Anasayfa
21 Mayıs 2023, 0:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada la ilahe illAllah muhammeden resulullah demek

Rüyada la ilahe illAllah Muhammeden resulullah demek

Kayıtsız Üye
Rüyada la ilahe illAllah Muhammeden resulullah demek

Rüyamda ağırlık bastı uyanmaya çalıştım uyanamadım sonra euzu besleme çektim daha sonrada la ilahe illAllah Muhammeden resulullah dedim öyle uyandım bunun anlamı nedir ? İyimidir yoksa kötümü lütfen Allah rızası için içim rahat değil net bir cevab verirseniz ?


Cevap: Rüyadan la ilahe illAllah Muhammeden resulullah diyerek uyandım

ugurdogan
Rüyada çok çok kelime-i tevhid okuduğunu görmek, iman kuvvetine, dinde salâha, takva ve vera-ya delâlet eder.
Yine bu rüya, maddî ve manevî rızka, berekete ve hayıra işarettir.
Rüyada Kelime-i Tevhid çektiğini gören bütün kötülüklerden, sıkıntılardan kurtulur ve rahata kavuşur, imanını kuvvetlendirir, salih kimselerle bir arada bulunur.

Rüyada kelime-i tevhidi söylediğim gören kimse, borçlu ise borcunu öder, sıkıntılı bir hali varsa sıkıntısından kurtulur.
Geçim sıkıntısı çekiyorsa bu sıkıntıdan kurtulacağına alamet sayılır.
Tevhid Kelimesini açıkça söylediğini gören insan dinde salah üzeredir.

Rüyada kelime-i şahadet getirerek, La ilahe illAllah dediğinizi görmek, imanınızın çok kuvvetli olduğuna.
bunu her zaman tekrarlayarak daima iman tazelemeniz gerektiğine, ibadete devam etmenize ve ibadetle meşgul olan insanlarla daima birlikte olmanız gerektiğine işarettir.

Bir kişinin rüyada Rabbi’ni teşbih ve tehlil ettiğini görmesi, saadetin en güzelidir ve hidayete işarettir.
Kişinin rüyada Lâ ilahe illAllah dediğini görmesi, son nefeste kelime-i şe-hadetle gideceğine ve akıbetin güzelliğine delâlet eder.
Üzüntü, keder, sıkıntı ve müşkül halde olan birinin rüyada tehlil etmesi, üzüntü ve kederden halâs olmağa delâlet eder.
Bundan sonra, üzüntünün yerini sevinç, sıkıntının yerini ferah alır.
‘La ilahe illAllah’ – Allah’tan başka ilah yoktur- sözünü söylemek üzüntü ve kederden kurtulmaya, çektiği musibetin ecrine ermeye, kelime-i şehadetle ölmeye delalet eder.Bir kimse rüyada “LAllahe illAllah” dedigini görse, kellme-i sahadetle ölür.
EgerBir musibette ise bunun ecrinl görür.
Üzüntü ve kederde ise bunlardan kurtulur ve ferahliga kavusur.


Cevap: Rüyadan la ilahe illAllah Muhammeden resulullah diyerek uyandım

nurveyAli
Selamun Aleykum,
Dün gece rüyamda, evimizin dış kapısından çıkmak isterken dışarda şeytanın olduğunun korkusuyla küçük odamıza sığındık.evden dışarı çıkamıyoruz.odanın kapısını kapatıp içeri girmemesi için bağırıyorum. Oğlum yerde yatıyor, eşim çekyatta yarı otup yarı uzanık halde, bende ayakta oyana buyana hareket edşyorum.üzerimizde siyah -gri tonlarında kıyafetler var. korkudan ağlaya ağlaya LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH diye elimde Kuran-ı kerim le bağırıyorum. Ben okudukça eşimin başı düşüyor uyuyor onu silkeliyorum uyuma bizi bırakma diye, oğlum yerde iken kolundan uzun bir kol, uzun tırnaklı ben şeytanın eli koluyum diye bişi çıkıyor. oğlumda küçüldükçe küçülüyor, kendimi dövüyorum ağlıyorum, ama kelime-i tevhidi ağzımdan bırakmıyorum sürekli bağırarak okuyorum. o sırada kendime geldim, uykudan zorla uyandım. uyandığımda hala kelime-i tevhidi okumaya devam ediyordum. çok etkilendim. uyandım hala ağlıyordum. Hocam Allah rızası için bana bu rüyayı Acil birşekilde yorumlaya bilirmisiniz. Allah razı olsun. Hayırlı günler.


Cevap: Rüyadan la ilahe illAllah Muhammeden resulullah diyerek uyandım

arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Rüyanız sizin akıllı ve soğuk kanlı biri olduğunuza işaret eder. Ayrıca bu tür rüyalar sinsi ve fitneci bir düşmanın varlığına da yorumlanır. Endişelenecek bir durum yoktur. Sizin hayırlıdır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda la ilahe illAllah diyerek yükselip alçalıyodum ve çok üşüyodum sonra bir şey beni tuttu ve sonra durup tekrar okudum ve uyandım sonra anlamı nedir


arifselim
Rüyanız hayırla yorumlanır. Dünya ve ahiret saadeti için gayretli olmaya işaret eder. Salih amellerin işlenmesine ve Allah katında makbul olacak davranışların değerine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamınaleyküm hocam. Abim için iş bekliyoruz gerçekte. Rüyamdada bir ses abinin işinin olması için 60 defa la ilahe illAllah Muhammeden resulAllah de diyor. Bende parmaklarımı tesbih gibi yapıp 60 defa çekiyorum. Uyandığımda hala çekiyordum kendime gelince bir 60 defa daha tekrarladım. Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyamda evleneceğim kişiyi istihare namazı kılarak görebilir miyim?

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyanız hayırlı ve güzel bir rüyadır. Açık bir şekilde rüyanız olduğu gibi çıkabilir. Ayrıca bu rüya sağlam bir iman sahibi olmaya kendisini ibadetlere vermeye, üzüntülerden kurtulmaya ve helal rızık kazanmaya da yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ya çok değişikti işte böyle din adamları toplanmış ama değişik kıyafetler falan giymişler diyorlar ki bana sen ayrı menzuptansın diyor seni öldürmemiz lazım işte ben öliyim diye dualar falan okuyorlar kelime-i şaadet falan getir falan diyorlar ben getiriyorum ama ben nefesimi kesilirken bir an kendime geliyorum işte sonra bana diyorlar ki seni bu mensupun başkanı falan yapıyoruz Sen ölmüyosun diyorlar sonra uyanıyorum zaten ben üstümde bir ağırlık vardu sanki benimle çok uğraşmişlardı ölsün diye hocam rüyayıda ikindi ezanında sonra uyumuştum o zaman gördüm


arifselim
Rüyanız batıl bir rüyadır çünkü ikindi ile akşam arasında görülen rüyalara itibar edilmez. İçinizi ferah tutun.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir sürü kişi bir eve gittik o evde kötü yaratıklar olduğunu söylediler. Eve gittikten kısa bir süre sonra o yaratıkları gördüm ve gözümü kırpmadan bakarak la ilahe illAllah ve Muhammedin resurullah dedim üst üste o yaratıkların kaybolmasını umarak. Uyamdığımda sesli tekrar etmeye devam ediyordum istemsiz. Uyandıktan bir 15dk sonra sabah ezanı okundu ve günlerden cuma. 5şubat 2016 da gördüm rüyayı. Yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Merhaba. Rüyanız çeşitli var olan korkularınıza yorumlanır. Ayrıca size yakın, ama gizli ve hiç iyiliğinizi istemeyen fesatçı bir düşmana tabir edilir. La ilahe illAllah Muhammeden resulullah demek ise hayırlıdır ve bu şerden kurtulacağınıza işaret eder. En doğrusunu elbette sadece Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Meraba hocam rüyamda sürekli lailahe ilalah diyordum gökyüzünden atla inen kışiları gördüm onları izliyordum izlerken Tevhit okuyordum


arifselim
Merhabalar. Bu rüya çok hayırlıdır. Kurtuluşa ermeye ve tövbenin kabulüne işarettir. Ayrıca bu rüya çilesinden kurutulmak için niyet ettiği ve dilek dilediği her ne varsa kabul olacak ve kaderinden yana şansı dönecektir diye yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleylüm , gece rüyamda Bi tartışmanın içinde buldum kendimi sonra bir bayanın koluna tutarak la ilahe illAllah Muhammed’en Resulullah diye 2-3 defa tekrarlıyorum


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hayırlı rüyalardandır. Dünyevi her türlü çekilen sıkıntılarınızın bitmesine ve üzüntülerinizin geçemsine yorumlanır. Ayrıca bu kaza bela ve musibetlerden de korunmaya tabir edilmiştir. en doğrusunu elbette sadece Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Slm hocam bende dün rüya gördüm rüyamda Şanlıurfa da balık lı güldeydim oradaki insanlar göç ediyordu kara giysili insanlar beyaz giyimli insanlar a gelince onlarda siyaha bölünüyor sonra bana doğru geliyor bende kelimeyi tevhidi getiriyor dum ve osiyah insanlar kül oldu bundan çok etkilendim cvp yazar mısın hocam


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sisin için en kısa bir tabirle bütün hayırlara işaret eder. Çok hayırlıdır. Tüm hastalıklarından, borçlarından, dertlerinden ve sıkıntılarından kurtulur, rahata erer manasında yorumlanır. Hane içinde büyük mutluluklar yaşanır ve rüya sahibinin keyfi de saadeti de yerinde olur. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı sabahlar hocam rüyamdan korkuyla elimi sıkarak uyandım hemen soluma tükürdum.ardından da sabah ezanı okundu çok şükür.Hocam rüyamda la ilahe illAllah diyorum. Bana musallat bisEyler varmış .küçük yeğenim gibi görünüyormuş.Bi babam gibi de.değil gibi onun kılıginda bir yeğenim kılığında bundan çıkarmak için beni işte hazırlık yapıyolar kağıtlar falan kalabalik oluyor başka birileri de geliyor bende millet oynuyor oynamayın bis muslumaniz diyorum annemde sonra aralarında anneme diyorum anne la ilahe illah de bis muslumaniz diyorum. Elimi çok sıkmışım hatta hocam uyandım büyük korkuyla Allah namaza kaldırdı arkadaşın dan da çok şükür…

Okudunuz mu?  Rüyada karlı dağlar görmek

arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bu rüya sizin için şerlerden korunmaya ve hayırlar işlemeye işaret eder. Bazende insana gizli düşmanlık yapan birisinin olduğuna yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam .. rüyamda insan kılıgındaki cinler musallat oluyor ..insanlara söylememem gerektigi halde söyledigim için bana sıkıca sarılıp uçuruyor …uçarken içime kendilerinden bitane sokmak istelerken yüzüne karşı dönüp besmele çekip kuvettlice üflüyorum ..oda ben üflerken beni kuvvetlice salamayıp yok oluyor ve uyanıyorum .. yorumlarısınız lütfen


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu tür rüyaları fazla konuşmamalı ve hiç önemsememelidir çünkü Allah’ın izniyle insan üzerinde hiç bir zararı yoktur. Bu tür rüyalar genellikle insana zarar vermek isteyen veya iyiliğini hiç istemeyen kimselerin varlığına işaret eder. Elbette en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm hocam. eşim asker ve dün rüyasında 3 defa la ilahe illAllah diyormuş 3 kere uyuyup uyanmış aynı rüyayı görmüş sizce neye işarettir çok korkuyorum ona bir şey olacak diye ?


arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Bu rüya kendisi için kaza bela ve musibetlerden korunmasına yorumlanır. En güzel hayırlara işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Mrb ben bu sabah hem güzel hem de kötü bir rüyayla uyandım. Ve rüyamın ne anlama geldiğini biliyorum. Ve tabir edilirse çok mutlu olurum. Rüya ben bir yere mi gidiyorum tam olarak bilmiyorum ama giderken yolumun üzerinde bir kadın görüyorum ama sanki kötü niyetli bir kadın ve ben anlıyorum. Ve ben bana zarar vermesinler diye kursi okuyarak yürüyorum. Sonra o kadın zarar vermiyor bana.sonra biraz daha yürüyorum bir ergenli yaşlarda bir kız çıkıyor karşıma biliyorum ki o kadının kızı sonra bir adam görüyorum biliyorum ki bunlar birlik. Ve ben hemen La ilahe illAllah Muhammeden Resulullah diyorum. Sonra bunların niyetinin çok kötü anlayınca ve sanki du . Bana yetişmedi hissine kapılarak, ve sanki hafif gördüğüm suya atlamak oluyor onların eline düşmemek için. Rüyam bu tabir edilebilirse çok çok mutlu olurum. Şimdiden Allah Razı olsun


arifselim
Merhaba kardeşim. Gerçekte de seni takip eden veya gözetleyen birilerine delalettir Ama Allah’ın izniyle sana hiç bir zarar veremeyeceklerine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Rüyamda çölden kırdan geçiyorduk bir kaç tane develerlerle sıra halindeydik aramizda müslüman olmayanlar vardı ve bana beklentimi sorduğunda ahiretimi istiyorum bu dünyadan hiçbir beklentim yok dedim ve benimle evlenmek istedi eski hataları yapmamak şartıyla daha sonra telefonu aldım elime Arapça halinde la ilahe illAllah Muhammeden resulullah yazıyodun mavi bulutlar vardı arka görüntüsünde yorumlarsanız sevinirim hocam Allahın selamı üzerinize olsun..


arifselim
Aleykum selam. Hayırlı yolculuk yapmaya, hayırlı nasiplerin çıkmasına ve duaların kabul edilmesine işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ağırlık geldi üstüme yasin okuyunca ve kelime i Tevhit getirince gitti ne anlama geliyor acaba


arifselim
Bu kurani kerimin ve zikir etmenin manevi etkisindendir. Allah’ı anmak kalplere ve insana huzur verir. Kalpler Allah anılarak sıkıntılarından kurtulur.


Kayıtsız Üye
rüyamda ateş görüyordum ateşin üstünde bir bebek ve kadın vardı kadın acı içinde cığlık atıyordu. sonra adın eşhed getiriyordu . ben ise onu izliyordum arkamda da evliya olanlar vardı bu ne anlama geliyor yorumlayabilirmsnz anlamını çok merak ediyorum

Okudunuz mu?  Rüya ile ilgili tekerleme

arifselim
Rüyada ateş görmek genellikle hayırla yorumlanır ama birinin ateşte yandığını görmek çeşitli üzücü haberler almaya, sıkıntı ve musibetler görmek manasına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm rüyamda üç cin benim yüzümü yamultmaya felç gibi kipirdadmamaya çalışıyordu ben kelimeyi tevhid çekerek kurtulmaya çalıştım başta zor oldu ama Rabbimin izni ile tekrarlayarak kendime geldim korkudan öldüm ama uyandım hala bağırarak kelimeyi tevhid çekiyordum yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
aleykum selam. Rüyada bu tür şeylerden okuyarak kurtulduğunu görmek, Allah’ın izniyle birilerinin şerrinden kurtulmak olarak yorumlanır. Bir çok rüya tabircisine göre ise, cin görmek ve korkmak hiç anlatılmasına bile gerek olmayan boş rüyalardır demişlerdir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda uzun uzun ağladıktan sonra birden uyandım içimden bir ses kelimeyi tevhid getir dedi gece hemen söyledim etkisinden kurtulamıyorum


arifselim
Rüyasında ağlamak tamamen tersi ile yorumlanır ve çok hayırlı rüyalardandır. Bu rüya senin için sevinmeye, mutlu ve huzurlu olmaya delalet eder. Allah’u tealadan hayırlısını dilemen gerekir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arkamda bir sesin sırtıma dokunarak la ilahe illAllah dediğini duydum. İrkildim. Bende hemen la ilahe illAllah Muhammeden Resulullah dedim. Uyandım. Uyandığımda saat sabah 6.20 idi. Ruyamin anlamı ne olabilir


arifselim
Rüyada kelime-i tevhit duymak ve söylemek hayırlıdır insan için dua ve ibadetine işaret eden hayırlı bir ikaz olarak kabul eidlir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm,
Seneler önce kaybettiğim dedemi ilk defa rüyamda gördüm.
Beyaz örtülü bir divan üzerinde, sekerat halinde olduğunu anlıyorum. Yanına gidip elini tutup öpüyorum. Kelime-i şehadet ve salavat getirmesini istiyorum, beraber söylüyoruz, birkaç kez. Sonra kendisi de kıbleye dönüp el açarak tekrarlıyor. Kıble tarafı duvar olduğundan yan tarafına dönüp secde vaziyetinde ruhunu teslim ediyor.
Tevili konusunda yardımlarınızı rica ederim, saygılarımla.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu anı rüyada yaşadığını görmek büyük mutluluk yaşamak anlamındadır. Sevinmeye ve huzur bulmaya işarettir. Ayrıca vefat eden deden içinde hayır olarak yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum geçen gece rüyamda yanimda bir arkadaşım var ama onun yüzünü görmüyorum beraber bakırdan yapılmış üzerinde arapça yazı yazan duvar düşlerine bakıyoruz ve ben a bak bunda resulullah yazıyor diyorum yani orda resulullah diyorum ve kendimde duydum.ardindan uyandım zaten ne anlama gelir


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan salt anlamıyla iyidir ve iş hayatındaki yeniliklere, yükselmelere ve ilerlemelere işaret eder. En doğrusunu elbette ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyadam inneddine indAllahil islam diyerek uyanmak ne anlama gelir ?


arifselim
Böyle bir rüya görmek hayırlıdır. Ayet okumak rüyayı gören kimse için ibadetlerini yapmak gerektiği ve dua etmesine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm ben rüyamda kendimi silahla vurdum. Tam yere düşüp kafamı taşa vurduğum sırada la ilahe illAllah Muhammedun rasulullah dedim ölmeyi bekliyordum ama ölmedim bunun bana anlamını Söylermisiniz… Hayırlı günler


arifselim
Aleykum selam. Hiç gereksiz yere suça bulaşmaya ve bazı hatalar işleyerek ileride çok pişman olacağına alamet eder. Bunu hayırlı bir uyarı olarak alabilirsin. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda deprem oluyor ve evimiz yan yatıyor hemen annemi çağırıyorum kapıyı açıp dışarı çıkıp merdivenlerdeyken bina yıkılmaya başlıyor annem hemen yanına oturuyorum gözlerimi kapatıyorum ve La ilahe İllAllah Muhammedun Resulüllah diyorum uyandım anlamı nedir acaba teşekkürler


arifselim
Rüyada deprem görülmesi ve kaçtığını görerek dua ettiğini görmek rüya sahibi, önceden yaptığı davranışlardan dolayı çevresindeki insanlara veya kendisine verdiği zararlardan dolayı pişmanlık duymasına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Dua ettikten sonra görülen rüyalar

Kayıtsız Üye
Hocam Rüyada gel peygamber efendimizi ölüsünü görecez dediler.gittim üç dört kişi aşagı mahallemizde yeri kazı yorlardı kazdılar genç yaşta erkek beyaz kefenli biri yatıyordu bende elimi açıp Allahım tüm dualarımı kabul eyle tüm sıkıntılarımı kaldır artık diye dua etmeye başladım beyaz kefenli ölü mezardan dirildi beni işaret ederek Allah tüm dualarını kabul edecek tüm sıkıntılarını kaldıracak dedi bende gülümsedim..ve la ilahe illAllah Muhammeden resülullah demeye başladım..perşembeyi cumaya bağlayan gece saat gece 2. 3. Siraları


arifselim
Rüyada eğer görülen peygamber aleyhisselam olduğu şeklinde rüya görülürse o rüyalar için sahih rüyalar denir. Rüya genellikle sahih olmasına, peygaberin sünnetine sarılmaya ve onu çokça sevmeye tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen elbette sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Yok hocam peygamber efendimiz deyildi sadece 25 26 yaş arasında genç biriydi beyaz kefenliyli beni işaret ederek Allah tüm dualarının kabul edecek tüm sıkıntıların bitecek dedi ve la ilahe illAllah Muhammeden resüllullah dememi istedi bende hep tekrarlıyordum çok sıkıntılarım var


arifselim
Kelime-i tevhidi söylemene işaret edilmesi hak, saf ve tertemiz olan İslam yoluna uyarsan dileklerinin gerçekleşeceğine, dualarının kabul göreceğine ve hakkında hayırlı olanın bu olduğuna bir işarettir. Ve inşaAllah bunlar sıkıntılarının bitmesi anlamında da yorumlanır. Herşeyi hakkıyla ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
S Selamünaleyküm hocam Rüyamda ya resulAllah diyerek ağlıyordum tanıdığım iki kişi gözyaşlarımı siliyordu. ne demek acaba


arifselim
Aleykum selam. Ya resulAllah demek ve ağlamak çok hayırlı ve çok güzel bir rüya olarak yorumlanır. Ağlamak sevince ve mutluluğa erişmeye, ya resulAllah demek ise peygamber aleyhisselamı sevmeye yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda kıyamet süresi okunuyordu gök karardı kıyamet kopuyor gibi oluyordu ve gökte uçan füze şeklinde bişey büyük bir sesle patladı bende fatiha süresini okuyordum ve sonra herşey tekrar sakinleşti


arifselim
Bu rüyanın tek bir yorumu olmaz. Genel olarak bu rüya büyük bir günah işlemeye işarettir. Kıyametin koptuğunu gören kişi, oldukça büyük bir hata yaparak dünyada toplum içinde küçük düşer. Bu aynı zamanda bir uyarı gibi kabul edilmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kuranı kerim okuyordum orada cin le ilgili bir ayet gecti sesli okudukça bana zorluk verdi sesim çıkmakta zorlandı yüzüm gerildi ve sabah ezanın sesiyle uyandim acaba bunun anlami nedir ?


arifselim
Bu rüya Allah’ın izniyle çok hayırlıdır. Kuran okumak ve çektiğin zorluk ise günahlardan sakınmaya ve bu uğurda zahmetlere katlanmaya tabir edilen güzel ve anlamlı bir rüyadır. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


alı
Selam ben rüyamda tusunami gibi dalga havanın kararması ardından insan başlarının kumun içine girmesi ardından korkarak lailahe illAllah Muhammeden rasulaAllah Allah diye tekrarlayarak uyandim


arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntılı zamanlar geçireceği bir döneme girdiğine yorumlanır. Özellikle de bu konuda kafa yormaya ve düzeltme gayretine girmeye işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam rüyamda gök gürlediğini gördüm sonrada göklerden bir ses kelimesi tevhid getirdi bende tekrarladım bunun yorumu nedir aceba


arifselim
Aleykum selam. Bu hayırlı olarak yorumlanır. Bu kişi için iş hayatı ya da sosyal hayat ile ilgili olarak uzak bir yerden gelecek hayırlı bir habere yorumlanır. Her zaman için Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstediğini Rüyada Görmek için Okunacak Dualar

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya genellikle maddi manada hızlı bir şekilde kazanmaya yorumlanır. Sivilce genellikle zindelik ve sağlığa; maddi anlamda sıkıntılardan kurtulmaya ve isteklerin gerçekleşmesine işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyadan uyandığımda kolumda Arapça ya Allah yaziyordu bunun anlami nedir lütfen cvp yazarmisiniz


Kayıtsız Üye
Bende kötü rüyayı çok goruyodum namaza başlayınca geçti sende namaz kıl


Kayıtsız Üye
Rüyamda ailecek bir yerdeydik. Etrafımızda bissuru evlerin olduğu bir yerden yürüyorduk sonra bir ev kardeşimin dikkatini cekti. Ev boş ve karanlık olduğu için girmemesini söyledim beni dinlemedi ve o eve girdi iki katlıydı. Sonra evden çıkamadı. Adım dahi atamıyordu ağırlaşmış gibiydi dışarıdan evin kapısını açmaya çalıştım ama kapı çok ağırdı itilmiyordu bile. sonra La ilahe illAllah diyerek kapıyı ittirmeye başladım kapı çok rahat bir şekilde açılmaya başladı kardeşim çıkıncaya kadar soyledim . Adım atmaya başladı ben söyledikce 100 e yakın La ilahe illAllah dedim . 1 0cak 2017 de gördüm rüyayı. Yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Bu rüyayı gören kişi için Allah’ın izniyle büyük ne kadar sorun varsa aşacağına, önündeki engellerin geçeceğine ve açılmaz denilen kapıların açılacağına alamet eden hayırlı bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Gizem
Selamün aleyküm hocam rüyamda tanıdık tanımadık birçok ölünün evime yatılı geldiklerini gördüm bana nasıl ne zaman öldüklerini anlatıyorlar dı.Sonra bunların yüzleri morarmaya başlayınca korktum ben de kelime-i tevhid okumaya başladım ve birçoğu bana eşlik ediyordu arada Ayetel kürsü de okuyordum öyle uyandım


arifselim
Aleykum selam. En kısa tabiri ile bu rüya bereket ve rızkın bol olmasına yorumlanır. Ayrıca hayatının olumlu yönde ilerlemeye başlayacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına alamet eden bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda askerdeyim ve bir üst karakolunda başka üst karakoluna giderken bomba patlıyor o an ben tam olurken kelimey’i saadet getirip oluyorum ne anlama geliyor


arifselim
Bu rüya çok farklı anlamlara gelen bir rüyadır bunun için en doğru yorumu kişiye göre yorumlanmasıdır. Genel olarak bir kaç açıdan şöyle işaretleri vardır; ilk olarak bu kişinin ayağını yorganına göre uzatmaması demektir. Bir diğer anlamı da toplumda meydana gelecek olan büyük olaylara ve sorunlara işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


zynpkatar
selamün aleyküm hocam, rüyamda büyük bahçeli bir okuldaydım okuldan çıkmak için bahçe kapısına yönelmiştim kapıda çok geniş büyük ve açıktı, dışardan insanlar koşarak gelmeye başladılar kaçın diye bir baktım kocaman dev gibi bir tsunami üzerimize geliyor geri okula döndüm koşmaya başladım kaçmak için ama artık kaçışın olmadığını farketmiştim sular tam yutmak üzereyken öleceğimin bilinciyle şehadet getirdim ve uyandım sular henüz değmemişti, rüyamda öleceğimi anladıktan sonra korkum yatışmıştı ama uyandığımda kalbim gümbür gümbür atıyodu. yorumlarsanız sevinirim hayırlı günler.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya kişinin hayatının adeta bir yansıması gibidir. Bu rüya yaptığı kötülükler ve işlediği günahlardan ötürü uzun zamandır vicdan azabı çektiğine ve çok kötü durumlara düştüğüne yorumlanır. Diğer yönden ise sosyal hayatta sabırsız ve sinirli olmaya ve başkaları ile tartışan bir kişi olmasından dolayı sorunlar yaşadığına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Nurcan
Merhaba rüyamda icim geçiyor bayılıyorum ayilmaya çalışırken bağıra bağıra üç defa kelimei tehvit getiriyorum


arifselim
Merhaba. Bu güzel ve hayırlı bir rüyadır. Bayıldıktan sonra ayıldığını görmek adeta mutluluktan havalara uçacağı güzel haberlere ve gelişmelere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda bı evdeyim ve evde tanımadığım bir kadın var sarı saçlı bunun ucharfli olduğunu biliyorum ondan gizli bir şekilde sandıktan çengelli iğne ucunda nazar boncuğu ve hurma çekirdeğini alıyorum bunların beni koruyacagini biliyorum ve göğsüme saklıyorum sonra yanımda tanımadığım ve bı erkekle dışarda olduğunu görüyorum bı ses neden üç kişi geldiniz diyor bunun üstüne iki kişiyiz diyorum o ses diğerini görüyorum ona gitmesini söyleyin diyor sonra üç harfli konuşmaya başlıyor benden bişey saklayamazsiniz diyor bende bu korku ve endişeyle onun ordan gitmesi için la ilahe illAllah Muhammed resullah diyip uyanıyorum anlamı ne demek söyleyebilirsiniz çok korkarak uyandim

Okudunuz mu?  Rüyada su ve para görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyada görülen cinler genellikle insanın günahlarına yada insanı günahlara sürükleyen bazı kimselere alamet eder. Rüyan hataları ve günahları farkederek tedbirli olmaya ve Allah’ın izniyle sakınmaya işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda ablamin boynuna çaput bezleri asik mavi tonlarında cinler burda diye korku içime girdi kelimat-i tevhidi bağırarak uyandım uyandığımda söylemeye devam ediyorum


arifselim
Genellikle bu tür rüyalar kabus olarak kabul edilir ve yorumlanmazlar. Kelime-i tevhidi getirmek ise Allah’ın izniyle şerlerden ve kötülüklerden korunmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda bir mescit gibi bir yer araçla oraya gidiyoruz güya peygamberimizin duası orada kabul olmuş merdiven lerden aşağıda ymis her merdiveni indikce Lailahe illAllah Muhammeden rasullullah diyoruz bağırarak söylüyorum ki herkes söylesin diye ve hep birlikte bağırıyoruz yorumlar misiniz rica etsem


arifselim
Rüyasında bu şekilde kelime-i tevhid getirmek çok hayırlı yorumları vardır. Kişinin durumuna göre içinde bulunduğu çok önemli sıkıntılarından, hastalıklarından ve sorunlarından kurtulacağına yorumlanır. Hem maddi hemde manevi açıdan hayırlara işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Kayıtsız Üye
Rüyamda unlü birinin annesi ölüm döşeğindeydi ve ben ona kelimei tevhid soylemesini telkin ettim ben birkaç defa soyledim ve tekrar etti ve o şekilde öldü anlamı nedir acaba? Teşekkürler


arifselim
Bu rüya birisine iyiliğinin dokunması anlamındadır. Bu hayırlı, faydalı ve sıkıntısını giderecek şekilde birisine destekte bulunmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda aynada kendime bakarken annemin silüeti arkamdaydı bağırmak istedim ama ağzım kapalıydı açamadım.Oturma odasına koştum ama yine karşıma bir kaç silüet daha çıktı sadece bakıyolardı.Bu sefer ağzım hiç açılmadı.Bağıramadım.Rüyayı gece saat 3 4 civarı gördüm.Anlamı nedir?


arifselim
Annen yaşıyor mu yoksa vefat mı etmiş yazmamışsın. Bu tür rüyalar insanı korkutan ve ürküten rüyalar kabus olarak kabul edilir ve tabir edilmez. Böyle görülen rüyaları Allah’a havale edip hayırlısını dilemek en güzeli olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm
Rüyamda la ilahe illAllah teşbih çekerek söylüyordum benimle beraber söyleyenler vardı ama simaları görünmüyordu sadece örtüleri gözüküyordu örtünün altlarında hiç bir görüntü yoktu


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın en güzel manası dua ve dileklerin kabulüne bir işarettir. Ayrıca hastalıklarından, borçlarından, dertlerinden ve sıkıntılarından kurtulur, rahata ermesine tabir edilir. Allah’tan en güzelini ve en hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda anne me kızıyodum fesatlık yapma diyodum sonra birden bygınlık geçirdim gözlerimi zor açıyodum ve eşhedü enla ilahe illAllah dedim ve uyandım.birkaç rüya tabirine baktım ve moralim bozuldu birde siz yorumlayın lütfen


arifselim
Merhaba. Evet kızmak ve bayılmak olumsuz manalarda yorumlanabilir lakin kelime-i şehadet getirmek ile uyanmak çok hayırlıdır. Çok zor ve sıkıntılarından sonra kurtulmaya ve ferahlığa kavuşmaya tabir edilen hayırlı rüyalar arasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kendi memleketimde idim bir çatışma oldu ve ben görüyordum.Sonra anneanneme dönüp kötü bir şey olduğunu söyledim. Anneannem fenalaştı ve ben onun yerine kelime-i şehadet yerine selam verdim.Ne anlamak gerekir yardımcı olursanız memnun olurum Allah razı olsun çok teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Arkadaşın rüyasında seni görmesi

arifselim
Sözünde durmaya, yardım sever olmaya ve insanlar tarafından sevilip sayılmaya yorumlanır. Bir görüşe göre ise, kötü olaydan ve yaşadığı sıkıntılardan sonra kendisini temize çıkaracağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi aksamlar hocam rüyamda babam bana hilal doğdu git duanı yap diyordu bende gidip baktım havada sisli bir parlaklık vardı bende boşandığım eşimle tekrarda borleşmek için dua ediyordum daha sonra parlak ve kocaman bir hilal doğdu bende duamı etmeye devam ettim yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
İyi akşamlar. En makbul olan yoruma göre, isteklerinin yerine geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve sorunlarının üstesinden geleceğine alamet eder. Bu rüya hayır, bereket ve huzura tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda iyi insanlar kötüye dönüşüp şeytanın baskısı altında bizi öldürmeye kalkıştılar o kadar korkarken nas suresini unuttum ve La ilahe illAllah diye 3 kez tekrarlayıp uyandım bunun anlamı nedir ilk kez böyle rüya gördüm.


arifselim
Bu rüyayı gören kimsenin çevresinde onu haramlara ve günahlara iten, yönlendiren veya bulaştırmak isteyen kimselerin olduğuna alamet eder. Ancak Allah’ın izniyle kişinin kendisini koruması manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar..
Ruyamda annemle beraber dışarıda oturuyoruz. Ablam karşıda baska bir evde. Yanında çocuklar varmış ama görmüyorum. Birden ablamın olduğu evin camından bir gölge geçtiğini ve çocukların kacıstıgını goruyorum. Kosarak eve doğru gidiyorum. Ya Allah deyip sağ ayağımla eve giriyorum. Odada ablam var sadece ancak ona doğru ilerlerken sanki birileri beni cekistiriyormus ve engellemeye çalışıyormuş gibi hissediyorum. La ilahe illAllah deyip ablama yaklaşıyorum ve kolundan tutup kendime çektiğim esnada uyanıyorum. Gece 2:30 sıralarında uyandım ve epey etkisinden çıkamadım. Yorumlarsanız sevinirim..


arifselim
Merhabalar. İnsanın zaman zaman kabus şeklinde benzeri rüyalar görmesi son derece normaldir. Rüyanda bir olumsuzluk olmasa da özel bir manada tabir edemeyiz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda eşimle yatak odasında yatıyoruz annemde tekli koltukta bizi izliyor yattığını yerden mutfağın ve dış kapıyı görüyorum anne siyah kedi geçti diyorum bişey demiyor halinin üstünde bir buhar birikintisi oluyor kayboluyor dış kapıdan biri giriyor bana yattığını yerden gülüyor ama çok korkuyorum mutfaktan bir tabak içinde bişey alıyor çıkıyor bu sırada euzu besmele çekmeye çalışıyorum olmuyor dilim dönmüyor la ilahe illAllah diyorum rahatliyorum diğer kapıdan yine giriyor (dış kapı) siritiyor ben tekrardan la ilahe illAllah diyerek ve tekrar ederek uyandım yorumu nedir acaba çok korktum


arifselim
Aleykum selam. En doğrusu bu tür rüyaları hiç anlatmamaktır. Çünkü kötü bir anlamı olmasa da bunlar kabus gibi kabul edilen rüyalardır ve özel bir tabirleri de yoktur. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Vffyhfrujh
Rüyamda olmuş bir tanıdığı mezara koyup üstüne toprak atılırken görüyordum sonra ölüden hirilti gelmeye başladı olu kisi doğrulup bağırmaya basladi imam korkup kaçıyordu bense la ilahe illAllah diye tevhit çekiyordum uyandım kendime geldim tevhit cekmeye devam ediyorum


arifselim
Bu rüya hayırlıdır. Güzel gelişmelere ve heyecan verici olaylara işarettir. Ayrıca bu rüyan senin için Allah’ın izniyle esenlik bulmaya, güzel fırsatlar yakalamaya, sıkıntıları ve dertleri atlatmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S a
Rüyamda mahşer gibi bir kalabalıkta tanıdıklarımı gördüm kimi düşmüş sürünür şekilde kimi iyi sonra uzaklardan beni izleyen bir çift göz vardı ateş gibi yanıyordu beni izliyordu bir ses hadi kalk sana abdestsiz uyumak yakışmaz diye kaldırdı bu sırada rüyamda ALLAH ALLAH LAILAHE ILLALLAH diyordm ses dürttü beni hadi kalk yakışnaz sana abdestsiz uyumak dedi uyandım..
Rüyamı yorumlarmısınız.

Okudunuz mu?  Dinimizde Rüyanın yeri nedir?

arifselim
Aleykum selam. Bu tür rüyaları aslında tabir etmeye bile gerek yoktur. Çünkü anlamları açıktır. Bu insana bir uyarıdır. Kendisine çeki düzen vererek manevi eksikliklerini gözetmesi gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
O geldi oturma odasının kapısında gölgesi duruyordu sadece gölgesini görebildim kötü bir varlıktı .annem korkuyla beni tutuyordu ablamda arkamda ben onu görünce yüksek sesle La ilahe illalah diye bağırmaya başladım o kadar yüksek bağırıyordum ki kalben ve ruhen ve kitaben … sürekli tekrarlıyordum. Rüya bitene kadar ben tekrar ettim. O sırada da kalbimi tutuyordum. Ben tekrarladıkça o kaçıyordu evin heryerinde.. ben defalarca la ilahe illAllah dedim en sonunda tamamen şehadet getirdim ve La ilahe illAllah Muhammeden resulullah … o kacti o gitti ben babama giderek baba dikkatli ol dedim cunku salonda oturuyordu . Rüyam bu kadar ama o kadar çok korktum ki .. Üstelik Kalpten söyledim tüm kelimeleri. Bunun anlamı nedir?


arifselim
O dediğin kişi kimdir kimi görmüşsün yazmamışsın. Rüyanda gördüğün kişi her kimse ancak ona göre tabir edilebilir. Yoksa tahminen bir yorum yapabilecek değiliz.


Kayıtsız Üye
Rüyamda küçük bebeğim vardı kucağımda Yüzü inanılmaz güzeldi bir ara ölmüş annemin yanına yatırdım sonra kucağıma alıp sımsıkı sarıldım benek kucağımda ilken şahadet getirmeye başladı ben hayretler içinde bu İsa Peygamberimiz mucizesi nasıl olur diye bebeğin yüzüne bakakaldım Bu atada be üç çocuk sahibi bir anneydim ama kucağımdaki çocuk yeni bir çocuktu ve bu nasıl olur diye kendime soruyodum


arifselim
Bu rüya hayırlara, mutluluklara ve manevi hayatın iyi olmasına ve çok sevineceği hayırlı gelişmelere işaret eder. Bazı yorumculara göre ise duaların kabulü anlamında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


mucize

Benim rüyam şöyle. Önce sakin bir denizde baya yüzüyorum yol alıyorum yer yer denizin altını da görüyorum yüzerken. Sonra bir ara sanki aynı yerde yüzüp duruyormuşum gibi geliyor. Aslında amacım gemiye binip amerikaya gitmek. O yüzden diyorum ki ben en iyisi taksiye biniyim gemiye yetişmek için daha hızlı giderim. O sırada uzakta devasa kocaman lüks beyaz gemiyi görüp bir erkek çocuğuna o gemiyi soruyorum. Evet o gemi diyor ben de yetişmek için taksiye biniyorum taksiye 20 tl verecem. Sonra iniyorum ve nihayet gemiye güzelce biniyorum. Gemide ablamı görüp oturuyorum. Rüyam böyle yorumlar mısınız? Allah razı olsun.


arifselim
Rüyada gördüğün şeyler bir bütün olarak yorumlandığı zaman çok hayırlı ve güzel olarak kabul edilir. Rüya sahibi önündeki tüm engelleri aşacağına, şanslı bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu ve ona çok sıkıntı veren tüm olaylardan kurtularak huzura kavuşacağına işaret olarak tabir edilir. Sende daima Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda önümde vefat eden anneannem. Kendi evinin odasında göğsünü tutarak La ilahe illAllah dedi. Sonra yanına gittim sarıldı öptü öptüğünü bile gerçekmiş gibi aklıma gelince hissediyorum. Sonra gene öleceğini anlıyorum rüyamda anneanne La ilahe illAllah de. Diyorum ikimiz bir kelimeyi tevhid getirdik.


arifselim
Allah rahmet eylesin. Anneanneyi bu şekilde görmek hayırlıdır. Onu özlemenin ve unutamamanın bir işaretidir. Ona bol bol dualarda bulun ve kabirini de ziyaret et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Begum
Rüyamda çok odalı bir evdeyim. Daha önce hiç gormedigim bir ev. Evin yatak odasında Teyzem bornozla yatakta yatıyor. Yatakta kan görüyorum. Adetli oldugunu soyluyor. 2 tane cin evin içinde dolaşıyor bunlar Teyzem e ve evin içindekilere zarar vermek istiyor. Ben cinleri etkisiz kılmak için dua etmeye başlıyorum. İhlas süresi okuyorum. La ilahe illAllah Muhammedun Resulullah diyorum. Bana kafa tutuyor duaları peşpeşe okuyorum hiç etkilenmiyor. Tahhiyyat süresini okuyorum okumaya başladığımda Çürüyen ölü gibi olmaya başlıyor. İskelet e dönüşüyor.
Sadece tahhiyyat süresi onları yok ediyor. Bu rüyanın anlamı nedir. Lütfen bilginiz esirgemeyin

Okudunuz mu?  Ölen akrabaları rüyada görüp korkmak

arifselim
Böyle rüyalar ancak gören kişiye özel yani yüz yüze ve onun durumlarına bakılarak yorumlanmalıdır. Aksi takdirde ya eksik yada yanlış olabilir. Genel olarak günahların işlenmesi ile bu yönde günahlardan kurtulmak için verilen mücadele anlamında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum, rüyamda tanımadığım bir kişiyle kısmetin bu olabilir dercesine tanış ve dene denilir ama ben kabul etmiyor ve reddediyorum sonra sevdiğim kişiye sarılarak ikimizde tekrar tekrar la ilahe illAllah Muhammeden Resulullah diyoruz, rüyanın anlamı nedir acaba, bu arada belirtmek isterim ki bu sevdiğim dediğim kişiyle bazı nedenlerden dolayı kavuşamıyoruz


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya iki şekilde yorumlanabilir. Birincisi ve büyük ihtimalle bilinçaltı olmasıdır. İnsanın etkilendiği olayların rüyasına bir şekilde yansımasından ibarettir. Diğer yorumu ise çektiğiniz engeller ile gösterdiğiniz sabrın alameti olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam. Hocam bu gördüğüm rüyanın etkisindeyim iyi hissetmiyorum. Şöyle arı sokyor iğnesini goryom elimde soktuğu yerde kalyo ama bu zehirli arı ve ölücegimi biliyorum. ölüyorum derken yere düşüyorum son sözüm Allah affetsin beni La ilâhe ilAllah diyerek gözlerimi kapatıyorum.


Tohat
Ve aleyküm selam. İş hayatıyla veya kazanç getirecek girişimleri gösteren bir rüyadır. Bu rüyaya göre gireceği işte başarılar elde ederek etrafındakilerin takdirini toplayacak ve bundan kazanç sağlayacaktır. Yine de elbetteki Allah daha iyi bilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam ben bu gece rüyamda karanlıkta havaya doğru ucabilgimi gördüm karşıdan bana zarar vermek için yanıma yaklaşan insanlar vardı onlara karşı lailahe illAllah diye bağırarak tevhidi getiriyordum tekrar etmeye başladım lailahe illAllah derken bu sefer tamamıyla söylemeye başladım lailahe illAllah Muhammeden Resûlullah diye devam etmeye başladım ayetel kursiyi okumaya başladım ardından o insanlardan korunmak için Rabbime sığınıyordum kelimei tevhidi tekrar ederken bir anda bedenimle beraber semaya doğru yükseldigimi gördüm tam teslimiyetle Rabbime bağlı olduğumu gördüm daha sonra evin önünde gördüm kendimi ve bir kız çocuğu vardı kucağımda bu kız çocuğu yanimdan hiç gitmek istemiyodu yere bırakınca yanıma tekrardan geliyordu daha sonra tekrardan lailahe illAllah derken o esnada uyandım anlamı nedir acaba hocam ?


Tohat
Ve aleyküm selam. Çok güzel ve hayırlı bir rüyadır. Dini ameli konusundaki titizliğinizin artarak devam edeceği, salih bir kul olarak Allah’ın istediği ve sevdiği davranışlarda bulunarak hayır hasenatlarınızı artırmak için çabalayacağınızı gösterir. Hakkıyla bilen Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Slm hocam ben rüyamda bir evdeyim orada annem babam ve iki kardeşimin olduğunu hatırlıyorum.Eşim varmıydı tam hatırlayamıyorum. Çok şiddetli bir sarsıntı hissediyorum.Eyvah deprem oluyor diyorum. Etrafa korkuyla bakmaya başlıyorum.Duvarlar ve tavan köşelerini çatlamış olarak görüyorum.Artık tamamen yıkılacağını korkuyla beklemeye başlıyorum.Kafamı yastıkla saklıyorum.Kelimei şehadet getirdim sonra arkasından lailahe illAllah,lailahe illAllah, derken sarsıntının kesildiğini gördüm.


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin hayatında meydana gelecek olan olumlu ve hayırlı gelişmelerin olacağına tabir edilir. Yaşadıklarından ve geçmişinden ders almaya ve aynı hatalara düşmemek için dikkatli davranmaya yorumlanır. Sende gördüğünün hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kısmetinin söylenmesi

Kayıtsız Üye
Rüyamda sarışın Amerikalı bir adam büyüdü gibi bişe mis elinde ateş gibileri bir alet var herkes çok korkuyo ben korkmuyorum insanlara korkmayın ben onun şifresini biliyorum Muhammeden Resulullah deyin diyorum ve adamın üzerine doğru Muhammeden Resulullah diyorum hiç bir şey yapamıyor çok merak ettim


arifselim
Rüya sahibini maddi ve manevi açıdan çökertmek isteyen bir erkek olduğuna ama Allah’ın izniyle bunun üstesinden gelineceğine işaret olarak tabir edilir. Dost veya arkadaş gibi görünen ama aslında sana rakip olan birinin varlığına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mrb. Ben sürekli tesbihat ile uğraşıyorum. Günlük 20 bin /30bin adet çekiyorum
Sürekli rüyaları da süre /kelimei tevhit.salavat vs görüyorum
Dün rüyamda 70 bin kelimei tevhide niyet ettiğimi ve elimde tesbih olduğunu gördüm
Erkek arkadaşıma ben 200 tane la ilahe ilAllah çektim diyorum onunda elinde tesbih var bende 100 tane çektim diyor
Bunun anlamı nedir


arifselim
Merhaba. Allah kabul eylesin. Gördüğün rüyan oldukça hayırlı ve güzel manadadır. İnsanın sürekli meşgul olduğu şeyleri rüyasında görmesi normal bir şeydir ve bu rüyalara özel tabir yapmıyoruz. Sadece Allah’a havale edin ve hayırlısını dileyin yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum rüyamda birileri ve birşeyler tarafından korkutulduğumu gördüm ve nasıl bir şey olduklarını hatırlamıyorum ama birşeyler tarafından ağırlık bastığını biliyorum ve rüyam da sürekli kelime i tevhit ve kelime i Şahadet getiriyordum sürekli ve ben her tekrarladığımda kendimde bir özgüven ve korunmayı hissettim ve korku nedir bilmedim Allahın izniyle ve rahat bir şekilde ve güven içinde uyanıp kendime geldim ve ardından tekrar kelime i tevhit getirdim bunun yorumu ALLAH in izniyle nedir… Teşekkür ederim…


arifselim
Aleykum selam. Büyük ihtimalle bu gördüğün bir kabustan ibarettir ve özel bir yorumu da olmaz. Zaman zaman böyle rüyalar görmek normaldir. Bazende bir sıkıntıyı ve kötü bir süreci geride bırakacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Şeref
Selamün aleyküm bu gece hiç uyumadım sabah namazını kıldım sonra tesbih çekerek uykuya daldım genelde zikir çekerek uyumayı tercih ediyorum tahmini saat 7 sularında dalmış olmam lazım saat sonra rüyamda bir suluet gördüm bana sesleniyordu ve ben gözümü açınca babamı gördüm hatda şöyle bir ayrıntı var rüyamdaki suluetde babama dönüştü sonradan ve ben rüyadan uykudan artık neydi bu yaşadığım la ilahe illAllah Allahu ekber diyerek avazım çıktığınca bağırdım ama istemsizce ben normal bir şekilde uyandığımı zannediyorken babam sakin ol senin böyle huyların var mıydı dediğinde tam olarak kendime geldim kalbim inanılmaz bir şekilde çarpıyordu daha önce buna benzer bir suluet gördüğümde suphan Allah diyerek uyanmıştım ama bu seferkinden ben bile korktum


Tohat
Ve aleyküm selam. Zihin çokça ne ile meşgul olursa dilde, düşte rüya da onunla ilgili olma ihtimali yüksek olur. Dolayısı ile buna anlam katarak tabir etmek mümkün olmadığı görülmektedir. Allah doğrusunu en iyi bilendir.


rüyada la ilahe illAllah Muhammeden resulullah demek, rüyada la ilahe illAllah demek, rüyada la ilahe illAllah diyerek uyanmak

Bu kategoride yer alan Rüyada kustuğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada la ilahe illAllah muhammeden resulullah demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.