Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:58
temizlik
Yönetici

Gusül en geç ne zaman alınır

Gusül en geç ne zaman alınır

Galus
Gusul abdestini ne zaman almalıyız vakti varmıdır ?

Gusul abdestini dilediğiniz vakitte ve zamanda alabilirsiniz ancak kişi cünüp iken namaz vakti girmeden abdest alması lazım gelir.


Cevap: Gusül en geç ne zaman alınır

EHLİMAN
Gusül abdesti alması lazım gelen kimsenin önünde bulunan namaz vakti girmeden alması gerekmektedir.Yani namazına engel olacak bir durum olmasın diye ikinci namaz vakti girmeden alması lazım.

Okudunuz mu?  Su toplayan yeri patlatmak abdesti bozar mı

gusül en son ne zaman alınır

Kayıtsız Üye
Meni geldikten sonra attığımız her adım günahmış duyduğuma göre.. Peki bu önümüzdeki ezandan sonra mı geçerli oluyor? yoksa meni çıkar çıkmaz geçerli midir?


Yorum: Gusül en geç ne zaman alınır

ACİLSERVİS
Namaz kardeşim namaz. Namazını kaçırmadan istediğin kadar cenabet kalabilirsin. Allah’ın emri beş vakit namaz kaçırılmayacak. Guslün bu namazla bu şekilde ilişkisi var. Asıl mesele namazdır.

Okudunuz mu?  Saç,Sakal Traşı Olmak,Tırnak Kesmek Abdesti Bozar mı?

gusül abdesti en geç ne zaman alınır, gusül en geç ne zaman alınır, gusül abdesti ne zaman alınır

Bu kategoride yer alan Gusül abdestinde unutulan yer sonradan yıkanır mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül en geç ne zaman alınır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.