Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:09
missa94
Abone

Hacca gidene ne hediye alınır?

Hacca gidene ne hediye alınır?

Kayıtsız Üye
Hacca gidene ne hediye alınır? Hacca giden bir kişiye ne hediye alınması gerekmektedir açıklar mısınız ?


Cevap: Hacca gidene ne hediye alınır?

Galus
bu biraz komik olmuş , :):) bence oraya gitmek en güzel hediyedir . başkasının hediyesi oranın heyecanıyla düşünülemez olsa gerek , ancak giden geldikten sonra bazı hediyelerle gelebilir , buda karşıdakini çok mutlu eder 🙂

Okudunuz mu?  Evi korumak için okunacak dua

Cevap: Hacca gidene ne hediye alınır?

Muhasibi
Hacca Gidenlerden Şahsım adıma Öncelikle Dua, Ondan sonra Zemzem Suyu, Hurma Ve Misvak isteyebilirim…Tabi Bu hacca gidene zor olmayacaksa…):):


umreye gidene ne hediye alınır, hacca gidene ne hediye alınır, umreye gidene ne alınır

Bu kategoride yer alan Kainat nasıl yaratıldı ? güneş nasıl yaratıldı? ay nasıl yaratıldı? gezegenler nasıl yaratıldı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hacca gidene ne hediye alınır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.