Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:10
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada gökten farklı cisimler düşmesi

Rüyada gökten farklı cisimler düşmesi

ahmetkc
Arkadaşlar devamlı gördüğüm rüyayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Ben bu rüyanın tabirini sizden öğrenmek istiyorum. Rüyam şöyle
devamlı gökten farklı cisimler düşüyor yanıma bunlar bazen uçak bomba uzay gemisi her rüyada farklı cisim. Bunun anlamı nedir acaba.

Okudunuz mu?  Rüyada Hastalık görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada gökten farklı cisimler düşmesi

arifselim
Bu tür rüyalar kişinin karşılaşacağı büyük sorun ve sıkıntılara yorumlanır. Ayrıca rüya sahibinin çok çetin bir dönem yaşayacağına işaret eder. Yinede her zaman Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


rüyada gökten cisim düşmesi, rüyada uzaydan cisim düştüğünü görmek, rüyada gokten bir cismin inip çıkması

Bu kategoride yer alan Rüyada hamile olacağının söylenmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada gökten farklı cisimler düşmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.