Anasayfa
27 Aralık 2023, 1:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada öleceğin günü öğrenmek

Rüyada öleceğin günü öğrenmek

vesveseli
Rüyamda yüzünü görmedim beyaz bir ortamda bana 17 gün sonra ölüceksin dendi ne anlama geliyor acaba bu rüyam ?


Cevap: Rüyada öleceğin günü öğrenmek

sametcftc1
Allah hayırlara vesile etsin İNŞALLAH. Rüyaların üstünde fazla durmayın kardeşim. Eğer aynı rüyayı bidaha görürseniz tabirine bakın. Bazen bilinçaltıda olabiliyo televizyondan felan kalma. 🙂


Cevap: Rüyada öleceğin günü öğrenmek

Mürid74
Degerli kardesim,

bu gördügün rüyanin seni etkilemesi, senin bu 17 gün içinde nasıl davranacigina dair bir imtihan vesilesi olabilir.
Sen bugün,17 gün icersinde, 17.gün veya 17.günden itibaren ölebilirsin, yani ne zaman olursa olsun ölüm her canliyi buldugu gibi senide elbet bulacakdir.
Her canlı ölümü tadacaktır. Ancak kıyamet günü yaptıklarınızın karşılığı size tastamam verilecektir. Kim cehennemden uzaklaştırılıp cennete sokulursa, gerçekten kurtuluşa ermiştir. Dünya hayatı, aldatıcı metadan başka bir şey değildir. Ali Imran (3/185)
Bütün nefsler, ölümü tadıcıdır. Sizi, hayır ve şerr fitneleri ile imtihan ederiz. Ve Bize döndürüleceksiniz. Enbiya (21/35)

Enbiya 21/35´de Allah (c.c.) sizi hayır ve şerr fitneleri ile imtihan ederiz diyor.
Bir insana ne zaman ölecegini Allah (c.c.) bildirse, o kisinin iki secenegi vardir, ya korku ve ümitsizlik icersinde o günü beklemek veya tam teslimiyat icersinde Rabbine kavusacagi o günü iple cekmek.
Buda sonucda bir imtihandir ve bu gercekden büyük bir imtihandir.

Hayır! Doğrusu siz, çarçabuk geçeni (dünya hayatını ve nimetlerini) seviyor, ahireti bırakıyorsunuz. Kiyame (75/20-21)

Korku ve ümitsizlik icersinde olan Rabbini değil dünyayi tercih etmisdir ve ölmek istemez.

Sonuc olarak güzel kardesim gördügün rüya umarim senin için hayirlara vesile olur ve o gün veya o günden itibaren Rabbine karsi olan muhabbetin ve askin en yüksek noktalara varir.

Allah (c.c.) yardımcımiz olsun!!!


Cevap: Rüyada öleceğin günü öğrenmek

vesveseli
kardeş tabiki heran ölücez ama nasıl diyim bir mesaj vardı ama anlam çıkaramadım


Kayıtsız Üye
Merhabalar bende rüyamda dogomgunu nden bir gun sonra 21 yasinda oluceksin denildi çok etkilendim ne demek oluyo bir cevap acil…


zeyneplale
Çoğu rüya normal hayatta yaşadıklarının yansımasıdır. Takılma böyle şeylere boşver.


Kayıtsız Üye
Dün gece rüyamda beyaz tenli siyah saçlı kıpkırmızı rujlu bir kadın bir yıl sonra ölcen diyo bende yalan söylüyorsn diyorum arkasından koşuyorm kaçıp gidiyor yanıtlarsanz sevinirim Allah razı olsun


arifselim
Rüyada böyle bir kadın görmek hayırla yorumlanmıştır. Genellikle feraha ve huzura kavuşmaya işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
bu rüyalar gerçek hayatta aklına gelen merak ettiğin şeylerdir. bunları hiç kafana takma.


Kayıtsız Üye
belki gün içinde sana inat eden biri varsa inadına senden kaçıyor olabilir.veya ne bileyim falcı olabilir her şey olabilir ama biraz garip rüya ama sakın bu rüyaya inanma.


Kayıtsız Üye
ben rüyamda belli bir gün sonra öleceğimi biliodum (nezaman olduğunu unuttum galiba çok kısmen tam bilmediğime dayalı galiba salıydı)sonra ben tam hatırlamıyorum ama bir tanıdığım biraz zalim birisinin yerinde kalıyodum çok skılıp çok ağlıyodum bir kız vardı benden azcıcık büyüktü onla oynar dururdum sonra biri geldi ve bizimle yaşamamım gerektiğini söledi orası hiç sıkıcı değildi ama kaldığım kişi izin vermedi bende şöyle söledim :’hayatımın son anlarında istediğim yerde ölmeyi isterim’ dedim.sonra bir eğlence yerine gittik orda yeşil dikdörtgen tramboline benzer şeylerin üstünden zıplayarak veya koşarak etrafta dolaşıoduk ( rüyanın bu kısmını fazla hatırlamıyorum ama böle sanki bir eğlence merkeziğdi)sonra orda toplandık 5 kişi felan (sayıyı tam hatırlamıyorum toplandık işte) sonra yerde karıncalar geziodu işte yanımddakilerde karıncaya bağışıklığımız var dedi sonra yanımdaki bir kişinin bacağına değişik siyah i böcek tam çıkarken o yere attı ve oooo dedi ben böceklere fobm olduğu için baya bir iğrendim.yanımdakiler tamam tamam geçti felan dedi uyandım. aklımda çok yattı çok merak ediyorum bir anlamı olmalı bunun ya aklıma çok takıldı lütfen anlamını sölerseniz sevinirim lütfen.

Okudunuz mu?  Rüyada ölüp dirilmek, intihar etmek ne anlama gelir?

arifselim
Merhabalar. Rüyanız hayırlı ve güzel bir rüyadır. Hayal ettiklerinize ve olmasını çok arzuladığınız dünyevi şeylerin gerçekleşmesine yorumlanır. Genel olarak ayrıntılı olmasa bile bu tür rüyalar hayırlı olarak tabir edilmiştir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda rüya goruyodum kiz Kardeşim ve benim ölecegim gun ve saat soyleniyodu bir sekilde ama tam hatirlamiyorum saati tarihi o rüyadan uyaniyorum kiz Kardeşime soyluyorum bu saate ölcez diye bir gun geciyo eve misafir gelicel ve o gunde ölcez misafire borek yapiyoz kiz kardesimle ölcegimiz saate geldi rüyamda ruh cekilir gozler gider gibi oluyo sahadet getiriyoz kiz Kardeşim le annemde bizimle getiyo sahadet ama aci hissetmiyoruz ölmuyoruz geri geliyoruz sonra tanimadigim iki erkek feysden msj atiyo ben tanimiyorum diye bakmiyorum rüyamdan uyandim uyandığımda elim ayagim titriyodu sahadet getiriyidum uyandığımda sabah ezani okundu kalktim abdest aldim namazımı kildim bir su ictim ama ruyam gercek gibiydi


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Her ne kadar bu rüya kişiyi endişeye soksa da bu rüya sizin için hayırlı olarak yorumlanır. Öldüğünü görmek her ikiniz için çok uzun ve hayırlı bir ömür olarak tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Ebru
Meraba
Ruyamda siyah duz bir tisort gördüm.O tisortu giyenin olecegini fisildadi gormedigim birisi bana.Ustume baktim tisort benim ustumdeydi.Inanamadim tisortun bedenine baktim benim bedenimdi.Birinin arkamdan sag omzuma dokundugunu hissettim oyle uyandim.Ne anlama gelir cevaplarsaniz mutlu olurum


Tohat
Merhaba kardeşim.
Rüyada görülen ölüm tam tersinin olacağı anlamına gelir. Size öleceğinizin haberinin verilmesi gerçekte uzun bir ömür sahibi olacağınızı gösterir.


bells
Rüyamda kardeşim 1 gün sonra öleceğimi söylüyordu bende Allahtan ölmeyi sürekli istediğim için af diliyor ve ağlıyordum ve daha sonra bıçaklı biri tarafından kovalandigimi gördüm. Sizce rüyanın tabiri ne ?


arifselim
Bu rüya senin için tam tersi anlamında yorumlanır. İnşaAllah uzun ve mutlu bir ömür sahibi olmak manasında tabir edilir. Bıçaklanmamak için kaçmak ise gerçek hayatta da bazı tedirgin olduğun durumlara işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda gençliğine doyamadan öleceksin Muhammet (sav) gibi ol dendi tabiri nedir


arifselim
Aleykum selam. Bu manası çok ve hayırlı bir rüyadır. Sana salih ameller işlemeye ve peygambere uymaya işarettir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Kocam rüyasında benim ve 9 yaşındaki kızımla birlikte yeşil vadisi olan bir evde otururken benim ona bir bardak su verdiğimi ve ona olduğunu söylemişim. Oda yaşıyorum ya burdayım işte demiş bana Bende bu suyu 7 gun iç 7gun sonra olduğunu anliyacaksin demişim. Lütfen yormlarmisiniz teşekkür ediyorum.


arifselim
Bu rüya aile içerisinde bazı ufak tefek sıkıntılar yaşamaya yorumlanır. Bazı yorumculara göre ise maddi sıkıntılara ve borçlanmaya tabir edilir demişlerdir. En doğrusunu elbette ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selaymun aleykum rüyamda bana 2 gun sora olecegim soylendi ama kim soyledi hatirlamiyorum ben de diyorumki 2 gunum kalmis evden cikmayayim evde oleyim ne anlama geliyor


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya kişinin o tarihte öleceği şeklinde yorumlanmaz. Ama ileride alacağı bazı üzücü haberlere alamet eder. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Arkadaşım var benden 1 ay sonra doğmuş onunla son 3 günümüzün kaldığını öleceğimizi öğrendik kanserdik. Sonra o okula gitmek istiyo bende sen git ben arkandan gelirim diyorum. Yolda bir kadınla karşılaştım kadın kocasından korkuyomuş alışveriş parası çok tutmuş elinde para kalmamış çıkarıp cebimdeki bütün paramı ona veriyodum sonra ailemin yanına gidiyodum herkes ağlıyo bana bakarak bende çok ağladım sonra evin bahçesine indim ama bizim bahçe gibi değildi. Çok güzeldi dökülen yapraklar etrafta bense küçük bir bankta oturup ağaçlara bakıyodum ağlarken uyandım. Anlamı nedir çok merak ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmemiş babasının mezarını görmek

arifselim
Bu rüya tek bir açıdan yorumlanmaz. Sağlıklı olmaya ve uzun bir ömre işaret eder. Ayrıca İşiteceği olumlu yada olumsuz haberler olarak yorumlansa da en iyi anlamda rüya sahibinin özlem duyduğu kişilerle görüşmesine de delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.a Gece rüyamda birinin bana sali gunu ve yatsi namazından sonra öleceğimi soyledi. Allah cc razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Görülen bu şekilde olan rüyalar verilen o zamanda ölüneceği anlamında yorumlanmaz. Bu insan için sadece ölümü unutmamasına ve ölümün işte gerçekte bu kadar yakın olması manasında yorumlanır. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda eşim bana diyorki ; birkaç sene sonra ölücem sakin üzülme annene söyle seni alistirsin diyor ama ben çok üzülüyor ve agliyorum.Not: bu rüyayı görmeden önce annemle telefonda konuşmuştuk komşunun cenazesine gittiğinden bahsetmişti.


arifselim
Öleceğini haber vermek veya bilmek çok hayırlıdır. Rüyada öleceğini bilen kimse, uzun bir ömür yaşar ve her anlamda bereket, bolluk içinde bir ömür sürer. Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda bos sayilabilecek bir evdeydim orasi göya arkadaşimin eviymis orda tek basima beklerken arkadaşimi beyaz giyimli ve siyah giyimli birileri geldi ama yuzleri yok sonra beni alip tavana doğru havalandik benimle konusmaya basladilar beyaz giyimli bana dedii sen Allahin sana verdigi sanslari degerlendiremedin namaz kilmadin giybet yaptin vs siyah giyimli olanda guldu evet onu ben kandirdim hep kulagina fisildiyordum ben nedersem onu yapiyordu bak gene ben kazandim buda cehenneme gidecek dedi ve bir kapi acildi atesler gozukuyordu biri beni o kapiya doğru itekliyordu aglamaya ve yalvarmaya basladim son bir sans die neyse biraz kusa kesim bizim konusmalarimiz boyle devam etti sonra beyaz giyimli olan bana tamam bu senin son sansin son uc dort gunun iyi degerlendir nasıl olsa oleceksin dedi ve ben uyandim çok etkilendim bu ruyayi dun gece gördüm acaba gercekten son dort gunum mu ne olur cvp yazin cocuklarim var ve çok kucukler korkuyorum bana bisi.olursa onlara kimse bakmaz bunu düşünüyorum acil cvp lutfen

Ben rüyamda bos sayilabilecek az esyali bir evdeydim göya orasi arkadisimin eviymis arkadaşim evdeyokmus o evde onu beklerken beyaz ve siyah giyimli birileri geldi ama yuzleri yok benimle konusmaya basladilar beyaz giyimli olan bana sen Allahin sana verdigi sanslari degerlendiremedin dedi siyah giyli olanda güldü evet onu ben kandirdim gunahlara soktum buda cehenneme gidecek seni bikere daha yendim dedi beyaz giyimliye bu arada biz tavana doğru yukselmistik ucumuz havadaydik yani sonra bir kapi acildi ve atesler gozukuyordu biri beni ittirmeye calisiyordu ben yalvarmaya aglamaya basladim son bir sans die siyah giyimli gulerek kizgin demiri bana sürekli bastiriyordu beyaz giyimli tamam sana son bir sans daha iyi degerlendir nasıl olsa oluceksin son dort gunun dedi ve uyandim bu ruyayi dun gece gördüm ve çok korkuyorum iki tane cocugum var ve daha çok kucukler ins boyle bir şey olmaz lütfen cevaplarmisiniz con etkilendim dusunmekten kafayi yicem


arifselim
Selamun aleykum. Bu rüyada gördüğün sayının yani dört gün vaktin var denmesinin özel bir anlamı yoktur. Bundan dolayı endişe etme çünkü bu aynı zamanda uzun bir ömre işarettir. Bu rüya aslında çok hayırlı ve herkese nasip olmayan bir rüyadır. Sana kendine çeki düzen vermen ve günahlarından tövbe etmen gerektiğine işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş kayın babayı kefenli mezarın üstünde görmek

Ilknur
Öncelikle bu rüyayı gormeden evvel ogun biraz korktum erkek kardesimle 3 adam kavga etti bicak çektiler kardeşime neyse hocam rüyamda ben bir mezar başındayım niye ölmüş diyorum balıktan diyorlar sonra eşim bana olecegimi söylüyor bende bunu bekliyorum üzülüyorum kızımla kalan zamanımı gecireyim diyorum sonra ne oluyorsa karşıdan bir kadin sarı saçlı geliyor bana gülüyor ve birden cirkinlesiyor ağzında disi kalmamış ben ozman azrail olduğunu anlıyorum ve tam canımı alıyor ruhumun çıktığını hissediyorum bismillah diyip uyanıyorum okadarki etkisinde kaldım hergün nezman olecegimi düşünür oldum geçen istihareye bile yattım bu sebebden bu seferde rüyamda 30 yasinda oleceksin diye garip bir ses duydum artık iyice piskolojim bozuldu ne olur rüyalarımı yorumlayin


arifselim
Bu gördüğün rüyalarla ölüm konusunun hiç bir ilgisi yoktur. Ne için istihare yaptığını anlamadım ama ne zaman öleceğim veya benzer gelecekle ilgili şeyler hakkında istihare yapmak anlamsızdır. Ölümle ilgili olarak özellikle tarihleri rüyada görmenin yorumu ve anlamı yoktur.


Kayıtsız Üye
Mrblar rüyamda olecegimi biri bana soyluyodu ve ben bunu bilip bekledim daha sonra azrail gelip canimi aliyordu bu ruyanin etkisinde kaldim baya çok gercekciydi hersey


arifselim
Merhabalar bu rüya ilk olarak insana bir uyarı olarak kabul edilmelidir. Ayrıca rüya sahibinin, rüyasının aksine ömrünün uzadığına delalet eder. Her açıdan rüyanın hayrını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Nasil yani hocam mezar gormek daha sonra olecegimi duymak ve beklemek ve azrail oldugunu gördüğüm kadun ve ruhumun cikmasi hepsi sanki sirali gibi nasıl yok olumle alakasi anlamadim lütfen beni aydinlatin


arifselim
Rüyalar görüldüğü şekilde yorumlanmaz. Öyle çok şey var ki hep görülenin tamamen tersi ile yorumlanabilmektedir. Bizim bu rüyana yapabileceğimiz tabir budur. Allah en hayırlı ve en güzelini nasip eylesin.


Kayıtsız Üye
Mrb hocam su anda 27 yasinda bir bayanim evlenmek için istihare yaptım deniz orman felan gördüm sonra rüyamda garip ten bir ses 35 yasinda oleceksin dedi sabah ezan okunuyordu birden uyandım telefona şöyle bir bakım dedim saat 6.35 di sürekli 35 rakamı gozume çarpıyor 35 yasima 8 yıl var daha 8 rakamida sürekli takılıyor gozume bu bir işaret olabilirmi


arifselim
Merhaba hanım kardeşim. Bu rüya ile evlenme zamanı veya ölüm zamanı gibi bir mana çıkarılamaz. Eğer biri ile evlilik için istihare yapılınca bu rüya görülmüşse bu açık bir işaret içermez. Dilersen istihareyi bir daha yapabilirsin.

Şu veya bu şey olacak mı yada ne zaman olacak gibi şeyler hakkında istihare olmaz.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 1, 2 saat içinde öleceğimi öğreniyorum aileme beni son kez görmeleri için haber gonderiliyo arkadaşlarım ve cevremde diğer tanıdığım insanlara öleceğimi söyleyip veda ediyorum anneme ve babada veda ediyorum rüyam ilerledikçe hamile olduğumu hissediyorum ve öleceğim sırada bebeğime bir şey olmamasını onu kurtarmalarını istiyorum sonra uyanıyorum bu ne anlama geliyor acaba


arifselim
Rüyan çok hayırlı bir rüyadır. Hem öleceğini öğrenip hissetmek ve hemde hamile olduğunu hissetmek hayırlıdır. Hayırlı ve uzun bir ömür ile Allah’ın izniyle çeşitli sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulmak manasında tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Slm lar ben rüyamda bir odada yım orda bir zayıf bir orta yaşlarda bir adam bana 4 gün sonra öleceğimi söyledi ve sonra ordan çıktım ve oğlummu kayıp etmişim arıyorum ama sonra bir bakıyorum yokuştan aşağı geliyor yusuf gel burdayım diye bağırıyorum ama sonra koşarak yanıma geliyor lütfen cevab bekliyorum rüyam nedir.


arifselim
Aleykum selam. Rüyada hem ölüm tarihi verilmesi ve hemde oğlunu kayıp edip bulman çok hayırlı olarak yorumlanır. Hayırlı ve uzun bir ömre işaret ettiği gibi, güvende olmaya ve dileklerinin olmasına da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş kızını görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda 5 10 kişinin öldüğü küçük bir grupta bakın şu tarihte deniliyor birileri hesap yapıyo ve Arefe günü ve kalp krizi sonucu iki rekat namaz klip yigildigimi gördüm onlara seslendim benim vasiyetim vardı herkese ilan dağıtım cenazede gelin diyecektim ama beni kimse duymadı bende ağladım 7yil önce çok yakın bir arkadaşım bir ay sonra öleceğini ailesine söylemiş ve bir ay sonra kazada oldu lütfen beni aydınlatın


arifselim
Rüyasında öldüğünü görmek illaki öleceği anlamında değildir. Kalp krizi geçirdiğini görmek ise genellikle o kimsenin yardım edilmeye muhtaç biri olduğu ve bir sıkıntısı olduğu manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm rüyamda akrabalarla çok fazla pasta yapmaya başlıyoruz frinda dışardaymiş bakmaya gidiyorum sonra gözümden yaş geliyor elimdeki beze siliyorum o sırada orda yaşlı bir amca oturuyo bana birazdan öleceksin vaktin geldi diyo sonra korkuyorum arkadaşların yanına doğru giderken kalabalık görüyorum sonra kendi kendime ben öldümde benim başımami toplanmışlar diyerekten gidiyodum sonra uyandim


arifselim
Aleykum selam. Öyle görülen rüyalar gören kimse için ahireti ,hesabı, cennet ve cehennemi hatırlatmak manasında tabir edilir. Bundan bir ders ve ibret çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


kemalp33
Selamun aleyküm. Rüyamda bir karşı cinsten biriyle duştaydık o benim arkamdaydı benim üstümde sadece şort gibi bişey vardı ve o an kendi avret yerimi gördüm fakat o arkada olduğu için göremedi daha sonra gitti. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun.


arifselim
Aleykum selam. Eğer sen kendi cinsiyetini yazsaydın daha doğru yorumlayabilirdik. Maalesef eksik bilgilerle tam yorum yapılamaz. Genel bir manada ise bu rüya, bir çok illetten sıkıntıdan ve sorunlarından kurtulmak manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mrb hocam bu aralar ölümü fazlasiyla kafama takmistim bunun sebebi olarak da gördüğüm ruyadir rüyamda azrail canimi aliyordu bu rüyadan çok fazla etkilendim oyleki ne zman ölecegim diye istihareye yatmaya karar verdim yani en azindan bir isaret gormek için istihare rüyamda denizi ormani gördüm ama garipten bir sesde 30 yasinda olecegimi soyledi ve nedense bu. Rakam sürekli onume cikiyor sanki bir isaretmis gibi suanda 22 yasindayim boyle bir sey mumkunmu hocam insana olecegi xaman bildirililirmi


arifselim
Merhaba. Rüyada Azrail aleyhisselamın ruhunu aldığını görmek, ölüm anlamında değildir. Bu rüya, hayatta herşeyin istediği gibi olamayacağı manasındadır. İstihare ile insan bu şekilde geleceğe dair bir bilgi için yapamaz. Yaparsa da hiç bir anlamı olmaz. Senin içine gelen his ise şeytandandır. Bunları önemseme ve kafana hiç takma.


Kayıtsız Üye
iyi günler dün gece rüyamda bana 36 ya da 40 yaşımda öleceğimi söylediler. şu anda hamile olduğum için oldukça üzüldüm ve korktum. bu rüya nasıl yorumlanır acaba?


arifselim
İyi günler. Bu üzülecek bir rüya değildir. Bu rüya tam tersi olarak hayırlı ve uzun bir ömre tabir edilir. Rüyada görülen veya işitilen rakamların, sayıların ve tarihlerin bir önemi yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mrb hocam rüyamda önce bir mezarliktaydim daha sonra eşim bana olecegimi soyledi bende bunu bilip hissettim bekledim daha sonra kadin kiliginda azrail gelip canimi aldi ruhum cikarken bismillah dedim.ogunden bu yana hep kendime gun biciyorum hep ölecegim sqniyorum hergun Allah’a dua ediyorum hayirli omur nasip etsin diye bu ruyanin anlami nedir


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya asıl olarak hayırlıdır ve gören kimse için bir uyarı gibidir. Hayırlı ve uzun bir ömrün işaretidir. Her ne kadar insanı korkutsa da bunlar güzel rüyalardır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü görmek neye işarettir

Kayıtsız Üye
Merhaba 17 yasindayim . Bir kaç gun önce rüyamda bir adamin yanima gelip bir kagida bazi insanların olecegi zamani yazdigini gorup ona kendi olum zamanimida yazmasini istedigimde kagida "genc yasta oleceksin " yaziyordu . Ne anlama geliyor ?


arifselim
Merhaba kardeşim. Öleceği haberini bir şekilde alan kimse için bu rüya uzun bir ömre tabir edilir. Elbette bu sonuçta sadece bir rüyadır ve kesin ifadesi yoktur. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mrb hocam ben rüyamda evde oturuyorum birden evime yildirim dusmeye basliyor bende ölmemek için yildirimdan saklaniyorum o sirada yildirimlar tam evimin koridoruna dusiyor ve alev cikartiyor ama ne hikmetse alevlerin uzerine biri kova kova su dokup alevleri sonduruyor suyu dokeni goremiyorum ve uyaniyorum lütfen yorumlarmisiniz

Mrb hocam ben rüyamda evimdeyim evimin içine yildirim dusuyormus ben kaciyorum saklaniyorum bir köseye osirada yildirim koridora dusuyor az az alevler cikiyor ama eve zarar gelmiyor bu alevleri goremedigim biri suyla sonduruyor bunun anlami nedir hocam ruyam çok net degildi ama


arifselim
Merhaba. Özellikle de eve yıldırım isabet etmesinin yorumu güzel değildir. Bu rüya aile efradıyla arasında meydana gelecek olan sıkıntılar manasında yorumlanır. Ancak bu alevleri birinin söndürmesi iyidir ve Allah’ın izniyle bu sorunları aşmaya işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merabalar hocam rüyamda bizi bir odaya koyuyorlarmis hocam bu odadaki 1 kisi ölmüş kalan ben dahil 3 kisi siramizi bekliyormusuz sonra hemizi ayni yataga koymuslar sabah olmus uyandığımda 1 kisi daha ölmus ve ölenlerin uzerlerinde öldugu tarih yaziyor 4 cu ay diye ben iyice korkuyorum sabah olsun diye ölülerin basinda bekliyorum 1 tanesi geri uayniyor ben sen ölmustun gece diyorum bana ben ölup geri geliyorum arada diyor bu rüya beni çok ürküttü hocam NOT.( bu rüyayı görmeden evvel bir filmin cenaze ölüm yerini izlemistim))boyle ölümle alakali sürekli rüya görüyorum acaba kafaya çok taktigimdanmi hocam yada bana bir ikazmi


arifselim
Merhaba. Bu rüya ilk olarak bir şeyin veya izlediğin filmin etkisinde kaldığın için görmüş olabilirsin. Ayrıca insana bu tür rüyalar bir hatırlatmadır. Ölüm tarihi dışında insana ahiretini düşünmesi ve ona göre amel etmesi gerektiğine dair bir uyarı gibi kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar cuma sabahi 8 gibi gördüğüm rüya bir kitap var eşim o kitaba elini getir fal bakıyor diyor koyuyorum elimi sonra bir bakıyorum öleceğini yaş 35 ve kanserden öleceksin yazıyor.agliyorum eşime kızıyorum.cok etkilendim 32 yaşındayım.ben bu üç sene bunu düşünür dururum.


arifselim
Merhabalar. Bu rüya ne ölüm nede kanserle ilgilidir. Bu rüyayı gören kişinin toplumun hoş ve kabul görmediği bazı fiilleri işleyeceğine işaret eder. Bu rüyadan ancak böyle bir ders alınabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mrblar hocam ben gecen gunlerde rüyamda güzel yesillikli bir alanda geziyodum garipten bir ses sadece ses 40 yasinda olceksin diye duyuyorum ve bu ruyayi iki kere gördüm şuan genc bir bayanim elbetteki cogu insan gibi benimde gunahlarim var acaba bunun gerceklik payi varmidir bir tanidigimizda boyle bir rüya gormustu ve gördüğü yasta vefat etti lütfen ruyami yorumlarmsiniz


arifselim
Merhabalar. Bu tür rüyaların o yaşta ölmesi ile bir ilgisi yoktur. Öyle bir mana çıkarmak doğru değildir. Bir kişi öyle görüş ve öyle ölmüş olabilir. Bunun öyle olduğu anlamına gelmiyor. Bu rüyanın asıl işareti insana tövbe etmeye ve ibadetlerine dikkat etmesi gerektiğine işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş dedemi banyoda idrarını yaptığını görmek

Kayıtsız Üye
Mrblar hocam rüyamda azrail canimi aliyordu o kadar gercektiki ruhumun çıktığını hissediyodumki oyle uyandim lütfen bana bu ruyayi yorumlayin


arifselim
Merhabalar. Bu şekilde görülen rüyaların en makbul iki açıklaması vardır. Birincisi, uzun bir ömür anlamındadır. Diğer açıklaması ise, insan ahireti hatırlamasına dair bir uyarı ve hatırlatma gibi kabul edilebilir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Sefa
Hocam ben hep savaşla ilgili şeyler görüyorum 1 keresinde benim elimde taramalı silah vardı em 16 ve ben herkesi öldürüyodum.
Hocam hep böyle şeyler görüyorum. Hocam bu nedir.


arifselim
Bu tür rüyaların sık sık görülmesi hayatta insanın çok büyük emekler vermesine ve adeta canını dişine takarak mücadele ettiğine tabir edilir. Bu aynı zamanda cesaret v sabır anlamında da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben rüyamda eşimle bir türbe gibi bir yerdeyim. Bu türbede bur tabut var ve bu ünlü birinin tabutu. Üzerinde de 1987 yazıyor. Ben aaa benimle aynı yasitmis diyorum. Eşim de bana dönüp 1.5 yıl sonra bizim evden diyor. Şu anda 5 aylık bir bebeğim var ve ben çok üzüldüm bu rüyayı görünce. Benim doğum tarihim yazıyordu ve ben bu rüyayı 1.5 yıl sonra ölümüme yordum. Ne olur rüyamı yorumlayın. Ne anlama geliyor?


arifselim
Merhaba. Bu tür rüyalar ölümle tabir edilmez tam tersi olarak hayırlı manadadır. Bereket, hayır ve sevinçli bir dönemi işaret eder. Eğer olmasını istediğin bazı özel dilekler varsa bunların kabul olması ümit edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Salam men rüyamda girdumki guya icimde fikirlesirem ki nece yasimda olecem birden goye baxdim ki 41 yazilib condum birde baxdim buludlarin içinde 41 yazilmisdi lütfen yorumlayin


arifselim
Aleykum selam. Rüyada öldüğünü veya öleceği tarihi görmek tersi ile tabir edilir ve çok hayırlı rüyalardan kabul edilir. İnsana bazende ahireti ve hesap gününü hatırlatır. Ölümle alakalı olan rüyalar insana hayırlı işaretlere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mrb hocam bundan 2 ay önce rüyamda eşimin kucağında vefat etmiş annesini taşıyordu eşime engin ölüyü bekletmek günahtır gomelim Allah bekler dedim yanimdan bir tane adam geçiyordu ona soruyorum günahtır degilmi diye oda evet günahtır diyor bu adam sorgu melegiymis beraber mezarı cadeddeki büyük binaların bahçesine hazırlıyoruz tam vefat eden kaynanami koyucaz sorgu meleği hayır o değil kızımı işaret ederek bu giricek buraya diyor öyle üzülerek utanıyorum ve hocam şuanda o büyük binaya taşındık bu nasıl bir tesadüftür gerçekten kizima bir şey olaacginin isaretimidir


arifselim
Merhaba. Bu rüya kızın için tam tersine hayırlı ve uzun bir ömre işaret eder. Kayınvaliden için ise onu unutmadığınıza ve dualarda bulunmak gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Mine1111
Babam rüyasında bir adam görmüş. Adamın görüntüsünün nasıl olduğunu bilmiyor… Sonra adam demiş ki sen 62 yaşında öleceksin .. Ne anlama geliyor? Çok kahroluyorum. Babam şu an 59 yaşında.


arifselim
Böyle rüyalar uzun bir ömür manasındadır. Rüyada görülen rakamların genellikle bir anlamları olmaz. Ölüm her nasıl olursa olsun hepimizi bulacak. Önemli olan bizim ölümden sonraya ne hazırladığımızdır.


Kayıtsız Üye
İyi akşamlar benim babam rüyasında 6 ay ömür biçildiğini görmüş ve aradan 1 ay sonra tekrar rüyasında bir hocaya bana 6 ay ömür biçtiler demiş hocada doğrudur demiş bunun ne anlama geldiğini açıklarsanız seviniriz..


arifselim
Hayırlı günler. Rüyada ölümle ilgili görülen şeyler genellikle uzun ömrün işareti olarak kabul edilir. Size hocanın doğrudur demesi neye dayanarak söylemiş bilmeme ancak rüya olarak yorumu budur. Herşeyi hakkıyla bilen şüphesiz sadece ve sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölen annemi hasta görmek nedir

Kayıtsız Üye
Merhabalar.dun sabah 6 gibi bir rüya gorup uyandim rüyamda kardesim hasta ve durumunun kotu oldugu soyleniyor agliyorum ben annanem ve 93 yasindaki yatalak nenem bizim evin balkonunda aglarken birden balkonun duvarinda bir ekran beliriyor ve bir keci konusuyor guya kardesimmis daha sonra 25 yaslarinda genc delikanli sekline burunuyor(kardesim daha 8 yasinda bu arada) ve agliyoruz olucegi için sonra keyifli bir sekilde bize aglamayin diyor 93 yasindaki neneme sen 6 nisanda yanima geliceksin diyor sonra bana donup diyor ki sende pesinden geliceksin 10 mayista diyor çok korkarak agliyorum ve uyandim rüyamdan bu gercek olabilir mi gercekten bir msj mi var olum tarihime iliskin hala etkisindeyim lütfen bana bir cvp verin çok huzursuzum.olumu ve gaybi sadece Allah bilir suphem yok elhamdulillah ama bazi ruyalarinda haberci oldugunu duymustum lütfen cvplarsaniz çok sevinicem.iyi gunler


arifselim
Merhabalar. Bu rüya tam tersine uzun bir ömrün işaretidir. Rüyalarda görülen tarihlere sakın aldanmamak gerekir. Bu tarihlerin bir aslı yoktur ve zaten rüyayı da o şekilde tabir etmek yanlıştır. Sizin için uzun bir ömre, kardeşin için ise sağlıklı bir bedene sahip olmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Benim rüyamda Biz arabayla gidiyoduk.Bir sürü ambulans vardı.Çoğundan kurtulduk.Ama bir tanesinden kurtulamadık.Sanırım köprüden düştük. Ben günahlarımı falan düşündüm.Oruç borçlarım vardı, namaz borçlarım vardı. Sonra galiba bugün ölmicekmişiz yaşayacakmışız. Sonra kaç yaşında öleceğimiz söylendi galiba benimki 21’di. Lütfen yorumlar mısınız?


arifselim
Şu yaşta öleceğin anlamında değildir. Bu rüya insanın hayatını işaret eder. Rüyayı gören kimse için bir uyarı ve hatırlatma, ibadetlerini yerine getirmesi gerektiğine ve tövbe etmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar annem ruyasinda doktora gitmis doktor bembryaz giyili bembeyaz saklli biriymis anneme sendesu hastalik vr ondan dolayi sugün öleceksin demis annemde aglmis ruyasinda ama verdigi günühatirlamiyorum diyor sonra annem demis olmaz bekar çocuklarim var murvetlerini görmedim daha diyerek aglamis sonra yürümeye baslamus bir tarlada çukur görmüs kücuk cukurmus küçük kiz torununun elunde çöpleo cukurda oynadigini ğörmus ama yiyenim ciplakmis ve annem onu rahmini grmus kizmis aglamaya bslamis rica etsem yorumlarmisiniz


arifselim
Merhabalar. Bu rüya gören kişinin hoşuna gitmeyebilir ama aslında hayırlı ve güzel bir rüyadır. Çünkü bu rüya uzun bir ömre işaret eder. Ağlaması da sevinç ve mutluluk olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda bir gun sonra öleceyimi biliyorum yani ertesi gün aksama öleceyim ve aglayarak şöyle diyorum Allahim ben senden uzun ömür istedim sen beni öldureceksin diyorum bu ruyami yorumlarsanuz sevinirim


arifselim
Bu rüya sana hem bir hatırlatmadır ve hemde uzun bir ömrün işaretidir. İnsanın ömrü iki yüz yıl olsa bile bir gün gibi geçer gider. Ama salih amellerle süslenen bir ömür ebedi huzur ve mutluluğa vesile olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm.Kardesim bu sabah uyanmadan önce bir rüya görmüş.O başta olmak üzere hepimiz çok etkilendik.ve tabirini merak ediyoruz.Kardesim rüyasında ölmüş insanların ruhunu görmüş 15 kişi falan varmış ve hepsi ayakta duruyormus kardeşim de onların arasindaymis ama dikkatini genç bir kız çekmiş. Kız söylediğine göre 16 17 yaşlarında falanmis. Ama kız o kadar güzelmiş ki dünyada şimdiye kadar hiç o kadar güzel yüzlü bir kız görmedim diyor.kiz başörtülü kapalı bir kızmış.Kardesim içinden ne kadar güzel bir kız keşke böyle bir kızla evlenebilsem diye geçirmiş.Ve işte tam o anda garip bir ses duymuş bu ses bir erkek sesiymis ve kardeşime: 1 sene sonra bugün cuma günü sabah namazını kılarken öleceksin ve öldükten sonra bu kızla evleneceksin ve o kızla birlikte cennete gideceksiniz demiş.ve ses orda kesilmiş.ve kardeşim bir anda öleceği günün rüyasını görmeye başlamış.Ruyasinda ben kardeşimi sabah namazına kaldırmışim (Hep ben uyandiririm namaz için ) ve sonra odadan çıkmışım ve kardeşim rüyasında abdest alıp sabah namazını kılmaya başlamış ve namaz kılarken bir anda pat diye seccadiyenin üzerine yığılıp öldüğünü görmüş.sonra annem uyanıp sabah gün ışığında odaya girmiş ve kardeşime dokunmuş buz gibiymis sonra annem feryat edip bağırmaya ve ağlamaya başlamış ve sonra kardeşim rüyadan uyanmış.Sabah hemen rüyayı bize anlattı.Hemen tarihe baktık.Bugun 24 Ağustos 2017 perşembe günü ve seneye 24 Ağustos 2018 gerçekten cuma gününe denk geliyor.Sizce bu tesadüf mü rüyanın gerçek olma ihtimali var mı? Ve ne anlama geliyor? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Öğretmenle Kavga Etmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada görülen tarihler o şekilde yorumlanmaz. Tam aksi olarak kardeşin için bu çok uzun bir ömre işaret eder. Ruhları ve ölüleri görmesi ise, insanın kendisini tehlikeli işlere sokması anlamındadır. Diğer yönleri ise tamamen hayırlı olup gören kimse için dinine önem vermesi gerektiğine dair bir hatırlatma gibi kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
SelamunAleyküm öncelikle benim genelde rüyama hep karabasan girer 3 aydır hiç girmedi (adanada yaşıyordum antalya ya geldim 3 aydır burdayım) taki dün sabah saat 10 civarı gibi uyuyana kadar ben artık uyuyamıyorum şu an saat 03:08 ve uyumaktan korkuyorum bana yardımcı olabilir misiniz Allah rıza sı için


arifselim
Aleykum selam. Eğer sık sık kabus rüyalar görüyorsan bu büyük ihtimalle psikolojik bir nedenden dolayı olabilir. Ayrıca uyumadan önce 7 sefer ayetel kürsi oku ve uyu. Allah’ın izniyle rahat ve huzurlu uyuyacaksın.


Ordu21
Selamın aleyküm ben rüyamda ayın 13 üne kadar vaktim var diyordum rüya oyle bitiyordu bu nedemek ben gercekte sürekli takvime bakarimda acaba bu rüya bilincalti mi birde o gun teyzemin dogum gunu var

Birde bende anksiyete bozukluğu ve panik bozukluk var o yüzden anlamı kötü olan rüyalar görüyorum sürekli ondan görmüş olabilirmiyim çünkü ayın 13 üne kadar zamanın var diyor ölüm tarihi mi diye korktum


arifselim
Aleykum selam. Bu tür rüyalar tam aksine uzun bir ömre sahip olmak manasında yorumlanır. Eğer sık sık takvime bakan birisi isen bilinçaltı olması da muhtemeldir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


mert2222
selamın aleyküm öncelikle çok korktum o yüzden yazma gereği duyuyorum . rüyamda kendı mezarımı gördüm mezarımın üstünde bayrak şehit olduğum yazıyordu ben ıstedıgım ıcın yazılmış gıbı oldu sankı mezar tasında doğum tarihim ve ölüm tarihim yazıyordu gün ay yıl olarak 21 yasındayım 2017 olarak yazıyordu ne anlama geliyor acaba


arifselim
Aleykum selam. Gördüğün tarihlerin bir önemi yoktur. Tam aksine bu rüya hayırlıdır ve uzun bir ömrün işareti olarak yorumlanır. Ayrıca insan bu tür rüyalardan kendisine bir ders çıkarmalıdır ve ahiretine hazırlığı ihmal etmemelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda telefonda 2 gün sonra öleceğim söylendi. ondan sonra arkadaşımla konuşurken 2 sonra öleceğimi söyledim ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. rüyanın sadece bukadarını hatırlıyorum.lütfen yardımcı olun psikolojim bozuldu…


arifselim
Rüyada öleceğinin haberini almak her ne kadar insanın hoşuna gitmese de bu hayırlı olarak tabir edilir. Rüyayı gören kişinin manevi durumun düzelmesine ve güzel haberler alarak sevinmesine işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam İlk önce Allah hayra yorsun rüyamda genç takım elbiseli vücudunun her tarafı yeşil olan biri elinde mikrofonla konuşup duruyordu sonra yanına gittim 2 ay dediğini duydum o sırada uyandım biride 56 yaştan bahsediyordu bu ne anlama geliyor hocam kalktığım zaman çok tedirgin oldum hala etkisindeyim bu rüyayı açıklarmısın şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada örümcek karınca ve kedi görmek

arifselim
Bu hayırlı ve güzel bir rüya olarak kabul edilir. Rüyada ölümü ile ilgili görülen tarihlerin gerçek yorumu o değildir. Tam aksine hayırlıdır ve çok sevineceği müjdeli ve sevinçli bir habere alamet eder. Sende Allah’tan hayır ve iyilik dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye1
Şimdi ben bazen rüyada olduğumu anlarım. Şimdi bir kız gördüm ve onunla sex yapmak istedim. O da kabul etti. Bir mağazaya girdik. Soyunma kabininde yapacaktık. Sonradan o kaçtı. Bende takip ettim.Bana birisi yardım etti. Beraber gidiyoruz. Sonra o dolmuşa bindi kaçtı. Bende aşağıya ondan tarafa koşmaya başladım. Sonra bir yere vardık ve artık geri dönmek istedim. Ama çantam düşmüş. Onu aramaya başlamıştım ki yokuşlu bir yere geldim. Üstte büyük dişli yaratıklar var. Kurt ve çakala benziyor. Onlar bana zarar veremedi ancak üstüme bir tanesi işedi. Bunlar tam 3kişiydi.Benim de samimi duğum 3 kişi vardır. Sonra ben yardım için arka tarafımda çalışan adamın yanına gittim. Ona sordum bu çakallar ne diye. Bana sen nereden geliyorsun diye sordu. Bende ordan dedim. O da orası ölmek isteyenlerin yeri dedi. Bende burası hangi il falan diye sordum. O da anlamadı. Sonra seni eni iyisi Yusufa götüreyim dedi. Bir eve gittik. Belden aşağısı sakat bir kadınla mavi gözlü bir oğlanı evlendiriyorlar. Kız istemiyor. Sonra uyandım. Son kısımla birkaç gün önce rüyada sakat gördüğüm kadınla o kadın aynıydı. Sizce bu ne demek?


arifselim
Bu rüya çok berrak değildir veya gören kişiye özel olarak yorumlanmalıdır. Genel olarak haksız olarak elde edilecek olan bir malı son anda elde etmekten vazgeçmek manasındadır. Sen yinede rüyanın hayrını dile bu en güzeli olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Nil82
Merhaba biz 3 yil önce eşimin 37.dogum gününü kutladık.Ayni gunun gecesi rüyamda bir arkadaşım bana fal bakıyor ve 37 rakami bu yaşta öleceksin diyor.Uyandım inanmam böyle seylere ama bir haber okumustum ruyasinda gördüğü yaşta öldü diye.Cok korkuyorum şu an 36 yaşındayım küçük bir oğlum var bazen ya öyleyse diye sacma bir kuruntuya girip ağlıyorum.Her seyi Allahim bilir ama nolur sacmaladigimi söyleyin bana 3 yildir soru isaretleriyle yaşıyorum,nolur sacma bir rüya bilincalti oldugunu deyin bana teşekkürler..


arifselim
Merhaba. Tamda farkında olduğun gibi bu düşünceler tamamen şeytanın verdiği vesveseler ve senin kuruntularındır. Asla önemseme ve asla kafana bile takma. Bu rüyanın öyle bir yorumu yoktur. Bu rüya çevresindekilere faydalı olacağın manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hojam ben bir rüya gördüm gordigim gece den veri gece gunduz kafama çok takiliyor rüyamda buyuk bir kuş gibi pembe gögimsi yşyklardan olusan kus gice asman yildizlarin arasyndan cykyp beni kucaklap asmana karsi koturdi bende kendimi öldum acaba dedim sonra bir kagyza bakdym temmuz awgust eylul aylari vardi şul üç ay sonra olejekdigimi soyledi sonra alarm sesine uyandym sabah namazı olmusdy hojam hep hocalar sabah gordugin rüya hep gercek oluyor diyolar hojam bana ruyami aydinladip yani yorumlayip berirseniz çok sevinirdim


arifselim
Merhaba. Bu hayırlı ve güzel bir rüyadır. Öldüğünü hissetmek ve bu şekilde görmek kötü değildir tam aksine uzun bir ömre sahip olmaya ve sağlıklı olmaya işaret olarak tabir edilir. Sende rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Annem rüyasında iki komşu ile oturduğun görmüş. Komşusundan biri fala bakıyormuş rüyada ve annemde şaka olsun diye söylemiş ki, benimde falime bak. Komşuda bu yakınlarda öleceyin demiş. Annemde biliyorum bu yıldan sağ çıkamıycam demiş". Bunuda söylüyüm ki, annem son 4aydı hasta. Yani inşaAllah rüyası doğru çıkmaz. Sizinde yorumunuzu sabırsızlıkla bekliyorum. Önceden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada oğlunu sakallı görmek

Tohat
Belki hastalığından dolayı düşüncenize akseden rüyanıza girmiş olabilir. Çünkü rüyanın tabirine göre umutsuzluk ve bazı sıkıntılardan başarılı bir şekilde çıkamayacağınıza dair olan düşünceleriniz var olduğunu gösterir ki bunların değiştirilmesi gerektiği yönünde de adım atmanızı sağlayabilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyada abimin öldüğünü öğreniyorum ve benimde iki gün içinde ölüceğim haberini alıyordum çok üzülüyorum ve ağlamaya başlıyorum içli içli sonra ailemden hemen hepsini görüyorum hep beraber uyuyoruz yatakta ertesi gün öldüğünü öğrendiğim abimle yemek yedigimizi görüyorum yemekten sonra ellerinize birçok misket alıp oynuyoruz ..sonrasını hatırlamıyorum . Cevap yazarsanız sevinirim .


arifselim
Merhaba Rüya sahibinin hayatında ona çok destek olan birisinin desteğini kaybedeceğine çok zorluk çekeceğine ama bütün zorluklara rağmen yinede yılmadan yoluna devam edeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda ölmüş dedem bana telefon ediyor. Telefonda bana dükkat edin hepiniz öleceksiniz diyor. Bende ne zaman diye soruyorum 15 gün sonra diyip dikkat edin diyor. Sonra ardımdan bıçaklı biri beni ve kızımı kovalıyor. Yorumlarsanız çok sevinirim. O kadar tedirginim ki şuan antamam.


Tohat
Merhaba. Bazı rüyalar tam aksini gösterir sizin de rüyanız bu yönde olup korkmanıza gerek yok. Hayırlı bir rüyadır inşAllah. Rüyanıza göre hastalıkla uğraşmayacaksınız, hayırlı bir ömür geçireceksiniz, azim ve kararlılıkla istediğinizi başaracaksınız demektir. En iyisini Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben bu sabah bir rüya gördüm ve acayip kafama takıldı biriyle paylaşmazsam ya da bir yorum almazsam bu gün üzüntüden öleceğim. Rüyamda fal bakılıyor kimin baktığını hatırlayamıyorum ama ölecek insanların ölüm tarihi söyleniyor annem 58 yasında ölecekmiş peki ben diyorum sen de 54 yasında diyor ablam için de 80 lerde bir yaş söylüyor onu tam hatırlayamıyorum. Sonra annem bana diyor ki her fal rüya gerçek olsa bak dedenin yaşı da 29 çıktı dedem çoktan öldü bu arada lütfen yorum yazın çok taktım 28 yasındayım takıntılı bir insanım o gün gelene kadar ya kafayı yerim ya da üzüntüden olurum. Ya anneme bir şey olursa çok korkuyorum hangimize üzüleceğimi şaşırdım.


Tohat
Merhaba. Yüzünün gülmesine vesile olacak bazı gelişmelere şahit olabilir ve yaşayabilirsin. Hayatını olumlu yönde değiştirecek bu olayların sürmesi ile mutlu ve ferah bir ömür sürmeni sağlayacaktır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, annem bugün rüyasında vefat eden babasını ağlarken görüyor annesiyle evlendiğine pişmanlık duyuyormuş, ve sonra biri annemin kulağına sen salı veya çarşamba saat 21 de öleceksin demiş.. ve annem kanser şimdilik iyi tedavi oluyor kontrol içinde ve sürekli gerçekte tanımış olduğu ölüler annemi çağırıyor bu rüyanın anlamını nedir efendim?


arifselim
Merhaba. Allah şifalar versin. Rüyada babanın ağlaması ve pişmanlık görülmesi iyi olarak yorumlanır ve hayırlıdır. Anenne böyle denmesi ise yaşadığı hastalığın etkisinden dolayıdır denilebilir. Diğer yorumu ise uzun bir ömre tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada öleceğini beklemek, rüyada öleceğini bilmek, rüyada ölüm gününü öğrenmek

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş kocasını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada öleceğin günü öğrenmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.