Anasayfa
7 Nisan 2023, 12:38
Oruc
Yönetici

Oruçluyken cünüp oldum ne yapmalıyım???

Oruçluyken cünüp oldum ne yapmalıyım???

Kayıtsız Üye
Oruçluyken isteğe bağlı olarak çok azdım ve kendime söz geçiremedim cünüp oldum şimdi ne yapmalıyım ne kadar gün oruç tutmalıyım??? cevaplayabilirmisiniz lütfen?


Cevap: Oruçluyken cünüp oldum ne yapmalıyım???

Ercan
Oruçlu iken istimna yapan bozulan orucunu kaza eder.

Okudunuz mu?  Kardeşlik payı - Ramazan Kayan

SORU: Bir kişi ramazanda oruçluyken bir günah işlerse (masturbasyon) yapsa bunu bir kaç kere tekrarlasa 61 boylar mı? Böyle olursa her birine ayrı ayrı mı gerekir?CEVAP: Cimanın dışındaki hallerde keffaret gerekmez. O günü kaza etmek yeterli olur. Ayrıca istiğfar edip, tekrarını yapmamaya da azmetmek gerekir. Allah affetsin.

Okudunuz mu?  Sahura kalkamadım, oruca devam mı edeyim yoksa yeyip içsem mi

Nureddin YILDIZ


Cevap: Oruçluyken cünüp oldum ne yapmalıyım???

Ramadan
Oruçluyken istimna yapana yazıklar olsun
Günahı işleyecekseniz bari akşam işleyin


Orucken azdım ne yapmalıyım

Bu kategoride yer alan Adetimin bitiminde beyaz ile karışık ve hafif boz renk akıntı geliyor oruca engelmidir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Oruçluyken cünüp oldum ne yapmalıyım??? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.