Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Camiye Gitmek

Rüyada Camiye Gitmek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm

Ben namaza yeni başladım babam Allah günahlarını bağışlasın namaz kılmaz, ama rüyamda ben namaz kılmaya camiye gidiyordum babamda benle birlikte geliyordu sonra bir anda caminin bahçesinde gördüm abdest alınan yerde caminin içindeyiz yani bahçesindeyiz ama minaresini falan görmedim.Bunun anlamı nedir çok tedirgin oldum yardımlarınızı bekliyorum.


Cevap: Rüyada Camiye Gitmek

Hoca
RÜYADA CAMİ GÖRMEK

Rüyada camiye girmek, din işlerini yapmaya,caminin islam sembolü olmasından dolayı melik”, helal ile haram arasını ayıran hakime, insanın ticaret maksadiyle çıktığı pazara yorumlanmıştır. Mazlum olarak camiye girmek, adalete, Kur’an’a, temizlik yeri olan hamama, huşu yeri olan kabre, yıkanmaya, güzel kokuya, susmaya ve kıbleye yönelmeye işaret eder Caminin kapısını kap alı gören zor durumlar yaşar

Okudunuz mu?  Rüyada Çakmak görmek (İmam Nablusi)

Bir mescit veya cami tamir ettirdiğini veya inşa
ettirdiğini görmek, iyi bir evliliğe ve rızkın bolluğuna işarettir

Minarenin yıkıldığını görmek, o yerdeki alimlerden birinin bir felakete
uğramasına yorulur Cami veya mescitte mum yaktığını görenin çocuğu iyi bir bilgin olur


Rüyada camiye gitmek, imamla konuşmak

Mübarek
Merhaba,

Okudunuz mu?  Rüyada cüce görmek

Rüyamda bir şehirde cami gördüm, oraya gidip akşam namazını kılayım en azından dedim, içeri girdim herkes toplu halde namaz kılıyordu, sonra bende kılayım dedim, niyet ettim sonra ne oldu hatırlamıyorum, bir anda sanki herkes kayboldu, bir ben bir de imam kalmıştık. O da dedi ki akşam namazını kaçırdın dedi, ben olsun kazayı kılayım dedim, o da yok kazası falan olmaz namazın gibi bir şey dedi. Bu rüya ne anlama geliyor?

Okudunuz mu?  Rüyada cin tarafından götürülmek

Yorum: Rüyada Camiye Gitmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya doğru ve güzel ameller işlemenin ve yolunda devam etmesi gerektiğinin bir işaretidir. Kederli olanlar için mutluluğa, borçlular için borçları kısa sürede ödemeye yorumlanır . Ayrıca manevi açıdan başkalarını geçeceği ve başarılı olacağı anlamında tabir edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada cinlerin musallat olduğunu görmek tabiri nedir

Kayıtsız Üye
Rüyada babaannemlen camıye gıdıyorduk sonra kadınlar sandalyede oturup sohbet ediyorları sonra benle babaannem gıtık kadınların yanında oturduk arada zaman gectı bıraz ben eve gldım babaannem camıde kaldı Bu rüya yorumumu nedir çok merak edıyorum torumunuzu beklemek dilegıylen (((zelal)))


arifselim
Bu hayırlı bir rüyadır. Rüyayı gören kimsenin sevdikleri ile bir araya geleceğine, güzel vakitler geçireceğine ve mutlu olacağına işaret eder. Bunun dışında çok özel bir anlamda tabir edilmez. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada çıplak adam görmek ne demektir?

Kayıtsız Üye
Rüyada ablamla camiye doğru koştuk, sonra ben yaslı bir teyzeyle konuşmaya başladım, yaşlı teyze bana eşinden dayak yediğini ve boşanıp dul olduğunu söyledi, 3diş sarımsak verdi benim de ona para vermem gerekiyordu ama param olmadığını söyleyemedim, uzuldum.


arifselim
Rüyayı gören kişinin hayatının çeşitli alanlarında gerileyeceğine bu hem maddi ve hemde manevi açıdan meydana gelebileceğine alamet olarak tabir edilir. Ayrıca kişinin mutluluğunu engelleyen kimselerin farkına vararak tedbirler alacağına da yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Cami minaresi görmek

Kayıtsız Üye
Selam, rüyamda bir ciftle pastane gibi bir yerde konuşuyoruz. Bana Fatih isminde imam hatipli cocugun oldugunu söyledi ben de baska bir lisede okuduğumu tanımadığımı soyledim karsımda da yerde oturan bir erkek uzgun aglamış gibi bana bakıyordu, basımı cevırdım. bır oda duvarda kırmızı bikac tane gul. odada krem rengi cübbeli hoca ve bes altı erkek halay cekiyor…

Okudunuz mu?  Rüyada cine nas suresi okumak

arifselim
Aleykum selam. Rüyan bizim tabir edebileceğimiz kadar anlaşılır değil. Belki bir kişiye göre yorumlanırsa tabiri mümkün olabilir. Yoksa bu şekilde doğru yorumlamamız mümkün değildir.Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Riyakar58
Selamun Aleyküm rüyamda cuma namazına gidiyordum orada Amca oğlum akrabalarla birlikte döner dağıtıyorlardı pilav ve ekmek arası olarak.Hutbe Okunurken Ekmeği yiyordum sonra 2.yi yiyordum.sünneti kılarken arkadaşlarım geliyordu.bir arkadaşım altımdaki seccadeyi almaya çalışıyordu ben namazdaydım zorla almaya çalışsa da namaz kıldığım için alamadı namazım bitti sonra seccadeyi aldım.

Okudunuz mu?  Rüyada cemaat ile namaz kılmak

Rüya 2: ) O Arkadaşımla Alakalı Bir Rüya Daha Gördüm Birşeyler Yapıyorduk sonra onunla dolaşırken ondan uzak dur diye biri söylüyordu orada uyanıyordum


Tohat
Ve aleyküm selam. Allah’ın istediği bir kul olmaya çalışan, ibadetlerine özen gösterip önem veren, hakka önem veren, insanları kırıp incitmekten uzak duran biri olduğuna delalet eder.
Diğer bir rüyanda ise, yapmadığın bir şeyle itham edilebilir, iftiraya maruz kalabilirsin. Tabi en doğrusunu bilen Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada Çekirge görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam bir abdest alma sırası var. Abdest alıyorum,cuma namazına yetişmek için düşünüyorum sünnete yetişemezsem farza yetişirim. Sonra cami arıyorum alabildiğine koşuyorum yağmur da ıslanarak sonra 2 tane cami görüyorum.onlardan birine gidiyorum.Yorumlarsanız Allah razı olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatının karmaşık seyrinde aradığın bir çıkış yoluna işaret ederken, arayışının neticesinde bulacağın bir rehberle bu ruh haletinden tamamen kurtulacaksın. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Cami görmek ne demektir?

rüyada camiye gitmek, rüyada camiye girmek, rüyada camiye koşmak

Bu kategoride yer alan Rüyada cennete gideceğinin söylenmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Camiye Gitmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.