Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:06
sizden04
Abone

Ben anlatsam komik olur,Onla anlatınca Keramet olur Hikayeleri:

Ben anlatsam komik olur,Onla anlatınca Keramet olur Hikayeleri

cihad38
yüce ALLAH’A her namazdan sonra sizin için,bolca dua edeceğim inşAllah,YA Rabbii haddini bilmez,kendini bilmez,edep bilmez,haya bilmez, … kulunu azabından mahrum bırakma,o ve onun gibiler fitneci,kavgacı,pislik olmaya and içmiş kulların,ağızlarından çıkanları başlarına geçir ya rab.
sakın müslüman beddua edermi demeyin,
Allah’ın takdirine,kudretine inanmadığını yukardaki yazılarla alay ederek göstermiş.inanmadığı ALLAH’IN kudreti bir baksın kendine ne yapıyormuş.

tabi kendisinin manevi hiç bir hali olmadığından,peygamberimizi bu dünyada rüyada gördüm diyene inanması mümkün bile değil.

Okudunuz mu?  Her sabah kalktığımda rüya görmüş gibi oluyorum içimden ses gusul al diyor.Bakarmısınız

yüzüne tükürülesi desem inanın tükrüğe yazık,.


Cevap: Ben anlatsam komik olur,Onla anlatınca Keramet olur Hikayeleri:

-zombi-
tariketeson hah nickte bile bir ateistlik var 😀 seninkiler delil değil uydurma 😉
genelde bu ateistler Müslümanlara düşman nedense ? 😀 gayet basit tek din , hak dini Müslümanlık dinini çok kıskanır bunlar Allah bunlara yardım etmez , bunların kalpleri karadır.

Herkesin derdi Müslümanlık olmuş demekki zamanında iyi kymuş ;D
susun ey kafirler , şirkciler Allah’ın gazabı elbet gelecek yakındır o zaman tövbeniz işe yaramayacak ,.

Okudunuz mu?  Kaza Namazı Var mı? Yok mu ?

Cevap: Ben anlatsam komik olur,Onla anlatınca Keramet olur Hikayeleri:

İnanc
TarikataSon .. Güzel kardeşim

Ben’de tarikat karşıtıyım ancak Mahmud Efendi hazretlerine saygım sonsuzdur..

Bu konuların kaynağı nedir ? kaçıncı sayı kaçıncı baskı ?


Cevap: Ben anlatsam komik olur,Onla anlatınca Keramet olur Hikayeleri:

Salawat
Arkadaşlar Peşin hükümlü cevap vermeyin…
Tarikateson arkadaşımızın dediği gibi; kafanızı çalıştırmadan araştırmadan saldırmayın kardeşim!
Beddua edeceğinize sizde araştırın soruşturun ondan sonra cevap yazın…

Okudunuz mu?  Yanlışlıkla dinden çıkmak

SahteSeyh
< yüce ALLAH’A her namazdan sonra sizin için,bolca dua edeceğim inşAllah,YA Rabbii haddini bilmez,kendini bilmez,edep bilmez,haya bilmez, kulunu azabından mahrum bırakma,o ve onun gibiler fitneci,kavgacı,pislik olmaya and içmiş kulların,ağızlarından çıkanları başlarına geçir ya rab
sakın müslüman beddua edermi demeyin,
Allah’ın takdirine,kudretine inanmadığını yukardaki yazılarla alay ederek göstermişinanmadığı ALLAH’IN kudreti bir baksın kendine ne yapıyormuş >

Bizim köpekler de gökten kemik yağması için dua ediyorlar ama bir türlü yağmıyor!!!
< tariketeson hah nickte bile bir ateistlik var >
Senin nckin de o kadar hayırlı ki!Hakettiğin ismi kendine yapıştırmışsın.Bu arada seninle de hesaplaşacağız.Ama ben bir müslümanım elhamdülillah.dediğin söz şimdi senin yazıcıların tarafından senin defterine yazıldı merak etme.
< Bu konuların kaynağı nedir ? kaçıncı sayı kaçıncı baskı ? >
Arifan dergisi nisan 2012 dedik ya kardeşim.Hatta cübbelin internetteki sitesinde de var.Yazdıklarım içinden bazı cübbelinin bazı cümlelerini google da arattır rastlarsın.

Okudunuz mu?  Cuma günü duaların kabul olduğu vakti bilen varmı?

< Tarikateson arkadaşımızın dediği gibi; kafanızı çalıştırmadan araştırmadan saldırmayın kardeşim!
Beddua edeceğinize sizde araştırın soruşturun ondan sonra cevap yazın >

araştırmak mı o da ne seslerini duyabiliyorsundur sende kardeşim.Araştırmış olsalardı bugün bu zavallı hallerde olurlar mıydı?


cihad38
sizin mahallede illaki şopar vardır;onlarda uşşt itin agzina bak derler hani,
zavallı,rezil.

Okudunuz mu?  Peygamber efendimiz kaç öğün yemek yerdi

TarikateSon
İşi gücü sağa sola küfürler kusan birilerininin dışında adam gibi,konu içinde bahsedilen durumların Kur’an ve Sünnet ve de İslam ile bir ilgisinin olabilirliği ya da kabul edilemezliği hakkında görüş beyan edecek kimse yok mu?

Namazdan sonra Efendi Hazretleri beni çağırttı ve Ahmed! Senin hakkında evliyâullâha müracaat ettirdim fakat bu iş hepsini aşınca bizzat Allâh-u Te‛âlâtecelli buyurarak ‘Ahmed’i Bana burakın, onun işlerini ben hususi yönetiyorum, ona kimseyi dokundurmayın’ buyurdu diye bana anlattı

Okudunuz mu?  Giysiye bulaşan kanın ne kadarı namaza manidir?

İ Arabi hurilerle evlendirildiğini iddia ediyor (s:50)

İbn Arabi’ye indirilen kitap (s:57-58)

Canlı bir varlık gibi Ka’be ile konuşması ve mektuplaşması

İbn Arabî’nin yazılarının Allah’tan gönderildiği

Kendisine ayet gelmesi

Muhyiddin-i Arabi altı peygambere iftira ediyor (S39)

Mürşidinin huzuruna gitmeden evvel uyulması gereken edepler Bu sorunun devamına hemen şunu ekleyelim:Hangi sahabe Peygamberimizin yanına girerken bunları yaparak girmiştir?(Oysa Benim peygamberim,kendisi içeri girdiğinde ayağa kalkılmasını dahi yasaklamış bir Peygamberdir)Özellikle bu son sorduğuma ve getirdiğim paragraf içi açıklamaya ”Tasavvuf Peygamberimiz zamanında da yaşantılarda vardı” görüşünü beyan edenlerin cevap vermesini ama küfür etmeden cevap vermesini bekliyorum!

Okudunuz mu?  Hz.Ömer dizisi

Agri_Kesici
Evet arkadaşlar,sevmediğiniz ve sürekli olarak fitneci diye sövdüğünüz bu adamın yukarıda yazdığı sorulara verilecek cevabı olan varsa buyursun,yoksa adama haksızlık ettiğinizi düşünmeye başlayacağım.Hadi TarikateSon’u boşverdim,Muhyiddin İbni arabinin zamanında yaşamış olsaydınız ve bu sözlere şahit olsaydınız ne yapardınız?
< Mürşidinin huzuruna gitmeden evvel uyulması gereken edepler Bu sorunun devamına hemen şunu ekleyelim:Hangi sahabe Peygamberimizin yanına girerken bunları yaparak girmiştir?(Oysa Benim peygamberim,kendisi içeri girdiğinde ayağa kalkılmasını dahi yasaklamış bir Peygamberdir)Özellikle bu son sorduğuma ve getirdiğim paragraf içi açıklamaya ”Tasavvuf Peygamberimiz zamanında da yaşantılarda vardı” görüşünü beyan edenlerin cevap vermesini ama küfür etmeden cevap vermesini >
İnanın bana,adamın bu cümlesinden sonra amacının fitne çıkarmak olduğuna inanasım gelmiyor.Sanki ısrarla Peygamberimizin yapmadığı şeyleri sizlere de yapmayın diye bildirme gayretinde gibi görünüyor ki bu gayret İslam hukuku içinde haklı bir gayret olur.

Bu kategoride yer alan Açlığa dayanamayıp oruc bozmak kefaret gerektirir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ben anlatsam komik olur,Onla anlatınca Keramet olur Hikayeleri: Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.