Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:45
missa0555
Editor

En tesirli dualar hangileridir?

En tesirli dualar hangileridir?

Kayıtsız Üye
En tesirli dualar hangileridir?


Cevap: En tesirli dualar hangileridir?

Hoca
İçten ve temiz ağızla, dua adabına yapılarak yapılan dualar makbuldur/tesirlidir.


Tesirli Dua

Kayıtsız Üye
Bir iş için tesirli dualar istiyorum. Denenmiş bildiklerinizi paylaşın lütfen.

Okudunuz mu?  Kurban kesmenin faziletleri ve faydaları nelerdir?

Yorum: En tesirli dualar hangileridir?

seyit gazi
en tesirli dua istikamet üzere olmak ve helal lokmadır. bunun dışında Allah ın emirlerine karşı büyüklenmemek, sıla i rahmi kesmemek, anne babanın duası, hastanın yolda kalmışın, mazlumun garibin gurebanın duası da tesirlidir. yine içden yapılan duaların ayrıca yeri vardır. az günah işlemiş olmak ve Allah a yakın olmanın, ibadetlere hususiyet vermenin de tesiri vardır. kardeş hiç dua etmeyelim o zaman diyeceksiniz de, içinizden geldiği gibi Rabbinize el açın boş dönmeyecekdir.

Okudunuz mu?  Pahalı Bir Yerde Yemek Yemek Haram mı /israf mı

Kayıtsız Üye
En tesirli dua gece seher vakti arası kıbleye dönüp yapılan duadır. içtenlikle gözyaşları içinde rabbimize yapılan duada eller yukarı açılarak önce fatiha sonra ihlas daha sonra hz Muhammed sav salavat getirip duamızı edelim daha sonra sen bu duamı kabul büyür yarabbim deyip tekrar fatiha okuyalım özellikle içten ağlayarak rabbimizle dertleşerek yalnızca ondan isteyerek dua edelim

Okudunuz mu?  İnsanlara iyi davranmak.??

en tesirli dualar hangileridir, en tesirli dualar

Bu kategoride yer alan Çok ağır bir imtihandayım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

En tesirli dualar hangileridir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.