Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:08
missa02
Abone

Haremlik selamlık oteller

Haremlik selamlık oteller

Kayıtsız Üye
Haremlik selamlık oteller hakkında eğitici bilgiler içeren bir yazı yazar mısınız ?


Cevap: haremlik selamlık oteller

Galus
İslami tatil yerleri, özellikle son yıllarda yaygınlaşan ve her geçen gün bu yaygınlaşma hızını sürdüren bir tatil anlayışıdır. Bundan 10 – 15 yıl kadar önce bir hayli zor olan dindar düşünceye uygun tatil yapma anlayışı, günümüzde bolca seçenek bulunması sebebiyle kolaylaşmıştır.

Okudunuz mu?  Hz. Davud'un duası

Dindar olan bayanlar, giyimlerinde yer alan tesettüre uygun bir şekilde denize girme ihtiyacı hissettiler. Erkekler de bayanların olmadığı bölgelerde denize girmek istedi. Daha doğrusu serinlemek istediler. Ancak hali hazırda bulunan oteller bu duruma uygun ve rahat bir şekilde hareket edilemiyordu. Günümüzde ise haremlik selamlık olarak ayrılan ve her iki cinse de sunulan ayrı havuz, plaj ve diğer hizmetler bir hayli yaygınlaştı.

Okudunuz mu?  Hoşgörü nedir ?

Yaşadığımız yıllarda muhafazakar oteller çok tercih edilir oldu. İlk olarak Antalya’da kurulan bir otel ile başlayan bu zincir Türkiye’nin birçok yerine aksetti. Dinî zorunluluklar kapsamında düzenlenen oteller, dindar kesime oldukça çekici bir şekilde hitap ediyor.

İzmir Karaburun’da yer alan Club & Hotel Asya, Didim’deki Caprice Otel, Altınoluk’ta bulunan Beyza Otel, Çeşme’deki Club Familia, Alanya’daki Club Karaburun, Hare Otel ve Bera Otel, Antalya’daki Alanis Otel ve yine Çeşme’deki Meltem Tatil Köyü en çok rağbet göre muhafazakar oteller arasında yer almaktadır.
Sezon boyunca muhafazakar oteller de diğer oteller gibi çeşitli promosyonlar düzenlemektedir. Ayrıca yukarıda bahsettiğimiz bazı otellerin bünyesinde bulunan spa, fitness ve hamam gibi hizmetler de dindar vatandaşların ilgisini çekebilir.

Okudunuz mu?  Kuranı Kerim mealini okumadan düz Arapçasını okumak

Cevap: haremlik selamlık oteller

horozoğlu
Peki hocam bu bahsettiginiz otellerin islamda yeri nerede? Erkek olsun Kadın olsun Tesettüre riayet etmedikden sonra ayrı ayrı yerlerde denize girse ne olur ALLAH rızası için bunlardan bahsedelim ben haşema giydim karşıdaki insanlar uymayınca ne degişecek

Okudunuz mu?  Allahümme inna nesteinüke anlamı

Yorum: Haremlik selamlık oteller

Kayıtsız Üye
Değerli gardaşım ,şeytani Fetvalara luzum yoktur. Birtakım uyanık geçinenler bunları düşündü,bunlar islamcıysa karışık otellere ramen niçin % 300 daha fazla fiyat uyguluyorlar.

Bu Otellere gidenler dindarsa eğer islam aleminin ve gariban müslüman ların perişanlığını görmüyorlarmıda bu fahiş fiyatları oralara veriyorlar.

Okudunuz mu?  Peygamberlerin üstün özellikleri

İnsanlık varsa eğer onlarda kendilerini kandırıyorlar.

Gerçek Fetva KURAN ve Vicdanlarda belli.


haremlik selamlık oteller, haremlik selamlik oteller, antalya haremlik selamlık oteller

Bu kategoride yer alan Halsizken namaz kılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Haremlik selamlık oteller Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.