Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cünüp olduğunu görmek

Rüyada cünüp olduğunu görmek

pluton123
Oncelikle Sa arkadaşlar.
Benim çok ciddi bir sorunum var.Geçen gün bir rüya görmüştüm.Rüyamda masturbasyon çekiyordum ve o rüyanın sonucunda boşalma gerçekleşti.Bende gidip yıkandım guslümü aldım.Hadi buna bir lafım yok.Simdi aynı sey bugünde gerçekleşti.Ama rüyanın tam ortasında uyandım .Her yeri kontrol ettim hiçbir belirti yok boşalma ile ilgili.Yani gerçekleşmedi.Bunlar neden oluyor anlamıyorum.1 kez olması lazım değil mi ? Ben boyle rüyalar çok goruyorum ve bir sıvı akıyor bir de bu rüyaları niçin görüyorum bilgisi olan varsa yardım etsin çok memnun olurum.

Okudunuz mu?  Rüyada Cami minaresi görmek

Cevap: Ciddi bir sorunum var lütfen içeri.

karadamlalar
rüyadan sonra boşalma gerçekleşmezse gusle gerek olmaz.gayet normaldir,vücut her an sperm üretebiliyor ve bu da zamanla birikiyor.ki çok az bir kısmı bazen idrarla bile atılır diye hatırlıyorum,ha bu gusül gerektiren meni değildir sadece sperm 🙂 meni ise cinsel ilişki,mastürbasyon gibi yöntemlerle atılmazsa bir süre sonra vücut senin isteğine bağlı olmadan uykunda atıyor bunu,bu da rüyalanma.anormal bir durum yok.

Okudunuz mu?  Rüyada çikolata görmek

Cevap: Ciddi bir sorunum var lütfen içeri.

-zombi-
ve Aleykum Selam değerli kardeşim.
Rüyalanmak, insanın ergenlik çağında çok gördüğü kızla cinsi münasebette bulunduğunu görmektir.rüya sonunda boşalma gerçekleşir ve insan rahatlar meniler dışarı çıkmış olur. Bu rüyalar Allah tarafından insana bahşedilen lütuftur. İnsanın karşı cinse ilgisini azaltır. Bu rüyalanmalar normaldir. Gusul gerektirir.
Selametle

Okudunuz mu?  Rüyada çorap çıkarmak

Cevap: Rüyada cünüp olduğunu görmek

pluton123
kardeşlerim sağolun teşekkür ederim birde şey bazen tam çıkarken uyanıyorum geri kaçıyor nedenini bilyiormusunuz biliyorsanız yardım edin lütfen


rüyada cünüp olduğunu görmek, rüyada cünüp olmak, rüyada cunup

Bu kategoride yer alan Rüyada çıplak adam görmek ne demektir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cünüp olduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.