Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada evinin yanında cami olduğunu görmek

Rüyada evinin yanında cami olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
s.a. iki gün önce rüyamda evimdeydim annem babamla oturuyorum ama evin içi bom boş hiç bir eşya yok yerlerde otruyoruz biz bir ara ses oluyor kapının deliğinden baktım eltim telaşla terafiye gidiyordu iki çocuğuyla. ben annemi alıp merdivene çıktım eltim üst katta oturuyor evini tamir ediyo diyolar kapıyı açıp bakıyorum evi cami gibi yapmışlar aynı camilerdeki halılardan döşemişler merdivenle çıkılan kadınların duracağı yer ayrı yapılmış tamamen cami gibiydi. kaç gündür aklımdan çıkmıyor. ben kısa bir süre önce namaza başladım. daha önceleri başlayıp başlayıp bıraktığım çoktur ama çok şükür şimdi kılıyorum ramazan geleli terafimide bırakmıyorum orucumuda tutuyorum çok şükür. bu rüyada benim evimin boş olması salih amelimin olmadığı eltimin evinin cami olması hayırlı işler yaptığınamı işaret eder elimden geldiği kadar ibadetimi yapıyorum eksiklik nerede acaba bana yardım edin lütfenrüyamı yorumlayın şimdiden Allah razı olsun hayırlı ramazanlar…

Okudunuz mu?  Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek

Yorum: Rüyada cami görmek ne anlama gelir?

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hem senin hemde eltin için hayırlıdır. Esasen bu rüya salih amelleri işlemeye ve arttırmaya tabir edilir. Cami görmek daima insanı Allah’ın rızasına daha çok ameller işlemek manasında yorumlanmıştır. Bu manada bir işaret kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Fistan görmek (İmam Nablusi)

Rüyada cami görmek ne demek

emrah94
Selyamin Aleykum,Ben çok garip bir rüya gördüm,rüyamda bir camiye gittim ve 2 katlı olduğunu gördüm ve yukarki kata bindim,diz çöktüm ve namaz vaktini beklemeye başladım.Camite kimseler yoktu ve tam namaz vakti geldi,deprem oldu cami titremeye başladı ve yikilmaya başladı… Bu ne demektir chok merak ettim ? Ben ibadet eden birisiyim,bir ay önce yine cami gormushtum ama yuksekten bakiyordum ve caminin minaresinde uçan güvercinler vardi ve birden bir ses kalk farzini kil duydum ve hemen kalktim abdestimi alip sabah namazima başlamiştim.Ilginç olan sabah namazına çok az zaman kalmişti ! Eminim ki bu rüyalar bana bir şey söylemek istiyor,ama ne ?? Son sorum neden Yüce Allahi andimda veya birisi onun hakkinda birşeyler konuşsa hemen ağlamaya başlarim,Allahima sevgim çok buyuk ! Küçüklukten
boyle Allahimi andimda ağlarim.Bu Bu çok buyuk sevgimden dolayi mi dir yada başka şeyden dolayi ? şimdiden teşekkürler !!!

Okudunuz mu?  Rüyada Ev görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada cami görmek ne demek

NuN
İslami Rüya Tabirlerinde Rüyada Cami Görmek anlamı tabiri

Rüyada cami görmek, kişi rüyasında cami görürse hayırlara vesile olacağına yorumlanabilir. İyi bir rüyadır. Kişi yediği lokmanın helalinden yer, haram lokma kursağından geçmez. Dinine düşkün ve bağlı kimsedir. Cami görmek aynı zamanda kişi için bir işle meşguliyet anlamına gelmektedir. Şehir merkezinde görülen cami aile içinde hürmet edilmesi gereken büyüklere işarettir. Kişi eğer rüyasında günahsız birinin camiye girdiğini görürse, ruh ve beden temizliğine, adil olmaya aynı zamanda dine duyulan hürmet ve saygıya işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada fotoğraf çekmek

Rüyada cami yaptırmak; kişi rüyasında cami yaptırdığını görürse, gerçek hayatta cami yaptırmak gibi hayırlı bir rüyadır. Rüyasında cami yaptırdığını gören kişi alim ve ilim erbabıdır. Rüya sahibinin umre ziyaretine veya bekar ise kendisi gibi ile evlenmesine işarettir.

Rüyada camiye girdiğini görmek, kişi rüyasında camiye girdiğini görürse, kişinin tövbe etmesine tabir olunur. Eğer rüya sahibinin camiye girdiğini görüp alnının secdeye vardığını görürse, tövbe ederek hidayete ereceğine işarettir. Cami kapısının kapalı olması sıkıntıya, açık olması berekete tabir edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Futbol Oynamak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada camide ölmek; kişi rüyasında camide öldüğünü görürse, kişi bütün günahlarından arınmış olarak bu dünyadan ayrılacağına işarettir.

Rüyada camide namaz kılmak; kişi rüyada camide namaz kıldığını görürse, kişinin gönlünden geçen isteklerin gerçekleşeceğine işarettir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda büyük bir sehir içinde dolasirken, ben bu sehirde evsiz yurtsuz kalsam kime giderim diye düsünüyordum. Ardindan bir cami gördüm ve camiye girdim ve cemaatten bir kaç kisi benimle ilgilendi bana iyi davrandilar ve ben kendi kendime, evsiz kalirsam tabii ki buraya gelirim camiye siginirim buradan bana kötülük gelmez, diye düsünüyordum. Kadinlar merakliydi biraz sorular soruyorlardi ama yine de kendimi oraya aitmis gibi hissediyordum. Caminin kocaman banyosu vardi abdesthane/banyo karisimiyi ama tam bitmemisti sanki, oradaydim ve ardindan annemler de geldi ve birlikte o banyoyu temizledik. Sonra bana basta iyi davranan cemaat kadinlari annemlerle de ilgilendiler, sorular sordular sohbet ettiler. Rüyanin her detayini hatirlayamiyorum karisikti biraz ama aklimda kalanlar bunlar.

Okudunuz mu?  Rüyada Felak suresini ezberlemek

arifselim
Bu rüyanın anlamı aslında çok açıktır. Rüyayı gören kimseye rabbini, ibadetlerini ve Allah’ın rızasına uygun bir hayat yaşamak gerektiğine işaret eder. Asıl huzurun ve kurtuluşun Allah’a yönelmekte olduğuna yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


sultan_147
Selam olsun. Ben bundan 18 yıl önce daha 5 6 yaşlarında iken bir camiye benzer eski bir ev gibiydi ama minaresi vardı içinde bir çocuk vardı çocuk biraz sıkıntılıydı ve ben hâlâ hatırlıyorum çok etkilendiğim bir rüyaydı. Ve ben o çocuğun peşinden koşuyordum. Çocukken gördüğümüz rüyalar sahih midir? Bu rüyanın yorumu nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada fotoğraf paylaşmak

arifselim
Aleykum selam. Açık ve berrak olan çocuk rüyaları da yorumlanabilir. Gerçek hayatta da yardım sever bir kişiliğe sahip olacağına ve merhametli olmaya alamet olarak yorumlanabilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Derya78
Selamün aleyküm rüyamda büyük bir caminin içindeyim bir hoca bir erkek arkadaş bir de küçük erkek çocuğu var namaz kılmaya duruyorlar bende abdesthaneye gidiyorum afedersiniz küçük abdestimi yapıyorum bir erkek çocuk bakıyor git ayıp diyorum kaçıyor sonra bir kadın geldi yanıma kucağında bebek var ama bebeğin sacında kaşında beyazlık var kız çocuğu donmuş gibiydi kadın bana kıyafet getiriver dedi bebek için sol üstte diye biyerden bahsetti sonra getirip getirmediğimi hatırlamıyorum ama kadının yanına gittim tekrar namaza duracaktım kollarımın açık olduğunu farkettim kadınla gülüştük bendeki akla bak dedim hayır olsun insAllah

Okudunuz mu?  Rüyada fare görmek ne demek

Tohat
Ve aleyküm selam. Dünya hayatınızı ve ahiret hayatınızı bir tutmaya ve dengede tutmaya çalışarak yaşantınızı sürdürmeye özen gösteriyorsunuz ya da göstereceksiniz. İmanınız sağlam tutup ibadetlerinizi daim kılmaya çalışacaksınız şeklinde yorulur. Doğrusunu en iyi Allah bilir.


rüyada camide oturmak, rüyada evinin yanında cami görmek, rüyada caminin yanında ev görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada fotoğraf çekmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada evinin yanında cami olduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.