Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:28
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada çiğ et gömmek ne anlama gelir ?

Rüyada çiğ et gömmek ne anlama gelir ?

Kayıtsız Üye
Rüyada çiğ et gömmek ne anlama gelir Bir kişinin rüyasında çiğ et dövmesi ne anlama gelmektedir ?


Cevap: Rüyada çiğ et gömmek ne anlama gelir ?

İnanc
rüyada Et görmeksanilanin aksine et Rüyalari hicte iyi sayilmaz. Özellikle cig et daima kötüye yorumlanir. hastalik, dert, sikinti, üzüntü olarak alinir. rüyasinda bir kasaptan et alan kimse hastalanir. et kokmussa durum daha da kötü sayilir.
rüyada görülen et, eğer pismis ise, mala isarettir. cig etin tümü, agn, hastalik ve izdiraplara isarettir. kasaptan et almak, musibet ve kedere isarettir. taze et ölüme ve giybet etmeye de isarettir. rüyada bir insanin ctini gören kimse,o insanin giybetini eder.rüyada kendi vücüdunun etini yedigini gören kimse, kendi kazancindan ve elinin emegiyle meydana getirdigi seyden yer.bir kadin diğer kadinin etini yedigini görse, o kadin diğer kadinla sevicilik eder.rüyada kendi etini yedigini gören, ana yapar. yilan eti düsman tarafindan bir maldir. eğer yilan etip pismis olmayip cigse, onu yiyen kimsenin, düsmaninin giybetine düsmesine isarettir.yirtici hayvanlann eti, maldir. yirtici kuslarin eti de böyledir.domuz eti haram maldir.pastirma görmek, ölüleri giybet etmeye isarettir. bir kimsenin rüyada zayif et yemesi onun malca noksanhgina isarettir.bir kimsenin rüyada eliyle dokunmaksizin görmüs oldugu erkek deve eti,baba ve bir düsman tarafindan meydana cikacak mala isarettir. eğer o ete eliyle dokunursa, o kimseye kaba bir düsman tarafindan bir keder isabet eder. erkek deve etini pismis oldugu halde yiyen kimse, bir adamin malini yer ve cokca hasta olur, sonra yine kurtulur, sigir eti zahmet, mesakkat ve az is yapmaya isarettir. rüyada kendi evinde yüzülmüs, parcalanmis koc eti gören kimse, tanimadigi bir adamla bulusur ve ziyafet yapmak suretiyle görmedigi ve tanimadigi bir kimseyi davet eder veya birtakim dost ve arkadaş kazanip onlarla mesrur olur. eğer kendi evinde yüzülmüs, ancak parcalanmamis koc eti görse, o kimsenin aniden görecegi bir bela ve musibete isarettir. eğer koyun eti yagli ise, o kimse bir ölünün malina varis olur.
bir kimse rüyada cig et yedigini görse, bu rüya hayirdir. eğer cig eti görse ve onu yemese bu rüya iyi degildir. bir kimse rüyada pismis eti yedigni görse, o kimsenin mali artar. eğer pismis eti ihtiyar bir adamla beraber yese, o kimsenin ileri gelenler yaninda kadri ve sani yücelir. kebap edilmis sigir eti, korkudan emin olmaktir. eğer bir cocuk bekliyorsa,dogacak cocuk oglandir. bazi tabirciier kebap edilmis sigir eti,rizka ve ucuzluga isarettir,dediler. rüyada sigir veya öküz eti yedigim gören kimse, hakime götürülür.tavuk eti kadin tarafindan menfaatlanmaya isarettir.et hastaliktan sifa bulmaya üzüntü, keder ve sikintilarin gitmesine isarettir.haramligina icma vaki olmus et. haram maldir.kus eti yolculuk yapmak suretiyle fayda elde etmektir, bazen de rüyada kus eti yemek, cennete ve kisiyi cennete yaklastiran salih amellere isarettir. vahsi hayvan eti helal olan riziktir. bazen onda bulunan bir sebepten dolayi mesakkat ve tehlikeye de isarettir. balik eti, kolay kazanilan ve afiyetli bir nziktir. bazen balik eti, deniz tarafindan temin edilecek menfaata isarettir.insan eti, düsmana galip gelmektir. taninmayan et ve kan görmek, galip gelmeye ve fitneye isarettir. kus etleri pismis veya kebap yapilmis oldugu halde bir kadin tarafindan hile ve zulümle elde edilecek rizik ve maldir. eğer iyice pismemisse, rüya sahibinin bir kadini zalim oldugundan giybet etmesine isarettir.rüyada yenmesi helal olmayan kus etini yedigini gören kimse, hilekar ve zalim bir kavmin malini yer.Ördek eti, erkeklerden mütedeyyin ve salih kimseler tarafindan meydana gelecek menfaata isarettir.kebap edilmis veya kizartilmis kus yavrulari, zahmet ve mesakkat içinde kazanilacak bir maldir. bir kimse rüyada kendi etini fazla görse, o kimsenin gecimi yoluna girer.eger o kimse hasta ise, kurtulur,bir kimse kendi etinin noksan oldugunu görse, o kimsenin islerinin durgunluguna veya hastaligina yahut kendi durumunun ya da ticaretinin noksanligina isarettir.abid ve zahid bir kimse rüyada kendi etinin fazla oldugimu görse, ibadet yapmaktan usanir, dünya ve zevkleriyle mesgul olur. abid ve zahid bir kimsenin kendi etini eksik görmesi, yukarda gecen tabirin aksinedir.mechul et helak olmus kimselerin geriye biraktiklari maltanna isarettir. rüyada insan eti aldigini gören kimse, gecerli olmayan bir mal satin alir.bir kimse rüyada kendi etinin siyah ve gök renkte yahut parca parca kesilip yere düstügünü görse, o kimseye ariz olacak siddetli bir azaba veya tutulacagi bir hastaliga isarettir. bir kimse rüyada kendisinde gördügü fazla eti yerse,o kimse malinin kazancini yer.sermayesini birakir.rüyada kendisinin fazla olmayan etini yedigini gören kimse,sermayesini zayi eder, veya bir is yaptigindan dolayi pisman olur.


rüyada et gommek, rüyada et gömmek, rüyada toprağa et gömmek

Bu kategoride yer alan Rüyada çocuk bakıcısı olduğunu görmenin yorumu nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada çiğ et gömmek ne anlama gelir ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.