Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sobada ateş yakmak

Rüyada sobada ateş yakmak

Kayıtsız Üye
Sa. Ruyamda içi agzina kadar odun dolu bir sobanin basindaydim. Odunlar alttan alttan tutusmaya yanmaya başlıyordu. Ben de öylece durmuş odunların tutusmasini izliyordum. Yorumlayabilir misiniz lutfen? Tesekkurler…


Yorum: Rüyada sobada ateş yakmak

arifselim
Aleykum selam. Tek bir anlamı olmayan rüyalardandır. Ondan dolayı en isabetli yorum ancak kişiye özel bir şekilde yapılacak yorumlarla mümkün olabilir. Bu rüya bazen bolluk, bereket ve refaha işaret ederken bazende sıkıntı, darlık ve zorluklarla karşılaşılacağına işaret olarak tabir edilir. Sen yinede hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüya tabiri: Manda görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada sobada ateş yakmak

Tug
Merhaba
Rüyamda eski çalıştığım iş yerine tekrar geri girmişim (şuan gerçekte çalışmıyorum) çok sevdiğim arkadaşım orada müdürümü görüyorum eski çalışma ark filan ama ofis çok köhne eski böyle duvarların boyası filan kötü durumda eski müdürüm bana iş veriyor mail atıyor ama mail adresimi bir türlü bulamıyoruz soyadım yanlış yazılmış başka bir soy isim olarak görüyorum düzelttirmeye çalışıyorum filan neyse bana iş veriyor yapıyorum sonra arkadaşımla sigara içmeye çıkıyoruz dönüşte müdürümüz çağırıyor ofisin ortasında yanan bir soba varmış arkadaşımda sobadan anlıyormuş borulardan biri yerinden çıkmış arkadaşıma takar mısın diyor arkadaşımda çıkan boruyu takıyor soba yanmaya devam ediyor.
Aynı gece rüyamda tabakta pilav gördüm yemedim sadece elimde tabak dolusu pilavlar gördüm sanki diğer elimde de tabakta sebze yemeğine benzer bir yemek vardı tam hatırlamıyorum ne olduğunu.
Yorumlarınız için teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Şehit Ömer Halisdemir görmek

Yorum: Rüyada sobada ateş yakmak

Tohat
Merhaba. Şu anki durumdan memnun olamayışından dolayı eskilere dair rahat ve geçim derdinin olmadığı günlere hasretin depreşmiş olabileceği gibi gecmişinde yaşadıklarını ince eleyip sık dokuyarak varsa hatalarını yapmamak üzere kendini elekten geçirmeye çalışacaksın.

İkinci rüyanın tabiri de genel manada hayırlı olan ve olumsuz manası olmayan bir rüyadır. özellikle maddi konularda rahatlatacak bunun da manevi hayatına etki ederek huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağın manasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada sevgiyle birbirinin gözüne bakmak nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir oda içinde (3 tane) yanyana duran sobalar var odann kapısının önüne çıkıyorum sokak görünüyo akşam vakti yere eğilip bir mısırlı bir put Kafasını yerden alıyorum koyukahverengi ahşapdan bir put kafası sonra yine bir put bu şekilde tek tek o putları alıp içerdeki sobanın içilerine yerleştrdim her birini bir sobanın içine koydum sonra (3. Sobanın içine koyduğum put kafasını bir çıra yardımıyla kağıtlarla tutuşturdum) ve sobanın ağzını kapadım diğer yandaki iki sobanın içine koyduğum putları öylece bıraktım o sobayı yakmadan uyandım bu rüyamın tabiri ne olabilir (selam ve dua ile …

Okudunuz mu?  Rüyada Sevdiğinle Aynı Evde Olmak

Tohat
Hayırlı günler. Yanlış yaptığın işlerin veya günahlarından pişmanlık duyarak bazı alışkanlıklarını bırakmak ve doğruyu doğru olacak şekilde yapmaya karar vermek yapmak istediğin işlerin, hayallerin için bazı kimselerden yardım alarak istediğine erişebileceğine, bolluğa nail olacağına tutan aynı zamanda bekar kimseler için evlenmeye işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Sel görmek

rüyada soba yakmak, rüyada soba yakmak, rüyada sobada ateş görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada şeytan görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sobada ateş yakmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.