Anasayfa
15 Ocak 2022, 20:17
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada hilal ye yıldızı yan yana görmenin yorumu nedir?

Rüyada hilal ye yıldızı yan yana görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
rüyamda hilal ve yıldız yan yan bayrağımızdaki gibi değil ay yukarda yıldız aşağıda yan yana değil ama çok yakın birbirine. Küçük bir kız var yanımda yeğenim kayra bak kayra ay yıldız diyorum sonra arapça yazıları fark ediyorum gökyüzünde. hilal yazıyor arapça ikinci kelime sad la başlıyor ama okuyamadan ben yere düşüuorlar şok oluyoru düştükleri yeri bulmaya koşuyorum kayra ile sonra uyandım . Hayırdır inşAllah!! Etkiledi rüya beni..


Yorum: Rüyada hilal ye yıldızı yan yana görmenin yorumu nedir?

arifselim
Ay ve yıldızı bir arada görmek hayırlıdır. Genellikle hayırlara, iyi ve güzel işlere, güzel ahlak sahibi olmak gibi güzel anlamları vardır. Allah’u tealadan hayırlısını dilemelisin. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Yorum: Rüyada hilal ye yıldızı yan yana görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda hilal ve yıldızı yan yana gördüm hava çok kapaliydi ama ay ve yıldız çok parlakti biraz uzakta bir yıldız daha vardı oda çok parlakti ayrıca hafiften de kar yagiyodu


Yorum: Rüyada hilal ye yıldızı yan yana görmenin yorumu nedir?

arifselim
Rüyan şifa, huzur ve mutluluk bulmaya işarettir. Rüya sahibinin yaşam koşullarının, maddi imkanlarının, sahip olduğu mal varlığının ve kariyerinin yükseleceği anlamına gelir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski parkelerin üzerinde sarımtrak ay ve yıldız gördüm ve gökte değil yerde olmalarına çok sinirlendim yorumu ne olabilir sizce


arifselim
Rüyan hayırlıdır. Zafer ve galibiyet anlamlarına gelir. Kişi için değerlere ve mukaddesata saygı göstermek anlamındadır. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Tümay
Selamın aleyküm Arif bey.. Geçen gece gerçeğe yakın içimi tuhaf eden bir rüya gördüm. Yedi senelik dost dediğim can dediğim bir erkek arkadaşım var. Rüyamdan önce darılmıştı bana aslında sebepsizce. Rüyamda kendimi uyurken gördüm yanıma biri gelip yatıyor o kişinin arkadaşım olduğunu hissediyorum rüyada konuşma hiç yok sadece düşüncelerime düşenler var. Ve o düşüncelim de gitmek istediğini ama gidemediğini işitiyorum ben uyanmadan gitmek niyetindeymiş bunu hissediyorum ve uyansam da uyuyor numarası yapıyorum. Sonra dönüp ona sarılıyorum . Elşnde telefon ses kaydına alıyor içimden neden acaba kayıt yapıyor diyorum. Düşüncelerime onun sesi geliyor .. Nefesini her daim dinlemek istiyorum sen yanımda olmasanda yanımda hissetmek istiyorum diyor.. Sonra uyanıyorum .. Uyandığımda içim bir tuhaf oldu gerçek gibi bir huzur vardı.. Hayr mı şer mi manası nedir hocam..

Okudunuz mu?  Rüyada geminin ters döndüğünü görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyan hayırlıdır. Yaşadıklarının etkisinde kaldığın için de görmüş olabilirsin. Ayrıca bu bu rüya arzuların gerçekleşmesine, mutluluğa ve nimetlerin çokluğuna işarettir. Rüyada erkek arkadaşını gören kişi yakın zamanda evlenir ve istediği yaşama kavuşur şeklinde tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda gökyüzünde ateş kırmızısı şeklinde büyük bir hilal ve yanın da yıldız gördüm. Tıpkı bayrağımızın üstündeki gibi.Kızıma dedim ki rüyamda: ay yıldız oluşumu var bugün gel bakalım dedim. Kızım küçük 5 yaşında birlikte izledik. Sanki akşam oluyo gibi alacakaranlıktı. Ama ay ve yıldız çok güzel görünüyordu.


arifselim
Merhaba. bu çok özel ve hayırlı olarak yorumlanır. Aile ve çevresindekilere iyiliği dokunmasına, doğru ve güzel huylu olan ve yaptığı güzel amelleri ile ön plana çıkan kimseye tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hilal ve yıldızı yan yana gördüm. hava karanlıktı galiba. Biraz korktum rüyada. Hilal ve yıldız havada parliyordu yan yana


arifselim
Bu rüya, menfaat ve hayır görmeye, hastalıktan şifa bulmaya ve dertleri varsa bunlardan kurtulmaya alamet eder. Korkmak ise emniyet ve güven olarak yorumlanmıştır. En doğrusunu elbette sadece Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı gınler bende dun gece rüyamda hilal gördüm yanındada yıldızlar vardı sonra sevdıyımle iligili bır dılek dıledım sonra baktımki hilal in sekli deyıstı meyerse yıldızlar o an hilal şeklini almış sonra kendı kendıme ıyıkı abimle iligili bırsey dilemedim yoksa olmayacakmıs dedim.abim iki yıldır işsiz umarım kötü bır rüya deyildir ama yıldızlar çok parlaktı ben hep hayra yorarım ruyslarımı


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bu rüya hem senin hemde abin için güzel bir rüyadır. Yaşam koşullarının, maddi imkanlarının, sahip olduğu mal varlığının ve kariyerinin yükseleceği anlamına gelir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba dün balkona. ay var mı diye çıktım görünmüyordu fotoğrafini cekerim derim bugünde rüyamda bir suru ay ve bir sürü yildiz gördüm yıldizlarlar bir yerde aylarda bir yerdeydi ama beyaz değilde ışık gibi parlıyorlardı gökyüzünü kaplamışlardı bende oha diyip çok şaşırıyordum hemen fotoğraflarini çekmeliyim. Sizce bu rüyanın bilinç altiyla ilgisi var mıdır?

Merhaba dün gökyüzünde ay varsa fotoğrafını cekiyim diye dışarıya baktım ve ay yoktu sonra rüyamda balkona çıkıyorum ve gökyüzünü kaplamış ay ve yıldız görüyorum aylar bir yere yıldizlar da bir yere sıralanmıştı hepsi yuvarlakti ama ay daha büyüktü ve ikisininde renkleri beyaz değil sarıydı parlıyordu oha diyordum çok şasirmistim hemen fotoğrafını çekmeliyim dedim ve uyandım sizce bu rüyanın bilinç altiyla ilgisi var mıdır ve anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada gözlerinin şiştiğini görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Ay ve yıldızları görmek çoğunlukla hayırlara güzelliklere alamet eden bir rüyadır. İmanlı ve güzel ahlaklı olmaya ayrıca maddi anlamda berekete ve bol kazançlara tabir edilmiştir. Allah’tan hayırlısını dileyin en doğrusunu da ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Gök yüzünde parlak bir yıldız vardı ayıda gördüm o parlak yıldızdan üzerime yağmur yağıyor sakın sakın ama ışık ta çok güçlüydü Tek benim uzerimdeydi


arifselim
Bu güzel ve hayırlı bir rüyadır. İmanın sağlam olmasına, güzel bir ahlaka ve cömert bir kişiliğe işaret eder. Bazende bu rüya berekete, çalışkan olmaya ve zafer elde etmeye tabir edilir. En doğrusunu elbette sadece Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda gece karanlık ama gökyüzündeki yıldızlar ve ay parlak bir dagın tepesindeyim yanımda birisi var ama kim oldugunu bilmiyorum bana yardımcı olduğunu biliyorum yıldızlar ve ay ne kadar güzel fotosunu çekeyim diyorum birde ne göreyim gökyüzünde yıldızlardan Kur-an’ ı kerim den yazılar oluyor okuyamadım ama çok net güzeldi daha sonra yanımdaki kişiye insan ölünce gökyüzüne burdanmı yükseliyor ölünce 1 gün dünyada kalıyormuyuz diye sordum bir cevap yoktu.


arifselim
Rüyan hayırlı ve güzeldir. Bu rüya aile ile tabir edilir. Sorunlarını soğuk kanlılıkla çözen, asla sorunları büyütmeyen, huzurlu ve mutlu bir aile hayatına işaret eder. Ayrıca duaların ve dileklerin kabulüne tabir edilmiştir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda gece vakti yerdeki bir Çukurda mavi rengin üzerinde hilal ve yıldız gördüm anlamı nedir acaba


arifselim
bu hayırla yorumlanır ve bu rüyayı gören kişi merhametli ve hayırlı kişilerle karşılaşır ve onlardan fayda görür. Rüyayı gören kişinin çevresindeki iyi niyetli kimselerin varlığına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kyıtsız Üye
Selamun aleykum aksam rüyamda hilal seklinde ay ve yaninda birtane parlayan yildiz gördüm tipki bayraktaki gibiydi fakat kirmizi değil altın sarisiydi ve gece parliyordu etrafimdakilere soylerken onlarda gördü ancak gokten asagi doğru yavasca ve biz arababin içindeyken camdan bakarken usulca ağaçların arasindan kaynoldu ama ordaki herkes gördü. Ne anlama gelir yorumlarsaniz sevinirim Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Eski Hoşlandığın Kişiyi Görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüya sahibinin yaşam koşullarının, maddi imkanlarının, sahip olduğu mal varlığının ve kariyerinin yükseleceği anlamına işaret eden güzel ve hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gökyüzünde Hilal ve yıldız görüyorum ancak Hilal bayrağımızdakinin tersi şeklinde duruyor bu ikisi çok parlak sarı renkte ve çevresinin kare şeklinde aydınlatıyor ayrıca başımı çeviriyorum bir başka yerde gerçek ay beyaz renkte. Sonra Hilal ve yıldız yer değiştiriyor ve yere düşüyorlar


arifselim
Rüyada hilal, ay, dolunay ve yıldız gibi şeylerin görülmesi hayırlı ve olumlu olarak yorumlanır. Rüyada bu şekilde hilal görmek, menfaat ve hayır görmeye, şifa bulmaya, huzuru ve kurtuluşa ermeye işaret eder. Maddi ve iş hayatındaki koşulların düzelmesine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam rüyamda tasli bir kapinin ustunde ay yildiz goruyorum kapi acik ben basinda bekliyorum ve dua ederken kapinin altinda bir altin beliriyor..yorumlarmsnz lütfen


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya Allah’ın izniyle gerçekleşecek dilekleriniz parasal mevzularda olabileceği gibi manevi yaşamanızla da ilgili olabilir. Maddi ve manevi dilekleriniz yakın zamanda gerçekleşmesine ve rahata ermeye işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Özge
Rüyamda gökyüzünde hilal şeklinde ay ve yıldızı yan yana gördüm Türk bayrağının simgesi olan ay ve yıldızın aynısıydı gökyüzü karanlıkti. Gökyüzüne bakıyorum yanimdaki arkadaşlarıma bakın videoya alın resim çekin diyodum bir süre sonra ay ve yıldız bulut gibi kaybolup gidiyodu o bulutta tam uzerimden geçiyordu zıplayıp tam elleyecektim elleyemedim bulutu


arifselim
Bu rüya bir çok açıdan hayırla yorumlanır. Genellikle aile içerisinde berekete ve güzel ahlak ile geçinmeye yorumlanır. Ayrıca imana ve sağlam bir ahlak sahibi olmak manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Bayrak
Merhaba ben rüyamda bayrağımızın kırmızı olan kısmını siyah bir şekilde gördüm ama ay ve hilal yine beyazdı etrafı siyah olduğu için çok parlak değidi eğer yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim


arifselim
Merhaba. Rüyada siyah Türk bayrağı görmek, hayra yorulmaz ve toplumun tümünü ilgilendiren ciddi sorunların olduğuna işarettir. Bu rüya ülkenin birlik, beraberliğinde yaşanan sorunları ifade eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Harman ve Harman Yeri görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda gökyüzünde birsürü yıldızlar gördüm ayı gördüm mutlu iti hissediyorum seviniyoruz baya Aşagı uzanıcakmışız gibi yaklaşıyor gökyüzü birşeyler iniyor Aşagı balık gördüm sonra başka bir yerde cehennemin ateşi varmış onada bakıyoruz yaklaşıp aman çok şükür orda değiliz diyoruz ailem İle mutlu iyiyiz sevinçli bunları yaşarken


arifselim
Bu gördüğün rüya bizim anlayabildiğimiz kadarıyla çok karmaşık bir rüyadır. Karmaşık rüyaları biz yorumlamıyoruz. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda bir sınıfa giriyorum yanımda hatırlamadığım bir kaç arkadaş eski sınıfım olduğunu fark ediyorum bir sıraya oturuyoruz öğretmen gelmiyor birden bir seneryo gibi bir şehir görüyorum aslında sınıftayım ama otobüs ile o şehirdende geciyorum. Manzaraları bu gök yüzünü fotoğraf ile elimde tutmalıyım diye fotoğraf cekiyorum çekerken gökyüzünde üzerimizde Hilal ve yıldızı fark edip çok şaşırıyorum çünkü çok yakın ve belirgin olmasına, yani baya bir yakındı. manzarayı kacıramam diye fotoğrafını cekiyorum.
Rüyada bile fotoğraf hastası bir nesil yetişiyor. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.


arifselim
Merhaba. Bu rüya gören kimse için başarılara ve hedeflerine ulaşmaya hevesli ve hırslı biri olmaya yorumlanır. Sağlam ve uzun sürecek dostluklara da tabir edilmiştir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba dün gece rüyamda gökyüzüne bakiyom ve hilal le yildizlari görüyorum. Etrafi bulutlu ve simsiyah ama yildizla hilalin etrafi sanki bir isikla cercevelenmis. Ve bana çok yakin. Hilal le yildizin arkasi simsiyah ama çok net. Adeta büyülenmis gibi bakiyorum ve yanimdakilere diyorum…aaa aya bakin ne kadar güzel. Sonra evin içine giriyorum aniden ve kendi kendime soruyorum niye şimdi giriyorum diye.

Merhaba…rüyami yorumliyabilirseniz çok sevineceğim.
Teras da durup gökyüzüne bakiyorum…gökyüzü simsiyah ve bulutlu ama bir isik çerçevesinde tersine dönmüş hilal ve birsürü yildiz etrafinda gökyüzünde görülüyor. Yildizlarin arkasida simdiyah ama çok berrak görünüyor…yildiz ve ay çok yakin gibi görünüyor ve sanki daögalaniyorlar üzerimde. Bende büyülenmis bir sekilde seyrediyorum ve etrafimdakilere…aaa ay ve yildizlara bakin diyorum. Etrafimdakiler benimle konusuyor ama ben sadece gökyüzüne bakiyorum sonra aniden evin içine giriyorum ve kendi kendime diyorum niye giriyorumki diye ( yani öyle güzel bir manzara varken niye iceri giriyorum diye)

Okudunuz mu?  Rüyada gökyüzüne çıkan merdiven görmek

arifselim
Merhaba. Bu hayırlı bir rüyadır. Yaşam koşullarının, maddi imkanlarının, sahip olduğu mal varlığının ve kariyerinin yükseleceği anlamında tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda savas vardi ve gokyuzu simsiyahti bayragimizdaki ay ve yildiz gokyuzunde kirmizi bir sekilde kocaman belirdi savasi kazandik ve herkez agliyordu aya bakarak istiklal marsini okudu


arifselim
Bu rüya toplumu alakadar eden önemli hadiselerin yaşanacağına alamet eder. Karmaşıklık ve fitnelere rağmen toplumda adaletin ve hakkın hakim olacağına yorumlanan çok hayırlı ve çok güzel bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bulutların üst katmanindayim ama yine yere basabiliyorum aşağı bakıyorum bulutlar ve gökyüzü çok güzel duruyodu bulutlar bembeyaz gökyüzü masmaviydi sonra dger yanimdada sinemaya bakıyorum kocaman güneş batiyodu gerçek gibiydi ama sinema vizyonunda izliyodum


arifselim
Bu rüya Allah’ın izniyle çok büyük sorunların üstesinden gelebilmek, idare etmede başarılı olmak ve eline geçen fırsatları çok iyi değerlendirerek başarılı olmak manasında olan çok güzel bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.a ben 14yasinda orta okul 8.sinifa giden birisiyim.8.sinifta hem teog hemde als(askeri lise sinavi)var.ben askeri liseye gitmek istiyordum .yarinda sinavim vardi. Annem dediki istihareye yat dedi .bende ayni sekilde yerine getirdim. Ruyamda havada ay yildizli kirmizi bir kartal vardi.bu ne demek
Tesekkurler


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Allah seni muvaffak etsin. İş ve meslek gibi konularda istihare yerine bu konuda bilgili olan kimselere danışmak daha isabetli ve gereklidir. Görmüş olduğun rüya hayırlıdır ancak sana tavsiyemiz bilen kimselerin fikirlerini alarak bir karar vermen olur.


Kayıtsız Üye
Rüyamda çok eski bir sınıflımı görmüştüm. Çocuk bana aşıktı. O zamanlar kabul etmememiştim. Aradan 4 yıl geçtikten sonra konuştuk şimdi birlikteyiz yani. Ben rüyamda 10 sınıftayken (ben şimdi üni 3 . sınıftayım.) parti yapmıştık. Yine aynı şekilde rüyamda bir parti yapıyordum diğer sınıf arkadaşlarımız halay çekiyorlardı. Ve bir arkadaş bana bir paket getirdi. Dediki bu sevgilinden gelmiş diye açtım baktım içinde ay ve yıldız yanyana duruyordu. Lütfen yorumlayın bekleyeceğim


arifselim
Neşeli ve eğlenceli bir partiye katılan kimse, durumundan pek memnun olmayan kişi olması anlamındadır. Hediye almak ise başkası tarafından sevindirilmek olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Gül Suyu görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda denizin evimin bahçesinde ve odamin içinde turkuaz mavisi seklinde görüyorum sonra gökyüzüne bakiyorum ay ve yildiz yukseliyorlar sonra birbirlerine carpiyorlar acil cevap bekliyorum teşekkürler


arifselim
Merhaba. Bu rüya gören kimse ile ilgili değilde genellikle toplumda bilinen ve sevilen birisinin yokluğuna veya vefatına tabir edilir. Bu tür rüyaları Allah’a havale ederek ondan hayırlı olanı dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda gökyüzünde ay parlak dolunaya yakın ve yine parlak ve büyük bir yıldız hzla ilerleyerek aya ulaşıyor . yanyana geldiklerinde duruyor çok heyecanlanıyorum ve etkileniyorum görüntüden yanımda hüçük kızım var ve heyecanla onunda bu görüntüyü kaçırmadan izlemesini sağlamaya çalışıyorum .


arifselim
Bu şekilde ay ve yıldızın görülmesi, kısmetinin yolunda gideceğine, mutluluklar yaşamaya, rızkının bol olmasına ve hedefleri için zaferler elde edilmesine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir binanın en üst katından bakarken ay ve etrafında sayılamayacak kadar çok yıldız bunların arkasındada beliren Türkiye haritası görüyorum.Muhteşemdi yıldızlar büyüleyiciydi.resmini çekmek istiyorum sanki çekebiliyorumda ama alt kattan sesleniliyo iniyorum oradan bakıncada Sultanahmet görünüyo.Tarihi bir cami ve kilise yanyana üst kubbelerini görebiliyorum başka tarihi eserlerde var sonra heykeller var yanyana birsürü altın gibi parlayan insan heykelleri ama konuşuyolar hareket edip yerine dönüp tekrar dönüyolar bunlar Bizanstan kalmış.Aklım Türkiye haritasını gökyüzünü çekebildimmi diye karışık o an çünkü kaybolacak.
Yorumlarsanız sevinirim teşekkürler


arifselim
Rüyada olumlu ve olumsuz olan şeylerin iç içe geçtiği şeyler vardır. Harita moral bozucu şeylere ama yıldızlar ise sevindirici durumlara işaret eder. Bu şekilde olan rüyalar ancak kişiye özel belki yorumlanabilir. Bu durumda Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm, rüyamda bir gelin gördüm, gelin olan kisiyi taniyorum daha gecenlerde evlenen arkadaşim..gelinlik içindeydi elinde uzunca bir sopa vardi ve o sopada bütün türki cumhuriyetlerin bayraklari vardi..ve o bütün bayraklari tasiyordu. Gözüme en çok ayyildizli mavi bayrak carpdi..o bayraklari görünce icimi bir umut bir sevinc kapladi..en cokda o mavi ayyildizli yani doğu türkistanin bayragi carpdi gözüme..ve bana nasihat etti arkadaşim…"cok calisirsan basarili olur elde edersin istediklerini oturarak kimse bir şey elde edemez, hedeflerine ulasamaz", dedi. Rüyadan kalkdiktan sonrada ayni duygular vardi icimde. Yorumlarsaniz çok sevinirim hiç bir şey bulamadim internette rüyam hakkinda. Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Genç Kadın görmek (İmam Nablusi)


Selamün aleyküm cümleten,
yorumunuz için çok teşekkür ederim Arifselim Kardesim Allah razı olsun…Amin, doğru söylediniz en doğrusunu Allah bilir. Allah rüyami ve rüyalarimizi hayırlara cikarsın. Hayırlı geceler.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya anlamı açık olan rüyalardandır. Bayrakları bu şekilde görmek, sana edilen nasihatı tam olarak ifade eder. Allah’ın izniyle emeklerinin boşa çıkmayacağına ve hedeflerine ulaşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Gece vakti gökyüzünde bir sürü ay Yıldızli bayragimiz vardi hatta ne tarafa baksam her tarafta ayni sekilde gökyüzünün her tarafına sanki bulutlarla bayrak çizilmiş gibi karanlığın üzerine bembeyaz duruyordu sonra havai fişekler patlatıldı bir yazı çıkıyordu her patladığında hatırladığım kadarıyla üzerinde TC yazısı vardi
Bir yorumu var mıdır bu rüyanın


arifselim
Bu tür rüyalar genel manalarla yorumlanabilir. İşinde başarılı olmaya, sürekli yükselmeye ve ticaret ile kazancında kazanacağına dair tabirler edilmiştir. Sizde Allah’tan hayırlısını dileyin bu en doğrusu olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ayşenur s.
Rüyamda gökyüzünde ayin etrafını cevrelemis o kadar çok yıldız gördüm ki çok güzeldi her yeri patlatıyorlardi sonra o yıldızlar bembeyaz insana dönüşüp kötü olan biseyin önüne geciyorlardi bu kadar hatirliyorum ama çok merak ediyorum anlamını


arifselim
Ay ve yıldızları görmek genellikle maddi anlamda kazanca, berekete ve bolluğa işaret eder. Sevinç, huzur ve sevindirici gelişmeler yaşamak anlamında da tabir edilmiştir. Allah’u tealadan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Mahlika
Selam aleyküm Arif Bey.
Rüyamda ayın onbesinde(yarım ay)altın gibi sapsarı parlayan ve sürekli hareket halinde olan yaklaşık 10-15 adet ay ve bir o kadar da aynı renkte yıldız gördüm. Hepsi içiçeydi.yalnız içlerinden bir tanesinin aynı şekil ama beyaz renkte olmasınve hareket etmemesi dikkatimi çekti.bu görüntünün altında donatılmış bir masada oturmuş kalbinin güzel olduğuna inandığım komşumla ceviz ve tazecik taşfırın ekmeği yiyordum.
1 yılda 2 kez düşük yaptım.
İkincisi bir hafta önceydi. Apartmanın balkonuna çıkan osman isimli bir bey sorunun bende olduğunu imanetmeye çalışıyordu.ben de ne yazık! Sanki elinde bir belge varmış gibi konuşuyor diyip içleniyordum.
Rabbim hayırlara vesile eylesin inşaAllah.


arifselim
Aleykum selam geçmiş olsun. Allah hayırlı evlatlar ihsan eylesin. Rüyan çok hayırlıdır. Rüyanda evin içinde huzur ve mutluluk olmasına alamet edilir. Dikkatini çeken o detay ise insanlardan duyduğun üzücü sözlere işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada göğsünün kıllı olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
merhabalar ben degilde kardesimin ruyasinda beni depo gibi biyerde gozlerimi ellerimi baglanmis oturuyorum kardesimdede bicak var ellerime ay ve yildiz ciziyor ellerim kaniyor fakat ben ses soluk cikarmiyorum yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
Merhaba Bu rüya tabiri net olamayacak bir rüyadır. Genel olarak bu rüya elleri bıçakla çizilenin başına gelecek olan sorun ve musibetlere işaret olarak tabir edilir. Sen yinede hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski askerler gibi Demir’den giyinmiştik diğerlerinden üstün bir askerdim eski tanıdığım birisiyle bilekten kesilen ellerimizi değiştik yeni gelen elimde bileklik vardı ve iki Hilal arasında bir yıldız sembolu vardı bileklikte bu Ne demektir yardımcı olursanız çok sevinirim


arifselim
Rüyada zırh giymek yada giyinen birini görmek, hileli birisine işaret eder. Bu ya gören kimse için yada başkasından dolayı meydana gelecek olan hile manasında tabir edilir. Elbette kişiye özel yorum olmadan ancak bu kadar tabir edebiliriz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba arif bey. Ben rüyamda gokyuzunde ayin yaninda küçük ayi buyuk ayi ve daha farkli yildizlar gördüm. Ve çok parlaktilar. Ve hareketli idiler. Az sola doğru beyaz bulut arkasinda yine aylar gördüm 2 veya 3 tane. Sonrasinda bu yildiz kumesi yere dustu buyuk bir ışık saçtı ama bana zarar vermedi. Sonra gökyüzüne baktim yine ayni idi yıldızlar. Sanki az önce dusen onlar degildi. Ruyami tabir edebilirmsiiniz rica etsem. Ismim melissa


arifselim
Merhaba. Rüyada görülen ay veya çok sayıda olan ayları bu şekilde görmek hayırlıdır. Rüya sahibini durumuna bağlı olarak çevresiyle iyi geçinmeye, anlaşmaya ve ağız tadı ile bir ömür mutlu geçireceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben iki yıllık evliyim ve çocuğum yok Rüyamda birileri rüya içinde ay yıldız görürsen çocuğun olacak dediler bende rüya içinde uykuya daldım pano şeklinde metalden yapılma hilal ve yıldız gördüm aynı Türk bayrağı gibi acaba ne anlama geliyor


arifselim
Merhaba. Öncelikle çok istenilen bir şey herhangi bir şekilde rüyaya yansıması normaldir ve bilinçaltı olduğundan yorumu da olmaz. Bir diğer yoruma göre ise, bir dileğinin gerçek olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Güvercin görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda gümüş saat bakıyorum ve saatin tasarımı hilal ve yıldız seklinde hilalin üstü gumus taşlarla süslenmiş beğenip aliyordum anlami nedir acaba teşekkür ederim şimdiden 🙂


arifselim
Bu rüya saat almakla tabir edilir. Rüya sahibinin iş hayatında veya maddi hayatında çok zor durumlarla karşı karşıya kalacağına eğer bu durumlara düşmek istemiyorsa erkenden tedbir alması gerektiğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda bir yere gitmek için hazırlık yapıyorum beyaz uzun bir elbise giyiyorum beğenmeyip çıkarmaya gidecek ken üzerinde kırmızı olarak ay yıldız resmi görüyorum birden sonra çıkarmaktan vazgeçtim. Öyle yola çıkıyor dum..


arifselim
Bu rüya çok hayırlı rüyalardandır. Eğer rüya sahibi bekar ise uzun zamandır evlenmek istediği kişi ile evlenir ve mutlu olur. Eğer rüya sahibi evli ise bir evlat sahibi olur şeklinde tabir edilmiştir. Sende rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ececeylan
Rüyamda dedemlerin evindeyim sonra camdan dışarı bakiyorum ay ve yıldiz var yavas yavas birlesip ortaya çok güzel bise cikiyo etrafimdaki insanlara boyle bise hiç olmadi diyorum çok güzel diyorum birlesince çok güzel oluyo huzur veriyo bu ruyayi iki defa gördüğümü tekararliyorum bu kadar


arifselim
Rüyada bu şekilde ay ve yıldızın birleştiğini görmek oldukça güzel ve hayırlı kabul edilir. Hayırları ve güzellikleri hiç ummadığı ve beklemediği şekilde göreceğine tabir edilir. Daha isabetli yorum için kişiye özel yorumlanmalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Ruyamda bircok ucak ve ucaklarin ucunda iple baglanmis olan küçük ,renkli bayraklar gördüm. Sanirim bu ucaklar gosteri ucaklariydi. Gosteri sonunda ucaklarin ucundaki bayraklar kendi bayragimiz gibi ay ve yildiz oldu. Masmavi berrak bir gokyuzunde küçük renkli bayraklarla yapilmis ay ve yildiz oldu. Bu ruyami rica etsem yorumlayabilir misiniz?


Tohat
Merhabalar. Rüyanızın tek bir tabiri yoktur. Bir kaç tabire sahiptir. Genel anlamda bayrakların görülmesi şan, şeref, itibar, şöhret anlamlarına geldiği gibi kırmızı olması dolayısıyla karışıklık veya savaş işareti olarak gören alimler bulunmaktadır. En iyisini bir tek Allah bilir tabiki.


Kayıtsız Üye
Ruyamda gol gibi bir yerdeydik ve aniden bulutlar bayragimizdaki gibi ay yildiz seklini aldi ama sabah vaktiydi etraf mavi bulutlar da beyazdi biz de bunu gorunce çok duygulanip mutlu olmustuk golgesi bizim ustumuze dusuyordu

Okudunuz mu?  Rüyada gökten farklı cisimler düşmesi

Tohat
Hayata bakış açını gösterir. Hayata umut dolu gözlerle, sevinçle ve güzel bakmaya delalet eder. Aydınlık içinde görmeniz ise sizin ferah için yaşamanıza ve bakış açınızın karşılığını alacağınıza bir hayata nail olmanıza delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
22 yaşındaki kardeşim 16 gün öncçce vefat etti ilk defa dün gece gördüm rüyamda halka acık bir yerde konusuyo üstünde yeşil kısa kollu bir tişört var kimle hatırlamıyorum bir masa var etrafında insanlar sonra ben yanına gidiyorum gülüyor nasıl olmuş diyor ney diyorum sag omzunda hilal ve ya dört ya beş yıldız var yeşil renkli bu türbe yeşiline yakın bir renk çok mutluydu rüyamda


Tohat
Öncelikle Allah’tan rahmet size de bolca sabır diliyorum. Rüyanız hayırlı ve güzel olarak görülen bir rüyadır. Son zamanlarda ya da vefat etmeden önce yapmış olduklarınızın onu çok mutlu ettiğine delalet eder. Ayrıca size karşı muhabbetinin büyük olduğu şeklinde de tabir edilir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Byveli55
Öncelikle Selamın Aleyküm, Yüce ALLAH rüyamızı hayreylesin inşALLAH

Bende rüyamda uçları birbirine bakan 2 hilal ve aralarında 1 yıldız gördüm. Renkleri Altın sarısıydı karanlık ve bulutlu bir havada gök kubbeyi aydınlatıyorlardı .2 hilal birbirine uzakken göğün en üst kısmında yakınlaştılar ve yıldızı içine aldılar. Sizin tahminleriniz nedir hocam.Şimdiden herşey için teşekkür ederim


Tohat
Ve aleykum selam. İman sahibi kimseye, ahlakını imanından alan ve güzel ahlakıyla amel edip sadece Allah’ın rızası doğrultusunda yaşayan, insanlara bu amaçla yardımcı olan ve bu şekilde tanınan kimseye işarettir. Allah’ın sevilen ve korunan kulu olarak kabuk edilen hayırlı bir rüyadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada hilal ve yıldız görmek, rüyada ay yildiz gormek, rüyada ay ve yıldız görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada gözlerinin şiştiğini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada hilal ye yıldızı yan yana görmenin yorumu nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.