Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:28
missa6
Abone

Derslerim çok iyi ama sınavda başarılı olamıyorum neden?

Derslerim çok iyi ama sınavda başarılı olamıyorum neden?

Kayıtsız Üye
Derslerım çok ıyı ama sınavda basarılı olamıyorum neden


Cevap: Derslerım çok iyi ama sınavda başarılı olamıyorum neden?

sametcftc1
Heyecan yapıyor olabilirsin veya sürekli tekrar yapmalısın öğrendiğin konuları sınava çalışırken veya test çözerken soruyu öğretmenmişsin gibi okumayı cevabıda parmak kaldırıp tahtaya kalkıpta çözdüğünü düşünerek dene bide 🙂 İnşAllah işe yarar.

Okudunuz mu?  Karım evi terk etti

Yorum: Derslerım çok iyi ama sınavda başarılı olamıyorum neden?

Kayıtsız Üye
Ben teog girmeden önce fen dersine çok çalıştım çok fazla soru çözdüm o kadar çok çözdüm ki soru tiplerini biliyordum ve teog sınavına girdiğim de ise sıtres yapmadım ama 10 yanlışım çıktı neden

Okudunuz mu?  Mezi neden gelir?

derslerim çok iyi ama sınavda, çalışıyorum ama başarılı olamıyorum

Bu kategoride yer alan Nikahta baba kardeş ve nikahı kıyan kişi Şahid olabilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Derslerim çok iyi ama sınavda başarılı olamıyorum neden? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.