Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cinin sarılması

Rüyada cinin sarılması

Kayıtsız Üye
Merhaba,
Adım …………..
Rüyamda bir cin tarafından arkamdan sarıldım. İlk olarak yatağın sallanmasını deprem zannettim. Tekrar etti bu sefer olmayabilir dedim. beni yatakta yan çevirdiğini gördüm. sonra yataktan kalkıp yürümeye başladım. Mutfakta eşimi gördüm. Kendisine seslenmeye çalıştım ama sesim çıkmıyordu. Dualr ediyordum ama işe yaramıyordu. Bana birşeyler dediğini duydum ama anlamıyordum. Eşimin soyunursam gideceğini dediğini duydum. bende iç çamasırımı çıkardım. ama yine gitmiyordu. En son içimde bir boşvermişli ve huzur olarak tekrar yatağa döndüğümü hatırlıyorum. Ve uyandım bunların hepsini ben gerçek olmuş gibi hissetmiştim. Rüya olduğunu uyandığımda farkedebildim.

Okudunuz mu?  Rüyada cemaat ile namaz kılmak

 

Çok teşekkür ediyorum. Allah(c.c.) razı olsun.


Cevap: Rüyada cinin sarılması

Hoca
bunlar sadece kabustan ibarettir. Yani kötü bir rüya


Cevap: Rüyada cinin sarılması

Gülsüm mahmut
Merhaba ben Gülsüm ;
Dün gece telefonla uğraşırken bir anda uykuya daldim bir kaç dakka içinde vucüdumun tamamı arkamdan sarılan bişeyle titremeye başladı ilkten nolduğunu anlamadım sol tarafıma dönük yatıyodum ve 3 4 kez bana sımsıkı sarıldı bütün vucüdumu kitledi ben erkek arkadaşımın adını söyledim ve elimi alıp tuttu ben geldim burdayıö dedi saniyeler sonra farkedip dualar etmeye başladım bir kaç saniye daha tekrarlayıp gitti ve hemen ardından anneme seslendin bir kaç kez adımı seslenerek geldi anneme anlatmaya calıştım ama sesim cıkmadı ellerimi tekrar tuttu sıktı korkma burdayım dedi bu sefer de annem kılığında geldi kendime gelmem uzun zaman aldı ilk defa böyle bişey başıma geliyor lütfen bana mantıklı açıklamalar yaparmısın kafayı yemek üzeriyim

Okudunuz mu?  Rüyada Çiçek görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada cinin sarılması

arifselim
Merhaba Gülsüm kardeşim. Endişelenecek bir durum yoktur zaman zaman insan bu tür rüyalar görebilir. Uyumadan önce 7 defa ayetel kürsi oku ve böyle uyu Allah’ın izniyle tekrarı olmaz.


Duhanur
Merhabalar rüyamda cinlerin evine misafir olmusum onlarin kızı benim gercekten tanidigim biri neyse yer sofrasina yemekler hazirlamislar baya doluydu çok kalabalikti ama sadece ben 3 kisiyi gorebiliyordum arkdasim annesi vede yasli bir kadin çok iyi davrandilar bana yemekler yiyoruz sohbet ediyoruz bana balikesirin bir yerinde oturuyoruz dediler ama hatirlayamiyorum sonra annesi bana sariliyo gozlerimin içine bakiyo agliyoruz ben sıkica sariliyorum sonra kadin gozune bakiyorum biri kahve diğer goz bebegi kocaman ve siyah ama hiç korkmuyorum bana anne sevgisi veriyo kokusunu icime cekiyorum sonra o bana bakiyor senin gozunde karariyo diyo ben bisey demeden odadan cikiyorum ama her yer karanlik gibi sari isiklar yaniyor ev eski ama güzel kabilari mora boyanmis ben eve bakarken kapi esiginde yasli teyze duruyo hiç bir şey demiyo yuzune bakiyorum donmus gibi ayakta sonra ben tuvalete giriyorum tuvalet kocaman ve bembeyaz aynaya bakiyorum gozumun biri baya kararmis digeride karariyo ikisininde goz bebekleri buyuyo gozlerim çok güzel oldu diyorum icimden ve uyandim. Yorumlarsaniz çok sevinirim teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Çamur görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu rüyanın en doğru yorumu ancak gören kişinin durumu iyice bilinerek tabir edilebilir. Genel olarak zeki olmaya, terfi almaya ve bazı konularda sorunlarını aşmaya işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben iki seferdir rüyamda insan kılığında cin görüyorum en son gördüğüm cin babannemin kılığındaydı ve bana sariliyordu bende ona sariliyordum sonra ben çekilmek istediğimde beni bırakmadı çok korktum yorumlarsaniz çok sevinirim piskolojim bozuldu resmen

Okudunuz mu?  Rüyada çevik kuvvet polisi olmak

arifselim
Merhaba. Cinlerin olduğu rüyaların önemli bir kısmı şeytani rüyalar olup yorumlanmazlar. Bu rüyanın yorumu ise insanı günahlara ileten kimselere karşı dikkat etmesi gerektiğine yorumlanabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben okulumdan dolayı geç yatan birisiyim ve yatarken müzik ile uyueum bugünde müziğimi ayarladım tam 30 dakka zamanlayıcı kurdum sonra uyumaya çalıştım bir sağıma döndüm sonra tekrar soluma döndüm bir anda bir rüya gördüm rüyamda ölüyodum ve uyandım sonra daha önceleri olduğu gibi ama bu seferki çok farklıydı daha önceleri arkamda bişeyin dikili olduğunu hissederdim ve arkamı dönerdim o his gecerdi 2-3 dk geçmeden arkamdan birinin sarıldığını hissederdim dualar okumamla geçerdi ve huzurlu bir şekilde uyurdum. Bugüne dönersek dediğim gibi rüyamda öldüm uyandım ve arkamdan birinin sarıldığını hissettim ama bu farklıydı sanki karanlıkta çok net görüyodum gece görüşü gibi ve göğüs hizamdan sımsıkı sarılılmış beni sıkıyodu dua okumamla sarsılıyodum ve koluma baktığımda kollarım simsiyah olmaya başlamıştı ten rengim simsiyah olmuştu ve bir anda beni bırakmıştı ama bana nasıl sarıldığını iyi biliyordum beni nerden sıktığını çok iyi biliyordum hemen telefona sarılıp ne kadar geçtiğine baktım uyku zamanlayıcıyı ayarladıktan tam 13 dakka geçmişti acaba bunu yorumlarmısınız bugünki farklıydı hatta direk ayaklarıma baktım daha önceleri hiiseder dua okurdum rahatlardım ama bu sefer dua okuduğumda beni sıkmaya başladı.

Okudunuz mu?  Rüyada Çalışma görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu gördüklerin ve hissettiklerin ancak bir kabustan ibarettir. Buna bir yorum yapamayız çünkü bu tür rüyalar tabir edilmez. Eğer sık sık benzeri rüyalar görüyorsan bu müzikler yerine uyumadan önce 7 defa ayatel kürsi okuyarak uyursan Allah’ın izniyle rahat edersin.


rüyada cinin sarılması, Rüyada cinin arkadan sarılması, bir cinin sarildigini hissetmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Camiye Gitmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cinin sarılması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.