Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:05
sizden04
Abone

Çocuk edinmek niyetiyle yapılan ilişkinin yapılması gereken belirli günleri var mıdır

Çocuk edinmek niyetiyle yapılan ilişkinin yapılması gereken belirli günleri var mıdır

parasetemol
ŞU SAATLERDE ŞU GÜNLERDE, CİMA YAPARSANIZ COCUĞUNUZ KÖR, SAĞIR,ŞAŞI, EŞKİYA, DOLANDIRICI OLUR
Eğer bir kişi, hanımından rızasız cima ederse ondan olan çocuk ahmak olur.Lahusayı ederse, çocuğuna zarar gelir. Eğer hilal aynının ilk gecesi ve on beşinci gecesi veya son gecesi cima ederse, çocuk mecnun olur. Eğer Pazar gecesi ederse,çocuk yol kesici olur. Çarşamba gecesi ederse, çocuk öldürmeye eğilimli olur. Eğer gündüz öğleden sonra ederse çocuk şaşı gözlü olur.Ramazan bayramı gecesi ederse çocuk anna ve babaya iskankar olur. Kurban bayramı gecesi ederse, çocuk altı parmaklı veya dört parmaklı olur. Eğer ayakta cima ederse, çocuk yatağına işer. Eğer baldızı muhabbetiyle ederse , çocuk hünsa olur. Eğer cima anında konuşursa, çocuk dilsiz olur. Eğer ferce nazar ederse, çocuk ama olur.. Eğer cima anında kadını öperse çocuk sağır olur. Eğer meyve ağacı altında ederse, çocuk zalim olur. Taharetsiz ederse, çocuk cimri olur. Eğer örtüsüz yıdızlar altında ederse, çocuk münafık olur. Eğer bir kimsenin huzurunda ederse, çocuk hırsız olur. Eğer beraat gecesi ederse, çocuk kötü huylu olur. Eğer yola gidecek gecede ederse, çocuk müsrif olur. İnzal anında kadın ve erkeğin fikir ve hayalinde ne suret bulunursa , çocuk ona yakın olur. Gözleri ne renge bakarsa, çocuk o renge yakın olur. Eğer hayz ve nifaz günlerinde ederse, çocuk cüzzam olur, ettiği iş haram olur. Eğer birleşik nutfe, rahmin dört ağzından birinden girerse dört olur. Eğer erkeğin menisi önce gelir ve çocuk olursa , çocuk oğlan olur.amcasına benzer. Eğer erkeğin menisi önce gelir, kadının menisi çok olursa önçülük hikmetiyle oğlan olur, dayısına benzer. Eğer kadının menisi önce gelir, erkeğinden çok olursa, kız olup, halasına benzer. Eğer erkeğinki çok olursa amcasına benzer. Bu Hükümlerin hepsi belirtileriyle ispat olunup tecrübe kılınmıştır.
KAYNAK:Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri, Marifatname cilt 3 sayfa 1174-1175 Huzur yayınları

Okudunuz mu?  Ailem dindar değil.

Peki bütün bunları yazarken kaynağı neydi acaba yazarın,Kuran mı?Hadisler mi?Yoksa sahibi olduğunu zannettiği ilmi mi?


Cevap: Çocuk edinmek niyetiyle yapılan ilişkinin yapılması gereken belirli günleri va

Candle
Marifetname adlı kitabı okudum bu gibi bilgilerle doludur.
Hadis veya ayet kaynağı yok ben görmedim

Okudunuz mu?  Oje ile abdest almak

Cevap: Çocuk edinmek niyetiyle yapılan ilişkinin yapılması gereken belirli günleri va

SahteSeyh
Bu bilgilerin doğruluğunu neye göre tespitlemiş acaba,bahsettiği günlerde ilişkiye girip neticelerini doğan her bir çocuk belirli (en azından 20’li yaşlara) bir zamana erene kadar bekleyip ondan sonra da bilimsel bir teze mi çevirmiş acaba bu Alim(!) ?O halde bu bilgilerde en az 20 senelik sabırlar gizli:)

Okudunuz mu?  Yabancı Müzik Dinlemek Caiz Midir?

cima yapılmaması gereken günler, hangi günler çocuk yapılır, çocuk yapılacak günler

Bu kategoride yer alan Beyin gücünü kullanmak? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çocuk edinmek niyetiyle yapılan ilişkinin yapılması gereken belirli günleri var mıdır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.