Anasayfa
2 Haziran 2021, 15:41
temizlik
Yönetici

Gusülden sonra mezi gelmesi

Gusul ile ilgili durum acil yardım !!!

OxyGen`s
arkadaşlar ben bir nedenden dolayı cunup oldum sonra büyük tuvaletime gittim ara ara 2 3 defa küçük tuvaletıme gttm gusullendım şimdi yapışkan bir sıvı gelse birdaha mı gusül etcem nolur yardım edın .


Cevap: gusül ile ilgili durum acil yardım !!!

OxyGen`s
Benim sorularima neden cevap werilmior

Okudunuz mu?  Gusül abdesti alırken kanama olursa bozulur mu?

Cevap: gusül ile ilgili durum acil yardım !!!

mümini78
Bu bir vesvesedir. Öncelikle soru sormadan bu konuya ait soru varmıdır diye foruma bakman gereksiz soru başlığı açılmasını önleyecektir. Yazılarımı oku


Gusülden sonra mezi gelmesi

Galus
Gusülden sonra gelen mezi gusül gerektirmemektedir işte sizlere detayı.

Gusül abdesti aldıktan sonra gelen mezi den dolayı tekrar gusül gerekir mi?

Okudunuz mu?  Tenya ve benzeri bağırsak kurtları abdesti bozar mı?

Meziden dolayı gusül gerekmez.

İhtilam olan veya cinsel ilişkide bulunan bir kimse, idrarını yapmadan veya çokça yürümeden veya yatıp uyumadan yıkansa da, sonra kendisinden meninin arta kalan kısmı çıkacak olsa, ikinci kez yıkanması gerekir.

Fakat idrarını yaptıktan veya epeyce yürüdükten veya uyuduktan sonra şehvetsiz olarak gelecek meni guslü gerektirmez. Çünkü bu durumda o meni, yerinden, şehvet olmaksızın ayrılmış bulunur. Yine bir kadından, yıkandıktan sonra, kocasının menisi çıkacak olsa, tekrar gusletmesi gerekmez.

Okudunuz mu?  Çapak abdeste engel mi ?

EHLİMAN
Gusül abdesti aldıktan sonra mezi gelmesi gusül gerektirmez.Zira gusül gerektiren durum meninin çıkmasıdır. Cünüp olan kimse hemen gusül abdesti almakta ve gusülden belli bir zaman sonra mezi gelebilmektedir.Bu nedenle hemen değil de bir miktar beklemek ve sonra gusül abdesti almak lazım.

Okudunuz mu?  Kirli kilotla namaz kılınır mı ?

Kayıtsız Üye
Cünüp olduktan hemen sonra Gusül abdesti aldık ne 40 adım attık nede küçük abdest döktük nede uyuduk duştan sonra mezi geldi ne yaparız cünüp olurmuyuz ?


arifselim
Eğer duş aldıktan sonra meni gelmemişse bir sorun yoktur. Önemli olan meninin kesilmesidir. Mezi sadece namaz abdestini bozar.

Okudunuz mu?  Sesli gülmek abdesti bozar mı

gusülden sonra gelen mezi, gusülden sonra mezi gelmesi, gusulden sonra mezi

Bu kategoride yer alan Gözle cünüplük gusül gerektirirmi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusülden sonra mezi gelmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.