Anasayfa
7 Mayıs 2021, 5:57
fikih
Abone

İnternetten para kazanmak

İnternetten para kazanmak

First
Selamun aleyküm arkadaşlar.

Biraz araştırma yaptım fakat genelde sitedeki internetten para kazanma konuları reklamlar adına. Fakat benim konum farklı.

Şöyle anlatayım, bir online oyun oynuyorum ve bu oyundaki eşyalar kademe kademe değer kazandığından dolayı değerli eşyalar da TL olarak yüksek paralar edebiliyor. Oyundan sıkıldığımdan dolayı eşyalarımı TL ile satmayı düşündüm ve ederi 800-900 TL’ye kadar çıkıyor. Bugün konuyu anneme falan açtım öylesine, "sakın yapma kumara girer haramdır o paralar" şeklinde bir cevap aldım.

Okudunuz mu?  Cenaze peşinde giderken konuşulur, Tekbir getirilir mi?

Ben de oyuna 800-900 TL kadar olmasa da bir miktar para yatırdım fakat oyundan alacağım para, yatırdığımdan fazla. Sizce de harama girer mi bu paralar? Sonuçta vaktimi ve bir miktar paramı harcadım ben de bu konuda.


Cevap: İnternetten para kazanmak

Sumame
Annen doğru demiş.
Kumara benzer oyunlardan sakınmak gerek.

Okudunuz mu?  Eşimden ayrı yaşıyorum boşanmak üzeryiz ama resmi boşanma gerçekleşmedinden nini nikahta devam ediyormu

İnternetten Para Kazanmak

feyzullah58
Selamun aleyküm bir sorum olcaktı ben internette Ütopya Online die bir oyun oynuyorum bu bir çiftlik oyunu web tarayici uzerinden oynaniyor oyuna hiç para yatirmadim oyun şans oyunu felanda deil herkese adil bir oyun . Bu oyun ilk basladigimizda bize 1 tane inek alabilecegimiz para veriyor Sonra inekten yeteri miktarda sut birikince yeni inekler alıyoruz . Böylece oyun ilerliyor yaklaşik bir 5 ay sonra oyun ilerliyor ve üretimimiz artıyor . Bu uretim artinca İneklerin sutlerini paraya cevirip cekebiliyoruz . Internet sitesinin bizden kazancı oyuna girdiğimizde siteye koydukları reklam şirketlerinden para aliyorlar. Siteden kazanılan paralar ciddi meblalara tekabul ediyor sorum şudurki bu siteden kazanilan para Caizmidir ? Cevabinizi bekliyorum Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Kenzü'l-arş duası ve duaların faydaları

Yorum: İnternetten para kazanmak

imam
< Internet sitesinin bizden kazancı oyuna girdiğimizde siteye koydukları reklam şirketlerinden para aliyorlar. >
Reklamlara tıklama şartı var mı? varsa rekalmlar nelerden ibaret bu önemlidir
< bu siteden kazanilan para Caizmidir ? >
Kardeş anlattığına göre reklamlarda bir sıkıntı yoksa dini açıdan kazandığınız helal olur.

Okudunuz mu?  Eşler aynı anda gusül abdesti alabilir mi

Bookl ife
merhaba mübarek kardeşlerim ben youtube video yüklemiştim instagram görüntülenme hilesi diye link ermiştim o linke basanlardan site bana para veriyodu şuan sitede 64 tl birikmiş ne yapmam lazım caizmidir şimdiden teşekkürler 🙂 .


arifselim
Merhaba. Eğer kuralları dışına çıkacak bir eylemde bulunursan o para haram olur. Bu parayı hile ile elde etmişsen sana helal değildir. Geri ödeme imkanın yokssa bu parayı fakirlere sadaka olarak vermelisin. Ayrıca bir daha böyle hilelere başvurmaman gerekir.

Bu kategoride yer alan Bir kadının korunmak için spiral taktırması caiz midir? Taktırması namaz ve haccına engel midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnternetten para kazanmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.