Anasayfa
23 Şubat 2022, 0:06
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş olan aile fertlerini görmek ne anlama gelir?

Rüyada ölmüş olan aile fertlerini görmek ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda 4 sene önce kaybettiğim babamı ilk ez gördüm. çok ama çok dar bir hastane odasında yatıyordu.yanına zorla geçebildim.ellerini tutup öptüm.beni görünce yeşil gözlerinden yaşlar boşaldı.çok kötü görünüyordu.yüzü is içindeydi.sanki soba borusu temizlemiş gibi.öptüğüm eli de mordu.

güya serumdan morarmış..bana kızım ben çok sıkıntıdayım. çok zordayım dedi.Babam çok hayır hasenet seven biriydi.çok üzüldüm..kahroldum yani..annemi aradım..annem de onu rüyasında sık sık gördüğünü ama çok mutlu olduğunu söylediğini söyledi..anneme de buralar çok güzel..öyle rahat ki..demiş..şimdi bu rüyamın anlamı ne olabilir..

ben 5 vakit namazımda babama dualar ettiğim gibi her Kuran okumamda da babamın ruhuna sevabını yoolarım..ben bir yerde yanlış mı yaptım acaba..Allah babamın ve ebediyete intikal eden tüm müslüman kardeşlerimizi affetsin..Rabbim son nefesimizde iman nasip etsin..


Rüyada ölmüş olan aile fertlerini görmek ne anlama gelir?

arifselim
Allah rüyanızı hayırlı eylesin. Rüyada görülen ölmüş kimseler genellikle doğru bir işaret verirler. Rüyanızdan açıkça anlaşılan babanız için çokça dua etmek ve eğer başka sadaka ve hayır işleme imkanınız varsa bunları yapmaktır. Bu sizin açınızdan olması gereken durumdur. Anneniz içinse durum farklı olabilir. Her rüya gerçektir yüzde yüz doğrudur ve mutlaka ama mutlaka bir anlam çıkarılması gerekir diye de bir kaide yoktur. Allah’a emanet olun.


Cevap: Rüyada ölmüş olan aile fertlerini görmek ne anlama gelir? Tabir eder misiniz?

Kayıtsız Üye
rüyamda devamli ölmüş babannemi ve anneannemi görüyorum ne anlama gelir

arifselim
Rüyada vefat eden babanne ve anneanneyi görmek hayırlıdır. Onlara dua etmeye ve mümkünse onlara bağışlanmak üzere hayru hasenat yapmaya işaret eder.


Kayıtsız Üye
Abi sabah ezanlarına kadar rüyamda babamla beraberdik beşimiz başındaydık vefat ettiği halinden daha zayıf ama ten bozulmamış bir kaç günü kalmış vefata hepımizle nasıl güzel konuşur bitlis te kış gelmiş dedi tv den hava durumunu dinliyordu.Üzerine benim yatak örtüsünü sonrada battaniye örtmüşüz çırılçıplaktı sana sırtını gösteriyordum bak abi bir deri bir kemik kalmış diyodum ama çok mutluydu


arifselim
Selamun aleykum. Rüyada görülen bu tür durumlar ölen kimselere dua etmek gerektiğine, ruhlarına hediye etmek üzere iyilikler işlenmesi gerektiğine işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda ölmuş amcamın yasadıgınını söyleyen bır adlam ıkı bırde yok olup gerı yanıma geliyor bu ne anlama geliyor


arifselim
Rüyanız sizin için hayırlıdır. Toplum içerisinde saygınlığa, başarıya ulaşmaya ve bol kazanca yorumlanmıştır. Ayrıca çevresindeki kimselerle iyi geçinmeye ve güzel ahlaka da işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
1bucuk yıl önce vefat eden dedemin tabutunu gördüm.üstünde beyaz örtü vardı annem ve babam arabaya koyup sanırım mezarlığa götürüyorlardı..annem bana çarşafları yıka katla dedi divanın üstünde oturdum çarşafları koydum yastığı koydum yastık bana doğru geldi yine koymaya çalışırken dışardan birinin olduğunu fark ettim perdenin arkasndan yaklaştım baktm dedem dua okumaya başladım gitti sonra.yorumlar mısınız lütfen


arifselim
Rüyada görülen tabut ve vefat eden dedeyi görmek o rüyanın çok hayırlı bir rüya olduğuna, maddi yönden gelecek olan saltanata bolluğa yorumlanmıştır. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Gülbin
geçen hafta annemin kanser olduğunu öğrendik ailemiz darmadağındı uzaklaşmıştık. Bu haberi duyunca el ele sevgiyle birbirimize bağlandık. Ben 18 yaşındayım 4 yıldır hergece kabuslarla uyanırım. Dün gece yani bir kaç saat önce rüyamda ölen babanemi gördüm.Çok fedakar bir insandı annemi kendi kızından öte severdi iyilik meleği gibiydi.

Rüyam çok etkiledi beni , yorumlarınızı en kısa sürede bekliyorum. Çok Teşekkürler…


Efdal
rüyada ölmüş akrabalarını görmek, bir nevi hayır beklentisi olduğu için onlara dua edin ve adlarına sadaka verin.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüs annemi gördüm çok güzeldi gülümsüyordu yani abimle yasiyor rüyamda Annem agbimle yani evlenmis çizginim anneme yanina gitmedim

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş dedemi banyoda idrarını yaptığını görmek

arifselim
Merhabalar. Rüyanız sizin ve anneniz için hayırlı ama abiniz için hayırlı değildir. Abinizin bazı olumsuz ve kabul görmeyecek olan işlere koyulacağına işaret eder.


Kayıtsız Üye
2-3 dür aile feerdlerinden kadınları ve çocukları bir evin odasında hep birlik de ranzalarda yatıyor görüyorum,bende gece eve geliyorum beni bekliyor oluyorlar. Gelişime çok mutlu oluyorlar gülüp eyleniyoruz.
Ne anlama geldiğini çok merak ediyorum
Şimdiden teşekkürler


arifselim
Rüyanız güzel ve hayırlıdır. Rüyada aileyi bir arada ve mutlu bir şekilde görmek, aileden destek alacağına, maddi işlerinde onlardan yardım alacağına ve daha sonra bolluk ve berekete kavuşacağına yorumlanır.


Kayıtsız Üye
Annem rüyasında 3 yıl önce vefat eden babamı görmüş babam anneme beni eminenin evine götür orda yatacağım demiş biz 7 kardeşiz 7 kardeşin içinden babam annneme benim evimde yatmak istediğini söylemiş yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Babanızın sizi çok sevdiğine ve sizden hayır dua beklediği anlamındadır. Vefat eden kimseleri görmek genelde o rüyaların doğru manada olduğuna ve sadık rüya olduklarına işaret eder.


Kayıtsız Üye
Rüyamda biri bana mermi verdi ölen babamı biri vurmak istiyormuş babama kim diye soruyorum adı SADIK diyor ne demek bu acaba


arifselim
Rüyada mermi görmek verilen sözlere işaret eder. İş hayatında bazı olumsuzluklara ve maddi sıkıntılara işaret eder. Ayrıca verilen sözlerin yerine getirilmesi gerektiğine yorumlanmıştır. En doğrusunu sadece Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş ablami gördüm son 1 yıldır gormuyordum elimizde altın vardı ve onu sattım die çok ağladı ve ağladım sonra göz yaşını sildim Özür Diledim ve uyandım ne anlama geliyor


arifselim
Rüyanız hayırlıdır çünkü rüyada altın satmak gireceği çeşitli işlerde başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine yorumlanır. Altın satmak rüyada berekete yorumlanmıştır. Çok az da olsa kötü niyetli bir düşmanın var olduğuna ve dikkat edilmesi gerektiğine işaret ettiği söylenmiştir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 52 gün önce kaybetmiş olduğum babamı bembeyaz bir yatakta gördüm yüzünde nur alıyordu


arifselim
Rüyada ölünün yüzünü nur içinde ve sevinçli görmek ölü kimse için çok hayırlıdır. Onun ahiretteki durumunun iyi olduğuna yorumlanır. Ancak her rüyada olduğu gibi bu rüyada da hakikati sadece Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben bugün rüyamda annemin halasının kocasını rüya gördüm çocuklariyla oturuyorduk daha 4gundur vefat etti kapiyi acti bize bakti doba odasina girmesiyle cikmasi bir oldu ve Ogluyla bana baktı kendinize iyi bakın dedi bu ne anlama geliyor #kendinizeiyibakin kelimesi


arifselim
Vefat etmiş birisini yaşıyor görmek hayırlıdır. Alınacak olan güzel haberlere işaret eder. Ölünün bir haber getirmesi de hayra yorulur. Ayrıca o kimseye dua etmekle de yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm hayırlı günler rüyamda ölen babamı gördüm kefeninin ipelrini cozmedigim aklıma geldi gittim mezarı açtım kefen iplerini çözdüm beden açılınca baktım uyuyor sağa sola dönüyor bu kez mezar çukuru yerine yer üstünde düz bir zeminde kibleye çevirip üstüne toprak atiyorum ohalde sabah ezanı ile uyandım


arifselim
Aleykum selam. Rüyanız hayırlı bir rüyadır inşaAllah. Kefen sır demektir. Babanızın sırlarına yorumlanır. Sizde sırları varsa onları korumalısınız ve ona dua etmelisiniz. Allah’a emanet olun.


Kayıtsız Üye
Rüyamda geçen yıl hastaligi nedeni ile vefat eden bir yakinimin silahla vurularak tekrar öldüğünü gördüm vurulduktan sonrada inege dönüştü hayırdır inşAllah


arifselim
Rüyayı gören kimse için alacağı güzel habere, zengin varlıklı bir kadına yorumlanır. Çok nadir de olsa duyulacak olan olumsuz gelişmelere işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada iki ay önce ölmüş amcamın sadece toprağın yüzeyinde yüzünü gördüm ve birkaç mezarlıkta toprak ölülerin üzerinde yoktu ve sırtındaki çantada gittikçe ağirlaşıyordu

Okudunuz mu?  Rüyada oğlunun kaçırıldığını görmek

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Gizlediğiniz sırlara ve bu sırlarınızın ortaya çıkmak üzere olduğuna tabir edilir. Elbette en doğrusunu sadece Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyanda büyük uvey anne anemi gördüm herdefadinda beni yanina almak istiyor kizim çok güzel bir yer çok mutlu olacaksin diyor bende çocuklarımı birakamam diyorum


arifselim
Görülen kimsenin ruhunun şad olduğuna yorumlanır. Ayrıca o kimse için hayırlı dualar etmeye ve eğer hak varsa helal etmeye işarettir. En doğrusunu Allah bilir.

Ruyanda büyük uvey anne anemi gördüm herdefadinda beni yanina almak istiyor kizim çok güzel bir yer çok mutlu olacaksin diyor bende çocuklarımı birakamam diyorum


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş babaannemin bize geldiğini düğüne gitmek için annemin babaannemin saçını yaptığını teyzeminde bulaşık yıkamasini gördüm..men onlari görünce rüyamda şaşırdım


arifselim
Rüyanız hayırlı rüyalardandır.Güzel haberler almaya, uzun bir ömre ve sevinçli bir döneme işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda babaannem ölmemiş.bize gelmiş.annemde babannem saçını yapıyor..bu arada teyzem bulaşık yıkıyor..mende onları oyle gördüğüm de şaşırıyorum..


arifselim
Merhaba bu rüya güzel bir rüyadır ve genelde hep hayırla tabir edilir. Beklediğiniz müjdeli haberlerin ulaşmasına ve uzun bir mür geçirmeye tabir edilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda ölmüs kayinpederim benim kendi kizima yani torununa dikkat etmemi söyledi acaba bu ne anlama geliyor?


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Rüyada ölmüş bir kimseyi görmek o rüyanın hakikatine işaret eder. Onun dediği gibi maddi ve manevi açıdan ilgilenmenize işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda ölmüş dedemin tekar öldüğünü ve benimde abimle mezarına gittik


arifselim
Değerli kardeşim bu hayırlı bir rüyadır. Bu rüyada görülen kişinin ahiretteki durumunun çok iyi olduğuna yorumlanır. Bazende bu kişinin sizden dua beklediğine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş olan annemi gördüm elleri bileklerinde kesilmişti ve yatıyordu bunun anlamı nedir acaba ?


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya annenizin kabrini ziyaret etmeye, ona çokça dua etmeye ve onun ruhuna hediye etmek üzere hayru hesenatlar işlemeye işaret vardır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş babamı ve babaannemi görüyorum babam ölmemiş ölümcül hastalığından kurtulmuş sağ bana müjde veriyordu kurtuldum diye bende müjdeyi babaanneme söyleyeyince seviniyor günlük hayatına dönmeye çalışıyordu bu rüyayı iki üç gün peş peşe görüyorum bir açıklaması varmıdır merak ediyorum selametle.


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya kişi için dünyevi başarılara ve maddi kazançlar elde etmesine tabir edilir. Hastalık ise genellikle tersi ile yorumlanır. Anne ve babanız için bol bol dua edin. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş halam bana su veriyor ve merdivene yine eve giriyor yalnız al bu suyu iç diyor arkadaşım onu yere düşürüyor ve su dökülüyor içiyorum cevap için Allah razı olsun


arifselim
Bu rüya halanıza olan sevginize işarettir. Ayrıca su ikram edilmesi bir manevi yardım anlamına gelir. Suyun dökülmesi hayırlı olarak tabir edilmez. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hayirli günler rüyamda ölmüs annemi ciplak bir sekilde hastane koridorunda kendini isiriyordu ben yanina yaklasinca benide isirmak istedi ne anlama geliyor acaba tesekürler


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bu rüyanın tabiri, annenize bol bol dua etmenize ve onun hayrına olmak üzere sadakalar vermeye tabir edilir. Eğer imkanınız varsa kabrini ziyaret edin ve kabir başında da ona dua edin. Allah rahmet eylesin.


Kayıtsız Üye
Ablamın kızı rüyasında ölen Kocamı görmüş aslında olmedigini ve bir yerlerde saklandığı ni görmüş bende onu alıp eve getiriyorum ben onunla konuşuyomusum ama bana cvp vermiyomus bende soruyomusum neden cvp vermiosun die oda bana arkasıni ceviriyomus konuşmadan bende çok ağlıyomusum ablamlara anlatiyomusu

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birini diri görmek anlamı nedir?

arifselim
Ölen bir kimseyi yaşıyor görmek görüldüğü şekilde tabir edilir. Yani güzel görülmüşse hayırlı ve üzgün görülmüşse de olumsuz olarak tabir edilir. Bu rüyanızın bir işareti de ölen o kimsenin salih amel üzerinde öldüğüne yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Can o can
Ruyada dedemi gördüm yuruyordu bana 1 metrelik mesafeden dedi sikintim var dedi elimden tutu tunca bende elimle geriye cektim.


arifselim
Merhaba rüyanızın tabiri, rüyada ölmüş dedesini görmek, kişinin dedesi için dua etmesi gerektiğine ve mezarını ziyaret etmesi gerektiğine delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş babamın mezarı kazılmış ayak ucundan bize baktığını gördüm ne anlama geliyor


arifselim
Bu rüyayı gören kimsenin yaptığı işlerin doğru olduğuna inanması ve işinden emin olması anlamına işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben aksam rüya gördüm arabadayiz ben kardeşim annem ve 1 ay oldu babamin oleli .ben kardeşime dur fazla gaza basma gözümüz sende babam gitti dedik sen bari yapma ama babamiz arabadaydi ve Sitti donuktu


arifselim
Bu rüya dedeniz için hayır duada bulunmaya, onu özlemeye ve kabrini ziyaret etmeye işaret eder. Genel olarak hayırlı bir rüyadır. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada ölmüş annemi morgda yatarken görüyorum.sağ ayağının parmak uçları sol ayağının dizden aşağısı kefenin dışında kalmış.ayaklarinadokunuyorum sağ sıcak sol ayak soğuk,ölüler soğuk oluyordu diye düşünüyorum,sonra annem dirilip beni sol kolumdan zorla çekiyor ben gitmek istemiyorum..yorumlar mısınız?


arifselim
Bu rüya annenizin vefatını hala atlatamadığınıza ve üzüldüğünüze işarettir. Ona dua edin ve ruhu için hayırlar işleyin. Ayrıca kabrini de ziyaret edin.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 5 ay önce kaybettiğim annemi hastahane odasında Ben gitmedigim için sahipsiz kaldığını gördüm ,gidince tüm. Vücudunu temizliyordum bu ne anlama geliyor


arifselim
Hastalık rüyada tersi ile tabir edilir. İnşaAllah anneniz içinde hayırlıdır. Ayrıca anneyi özlemeye ve kabrini ziyaret ederek ona bol bol dua etmeye tabir edilir. En doğrusunu biz değil ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada rahmetli babamın benim düğünüme geldiğini gördüm benim hanımıma takı takıyor cebinden bir tomar para çıkarıyor sayıyor 450 tl onu takıyor hanımın arkasında kızkardeşim var babam ona diyor ki kızım kusurs bakma senin düğününde sana bu kadar para takamadım kıskanma olur mu değip gülümsüyor. Acaba bu rüyada ne anlam var


arifselim
Değerli kardeşim. Bu rüyan babanın mezarını uzun bir süredir ziyaret etmediğine delalet eder. Onu ziyaret et ve bol bol dua et. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölen eşimi gördüm. Evimize gelmişti. Yatağına geçip uzandı, çorba istedi benden. Bende kalkıp çorba yaptım. Aklımdan da iyiki kıyafetlerinin hepsini dağıtmamış, yatağını bozmamışım diye geçirdim. Sonra gidip çorbanın hazır olduğunu söyledim, kalktı çorbasını içti. Bu ne demek acaba?


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu senin için de ve eşin için de çok hayırlıdır. Onu özlemene ve senin yanındaki değerine alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
3 yıl önce vefat eden abimi rüyamda gördüm. Ne olduğunu tam hatırlamıyorum fakat beraber abimin evine gittik yemek yiyicektik 24.06.2016 cuma günü ramazan ayında gördüm bu rüyayı abimi uzun zamanfır görmüyordum rüyamda. Daha sonra bir arkadadım beni merak ettiği için ona telefonumdan mesaj atıcaktım abimin evindeyim yemek yiyicez diye. Bi an aklım karıstı abimin öldüğü aklıma geldi sonra vazgectim mesaj atmaktan ve abimin yanına geçtim.


arifselim
Allah rahmet etsin. Genel manada hayırlı ve güzel bir rüyadır. Ayrıca bu rüya eve gelecek misafirlere ve kalabalık konuk ağırlamaya da delalettir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş insanın kendi bebek torununu öldürmesi

Kayıtsız Üye
Ruyada amcamla kavga edip olmuş olan babamin mezarını bulamadim sonra bulunca ise kurumustu hersey ben 17 yıl önce bebeken babami kaybettim hiç görmedim Allah aşkına bana yardım edin


arifselim
Allah babana rahmet eylesin kardeşim. Bu rüyan hayırlı bir rüyadır. Baban için dua et ve kabrini de ziyaret etmeyi ihmal etme. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba şimdiden teşkür ederim, rüyamda ölmüş nenem bize gelmişti elinde beyaz bir tabak vardı ama tabağı boştu sonra bir baktım bizde oturuyor bir tabak önünde et yiyordu. tşkür


arifselim
Merhaba kardeşim. Rüya hem sizin için hemde neneniz için çok hayırlıdır. Rahmet ve rızık manasına tabir edilir. Elbette hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda amcamla kavga edip ben doğduktan 3 ay sonra ölen babamın mezarına gidiyodum ve mezarı bulamıyodum buldugumda ise mezar kurumustu ve ben çok agliyodum çok korktum Allah aşkına bana bişey soyleyin


arifselim
Üst kısımda da cevapladığımız gibi bu rüya hayırlıdır ve olumsuz bir mana yoktur. Ama senin baban için bol bol dua etmene ve kabrini ziyaret etmene yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda geçen sene arife gününde kaybettiğim ablamı gördüm, bana bağırıyordu. Sadece son sözünü hatırlıyorum, diyordu ki bana beni nasıl yıkayın? Ölünce onu ben yıkamıştım. Çok üzüldüm bana kızgın mı acaba ne olur bir cevap yazın.


arifselim
Allah rahmet eylesin. Endişelenecek bir durum yoktur kardeşim bu rüyan onu çok sevdiğine ve onu unutmadığına yorumlanır. Ona bol bol dua et ve imkanın varsa sadaka ver ve kabrini de ziyaret et. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş olan babamı gördüm gayet iyiydi geldi oturduk felan tam gidecekken elini tutup öpmek istedim ama bana bağırdı ve kızarak gitti o sırada uyandım anlamı ne acaba neden dokunma bana dedi


arifselim
Allah rahmet eylesin kardeşim. Babanın olmasını istediği bir vasiyeti var ise onu yerine getirmelisiniz. Ayrıca ona bol bol dua edin, kabrini ziyaret edin. Hakkıyla Allah en doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölen erkek kardeşimin gece mezardan çıkardık yerini değiştirdik mezarını


arifselim
Bu çeşit rüyalar genellikle bulunduğu şehirden bir ev almasına tabir edilir. Açtığı mezarın genişliği veya darlığına göre alacağı eve yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda òlmus ablami gördüm elinde yeni doğmuş bir bebek vardi siyah carsafa sariliydi bu rüya ne anlama geliyor


arifselim
Bu şekilde ölmüş olan babayı görmenin an açık tabiri uzun zamandır kabrini ziyaret etmediğine ve ona bol bol dua etmesi gerektiğine eğer imkanı varsa onun hayrına sadakalar vermesi gerektiğine işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
3kez dede mi peş peşe gördüm dedem rüyamda benle konusundasmuyor yanlızca elkol hareketi yapıyordu yalnızca ara sıra kooluşuyordu ilk gün selen ölmedinmi dedim o bana hayır ölmedim yanlızca saklanmam hgerekiyordu dedim biraz oturdu sonra hemen gidiyorum işareri yaptı birdaha gelcenmi dedim oda kafa salladı sonraki akşam yine geldi bu ne anlama geliyor


arifselim
Bu rüyalar ona çok dua etmene ve kabrini ziyaret etmene yorumlanır. Onu gördüğün durumu her nasılsa ona göre onun durumuna da işaret olur. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Uc gün olmuştu babamı kaybetigim mezarlığı gidip geldikten sonra rüyamda babam uzanmış yatiyordu gecelikleri üzerinde yüzünde beyaz örtü onun üstünde siyah örtü ben yüzünü açtım ama bana yüzünü ortmemi istedi bende beyaz ortuyu ortum işaret ederek siyah ortuyde ört dedi bende ortum bana böyle bak dedi

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş dedemi görmek

arifselim
Allah rahmet eylesin babanıza. Bu rüya onun için üzüldüğüne ve onu çok özlediğine delalet eder. Ona dua etmelisin ve kabrini ziyaret etmelisin. Ayrıca imkanın oldukça ona hayır olarak sadakalarda bulun. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Oncelikle merhaba hocam ben hastanede yatıyordum bir amilyat gecirmistim benim teyzemde kanser yüzünden hastanede vefat etti herneyse annem rüyasında benim yattigım yerde aynı odada ve aynı yatakta teyzemi yatarken görmüş ve anneme gülüyormuş bu ne anlama gelir ve iyiye işaret midir


arifselim
Bu çok hayırlı manaya işaret eder. Sağlıklı ve sıhhatli olmaya tabir edilir. Teyzeniz için dua edin ve kabrini ziyaret edin. İmkanınız varsa hayrına olmak üzere infakta bulunun. Herşeyi hakkıyla ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölen yengemi gördüm ve konustum onu kızıylada sarilirken gördüm ne anlama gelir bu


arifselim
Bu rüya seninle değilde o kimsenin kızıyla daha çok ilgilidir. Hayatında olumlu gelişmelerin yaşanacağına işaret eder. Bazende bu rüya üzülmek manasına gelir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Son model bir beyaz araba için de annem babam ablam abim bunlar çok önceden öldüler sonra beni alıp arabaya bindirdiler bir yere gittik giderken camdan bu dünyadaki ablama el salladim bu nedemektir gittigim yeri hatırlayamıyorum


arifselim
Değerli kardeşim. Eğer bu bahsettiğin yakınların ölmüş kimseler ise bu senin onları hatırladığına ve unutmadığına işarettir. İyi ve güzel bir arabaya binmek iyi bir hayat sürmeye ve mutlu olmaya delalet eder. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda bayadir olmus iki ablam ve bir abimi gördüm havadan geldiler ve sonra bana kendilerini tanittilar sonra ise zaman gecirdik ve sonra gittiler tabirimi alabilirmiyim


arifselim
Bu rüya özlemeye ve hasret gidermeye işarettir. müjdeli ve mutluluk verici bir haber anlamına gelir. Eğer henüz evlenmemişsen bu senin için güzel ve temiz bir nikah anlamına gelir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 23 yıl önce ölen babaannemin sırtının sol kolunun yanmış olduğunu ve simsiyah olduğunu gördüm vücudunun ön tarafı beyaz dı ve sarı tüyler vardı başı iskelet şeklindeydi bu senin babannen dediler …


arifselim
Bu rüyanın tabiri ona bol bol dua etmen gerektiğine ve imkanın eğer varsa ruhu için hayırlar ve sadakalar yapmaya çalış. Herşeyin en doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda rahmetli annanemi olduğundan zayıflamış ve güzelleşmiş gençleşmiş gördüm.yanlış hatırlamıyorsam bana gülümsedi yorumlarmısınız


arifselim
Allah rahmet eylesin bu hayırlı bir rüyadır. Bu rüya aynı zamanda onun halinin nasıl olduğuna alamet eder. Ona bol bol dua et ve kabrini ziyaret et. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda minicik tertemiz ve mis kokulu bir erkek bebeği kalın bir kitabın sayfaları arasında uyutuyorum,sayfayı çevirdiğimde başka bebekler varmış kitabın arasında ama benim Bebek 216. Sayfadaymış birde lokum yedim renkli


arifselim
Rüyan çok güzel bir rüyadır. Sevimli ve şirin bir bebek görmek hayatta her dileğin gerçekleşeceğine işarettir. Ayrıca bu rüya ağız tadı ve gönül hoşluğu içinde geçecek günlerin habercisi olarak kabul edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 5ay önce vefat eden dedemi sırtı dönük olarak gördüm.arkasında annem ve teyzem sessiz sessiz ona belli etmeden gülüyorlardı.karşısında diğer iki teyzem vardı ama onlar dedem görür de kızar diye gülemiyorlardı.ben hamile olduğumu kimseye söyleyemediğimi ve annemin bana kötü davrandığını gördüm.acaba ne anlama geliyor.?


arifselim
Allah dedene rahmet eylesin. Ona dua ederek kabrini ziyaret etmeye yorumlanır. Bazı tabirciler ise beklenen bir misafirin gelmesi anlamındadır demişlerdir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş biriyle konuşmak

Kayıtsız Üye
rüyamda rahmetli annemi gördüm ona mercimekli pilav pişirdim.ve bana birşeyler söylüyordu söylediklerinden hatırladığım tek kelime özledim demesiydi. ne anlama geliyor teşekkürler


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu güzel ve hayırlıdır. Anneni özlediğine işarettir. Ona dua et ve kabrinide her fırsatta ziyaret et. Herşeyin en doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
6 ay önce 26 yasinda oglum trafik kazasinda kaybettim dun gece rüyamda yuzleri benek benek olmuş kollari jilet izi bana kızgın bir şekilde elbiselerimi bana ver ben gidicem demesi bende oglum sen ölmedinmi diye soruyorum oda ne ölmesi ben olmesim demesi


arifselim
Bu rüya onu çok sevdiğine ve çok özlediğine alamet eder. Ona bol bol dua edin ve hayrına olmak üzere sadakalar verin. Ayrıca kabrini de ziyaret etmelisiniz. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda vefat eden kayınpederimin bana senin bir oğlun olacak adını kendisi koyması ne demektir


arifselim
Bu rüya inşaAllah hayırlı bir müjde olarak kabul edilir. Ölü kimsenin görülmesi genellikle sahih manada yorumlanır. Allah’u tealadan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Bi kaç gun önce amcam vefat etti kızı hem yetim hm oksuz kaldi ve rüyamda amcamin gelip benimle sarildi ve kizini alip goturdu ne anlama geliyor acaba ?


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu amcana dua etmek anlamındadır. Onu düşünmek ve unutmamak ve ona karşı yapılması gereken hakları yerine getirmek anlamındadır. Amca demek baba yarısı demektir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda olen annemi gördüm ve bana dediki git olmüş ablani bul ve ben onu buldumda o bana elini uzatti ne anlama geliyor bu rüya


arifselim
Bunun özel bir anlamını bilemeyiz ama bu anneni özlemene ve unutmadığına alamet eder. Ona dua etmeye, kabrini ziyaret etmeye ve imkanın varsa ruhu için sadakalar vermeye alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölü babami gördüm elini öpmek için eğildim ama elini çekti öptürmedi ..


arifselim
Bu rüyayı gören kişinin babasının ruhunun sevinmesi için babası adına sadaka vermesi gerektiğine alamet edilir. Bıraktığı bir vasiyet varsa yerine getirilmelidir. En doğrusunu Allah bilir.


EFEKAAN
rüyamda 5-6 kez ölmüş anneannemi gördüm 1 kez de dedemi gördüm bu ne anlama geliyor


arifselim
Bu şekilde rüyalar görmen hayırlıdır. Bu rüyayı gören kişiye hiç ummadığı yerlerden yardımlar ulaşır ve üst üste nimetler elde eder. Ayrıca onlara dua etmeli ve kabirlerini ziyaret etmene alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda iki sene önce ölmüş babaannemi gördüm bana konustugum cocuk için o senin kismetin dedi bunun anlamı nedir

selamünaleyküm ben rüyamda iki sene önce ölmüş rahmetli babaannemi gördüm rüyamda bana konuştuğum çocuk için o senin kısmetin diyordu bunun anlamı nedir acaba


arifselim
Aleykum selam. Ölmüş kimseyi görmek çok hayırlıdır. Bu sana haber verdiği şey güzel bir haberdir ama buna kesin ve sahihtir diyemeyiz. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş annemi hasta gördüm yatıyordu ve can çekişiyordu. Çok korkmustum ve annem ölüyor diye ağlarken birden tırnaklarimda kırmızı oje olduğunu gördüm.


arifselim
Annene Allah rahmet eylesin. Bu rüya annenle ilgili değil seninle ilgili olarak yorumlanır. Onu hasta görmek ve parmağında kırmızı oje gören kişi bazı nahoş sözler duyabilir ve bu nedenle kendisini çok sıkıp, zor günler geçirebilir. Ayrıca bu gıybetini eden kişilerden alacağı ağırlık olarak tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada annem ölmüş dedemi görmüş dedem hastalanmış hastaneye götürmek içim ambulans çağırmışlar dedem anneme demişki benimle sen gel demiş dayılarım gitmemiş dedemle birlikte annem gitmiş acaba rüyanın anlamı nedir cevaplarsanız çok sevnirim şimdiden çok teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada ölünün dirilmesi

arifselim
Bu rüya zaten yaşanmakta olan bir tatsız olayın biraz daha sürmesine ve huzurunun bozulmasına işaret eder. Bu çoğu kere onun için hayır duada bulunmaya ve kabrini ziyaret etmeye alamettir. Birinin öldüğünü görmek hayırlıdır ve uzun ömürle yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar

Eşimin ablası eşimi olu olarak gormuş yakın zamanda ölen bebeğimizide 10 11 yaşlarında ben arasım anneme söyle uzulmesin ben onunlayım dediğini gormuş bedir acaba tabiri rica etsem yorumlarmısınız.


arifselim
Merhabalar. Yaşayan birini ölmüş olarak hayırlıdır ve uzun ömre işarettir. Genellikle ölen bir bebeği de görmek hayırla yorumlanır. Onu özlemeye de işaret eder. En doğrusunu elbette ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
,babam 1 ay önce vefat etti ben 1 hafta sonra rüyamda babamı 20 sene genç ve sağlıklı gördüm gece 1ayınının dolduğu gece yani akşam tekrar gördüm akşam anneme ziyarete gittim gecesinde ise babamı gördüm benim yanıma gel ziyarete dedi YARUMLARMISINIZ LÜTFEN


arifselim
Rüyada babanı böyle görmen onun durumunun da inşaAllah hayırlı ve güzel olması anlamındadır. Ayrıca kabrini ziyaret etmelisin ve ona bol bol dua etmelisin. Bu rüya hem senin hemde baban için çok hayırlıdır. Allah rahmet eylesin.


Kayıtsız Üye
Rüyamda heybetli bir aslan görüyorum herkese saldırıp kükrüyor ben yerine otur diyince oturuyor düşüyor benimle oyun oynuyor anlamı nedir.


arifselim
Bu şekilde görülen Rüyada aslan kısmet, sorunların çözümüne ve mevki makam sahibi kimselerden alacağın güçlü bir desteğe alamet eder. Alınacak kötü bir haberin ardından yaşanan sorunların zamanla çözüm bulacağına alamettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Esim rüyasında teyzesini görmüş olmuş teyzesini yuksek ışıklı bir yerdeymiş eşimin elinden tutmuş yukarı çekmek istemiş ama cekememis


arifselim
Allah rahmet eylesin. Rüyada görülen teyze aynen anne gibidir. Bu rüya teyzesini özlemeye, onu sevmeye ve ayrıca ona bol bol dua etmesi gerektiğine alamet eder. Eğer imkanınız varsa ruhu için fakirlere sadaka verin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyada ölmüş babamın amcasını görüyorum rüyamda tek basıma deniz kenarına gidiyorum bir an da karsıma cıkıyor ve sanki ölmemiş gibi benle muhabbet etmeye baslıyor bana çok üsüdügünü esini özledigini ve bana ben burda piknik yapacam sende bana katıldıyor .


arifselim
Allah ona rahmet eylesin. Bu rüya gerçek amca veya baba görmek gibidir. İşlerin veya maddi durumunun iyi olması manasındadır. Bazende sürpriz bir misafirin gelmesi demektir. Ona bol bol dua etmelisiniz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda ölen babamı hiç tanımadığım insanlarla gördüm.bol muhabbet vardı yaşıyordu.görünce sarıldım ve üç kez öptüm yeşil gözleri gülüyordu.bana ” seni çok özledim oğlum bir daha erken gitme tamam mı dedi. bende tamam baba erken gitmem dedim”. o da bana gülümsedi.


arifselim
Allah babana rahmet eylesin. Bu rüya senin onu çok özlediğin anlamına gelir. Onu iyi halde görmek inşaAllah durumun iyi olduğuna tabir edilir. Ona dua et ve kabrini de ziyaret et. Eğer imkanın varsa ruhu için fakirlere biraz sadaka ver. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bekar oğluma kız istedik bizden 5 tane bilezik istediler . Bende ölmüş olan abimin karısına gittim ondan kart ile bilezikleri almak istediğimi söyledim o sırada abim orada dikiliyor du arkası dönük tu yorumlarmisiniz teşekkür ederim


arifselim
Bu rüya hayırlı olarak yorumlanır. Rüyayı gören kimselerin eliyle başkalarına çokça hayırlar dokunmasına delalet eder. Ölmüş olanı aynı rüyada görmek ise o rüyanın daha da sahih olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bu yakında kayb ettiyim abimi annem rüyasında görmüş.Başını annemin dizleri üstüne koyup ağlamış ve demiş ki,anne ,biliyormusun bana nasıl işgençe verdiler.Ölümünde şüpheli majamlar var.Ama hala bir ip ucu yok

Okudunuz mu?  Rüyada oyun oynamak

arifselim
Allah mekanını cennet eylesin ve size de sabırlar versin. Bu rüya sizin üzüntünüzü ve ona olan özleminizi yansıtmaktadır. Ona dua edin ve ruhu için sadakalar dağıtın. Şüphesiz herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


selvi
rüyamda 2 sene önce ölen ninemi görüyorum bazen ninemin inekleri oluyor bazen evine gitmiş ama evde yanlız ben varım ninem 5 vakit namazını hiç geçirmezdi


arifselim
Allah rahmet eylesin. Rüyada nineni inek sahibi olduğunu görmek çok hayırlıdır ve inşaAllah durumunun iyi olduğuna tabir edilmiştir. Ayrıca nineyi özlemeye işarettir. Ona bol bol dua etmelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sürekli ölmüş babamı görüyorum ilk zamanlar hep gençlik halini görüyordum iyi oldugunu söylüyordu şimdi öldügü zamanki halini görüyorum benimle konuşuyor köye gitmişiz misafir gelcekmiş babam ben içeri yatim diyo içeri gidiyo bende peşinden gidiyorum üstünü örtüyorum yemek yermisin diyorum hazır olunca kaldırırsın diyo. Bugun rüyamda beni özledigini söylüyor.


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüyanın en doğru tabiri gören kişinin babasının özlediğine alamet eder. Olumsuz ve kötü bir anlamı yoktur. Baban için bol bol dua et ve imkanın varsa ruhu için sadakalar ver. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ölmüş oğlumu kumsalda kum üzerinde görüyorum, bende yanındayım. Ama deniz görmüyorum. Temiz suyla saçını yıkıyorum. Sonra üşümüş olduğunu fark ediyorum.

Ondan bir kaç hafta önceki rüyamda ise, yine aynı oğlumun sağ elinin üstüne kendi sağ elimi koyup parmaklarımı kenetli yorum.
Yorumlamanizi rica ediyorum.


arifselim
Allah mekanını cennet eylesin ve sana şefaatçi eylesin. Bu rüya onu özlemekle yorumlanır. Yaşı da önemli olmakla birlikte en açık yorumu ona duyulan özlem anlamındadır. Ayrıca inşaAllah iyi bir durumda olması ümit edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda altı buçuk yaşında ölen kızımı gördüm. Benimle konuşuyor anne diyerek başlıyor. Olmuş olduğunu biliyorum onu kokluyorum kokusu aynı , sarılıyorum gerçek gibi. Boyunun uzadıgini ve büyüdüğünü gördüm çok sevindim o da çok mutluydu. Allah razı olsun şimdiden. .


arifselim
Allah sana kızını şefaatçi kılsın ve günahlarına kefaret eylesin. Bu rüyan onu çok özlediğinin bir alametidir. İnsanın etkilendiği, düşündüğü veya unutamadığı kişileri rüyasında görmesi normaldir ve bazende Allah’ın rüyada görüştürmesi ve ikramıdır.


Kayıtsız Üye
merhaba ben rüyamda ölmüş üvey babamı gördüm aynı yatakda yatıyorduk ben çok rahatsız oluyordum karşı yatağa gidiyordum sonra oda güya uyku sersemi gibi dönerek oraya geliyordu sonra üstümde yattı hiçbirşey demedi ben boğulacak gibi oldum tırnaklarımı geçirdim kalksın diye sonra 1- 2 defa anneme seslendim kaldırsın diye sonra uyanmışım dua ettiğimde onunda ruhuna ederim ama anlamı nedir anlamadım


arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Bu rüyan ona dua etmene ve senin onu unutmadığına alamet eder. Bir görüşe göre ise kabus rüyalar olup özel bir şekilde tabir edilmezler. Sende Allah’u tealadan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Gercekte ölü olan babaannemi, rüyamda ölmüş camiden kaldırılıyor biz onden gidiyoruz arkadan yüksek kamyonun üzerindeki tabutun içinde babaannem kıyafetli bir şekilde tabutun içine sığmamış bir halde giderken babaannemin yere düştüğünü gördüm.eşime diyorum babaannem yere düştü diye, telaş yapıyorum,telefonla ugraştığı için beni duymuyor tam onu sarsarken uyandım


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüyayı gören kimse için genellikle geçmişten kalan bir pişmanlığa veya vicdan azabı çektiği bir şeye işaret eder denilmiştir. Yinede ayrıca ona bol bol dua etmeye de tabir edilir. Elbette bu sonuçta bir rüyadır ve hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada okul kantininden alışveriş yapmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda henüz vefat edeli bir ay olan dedemi gördüm. Beyaz önlüklü bir doktor olmuştu ve beni sanirim burnumdan ameliyat ediyordu. Ameliyatim tamamlandı ve ben onun yanından uzaklaşıp insanların arasına karistim… Ruyamin yorumu nedir acaba ? Şimdiden teşekkür ederim size.


arifselim
Rüyan hayırla manalara işarettir. Özellikle de sağlık sorunları olan birisi için sorunlarından kurtulmasına, şifa bulmasına işaret eder. Dedenin bunu yapması ise rüyanın sahih olmasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Geçtiğimiz hafta cumartesi annemi kaybettim ertesi gün pazar günü defnettik akşam ezan vakti çok yorgun bitap düşmüşüm azıcık uzandım rüyamda annemi gördüm oturmuş kafası bana dönük yan şekilde bana baktı ve yüzünü öteye döndüğünde sırtının çıplak olduğunu gördüm anlamı nedir acabaa


arifselim
Allah rahmet eylesin. Annen için ona çok dua etmeye ve onu özlediğine alamet eder. En makbul olan yorumu da onu çok özlemektir denilmiştir. Dilersen ruhuna olmak üzere fakirlere bir miktar sadakalar verebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş abimi gördüm traktörümü. Yakmaya çalışıyor du. Amcam geldi engel oldu. Ne anlama gelir. Açıklar mısınız birde ben. Mezarına. Gidemiyorum. Üzülüyorum bununla ilgili ola bilir mi


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüyan ona bol bol dua etmene ve kabrini ziyaret etmene işarettir. Ayrıca bıraktığı bir vasiyeti veya isteği varsa yerine getirin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda olmuş babamın yüzünü annemin yüzünde gördüm ve gülüyordu ben görünce ağlamaya başladım ve erkek kardeşimin olduğunu duydum vedalar çok ağlamaya başladım yorumlarsaniz sevinirim teşekkür eder


arifselim
Olmuş mu yoksa ölmüş mü demek istiyorsun anlaşılmıyor? Lütfen sorularınızı düzgün ve anlaşılır bir şekilde sorunuz.

Eğer ölmüş babanı bu şekilde görmüş isen bu baban için hayırlıdır ve çok iyi anlamdadır.Ona bol bol dua edin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda 2 yıl önce ölmüş olan annemle ve çocuklarımla beraber ölmüş birilerinin evine taşınıyoruz ama eşya götürmüyoruz evin ölen sahiplerinden kalma eşyalar oluyo eski bir ev sonra ben bu ev bize küçük kendi evimize gidelim diyorum ama çocuklarımı bulamıyorum bu rüya ne anlama gelir


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya tamamen eski anılarla ilgilidir. Eskiden kalan bazı şeyleri hatırladığına ve unutmadığına işaret eder. Annen açısından da onu çok özlediğine tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 4 sene önce ölen ikiz kardeşimi görüyorum sürekli sanki hiç ölmemis gibi davraniyo herkes ve ben yeniden döndü geri geldi deyip seviniyorum onu mutlu etmek için sürekli biseyler yapiyorum ne anlama gelir


arifselim
Allah rahmet eylesin. Öncelikli manası onu gerçek hayatta da çok özlediğinin işareti olarak yorumlanır. Ayrıca bir yakınından yardım ve destek göreceğine, mutlu olacağına ve sevineceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 2 sene falan önce ölen teyzemi gördüm sol elinin üstünde cila gibi parlayan bir şey vardı daha dikkatli baktığımda morarmıştı ve parmakları ezilmişti bükülmüştü cila gibi parlayan şeyin ne olduğunu sorduğumda ise bana o morlukların geçmesi için ilaç olduğunu söyledi


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüyanın en açık yorumu ancak ona bol bol dua edilmesi anlamındadır. Bazende onu özlemek ve unutmamak olarak tabir edilir. İmkanın varsa ruhuna olmak üzere sadakalar dağıt ve dualarda bulun. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda ölmüş babamı gördüm yolda yürüyor ama sanki omuzlarında bir ağırlık varmış da çökmeye başlıyor ve en sonunda diz çöküyo. Bu rüyayı uzun bir süre önce gördüm ama hiç çıkmıyor aklımdan öldüğünden beri ilk ve son olarak öyle gördüm

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birini hasta görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Bu rüyan ona çok dua etmen anlamına işaret eder. Kötü ve olumsuz bir manası yoktur. Ancak o kişiye dualarda bulunmak, kabrini ziyaret etmek ve ruhuna sadakalar dağıtmak olarak kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum,

Bu gece rüyamda 14 yıl önce vefat etmiş dedem (babamın babası) köyde kendi evinde kendi yatağında yorgana sımsıkı sarılmış mışıl mışıl uyuyordu. Yüzünün küçük bir kısmını gördüm. Odaya girip te onu gördüğümde çok şaşırdım rahatsız etmemek için yavaşça odadan çıktım.
Tabir edebilir misiniz?
Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Allah şifalar versin ve Allah sabırlar ihsan eylesin. Bu rüyan ile annenin durumu arasında bir bağlantı yada ilgili yorum yoktur. Tam aksine uzun zamandır görmediğin birini görmeye, sevinmeye ve mutlu olmaya işaret olarak yorumlanır. Allah’a sığının sabırlı olun ve bu dünyanın bir imtihan yeri olduğunu asla unutmayın. Şüphesiz herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hemen hemen 2 3 gecede bir rahmetli babaannemi gorurdum rüyamda ona sarilirdim ona sarilmanin sevinciyle onu gormenin sevinciyle bagırmak isterdim ama sesim çok kısılırdı. Dun gece ise akrabalar la ona sanki bir yerde imis gibi hepimiz hediye almak istiyorduk ona herkes kolye cicek vs biseyler aliyordu ben ve annemde kuran-ı kerim için kuran kabı alıyorduk çok güzel islemeli olan sizce ne yapmam gerekir bu rüyalar sonrasinda


arifselim
Allah rahmet eylesin. Öncelikle rüya sahibinin babaannesine karşı duyduğu bir vicdan azabı olduğu anlamındadır. Ayrıca onu özlemenin ve unutmamanın işareti olarak tabir edilir. Ona bol bol dualarda bulunun ve kabrini ziyaret edin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


cakarta

bir de 9 yıl önce vefat eden anneannemi sık sık ölmemiş olarak görürüm. yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.


arifselim
Aleykum selam. Allah şifalar versin. Bu rüya sahibi için üzücü haberler alacağına ve canının sıkılacağına alamet olarak tabir edilir. Anneanneni sık sık görmek ise iyi ve hayırlıdır ve ona dualarda bulunmaya ve kabrini ziyaret etmeye yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


mbrgn
Rüyamda 2 ay önce kaybettigim abimi gördüm. Evindeydi ve üzerinde beyaz gömleği giyiliydi. Görür görmez sarıldım ona, ağlamaya başladım ve onu çok özlediğimizi, neden gittiğini söyledim. O da geri döneceğini söyledi. O anda uyandım. Bu rüyanın anlami nedir acaba?


Tohat
Allah rahmet etsin öncelikle. Vefat etmiş birinin rüyada görülmesi, rüyayı gören kişi için hayırlı gelişmelerin vuku bulacağına delalet eder. Çok özlenen birinin uzaklardan geleceğine ve sevinç göz yaşları döküleceğine ya da beklenen bir iş, kısmet, hayallerin gerçekleşmesine delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 9 ay önce vefat eden anneannem evimizin önünde eve gelirken düştü yere yatırdık dğer aile fertlerimizle etrafına oturup ağladık son nefesini veriyordu. Elini tutup saçlarını okşayarak ağlıyordum. Can çekişirken kafasını hafifçe kaldırıp bana baktı bir iki dakika sonra öldü.


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya anneanneni özlediğine ve unutmadığına işaret eder. Kötü bir anlamı yoktur ve hayırlıdır. Ona dualarda bulunun ve kabrini de ziyaret edin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada ölmüş ablasını görmek, rüyada ölmüş birini hastanede görmek, rüyada aileden ölen birini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada osmanlı padişahının mezarını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş olan aile fertlerini görmek ne anlama gelir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.