Anasayfa
14 Aralık 2023, 10:48
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tavan akması

Rüyada tavan akması

Kayıtsız Üye
sabah namazını kıldıktan sonra Kur’an okudum..sonra ” SÜBHANALLAH” diye diye uykuya dalmışım..rüyamda son katta olan evimizin ki evimizi yeni aldık..tavanının aktığını gördüm..ama bayağı yağmur gibi akıyordu..eşime böyle olacağı belliydi diyorum..eşimde bende sırılsıklam ıslanıyoruz.ama hava çok güneşli..evin içi çok ışık..ve su çok temiz..acaba bu rüyanın yorumu ne olabilir.rüya tabirleri kısmına baktım ama göremedim.Allah a emanet olun.


Yorum: Rüyada tavan akması

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Evin yeni olması, suyun temiz ve berrak olması çok büyük bir hayırla yorumlanır. Evdeki huzur bereket ve bolluğa delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Cevap: Rüyada tavan akması

Kayıtsız Üye
Ruyanin benzerini bir gece oncede gormustum ilkinde babaannemin eviydi ikincisi anneannemin eviydi. Çatının bir kismi acikmis baca deligi gibi ve muthis yagmur yagiyo ve islaniyorum ama yerler kuruydu. Eve girmeden önce bir dugunden geliyoduk evde kimse yoktu yagmurun yagdigini görüyorum daha sonra ablam kuzenim anneannem ve babam sirayla geliyor hayirlara yordum inşAllah hayirdir


Cevap: Rüyada tavan akması

arifselim
Tavanın akması eski bazı acılara delalet eder ama genellikle evin içine su ve yağmurun dolması ve yağması şeklinde görülen rüyalar ise hayırlıdır. Berekete ve huzura yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
aksam yatarken mutfak tan yagmur yagarken mutfak tavanindan damlalar seklinde iceriye doğru akiyordu yagmurdan dolayi mutfak tavani zarar görmüş ve ablam otavani paspasla dusurdu sonra ben aglamaya basladim ve ben bu evi güzel yapmamis diye amcama sitem ediyordum ardindan kaynanam vegorumcem mutfaga geldi simdden teşekkür eder yorumunuzu bekliyorum

Okudunuz mu?  Rüyada üçüz bebeğe hamile kalmak

bugün rüyamda mutfak tavanindan yagmurdan dolayi aktigini ve yagmurdan tavanin zarar görmüş ve ablam sopayla tavana vurup tavani indirir ve ben kayinbabama sitem ederim evi güzel yapmamis diye ve ben osirada aglarim ardindan kaynanam ve gorumcem gelir


arifselim
Rüyan eski acılara ve üzüntülere tabir edilir. Hiç unutulmayacak kadar büyük bir acının bazı nedeni ile sürekli hatırlanacak olması anlamına gelir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda eşim baskasiymis alyanslar almisiz ama benimki kirildi. Sonra mutfakta konusurken tavan akiyordu bende esime kuvetlerinin altindan siziyor soyleyelim yapsinlar dedim. Sonra bir evlerimizden cikardilar yabanci adamlar heryeri kazdilar silindirlerle duzlediler ben cocuklarimi aradim buldum guvene almak için çok uzunda benim alyansimin kirilmasi ve mutfagimin tavanin su damlatmasi korkuttubeni hayra cikar insAllah. Simdiden yorumunuz için teşekkür ederim


arifselim
Rüyadan uyanınca çoğu kere manası insanın kalbine doğar. Bu rüyan senin için bazı sorunlar ve problemler yaşamak anlamında tabir edilir. Atacağı adımı dikkatli atmak manasındadır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


cavidaysel
Iyi günler. Bizim ev iki katlı ve ben ikinci kata çıkarken tavandan ilk önce su damlamasını gordüm,koşup bir kap getirdim, fakat suyun artarak sanki muslukdan geliyormuş gibi hal aldı, kap doluyordu ben hemen babamı çağırıyorum.
Yorumlarsanız sevinirim. Türkiyeli olmadığım (Azerbaycan türküyüm) için yanlış yazmış ola bilirim, özür dilerim. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada takma diş kırılması

arifselim
İyi günler kardeşim. Gayet güzel izah etmişsin. Bu rüyan geçmişte yaşanan bir acının henüz taze olması ya da yeniden hatırlanarak tazelenmesi manasında yorumlanır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda disarida çok az yagmur yagarken tavandan musluktan akarcasina su gelmesi. Ama akan yerlere nedense kap koymayip sürekli bir bezle temizlemeye calismam yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Yağmurun yağması hayırlıdır ancak rüyada evin içen çok yağmur yağdığını ve evi su bastığını görmek, parasız kalmaya ve deyim yerindeyse tamamen parasız gezmeye işaret eder. Bunu bir ikaz olarak kabul edebilirsiniz. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Mrblar. Annemin rüyası şöyle. Benim evime tavandan su damladigini görüyor. Farkli farkli bir çok yerden. Üzülüyormus, bana bişeyler getir altina koy diyormus. Ev berbat oldu diyip duruyordum diyor. Manasi nedir acaba?


arifselim
Merhabalar kardeşim. Genellikle bu rüyalar geçmişte yaşanan bazı tatsız olayların unutulmamasına ve hala acı çekmeye tabir edilir. Bazende uzun zaman unutulmayan eski acılar anlamında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Gülay
İyi günler. Sık sık rüyamda dişlerimin avucuma döküldüğünü görüyorum ama hiç kanamiyor. Tek Tek kayb ediyorum etrafimda hiç kimse umursamıyor. Aynaya bakmaya gidene kadar rüyadan uyanamiyorum. Aynaya baktığımda ilk önce dişlerim yokmuş gibi görünüyor sonra yeniden var oluyor. Böyle korkarak uyanıyorum. Yorumlarsanız. Teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada terörist görmek

arifselim
İyi günler kardeşim. Ağrısız bir şekilde dişlerinin düşmesi hayırlıdır. Bu rüya beden sağlığına ve temizliğine önem verilmesinden, dengeli ve sağlıklı beslenmeye dikkat edilmesinden sağlıklı olunduğuna yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
şiddetli bir yağmur yağıyordu tavandan içeri yağmur yağıyordu altına sūrahi bırakıyordum.


arifselim
Bu rüya bazı acıların hala geçmediğine ve evdekileri rahatsız ve tedirgin edecek ve canlarının sıkılmasına neden olacak olaylara tabir edilir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
iyi günler ben rüyamda sabah ezanından gördüm.rüyamda mutfak tavanındann üzerime iğne şeklinde birşeyler düşüyor sonra mutfağın bir bölümünün tavanı yıkılıyor ve ıslak ben içimden üsttekinin borusu patlamış diyorum bu ne anlama geliyor


arifselim
İyi günler. Bu rüya hoşuna gitmeyecek şeylerin meydana gelmesine ve bundan dolayı bazı ufak tefek sıkıntılarla karşılaşacağına alamet eden bir rüyadır. Bu rüyayı bir uyarı olarak da kabul edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
kolay gelsin bu hoşuma gitmeyecek şeyleri biraz açmanız mümkünmü yani ailemle alakalı yoksa benle yada sağlıkla mı iş mi

iyi günler kolay gelsin ben rüyamda tanımadığım bir kişi tarafından tarih verildi ve bu tarihte kötü şeyler olacak dikkat et dedi.

kolay gelsin rüyamda adamın biri iş yerime geliyor ve bana bir tarih söylüyor ve bu tarihin benim için kötü olacağını söylüyor yanlız bu kişi art niyetli biriymiş bu adamdan ben korkuyorum ve kaçıyorum.bu rüya aklımdan hiç çıkmıyor anlamı nedir acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada telefonla mesajlaşmak

arifselim
– İnsanın hoşuna gitmeyecek olan şeylerin ne olduğunu biz bilemeyiz bunu ancak Allah bilir. Ayrıca bu sonuçta sadece bir rüyadır ve yorumu çıkar diye bir şey yoktur.

– Rüyada verilen tarihlerin bir önemi yoktur. Bunlardan özel bir mana çıkarılamaz.

– Rüyalarda verilen tarihlere takılmamak gerekir. Genellikle bunlar psikolojik açıdan yorumlanır ve önemli bir yorumları olmaz.


Ilkay
Rüyamda oturdugumuz evin tavanindan su aktigini görüyorum yukarda ıslaklıklar var koridora çıkıyorum halılar suda yuzuyor küçük bebeğim varmış ona bakıyorum onunda heryeri ıslanmış alip üstünü değişiyorum emzireyim diyorum ama süt gelmiyor Tekrar uyudum yine bebek gördüm rüyamı yirumlarsaniz sevinirim teşekkürler


arifselim
Yukarıda yaptığımız yorumlara benzer şekilde yorumlanır. Bu rüyayı gören kişinin geçmişte yaşadığı ve hala etkisinde kaldığı ve bir türlü izi silinmeyen bazı olaylara tabir edilir. Eksilik hissetmek ve üzülmek manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yarali
Selamünaleyküm rüyamda camdan bakarken her yere yağmur yağdiğini gördüm.Sonra tavandan yağmur suyu eve önce damlamaya başladi sonra sanki çatidan bir delik açilmiş gibi şiddetli bir şekilde içeriye doldu sular bende bez parçalarini bastirarak temizlemeye çalişiyordum ama suyun rengi önce temizdi sonra kahverengu bir hal aldi


arifselim
Aleykum selam. Diğer yorumlarda olduğu gibi buda geçmişten kalan bazı izlerin hala insanın hayatında olduğuna ve bunları unutmadığına tabir edilir. Genellikle bu izler üzücü olaylardan dolayıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tüm vücudu görmek ama yüz görememek

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir asker ver elindeki silah banyodaki küvete yanlışlıkla isabet ediyor oradan bir gaz çıkıyor ve direk yukarı doğru alevli bir ateş çıkıyor. Alevli ateş banyonun hemen üzerinde duran tavanındaki yuvarlak cama değince cam bir anda açılıyor ve berrak yağmur suyu bir anda banyoya dökülüyor. Üstümüz ıslanmıyor. Zarar görmemek için evden çıkıyoruz.


arifselim
Rüyanda olumsuz bir şey görmüyoruz ancak yorumlayacak kadar bir manayı da bizim anladığımız kadarıyla içermiyor. Bu tür durumlarda Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yatak odamda yatıyorum yağmur yağdığını hissettikten il kontrol ediyorum Sonra odalardan birinin bacası varmış su sızıyor ama önemsemiyorum sonra çamaşır asıyorum yatak odamı aynı zamanda kardeşimin karısı da çamaşır asılmış bizim odaya hemde iç çamaşırları da var sonra gelin ve kardeşim babamı cagirmıslar onların evede bacadan su geldiği için ama onlara fazla gelmiş soyleniyorlar bence problem yok az geldi deyince bizim içeri giriyor diyorlar babam usta getirmiş hep beraber çatıda ne yapılabilir diye konuşuyorDuk şimdiden teşekkür ederim


arifselim
Bu rüya aile içinde yaşanan eski sorunların bir işareti olarak yorumlanabilir. Özellikle de geçmişten kalan bazı üzücü olayların hala etkisinin devam ettiği manasındadır. Ayrıca hayatınız çok köklü değişiklikler yapılacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tahta sandalye görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda tavanıma üst kat tarafından su damlıyor suyun rengi mavi üst kattaki komşum geliyor gösteriyorum sen kireç çözücü mü kullandın diyorum hayır cevabını veriyor bu ancak kireç çözücü kullanırsan olur diyorum bir zamanlar bende kullandım alt kata su gitti diye kadına yumuşak bir dille izahat yapıyorum sonra kadın merdivenden inip gidiyor

Rüyamda tavanıma üst kattan su damlıyor suyun rengi mavi üst kat komşum geliyor diyorum ki kireç çözücü mü kullandın hayır diyor bak bir zamanlar bende ben kullandım alt kata su damladı bu ancak kireç çözücü ile olur diye yumuşak bir dille anlatılıyorum sonra komşum merdivenden inip uzaklaşıyor


arifselim
Eskiden kalan ve hala unutulmayan bir olayın yeniden birisi aracılığıyla hatırlanacağına ve tekrar o eski acıların hatırlanarak üzüntü yaşanacağına tabir edilir. En doğrusu ise, Allah’tan hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yusufenes
Rüyada 3. Kattaki evimizin duvarlarindan su yagmur suyu aldigini gördüm esime soyliyorum tepki vermiyo ben de kendi kendime soyleniyorum daha sonra disariya bakiyorum her yeri kirli yagmur dan dolayi sel gotudugunu goruyorum iceriye girdigimde duvarlardan akan suyun heryere yayildigini goruyorum banyilarin tavanlarinda oldugu gibi sularin dokuldugunu eve erkek misafir geliyor banyo etmek istiyo bende çok utaniyorum esime tekrar soyleniyorum neden bisey yapmiyosun ama duvarda akan su kirli ama tavanda damlayan su temiz


arifselim
Bu rüya olumlu manalar içermez. özellikle de ailevi sıkıntıların yaşanmasına, geçmişten gelen sorunların yeniden alevlenmesine ve tartışılmasına işaret eder. Yinede daha isabetli bir yorum ancak kişiye özel yapılmalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tavşan yakalayıp geri bırakmak

Kayıtsız Üye
Ruyamda küçük kizim ve ben arkadaşımın evindeyiz tavan ahsap tahta ile kapli disarda yagmur yagiyor ve sozde tavanin içinde yagmur suyu birikmis kizimla benim uzerime yagmur gibi yagdi islandik.. arkadaşim tavanı elleyerek içindeki suyu indirmeye calisiyordu ama kuru kaldi biz islandik


arifselim
Rüyada tavandan suyun akması iyi olarak yorumlanmaz. Genellikle ailevi sıkıntıların ve tartışmaların yaşanmasına işaret eder. Geçmişin sıkıntılı izlerinin hala devam ettiğine de yorumlanmıştır. Özel yorumlayabilmek için kişinin durumuna bakılarak yorumlamak gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evimin tavanından yağmur suları damlıyor ve tavanın bir köşesi aşagı doğru inik halde göçtü göçecek gibi görünüyor korkuyorum eşime askere gitmeden yaptıralım tavanı dıyorum. Bir ay sonra izmire Askere gidecek eşim. Rüyalarımda hep bir mana çıkar. Dün kalabalık misafir ağırladım bir anda gelselerde çok güzel masa hazırlayıp yemek sundum eşiminde benimde elimiz çok acık hamdolsun. Açaba bereket olarakmı yorumlamam lazım tavandan su akmasını. Ama göçük için hiç iyi şeyler yazmıyor internette hayırdır inşAllah


arifselim
Rüyada tavanın su kaçırması ve göçmesi iyi değildir. Esasen kişiye özel yorumlanırsa daha isabetli olabilir. Genel bir manada ise yapılan veya yapılacak olan bazı hatalardan dolayı büyük sıkıntıların içerisinde düşeceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tarla bahçe görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler dilerim kandiliniz mübarek olsun Allah’ın selamı üzerinize olsun inşALLAH ben bugün rüya gördüm öğle vaktiydi gördüm rüya .. rüyada annenle alışveriş merkezine gitmek için hazırlanıyoruz sonra yatak odasına girdik annemle gardolaptan elbise alıyorum o sırada dışarıda bir yağmur başlıyor ama nasıl yağıyor hava gürlüyor sonra birden bire tavandan su damlası akıyor ve ayaklarımiz ıslaniyor annemle bende diyorum ki ilk defa eve yağmur girdiğini görüyorum tavandan diyorum sonra koşup bez getiriyorum içerden onu bile ıslatıyor yatağın üzerine hep yağmur suyu oluyor sonra birden bire musluktan boşanırcasına akıyor annemde diyorki boşver daha güzel eve taşınacaz diyor sizce bunun anlamı nedir şimdiden teşekkürler Allah razı olsun.


arifselim
Hayırlı günler. Rüya sahibinin yaşadığı veya ev halkı ile birlikte yaşadıkları sorun ve sıkıntıları ifade eder. Allah’ın izniyle sonunda bunlardan kurtularak geride bırakacağına müjde olarak tabir edilir. Tavanın akması iyi olmasa da bunun geçeceğine dair bir söz söylenmesi iyi ve hayırlıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler,Ben bu gece rüyamda köyde dedemlerin evindeydim..ev topraktan yapılmış ve yıllardır ici boş,kullanılan bir ev değil yani…ben bu evde yer yatağında yatıyorum ve bir ara uyanıyorum uykudan dışarıda çok yağmur yağıyor ve içerisi bütün yataklar ,halılar sırılsıklam olmuş ancak benim yatağın kuru sadece bir köşesi ıslanmış ve bir köşede benim iki tane saksıda çiçeklerim var onların yaprakları sararmış ..tabi ben çiçeklerini çok sevdiğim için çok üzülüyorum ve tekrar yatağa uzanıp uyumaya çalışıyorum…cevapladiginiz için teşekkürler..

Okudunuz mu?  Rüyada Tırnağın İçinden Et çıkması

arifselim
Hayırlı günler. Rüya sahibi için hayatında yeni bir sayfa açmasına, yeni kararlar almasına, göç etmesine ve hasretlik çekeceği bir değişikliğe işaret olarak tabir edilir. Daima rüyanın hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


bebek
salonumuzun üstünde asma tavan varmış .aslında yok .o asma tavan kitaplığın ve televizyon ünitesinin sağ tarafına eşimin uyuduğu koltuktan tarafı hafif çökmüş ve tavan damlıyor hertaraf isli kirli çünkü salonun ortasında da baca varmış ordan arasıra bize misafir gelen beyaz dişi kedimiz girip çıkıp heryeri isli kir yapmış.kendiside sırtları kapkara olmuş .koltukları kirletmiş.daha çok eşimin salondaki uyuya kaldığı koltuğu . hem deliklerden isli su damlası damlıyor kitaplığın üstüne doğru asma tavan hafif sağ tarafa çökük hem baca var ortada kapkara.ben önce kediyi yıkayalım diyorum.sonra ortalığı toplar tamir ettiririz diyorum.orda uyandım.


Tohat
Evde bazı sorunların olduğuna, eşinle aranın bozulacağına, aile veya akrabalar arasında meydana gelecek dedikodu yüzünden kişiler arasında oluşacak husumete ve gerginliklere senin de bu durumlardan dolayı kendini belirsizliğin içinde görüp çaresiz hissedeceğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda anneannemin evindeyiz. Anneannem 1 yıl önce öldüğü için miras paylaşımında teyzem satın aldı şuan onların. Rüyama gelecek olursak; Anneannemin Mutfaktayiz. Rahmetli anneannem, annem ve ben varım evi satın alan teyzem yok. Işıklar yanmıyor ve loş. Ev şuan olduğu gibi boş ve esyasiz. Mutfağın tavanında kırık ve çatlaklar olmuş ve birdenbire tavanin birkaç yerinden sular gelmeye başlıyor sonra gelen sular birdenbire çoğalmaya başlıyor. Sızma falan değil bayağı içeriye akıyordu.Geminin Su almasi gibi düşünün. Ama bizim üzerimize hiç gelmedi o sular yani korkutmadi beni de. Hiç birimizde panik de yoktu. Sonra anneannem "yan odaya bakalım oradan da geliyor mu" dedi. Arkasından ben de gittim ve mutfakla yan odanın olduğu tavandan da 1 metre uzunluğunda bir açıklık oluşmuş ve oradan da çok su geliyordu. Şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada tuvalet çesmesinden temiz su taşkını görmek

Tohat
Allah rahmet eylesin. Rüyanın tabirinde geçmişte yaşanmış ve hala hatırda olan hüzünlü bir olaydan dolayı müteessir olduğunuzun göstergesidir. Gündeme gelebilecek bir konu olup herkesin acısının tekrar canlanacağına ve o anların hatra gelmesine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


rüyada çatı akması, rüyada çatının akması, rüyada eve yağmur suyu girmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada Üzüm Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tavan akması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.