Anasayfa
25 Mart 2023, 21:09
missa94
Abone

Eşimle anlaşamıyorum Evi terk etsem, evladimin vebaline girmis olur muyum?

Eşimle anlaşamıyorum Evi terk etsem, evladimin vebaline girmis olur muyum?

ZULÜM
Bana yardımcı olun. 6 yildir evliyim ve bir evladim var. Evliligimi ailem onaylamamisti fakat sonradan kabullenmislerdi. Ilk baslarda eşim anlayisli, asabi olsada kalbimi kirdigi zaman hatasini anlayip teladi ediyordu. Ama iki yildir çok degisti, zulûm, siddet, hakaretler hemen hemen hergûn. Annesi de bizimle yasadigi için herseye sahit fakat susmakla bazen de ogluna kizsada anlik sinirle bir seyler sôylese de yasadigim zulûme gôz yumuyor. Ayrilmak istiyorum ama evladima kiyamiyorum. Evi terk etsem, evladimin vebaline girmis olur muyum?
Biliyorum ki babasi hiç bir zaman oglumu almama izin vermeyecek, beni sûrekli O nunla tehdit ediyor. Aileme hiç bir zaman bu konuyu acamadim buna cesaret edemedim, yanimda olacaklarini sanmiyorum. Cok caresizim Allah rizasi için evladima zulûm etmek istemiyorum, bu hayata katlanmak zorunda miyim?
Kaldi ki, cocugum da bu siddetli evlilikten zarar gôrûyor.
Simdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Nikahta şafii taklit yapabilirmiyim?

Cevap: Eşimle anlaşamıyorum Evi terk etsem, evladimin vebaline girmis olur muyum?

@mir
bazen boşanmamak çocuk için daha kötüdür
aileniz ile görüşün
kabul ederlerse yanlarına dönün
bundan önce şiddeti belgeleyerek mahkemede kullanın
böylece çocuğunuzu da alabilirsiniz


Cevap: Eşimle anlaşamıyorum Evi terk etsem, evladimin vebaline girmis olur muyum?

Kayıtsız Üye
Tesekkûr ederim fakat benim bilmek istedigim, yani bu evliligin sonu yok. Oglumun vebalini almak istemiyorum, kalsam dah ada beter olacak, gitsem de evladima kiyamiyorum. Diniyen ne yapmam gerekiyor?

Bu kategoride yer alan Hz. Musanın kıssası başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşimle anlaşamıyorum Evi terk etsem, evladimin vebaline girmis olur muyum? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.