Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:43
sizden94
Abone

Kadir Gecesi (Dün gece) gökyüzünde gördügümüz ışıklar

Kadir Gecesi (Dün gece) gökyüzünde gördügümüz ışıklar

-zombi-
arkadaşlar şuan memleketteyim ve dün gece Kadir Gecesi ydi . Gece saat 12-01 arası yigenlerimle kapımızın önünde İslam hakkında konuşuyorduk . Sohbet son derece güzel geçiyordu , derken havada birden hıp hızlı kalın bir ışık belirdi 2 saniyede kayboldu , yıldız kayması sandık bir muddet snra yine bşka yerde görduk aynı ışık nerdyse 4-5 defa gördük , yıldiz kayması değildi , havaı fısek vb. Işik oyunları değildi. Kadır gecesı görunce aklıma melek geldi olabilırmı?

Okudunuz mu?  Hz. İsa gelecek mi ?

Cevap: Kadir Gecesi (Dün gece) gökyüzünde gördügümüz ışıklar

ebediyyetyolcusu
Selamün Aleyküm

İnsanoğlu melekleri, cinleri ve şeytanları görmekten aciz yaratılmıştır. Hz. Peygamber S.A.V zamanında gelen Cebrail A.S zaman zaman insan suretinde gelmiş ve sahabeler de onu bir yabancı olarak görebilmişler, o gittikden sonra Hz. Peygamberin S.A.V bildirmesi ile Ashab onun Cebrail A.S olduğunu öğrenmiş oldurdu.

Buradan anlaşıldığına göre Melekler bir surete bürünürse Allah’ın izni ile insanlara görünür. Onları kendi suretinde görmek ancak ölüm anında olacaktır. Allahu alem.

Okudunuz mu?  İmanım Kayıp Gidiyor

Örneğin müminlere ölüm anında görünen melekler Kuranı Kerim’de bildirildiği gibi şöyle müjdelerler.

Ki melekler, güzellikle canlarını aldıklarında: "Selam size" derler. "Yaptıklarınıza karşılık olmak üzere cennete girin." (Nahl Suresi, 32)

Kâfirlere de ölüm anında görünen azab melekleri Kuranı Kerim’de bildirildiği gibi şöyle seslenirler.

Ki melekler, kendi nefislerinin zalimleri olarak onların canlarını aldıklarında, "Biz hiçbir kötülük yapmıyorduk" diye teslim olurlar. Hayır, şüphesiz Allah, sizin neler yaptığınızı bilendir. (Nahl Suresi, 28)

Okudunuz mu?  Hz. İsa'nın ölüleri diriltmesi

Cevap: Kadir Gecesi (Dün gece) gökyüzünde gördügümüz ışıklar

ebediyyetyolcusu
Iğdır, Van ve Erzurum’da akşam saatlerinde gökyüzünde görülen ışığın sırrı çözüldü…

Esrarengiz ışığın sırrı bugün çözüldü. Vatandaşların kaydettiği görüntüleri izleyen Ankara Üniversitesi Rasathanesi Müdürü Doç.Dr. Birol Gürol, ışıklı cismin bir füze denemesi olabileceğini açıkladı.


Cevap: Kadir Gecesi (Dün gece) gökyüzünde gördügümüz ışıklar

fanihayat
Selamün Aleyküm

Esrarengiz ışık Rus füzesi çıktı
Gökyüzünde ışıklı cisim dün akşam paniğe neden oldu. Görüntüleri izleyen Doç. Dr. Gürol Füze denemesi olabilir dedi. Rus haber ajansı ateşlenen bir füzenin hedefine ulaştığını açıkladı.

Okudunuz mu?  Namaz sırasında burun kanaması

Doğu Anadolu Bölgesi’nde dün akşam gökyüzünde net olarak görülen ışıklı cisim paniğe neden oldu. Vatandaşların kaydettiği görüntüleri izleyen Ankara Üniversitesi Rasathanesi Müdürü Doç.Dr. Birol Gürol, ışıklı cismin bir füze denemesi olabileceğini açıkladı. Rusya’daki ‘Ria Novosti’ adlı haber ajansı ise, Rusya’nın stratejik füze programı çerçevesinde füze denemesi yaptığını açıkladı. Önceki gece saat 21.30 ile 22.30 arasında Doğu Anadolu Bölgesi başta olmak üzere Güneydoğu Anadolu Bölgesi ve Azerbaycan’da da net olarak görülen ışıklı cisim paniğe neden oldu. Gökyüzünde ışıklı cismi gören vatandaşlar fotoğraf makinesi ve kameralarla ışıklı cismi görüntüledi. Vatandaşların çektiği görüntüleri izleyen Ankara Üniversitesi Rasathanesi Müdürü Doç. Dr. Birol Gürol, ışıklı cismin bir füze denemesi olabileceğini belirtti. Gürol, şunları söyledi: Öncelikli olarak bu cismin bir füze denemesi ile görülebilecek bir özelliğe sahip olduğunu söyleyebilirim. Nedeni ise çekilen görüntülerden birinde cisimden muhtemelen çıkan gazın girdap yapıya sahip olduğu, bu ise cismin büyük ihtimalle yükselirken dönerek hareketi sonucu ortaya çıktığı söylenebilir. Bunun ardından kısa bir süre sonra zaten cisimden gelen ışık azalıyor ve yok oluyor.
Rusya’daki ‘Ria Novosti’ adlı haber ajansı ise, Rusya’nın stratejik füze programı çerçevesinde füze denemesi yaptığını açıkladı. Açıklamada Rusya’nın güneyindeki Astrakhan’dan ‘Topol ICBM’ tipi füzenin ateşlendiğini ve Kazakistan’daki hedefine ulaştığı belirtildi.

Okudunuz mu?  Evde huzursuzluk

-zombi-
krdşlerm ışığı kırşehirde gördùm ayrica füze değildi 2 saniyede hızlı şekilde geçti hemde 4-5 tane .
Ayrıca araştırdığıma göre Kadir Gecesi böyle mucizeler görmek mümkünmüş.


Kayıtsız Üye
Kadir gecesi gok yuzunde çok buyuk rengarenk bir cisim hizla gitti ve kayboldu yorumu nedir

Okudunuz mu?  String giymek günah mı

Bugun (02.07.2016 saat 01.00 sularinda) kadir gecesi ve bende tarif edildigi sekilde kalin, yatay ilerleyen flash renginde yani beyaz isik gördüm. Basladigi ve bittigi yer gorus alanimdaydi. 2 3 saniye surdu.


edaaa
benimde kizim oldü 21 gun önce acaba bizi gorebilmesi için geziyor olabilir mi yeni dogan bebegimdi mumkunmu

Okudunuz mu?  Gusül abdestim kabul olurmu

arifselim
Allah sabır versin ve onu size şefaatçi eylesin. Ölülerin dolaştığı ve bizleri gördüğü hakkında kesin bir delil yoktur. Ama kabrini ziyaret ettiğinde sizi tanır ve işitir.


Okan
Buradan bakiyorumda bazi arkadaşlar yok bilmem ıgdir erzurumda gorulen isiklar yazmislar ama o isiklar saatlerce izelenebildi burdaki kardesimiz ise 2 saniyede kayboldugunu soyluyor ayrica sizin dediginiz o isik fuze denemesi rusya firlatmisti turkiyede bir kaç kisiyininde bogazini yakip hastanelik etmisti yani o fuze olsa 2 saniyede kaybolmaz.

Okudunuz mu?  Hırsıma engel olamıyorum...

Kayıtsız Üye
Ya ben izmirde oturuyorum bende yatsi ezani okunurken gördüm ve sadece parlak buyuk bir yildiz seklinde gördüm 20 dakka sonra baktim yoktu fuze gi i bisi olsaydi yerinde
durmazdi benim gördüğüm sadece isikti bide herkez farkli zamsnda degisik sekillerde görmüş

Okudunuz mu?  Hanım, benim penisimi ellediği zaman benden zevk suyu geliyor benim gusül abdesti almam gerekir mi?

gökyüzünde görülen melekler, kadir gecesi gokyuzu nasıl olur, dün gece gökyüzünde görülen ışık

Bu kategoride yer alan Bayanlara bakmak günahmıdır harammıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadir Gecesi (Dün gece) gökyüzünde gördügümüz ışıklar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.