Anasayfa
14 Ağustos 2021, 15:54
Gusul
Yönetici

Banyo yaptıktan sonra çıplak iken abdest aldım geçerli mi?

Banyo yaptıktan sonra çıplak iken abdest aldım geçerli mi?

Kayıtsız Üye
önce gusül abdestimi aldım sonra yıkandım banyo bitti ve abdest aldım ayağımda terlik var ıslak ama ve hala çıplak üstüm de çıplak abdestim sayılırmı


Cevap: banyo yaptıktan sonra çıplak iken abdest aldım geçerli mi?

Ercan
Gusül abdesti aldıktan sonra abdesti bozacak haller meydana gelmediyse ( gaz çıkarma, büyük küçük ihtiyacı giderme vb) tekrar abdest almaya gerek yoktur.

Okudunuz mu?  Önden çıkan gaz abdesti bozar mı

banyodan sonra abdest, banyo yapınca abdest almaya gerek var mı, Abdest kardes ciplak

Bu kategoride yer alan Kolonya abdesti bozar mı. Kullanılması caiz midir.? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Banyo yaptıktan sonra çıplak iken abdest aldım geçerli mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.