Anasayfa
13 Mayıs 2022, 22:10
missa95
Abone

Hayırlı evlat kime denir? Hayırlı evlat kimdir?

Hayırlı evlat kime denir? Hayırlı evlat kimdir?

Kayıtsız Üye
annem ve babam 8 yıl önce boşandılar babam 1 yıldır başka bir hanımla görüşüyordu evlenmeye karar vermişler babam benide bayanla tanıştırmıştı evlenmeye karar verdikleri için annemin bilmesi gerektiğini düşündüm ve herşeyi ona anlattım bayanı tanıdığımı söledim annem bana hakkını helal etmediğini sütünü helal etmediğini söyledi annemle babam arasında kalmıştım bayanla ilk tanıştığımda anneme söylesem babam kızardı ama şimdi söylediim içinde annem kızdı ben hayırlı bir evlat değilmiyim bu durumu düzeltebilmem için ne yapabilirim annemin hakkını helal etmemesi karşısında kendimi çok kötü hissediyorum cevaplarsanız çok sevinicem çok zor durumda kaldım

Okudunuz mu?  Selamun Aleyküm Bima Sabertüm

Cevap: Hayırlı evlat kime denir? Hayırlı evlat kimdir?

rana
< annem ve babam 8 yıl önce boşandılar babam 1 yıldır başka bir hanımla görüşüyordu evlenmeye karar vermişler babam benide bayanla tanıştırmıştı evlenmeye karar verdikleri için annemin bilmesi gerektiğini düşündüm ve herşeyi ona anlattım bayanı tanıdığımı söledim annem bana hakkını helal etmediğini sütünü helal etmediğini söyledi annemle babam arasında kalmıştım bayanla ilk tanıştığımda anneme söylesem babam kızardı ama şimdi söylediim içinde annem kızdı ben hayırlı bir evlat değilmiyim bu durumu düzeltebilmem için ne yapabilirim annemin hakkını helal etmemesi karşısında kendimi çok kötü hissediyorum cevaplarsanız çok sevinicem çok zor durumda kaldım
>

senelerde gecse anneniz baskasiyla evlenmedigine göre yinede zoruna gidecektir babanizin baska bir kadinla tanismasi/evlenmesi..
belki o an ki tepkisi bu sekilde sert olabilir bunu normal görüyorum.. biraz zaman sonrasi annenizle konusun neden görüstügünüzü anlatin ve onun yerinin farkli oldugunu tekrar hissettirin derim.. ve helalik isteyin kirmak istemediginizi söyleyin..

Okudunuz mu?  Kocamın gözü dışarda ne yapmalıyım

dua ile..

Bu kategoride yer alan Cennet ırmaklarının adları (efsa) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hayırlı evlat kime denir? Hayırlı evlat kimdir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.