Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:44
missa94
Abone

Sibel Üresin kimdir?

Sibel Üresin kimdir?

Kayıtsız Üye
Sibel Üresin hayatı ve eserleri hakkında bilgi.


Cevap: Sibel Üresin kimdir?

ebediyyetyolcusu
Sibel Üresin Kimdir

1976 İstanbul doğumlu
Davranış Bilimleri dalında eğitim almış
Yaşam Koçluğu ve Aile Danışmanlığı eğitimlerini tamamlayarak uluslararası sertifika sahibi olmuş.
Fatih Belediyesi, Ümraniye Belediyesi, Sıcak Yuva Vakfı, Mavi Haliç Derneği, İSEGEV Vakfı gibi kurumlarda eğitim ve seminerler vermiş.
Halen Hilal TV’de ‘Burda Hayat Var’ isimli Kadın ve Aile Programını, VİZYONTÜRK Radyo’da ‘Bir Derdim Var’ programını hazırlayıp sunmakta.
Habername.com sitesinde haftalık köşe yazıları yazmakta.
Yaşam Koçluğu Sertifika Eğitimleri, Farkındalık ve Kişisel Gelişim Seminerleri vermekte.
Aile ve Evlilik Danışmanlığı yapmakta
Yazılı ve görsel medya dahil, tüm çalışmalarını MAWERA bünyesinde yürütmekte.
Çok eşliliği savunmakta. Bir erkeğin dört kadınla evlenebilmesi için Medeni Kanunun değiştirilerek çok eşliliğin yasallaşması gerektiğini savunmakta.!!!!

Okudunuz mu?  Kız çocukları için hanım sahabe isimleri

Cevap: Sibel Üresin kimdir?

karadamlalar
islam karşıtı tarafların tepkisini çekmiş bir yazardır.4 eşle evlilik Allah’ın mübah kıldığı bir haktır.kimse çok eşli olduğundan dolayı kınanamaz.ancak ne var ki günümüz türkiye toplumunun örfünde çok eşlilik yok,çok garip bir şey olarak algılanıyor.çok eşlilik,eşini savaşlarda yitirmiş olan dul kadınlar için de bir haktır aslında.

Okudunuz mu?  İslama uygun dini erkek isimler

Cevap: Sibel Üresin kimdir?

ebediyyetyolcusu
Çok Eşlilik hakkında ayette "Şayet adaleti sağlayamayacağınızdan korkarsanız, o zaman bir (eş) ya da sağ ellerinizin malik olduğu (cariye) ile (yetinin). buyrulmakta."

Eğer yetim (kız)lar konusunda adaleti yerine getiremeyeceğinizden korkarsanız, bu durumda, (onlarla değil) size helal olan (başka) kadınlardan ikişer, üçer, dörder olmak üzere nikahlayın. Şayet adaleti sağlayamayacağınızdan korkarsanız, o zaman bir (eş) ya da sağ ellerinizin malik olduğu (cariye) ile (yetinin). Bu, sapmamanıza daha yakındır. (Nisa Suresi, 3)

Okudunuz mu?  Hapşırırken ve öksürürken meni gelirse cünüp olunur mu?

karadamlalar
adalet lafı karıştırılıyor bazen,tüm eşleri aynı şekilde sevmek dediğimiz olay algılanıyor(ki bu yanlış ve de zordur),doğru olan adaletli olmak eşlere hakları konusunda adaletli davranmaktır.yoksa rasulullah(sav) da eşlerinden en çok aişe(r.a) annemizi severdi.


sibel üresin kimdir, sibel üresin kim, sibel uresin kimdir

Bu kategoride yer alan Arkadaşlar dinimi ögrenmek,tövbe etmek istiyorum ama bir türlü nerden başlayacagımı bilmiyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sibel Üresin kimdir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.