Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eve misafir geldiğini görmek

Rüyada eve misafir geldiğini görmek

Kayıtsız Üye
annem ve babamla altlı ustlu oturuyoruz bütün ihtiyaclarını karşılıyorum rüyamda babamın evine misafirgeldi babamlar evde yoktu beraber çay içdik


Cevap: rüyamda babamın evine misafirgeldi babamlar evde yoktu beraber çay içdik anlam

İnanc
Rüyada çay içmek sıhhate, çay ikramı misafire, Çayı tarlasında yeşil görmek sevince, Kullanıma hazır kuru çay rızka delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin ailesini görmek

Rüyada çay içmek iş ve aşk hayatınızda başarıya alamettir. Misafirlere çay doldurmak iyi haberler alacağınıza işarettir. Çayı devirip dökmek birtakım planlarınızın gerçekleşmiyeceğini belirtir .

Misafirlere çay doldurmak iyi haberler alacağınıza yorumlanır. Başkalarına çay ikram etmek o insanın çevresinin genişleyeceğini belirtir. Rüyasında çay içen kimse, iş ve toplum yaşamında başarılı olur demektir. Pakette çay görmek yeni hayaller ve beklentiler olduğunu anlatır. Çayı devirip dökmek bazı planlarınızın sonuca ulaşmayacağını işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada felak nas ayetel kürsi ile cin çıkarmak

Rüyada çay içmek, beklenmedik sorunlarla karşılaşacağınızın işaretidir.

Rüyada içilen çay, iş yaşamında ve toplum yaşamında da başarı anlamına gelir.


Rüyada misafir geldiğini görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda evdeyim sevdiğim kişiler bana ziyarete geliyorlar geçmiş olsuna.Tek başımayım evde misafirlere güzel bir masa hazırlıyorum hep birlikde yemek yiyoruz çay koyuyorum ondan sonra , beklerken halı alttan kabarıyor halıyı kaldırıyorum sanki su cıkar gibi karınca cıkıyor , hiç bişey yapmıyorum dağılmalarını bekliyorum misafirlerden biri sana ilac getirmiştim ondan dök oraya diyor , az bişey döküyorum oraya halıyı geri kapatıyorum.kapı calıyor dışarı cıkıyorum annem gelmiş evde misafir olduğunu söylüyorum yemek filan yediğimizi annem bana bozuk atıyor nie yediriyosun şöyle böyle gibisine.rüyamın anlamı nedir aceba

Okudunuz mu?  Rüyada Fakir görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada misafir geldiğini görmek

arifselim
Rüyandaki misafirler ile görmüş olduğun karıncalar aynı manaya tabir edilir ve Allah’ın izniyle o ev halkına ulaşacak bereket, bolluk, şan ve şöhrete tabir edilir. Karıncalar ve misafirler daima, bolluğun, bereketin ve cömertliğin işaretidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Fincan görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda evimize misafirler gelmiş yemek yiyoruz ve megersem benim sevdiğim cocukta gelecekmis ben hemen üstümü degistirmek için acele ediyorum güzel görüneyim diye 3 seneden beri küs oldugum kızın evine gidiyorum ve bir eşoftman altı buluyorum istiyorum al diyo gidiyorum sonra sevdiğim çocuk aynanın içinden başka bir boyuta gidiyo bana da gitneyi ögretiyo bir sihirli söz ile o biyuta gidip uçuyoruz

Okudunuz mu?  Rüyada Fatiha Suresini Okumak

arifselim
Bu güzel bir rüyadır ve gören kimse için sevineceği güzel gelişmeler olmasına alamet eder. Çoğunlukla bir konuda bir şeyi çok düşünmek onun rüyasına bir şekilde yansımasından ibarettir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Komando
Selamınaleyküm rüyamda birçok akrabamın bizde yattığını görüyorum hatta kendime yatacak bir yer dahi bulamıyorum.evimin eski halini görüyorum yani şöyle örnek vereyim bundan 10 yıl önceki eşyalı halini görüyorm diZaynını o halde görüyorum evimi Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada evi su basması ne anlama gelir

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya aile veya ev içerisindeki eksiklikler ve sorunlar olduğu manasındadır. Ayrıca geçmişi unutmamaya ve hatırlamaya tabir edilir. Evin eski halini görmek, çok fazla geçmişi anımsamak demektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada eve misafir geldigini gormek, Rüyada misafir ağırlama, Ruyada sevdiğim kişi eve misafir olarak gelmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada erkek çocuğu görmenin yorumu nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eve misafir geldiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.