Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada seccade sermek

Rüyada seccade sermek

muamma
Selamun aleyküm

Arkadaşım rüyasında onun için benim büyük bir seccade serdiğimi ve üzerinde kendisinin namaz kıldığını görmüş.

Fikri olan yorumlayabilen varsa sevinirim.

Allah razı olsun…


rüyada seccade sermek, rüyada birisine seccade sermek

NuN
Rüyada seccade görmek esenlik, aydınlık ve huzurdur. Hayırlı ve güzel olan şeylerle tabir edilir. Rüyasında seccade gören bir erkek, kendisi için hayırlı olacak, hem huyu hem kendi güzel bir kadınla izdivaç yapacak demektir. Rüyasında seccade gören bir hanım da kocasından yana yüzünün güleceği, hiçbir eksiğinin olmayacağı, kocası tarafından el üstünde tutulacağı bir erkekle dünya evine girecektir diye tabir edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada saksağan Görmek (imam nablusi)

Rüyasında seccade görmek kendisine nasip olan kişi Allah katında güzel olan kullar arasındadır. Rüya sahibi, sadece bu dünya için değil, ahiret için de hayırlı olan ve hak yolunda makbul olan işler yapıyor demektir.


Rüyada kar ve seccade görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda dışarda beton bir zeminin üstünde seccadem seriliydi ilk kar yağıyordu hava soğuktu bende kar yağıyor diye üzülüyordum sonra ablam çamurlu ayaklarıyla seccademe bastı bende naptın görmüyor musun diye kızdım o da aldı seccadeyi çırptı bak bir şey kalmadı dedi elime verdi rüyamı yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğim kişi evime geldi anlamı nedir

Yorum: Rüyada seccade sermek

arifselim
Rüyayı gören kişinin önünde engelleri olsa da hayallerini gerçekleştirme imkanına kavuşacağına işaret eder. Bir çok hayır iyilik ve güzelliklere kavuşmaya tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada seccade sermek, ruya xeccade xermek

Bu kategoride yer alan Rüyada sevdiğin kız arkadaşını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada seccade sermek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.