Anasayfa
2 Ağustos 2022, 21:51
Oruc
Yönetici

Ramazan ayında günah işlemek

Ramazan ayında günah işlemek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm abilerim kardeşlerim. Lütfen yardım edin kendimi yiyip bitiyoruum bu sorunla. ben bu ramazan ayında 3 kere istimna ile oruç bozdum. 15 yaşında bir gençim kendime hakim olamadım. ama bu 3 kere istimna ile orucumu bozduktan sonra yinede ALLAH belki orucumu bozmaz diye ezan vaktine kadar bir şey yiyip içmedim. Kefaret ödemem gerekiyor ama okul sorunu oldugu için 61 gün aralıksız malesef tutamam. Fakire para yardımındada bulunamıyorum çünkü maddi durumumuz el vermiyo. ne yapmam lazım ALLAH RIZASI İÇİN yardım edin.

Okudunuz mu?  Hamile ve süt emziren kadının orucu ile ilgili hadis

Cevap: Ramazan ayında günah işlemek

Ercan
İstimna orucu bozar. Kaza etmeniz gerekir. Cima dışındaki meni gelmelerine kefaret gerekmez.


Cevap: Ramazan ayında günah işlemek

Kayıtsız Üye
Allah’a cokca dua etmekten tovbe etmekten baska bir cozum yok. Allah’a cokca tovbe et kardesim

Okudunuz mu?  Ramazan vaazları

ramazan ayında günah işlemek

Bu kategoride yer alan Ağız kokusu için karanfil çiğnemek orucu bozmaz (!) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ramazan ayında günah işlemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.