Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:50
missa
Abone

Kur’an üstüne yalan yere yemin etmek

Kur’an üstüne yalan yere yemin etmek

Kayıtsız Üye
eşim beni aldattığı halde yapmadım diye kur’an üstüne yemin etti bu günahının bedeli nedir


Yorum: Kur’an üstüne yalan yere yemin etmek

seyit gazi
yeminin bedeli olmayabilir. şöyle düşünün… Allah avc insanlara bir evliliği kurtarmaları hususunda, azim olan ismininin kullanılmasını hoş görmüştür. tabi bu haramları gizlemek ve bir tarafı kandırmayı kurumsallaştırmak için söylenmemiştir. sizde hoşgörün. tabi kandırılmayın veya haramların önünü açmayın aksine haramların önünü kapatın. biraz görmeyin, biraz duymayın, biraz konuşmayın. geçen iyi de ödüllü bir soru sordular… filanca kabilede aşağıdakilerden hangileri farklı dili konuşuyorlardır dediler. birisi çocuklar ve büyükler, birisi bekarlar ve evliler, birisi erkekler ve kadınlar, diğer şıkkı da unuttum. erkeklerle kadınlardır dedim, öyle de çıktı. erkekle kadın konuşmasa ne olur, hiçbir şey olmaz. hatta daha iyi olur, birbirlerini anlamayınca kavgada etmezler, yanaşır yatarlar.

Okudunuz mu?  Neden Ramazan Bayramı Üç, Kurban Bayramı Dört Gündür?

ömer ra a zina suçlaması ile birisi getirilmiştir, şahitlerden üçü zina edildiğine şahitlik edip, dördüncüsü fiili açık bir şekilde görmediğini üzerlerinde örtü olduğunu söyleyince; ilk üç şahide iftira ettikleri yönünde ceza verilmiştir. mesajlaşmıştır, görüşmüştür, eline yüzüne bulaştırmıştır, kulağından tuttum yakaladım deyin. iflah olacağını düşünüyorsanız, kandırılmıyorsanız, haramların önünün açılması yönünde bir vurdumduymazlık yoksa aksine bu yollar kapatılıyorsa; nasıl rahat ediyorsanız, GÖNLÜNÜZDEN NE GEÇİYORSA onu yapınız.

Okudunuz mu?  Anne baba hakkını helal etmezse ne olur

yalan yere kuran üzerine yemin etmek, kuran üzerine yalan yere yemin etmek

Bu kategoride yer alan Hz.Adem Ve Hz.Havva Dan Sonra Nasıl çoğaldık? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kur’an üstüne yalan yere yemin etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.