Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:20
sizden09
Abone

Yemin kefareti için çok fakir birisine para yollasam kabul olur mu?

Yemin kefareti para ile olurmu

bertan08
Bir fakire yemek yerine o yemegin parasini vermek kefaret olarak sayılır mi sayiliyosa 1 gunun parasini (sabah, aksam) tek seferde versek olur mu yani her gün kendisini doyuracak miktarda para versek olur mu? 10 günün parasini değil yani 1 gunun parasini tek seferde versek uygun mudur

Okudunuz mu?  Devlet bursu almak caiz mi?

Cevap: Yemin kefareti para ile olurmu

Sabri
Yemin keffareti 10 günlük fitre ve fidye miktarıdır. 2019 fitre miktarı 25 liradır.
vermeniz gereken miktar 250 türk lirasıdır. Bir seferde ve tek fakire verilebilir.


yeminin kefareti verilmezse ne olur, yemin kefareti, yemin

Bu kategoride yer alan Tövbesi kabul edilen gunahın yinede cezası iki dünyada da verilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yemin kefareti için çok fakir birisine para yollasam kabul olur mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.