BU MÜBAREK SURE HER GECE OKUNURSA O EVE KESİNLİKLE CİNLER MUSALLAT OLAMAZ VARSA SİHİR (BÜYÜ) KENDİLİĞİNDEN BOZULUR.TECRÜBE EDİLMİŞTİR.

Okudunuz mu?  Rüyada Şeytan Allahın kılığına girebilirmi?

Macromon
Selamün aleyküm hayırlı geceler. Yorumlar için teşekkürler, ama keşke rüya tabirini bilen bir zât olsaydı aramızda ne iyi olurdu. Açıkçası havas nedir onu da bilmiyordum. Dua ediyorum. Belirli sûreleri okuyorum. Ama dün gece eşimin söylediğine göre yine kabus görüyormuşum, hiç hatırlamıyorum. Hayırdır inşAllah. Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm,
Rüyamda tam neresi olduğunu hatırlamıyorum ama kalabalık bir yerdeyim. Aniden bir kaç adam herkese ateş etmeye başlıyor. Ben o aırada bir kamyonun içerisindeyim ama şoför koltuğunda değilim. Herkesin vurulduğunu görüyorum. Kendi kendime sıra bana geldi diye bekliyorum… Aniden bir kadın şoför koltuğuna bir kadın ise yanıma oturuyor (ben ortalarındayım). Kamyonun anahtarı bende ve hemen koyup çalıştırıyorum ve o kadın süremeye başlıyor. Ve hep beraber bağırarak besmele çekiyoruz, oradan uzaklaşarak. Bu kadar hatırlıyorum. Yorumlarsanız sevinirim. Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya olumlu olarak tabir edilmez. Çok üzücü günler ve zamanlar geçireceğine, huzurunun kaçacağına ve sorunlarla karşılaşacağına işaret olarak yorumlanır. Bu tür rüyaları aslında herkese anlatmamak gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda evlere baskin yapiliyor herkes teker teker olduruluyor sira yanimdakilere geldi torunumdan basladilar 3 el ates ettiler ben o an kulaklarimi ve gozlerimi simsiki kapatip yalvariyorum yapmayin diye torunuma son kursunu sikmadan aniden uyandim .

Okudunuz mu?  Rüyada seyahat ettiğini görmek

arifselim
Bu rüya hayırlı ve olumlu manalarda tabir edilmez. Çok üzücü şeylerin gerçekleşeceğine ve yine aynı şekilde üzücü haberlerin işitileceğine bir alamet olarak tabir edilir. Elbette daima Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


erkam
Selamün aleyküm. Rüyamda kendime benzemeyen bir suretteyim ve bir tarla arazisindeyim,alabildiğine büyük bir arazi. Ufuk çizgisi çok geniş ve insan yapısı hiç bir şey yok. Tarladaki paslanmış tel çitler dışında. Rüyadaki suretimin aynısı uzaktan bana tehditler savuruyor ve beni öldüreceğini söylüyor. Bana tehdit savuran dahil 18 benzerim. Elimde uzun namlulu sniper var hepsini kurşun sektirmeden vuruyorum. Öyle dehşetliki sahneler ki yarım metre yanımda kendi suretimi vuruyorum ve bu suretler sanki zombi gibi saldırıyor. Rüyanın sonunda koşarak hafif bir yokuştan havalanıp atıyorum kendimi. Acaba rüyamın tabiri nedir.


arifselim
Aleykum selam. Öncelikle bu rüyanın kabus olması yani tabiri olmaması büyük ihtimaldir. Bir diğer görüşe göre ise, rüya sahibinin kibrine ve dik başlılığına işaret olarak tabir edilir. Bundan başka bunu özel bir şekilde tabir edemeyiz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüya tabiri: Manda görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda kalabalık okul bahçesi gibi bir ortamda ama hep sivil vardi ogrenci falan yoktu silahla biri çıkıyor ve rastgele ateş açmaya başlıyor. Yanimda annem var ikimiz birbirimizi korumaya çalışıyoruz. Bir müddet sonra ortalık sakinleşiyor. Eve geliyoruz. Aynı silahlı saldırı da çok samimi olduğumuz komşumuzun öldüğünü annem bana söylüyor ben şoka giriyorum. Sonra da uyandım zaten. Yorumlarsaniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Oluşacak veya olmuş kötü bir durumda töhmet altında kalacağınıza sizi destekleyenlerin olduğu gibi desteklemeyenlerin de olduğu bir durum söz konusu olacak. Bu kötü durumdan temize çıkacak ve sizinle beraber olanlarla sevineceksiniz demektir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Dark
Selamünaleyküm Hocam rüyamda birileri kavga ediyor bir kişi diğerine silah sıkıyor mermilerin değdiği adam geliyor silahı sıkan adamın elinden silahı alıyor (iri yapılı kuvvetli biri )))ona sıkıyor ve jarjörüne mermi doldurup yine sıkıyor sonra bize doğru yöneliyor ben ve yanımda biri var kaçıyoruz kaçarken yanımdakine sıkıyor banada sıkıyor arkamdan ama bir şey olmuyor ben kurusıkı diye düşünüyorum çünkü kimseye bir şey olmuyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Sabır Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Silahlı saldırı görmek ve silahlı saldırıya uğramak hayırla yorumlanmaz. İnsanın karşılaşacağı ciddi sorunlara, canının sıkılacağına ve huzursuzluklara işaret olarak tabir edilir. Elbette bu sonuçta sadece bir rüyadır ve rüyanın hayırnı dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Rüyamda İngiltere Özel Bir Türk Binasında Ajanlık gibi bir görevdeydim kuzenimde vardı ve bizim emrimizde birkaç kişi.. bize suikast düzenleneceği haberini alıyoruz bu arada binada birçok Türk televizyon kanallarının yerleride var o haberden sonra iyice dikkat ediyorduk bir yerde savaşırken (kılıçlarla) en sevdiğim kişi (ekip içinden) çok yorgun oluyordu adamlaın başında o vardı onun suikaste kurban gideceğini anlıyordum (ben olayları dışarıdan izliyorum) arkasından ekip içinden biri onu öldürmeye gidiyor bu kişi o haini arkadını dönüp boğazına sarılsada öldürülüyordu o öldüğünde herşeyi o savştan sonraya aldım yardıma gittim beni kimse görmüyordu o öldürmeden kılıçla hainin boğazını kessemde kılıç kesmiyordu en sevdiğim kişi ölüyordu bu haber bana binada geliyordu bizde kendi odamızın içinde dışarıdaki isyancılara karşı direniyorduk (bizi yakalamaya geldiler) bilgisayardaki verileri kurtarırken kuzenim bana herşeyin benim yüzümden olduğunu ve bu görevi en başından beri istemediğini söylüyordu ben ise sanki ben istedim diyordum o esnada kapımız kırılıyor ve bizi ele geçiriyorlardı çok kalabalıktı o esnada canlı bombayım diyip kaçmayı düşünürken isyancılardan biri bombayı çıkarıyordu o esnada herkes kaçmaya başladı bomba patladı ben ve ekibimde sıyrıldık ve hemen o bölgeden çıktık binanın merdivenlerine gittik çıkmak için ama merdivenler aynı yere çıkıyordu o televizyon kanalları ise bölgelerini kapatıyordu geri dönemiyorduk o yüzden tam binada mahsur kaldık derken bir televizyon kanalı çalışanı bizi kendi alanlarına çağırıyordu koşup giriyorduk bizi çıkaracağını söylüyordu tek yolun gizli bölgeden denize atlamak olduğunu söylüyordu ben korkuyordum köpek balıklarından ve ölmekten ilk başta kabul etmedim ve kendilerinin çıktığı yerden çıkmak istesemde yerin yok olduğunu söylüyordu son çare ekiple atladık o esnada sahil güvenlik geldi ve bizi güvenle dışarı çıkardı bizi karada bekleyen biri vardı aldı bizi kod adımı sordu söyledim bunu kullanmamamı söyledi ve yeni kod adı verdi birşeyden konuşurken ben bağırarak ben en sevdiğim adamamımı şehit verdim birçok kişiyi şehit verdim diye bağırıyordum sonrasında ise özel bilgisayarların olduğu yere gidiyorduk klavyesi sanki uzay mekiği gibiydi sonra sebepsiz oyun oynuyorduk 🙂

Okudunuz mu?  Rüyada saksı Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Ajan olduğunu görmek kimsenin bilmesini istemediğin bazı bilgi sıvaya eşyalara sahip olduğuna kimsenin eline geçmesini ya da bilinmesini istemediğine işarettir. Dikkat etmediğin takdirde öğrenilmesi ile üzülüp çok etkileyeceğim bir durum olabileğine bunun dışında olumlu ve hayırlı bir rüyadır. İşlerini kimseyi önemsemeden emek vereceğine, çalışarak uzun vadede biriktirdiğin tecrübelerini, birikimlerini ve alın terinin hakkını en iyi şekilde elde edeceğine, hatta zengin olmak gibi bir duruma sahip olacağına ilişkin iş ve getirisi ile alakalıdır. delalet eder. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada sağırlık Görmek (imam nablusi)

rüyada silahlı saldırıya uğramak, rüyada silahlı saldırıya uğradığını görmek, rüyada silahlı saldırı

Bu kategoride yer alan Rüyada sevdiğinle arabada olmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada silahlı saldırıya uğramak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.