Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:06
missa7
Abone

Çamaşırımda şeffaf-beyaz akıntı vardı meni titremeyle geldiği için acaba bu meni mi?

Çamaşırımda şeffaf-beyaz akıntı vardı meni titremeyle geldiği için acaba bu meni mi?

Kayıtsız Üye
mumsema ben sitelerden bu konuyla ilgili şeyler okuyodum ve geçen bazı kelimelerden dolayı etkilenir gibi oldum sanki karnımda bir titreme hissi oldu o esnada buna engel olmaya çalışsam da olamadım.çamaşırımda şeffaf-beyaz akıntı vardı. meni titremeyle geldiği için acaba bu meni midir. lütfen acele cevap verin şüphe ettikçe gusülsüzmüşüm hissi de artıyor.

Okudunuz mu?  Dünyada kaç çeşit atom vardır ?

Cevap: çamaşırımda şeffaf-beyaz akıntı vardı meni titremeyle geldiği için acaba bu me

Fetva Meclisi
Güsül hakkında bilmek istedikleriniz
Güslü gerektiren haller nelerdir

Ayrıntılı bilgi için forumduasi.com/diger-soru-ve-cevaplar-kategorilerin-disinda-kalanlari-bu-bolume-acalim/75924-gusul-nedir-guslu-gerektiren-haller-nelerdir.htmltıklayınız

Bu kategoride yer alan İslam dünyasında ilk ortaya çıkan siyasi-itikadi mezhep nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çamaşırımda şeffaf-beyaz akıntı vardı meni titremeyle geldiği için acaba bu meni mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.