Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:03
sizden92
Abone

Jöle sürmek gusül abdesti ve normal abdesti bozarmı

Jöle sürmek gusül abdesti ve normal abdesti bozarmı

b@tu
İLK JÖLE SÜRDÜM SONRA ABDEST ALDIM AMA BAŞI MEST KONUSUNDA TEREDDÜDDTE KALDIM HANİ DİBE SU GİTMİŞDİR DİYE AMA JÖLE ÖYLE KATI BİRŞEY DEİL YANİ

TEŞEKKÜRLER CEVAPLARSINIZ SEVİNİRİM

ALLAH ( C.C ) YANINIZDA OLSUN ..

Okudunuz mu?  Önce müslüman olan sonra kafir

Cevap: Jöle sürmek gusül abdesti ve normal abdesti bozarmı

Muhasibi
Abdestte başı meshetmek farzdır.Deriyi değil…


Cevap: Jöle sürmek gusül abdesti ve normal abdesti bozarmı

mümini78
Yazılarımı bul ve oku: Jöle gusül abdestini nasıl niçin hangi yolla bozabilir ki? Eğer başına jöle sürdüğün zaman ihtilam da oluyorsan tabiki gusülün bozulur. Namaz abdestinden önce ya da sonra jöle sürmen namaz abdestine ya da başını mesh etmene mani olmaz ancak jöle sürdükten sonra abdest alman jölenin etkisini yitirir. Bu sebeple ilk bir abdest al başı mesh et sonra jöle sürersin. Kendine kafayı takacak yerler arama hayat kısa yapılacak işler çok.

Okudunuz mu?  Memurluk mevzuat caiz mi

Cevap: Jöle sürmek gusül abdesti ve normal abdesti bozarmı

b@tu
Birdaha Öyle yaparm joleyi abdesten sonra sürerim ben bilmiyordum önce sürüp sonra abdest almıştım saolun ALLAH (C.C) YANINIZDA OLSUN .


jöle abdesti bozar mı, jöle sürmek abdesti bozar mı, jole sürmek abdesti bozar mı

Bu kategoride yer alan Mai müstamel olan su sadece farz ve sünnet olan gusül veya abdestte kullanılan su mudur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Jöle sürmek gusül abdesti ve normal abdesti bozarmı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.