Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:23
missa03
Abone

Gaipten Ezan Sesi Duymak

Gaipten Ezan Sesi Duymak

Kayıtsız Üye
Merhaba.İnternettede baktım gaipten ezan sesi duyanlar varmış.Bazılar öbür taraftan(üç harflilerin diyarından) gelebileceğini düşünüyor ve bunun için saat kaç gibi duyduğumuzun önemli olduğunu söylüyor.03:15-03:18 civarlarında duydum ezan sesini.Çok kısık sesli bir biçimde geliyor tam emin olamıyorsunuz ama; bence yinede ezandı.Buna benzar bazı şeylerde oluyor.Herneyse sizce bunun açıklaması ne olabilir?Belki zamanında çok müzik dinlememden kaynaklıdır.Teşekkürler…

Okudunuz mu?  Koltuk altı ve etek traşının ve terkinin hükmü

Cevap: Gaipten Ezan Sesi Duymak

Galus
belkide o saatte o anda oradan geçen biri yada birileri ezanı sayıklıyorlardır.


Cevap: Gaipten Ezan Sesi Duymak

Kayıtsız Üye
Dün gece arkadaşıma dertlerimi anlattım konustk mesajda bir süre sonra tam uyumak üzereydim sesleri duyuyorum ama farkında değildim gözümü açım ve kafamın içinde ezan okunuyordu dışardan duyduğum bir ses değildi kafamdan geliyordu saat 11.30’u geçiyordu saat ne anlama geliyor yardımcı olun lütfn.

Okudunuz mu?  Domuz Yağı Nasıl Anlaşılır

Ezan Sesi Duymak

ErenAlp
Forumda ezan okunmuyorken ezan sesi duymak var fakat bu olay arkadaşim ve bana ayni anda oldu. Ikimizde ayni anda odamizda ezan okunmadigi halde ezan sesi duyduk. Bu nedir acaba bilen birisi aciklayabilir mi. Hayırlı Günler.


gaipten ezan sesi duymak, vakitsiz ezan sesi duymak

Bu kategoride yer alan Amenerrasulü ne zaman inmiştir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gaipten Ezan Sesi Duymak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.