Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sofra üzerinde bol bol yemekler sarmalar ekmek araları yemekler görmek anlamı?

Rüyada sofra üzerinde bol bol yemekler sarmalar ekmek araları yemekler görmek anlamı?

Kayıtsız Üye
Rüyada sofra üzerinde bol bol yemekler sarmalar ekmek araları yemekler ne anlama gelmektedir açıklar mısınız ?


Cevap: Rüyada sofra üzerinde bol bol yemekler sarmalar ekmek araları yemekler görmek

İnanc
Rüyada sofra görmek, nimete, davete icabet etmeye ve refah içinde yasamaya, düsmana galip gelmeye isarettir. ondan yenen sey de tabirce muteber tutulur. sofra, kiymet ve rütbe icerisinde bir ganimettir. sofranin kaldirilmasi ganimetin bitmesidir. sofra, iyilik yapan cömert bir adamdir. rüyada sofra üzerinde oturdugunu gören kimse, iyi ve cömert bir adamla sohbet yapar. sofra üzerinde tertemiz yufkalar ve güzelyemekler bulundugunu görse, bu rüya dost ve arkada siannin, dostluk ve sevgilerinin cokluguna yufka ve yemegin azligi da onlann dostluklarinin azligina isarettir. her yufka bir dostluktur. sofra üzerinde bulunan bir veyaiki cesit yemek, rüya sahibi ve cocuklan için riziktir. sofradan cokca yemesi, rüya sahibinin yedigi miktarda ömrünün uzun olmasina isarettir. sofranin kalktigini görmesi rüya sahibinin ömrünün tükenmesine isarettir. sofra üzerinde görülen kalabalik, coluk-cocugun çok olmasina, sofra üzerinde birbirine zit iki seyin bir araya gelmesi, harbe isarettir. sofra düsmanlarin birbirleriyle karsilastigi harp meydanidir. sofra dine ve müsavire de isarettir.


Yorum: Rüyada sofra üzerinde bol bol yemekler sarmalar ekmek araları yemekler görmek anlamı?

Kayıtsız Üye
Rüyamda leğenin içerisinde birbirine değip hiç karışmayan kısır ve dolmalar gördüm.

Okudunuz mu?  Rüyada şeytan görmek ve ayetel kürsi okumak

Yorum: Rüyada sofra üzerinde bol bol yemekler sarmalar ekmek araları yemekler görmek anlamı?

arifselim
Hem kısır hemde dolma aynı manaya yorumlanır. İşlerin yoluna girmesine, maddi anlamda rahatlamaya ve bereketli bir döneme girmeye alamet eden hayırlı ve güzel bir rüyadır. En doğrusunu elbette Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada siyah varlık görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda iki masa biri kadınlar biri erkekler için çeşitli yemekler yapılmış hiç görmedigim yemekler var bunları bizim evde annem hazırlamış akrabalar ve ailemin kus olduğu biri var yemekleri yiyorlar bir tek ben yemiyorum sonunda onlardan kalanları yiyorum acaba neye delalet

Okudunuz mu?  Rüyada sözlüsünü görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kimse için hayatının güzellik ve mutlulukla dolacağına, isteklerinin meydana geleceğine ve bolluk ve bereketin artacağına tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kızım kızımın öğretmeni beraber masada kahvaltı yapıcakmışız yemek almaya gidiyorum her gittiğimde yiyecekler çoğalıyo açık büfe gibi omletler su börekleri tatlılar pastalar o kadar çoğalıyolarki ne alacağımı şaşırıyorum kan ter içinde kalıyorum yorumlarsanız sevinirim şimdiden tşkler

Okudunuz mu?  Rüyada sprey ile bayıltılıp, tecavüze uğramak

arifselim
güzel bir rüyadır. İşlerinde başarılar kazanacağına, bereketler elde edeceğine, önündeki engellerin kalkacağına ve işlerinin yolunda gideceğine tabir edilir. Genel olarak hayır ve bereket manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda geçen sene kendi isteğimle yani evlilik dolayısıyla ayrıldığım işyerimi ve ordaki müdürümü vs bir kaç çalışanı daha gördüm rüyamda yemekhaneye iniyoruz o günde yemekhanede açıkbüfe varmış ilk girişte bütün büyük bir pizza görüyorum ama ben pizza yemicem normal yemeklerden alcam az az diyorum gidiyorum önce yaprak sarma alıyorum tabağıma sonra salatalardan filan çeşit çeşit az az almaya devam ediyorum tabağıma tatlılar filan da vardı. Eski müdürlerimi de gördüm yemekhanede . Yediğimi görmedim ama çeşit çeşit yemekleri gördüm tabağıma aldığımı da gördüm ama çokta yiyip kilo almak istemiyomuşum o yüZden dikkatli şekilde az az alıyorum. Geçen gecede annemin mutfakta tavada et kavurduğunu görmüştüm.
Şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Saçkıran Görmek (imam nablusi)

Tohat
Merhaba. Rakiplerini alt edecek, senin iyiliğini istemeyenlerin yüzünü asacak önemli başarılar elde edecek ve önemli yerlere gelerek hayatında önemli bir dönüm noktası oluşturacak bir mevkiye gelebileceğine, emir verme yetkisini elinde bulunduracağına ve bu fırsatı iyi değerlendireceğine aynı zamanda bereketli bir ömre de işaret ederek rahat bir ömür geçirmene işaret etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sökük elbise görmek nedir?

hlm
rüyamda bir evdeyim evin içinde insanlar var ,kimi kadınlar yerde yan bir şekilde yatıyor ,benim odama gidiyorum odamda bir kadın ve bir erkek benim yatağımda yatıyorlar oradan ayrılıyorum, kapalı spor salonundan biraz küçük bir yerde iki masa var insanlar yemek yiyor domatesli salatalarda tutunda masanın üzeri donatılmış bende oturdum karnıyarık yemeği ve pilav yiyorum,daha sonra babamı görüyorum yanında güya benim erkek arkadaşım varmış birbirleriyle boy ölçüştürüyorlar sen mi uzunsun yoksa ben mi diye babamı rüyamda daha kaslı daha genç görüyorum. parmaklarının üzerinde duruyor daha uzun görüneyim diye ,güya erkek arkadaşım esmer bir çocukmuş yüzünü göremiyorum yan duruyor

Okudunuz mu?  Rüyada silahlı adam görmek

Tohat
Hayırlı günler. Rüyanda olduğu gibi önemli bir mevzu amacıyla bir çok insanın bir yerde toplanarak bir durumu kutlaması, konuşması söz konusu olabilir. Yeme içme eşliğinde bir meclis kurulabilir. Bunun yanı sıra kısmet ve bereket olarak da tabir edilmektedir. Allah doğrusunu bilir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada şadırvan Görmek (imam nablusi)

rüyada çeşit çeşit yemek görmek, rüyada çeşitli yemekler görmek, rüyada çok çeşit yemek görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada şeyh görmek ne anlama gelir? tabiri nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sofra üzerinde bol bol yemekler sarmalar ekmek araları yemekler görmek anlamı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.