Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:32
sizden2
Abone

Cin Musallatından kurtulmak için nasıl acı çektirilerek gitmeye mecbur bırakılır

Cin Musallatından kurtulmak için nasıl acı çektirilerek gitmeye mecbur bırakılır

amerikalı
Cin Musallatından kurtulmak için nasıl acı çektirilerek gitmeye mecbur bırakırlr acaba bilen var mı ???


Cevap: Cin Musallatından kurtulmak için nasıl acı çektirilerek gitmeye mecbur bırakır

@hmet
Cin musallat olan kisi kuan okumali.
Ozellikle ayetrl kursi okunmali
Ve ezan


Cevap: Cin Musallatından kurtulmak için nasıl acı çektirilerek gitmeye mecbur bırakır

ugurdogan
RABBI INNI MESSENIYESSEYTANU BINUSBIN VE AZAB; RABBI EUZU BIKE MIN HEMEZATISSEYATIYNI VE EUZU BIKE RABBI EN YAHDURUN. VE HIFZAN MIN KULLI SEYTANIN MARID. Sad 41 / Muminuna 97 ve 98 saffat 7.

Okudunuz mu?  Cenabet Gezmek..! [Yaşadıklarım]

Bi ara seslerini duyuyordum çevremde. Bu ayetleri ilk okuduğumda acı bir çığlık sesi duydum. Sonra okumaya devam ettim. Artık zamanla o sesleri bir daha duymadım.


Cevap: Cin Musallatından kurtulmak için nasıl acı çektirilerek gitmeye mecbur bırakır

tsrock
size bir soru soruyorum soruya karşılık soruyu yanlız emin olan kişiler cevaplasın cin musallatı var mıdır bence yoktur.


Kırlangıç.
Edep ya hu! Bir müslümana yakışan bu mudur? Allah’tan korkunuz kuldan utanmanız yok mu sizin? Bir tövbe etmeden âyetleri o pis ağzına almayın.

Okudunuz mu?  Sosyal Medyada Karşı Cins ile ilişkilerimiz

gizli
Bir flood yapsak hemen banlanırız, adam küfür etmiş banlanmamış…


Kırlangıç.
Sen de o ateistlere ne güzel örnek oluyorsun, Müslüman ahlakı da böyledir ya zaten! Bir şeyleri düzeltmek istiyorsan önce üslubundan başla. Allah hidayet nasip etmemiş adam inanmıyor belki sen bu tavrınla iyice dinden soğuttun nasıl ödeyeceksin bunun vebalini? Hadis var müjdeleyiniz nefret ettirmeyiniz diye. Hangi kamil iman sahibi insanın nerede inanmayan birine küfrettiği görülmüş? Bence sen kendine gel.

Okudunuz mu?  Birisi bana kafir dedi

amerikalı
Siz nasıl biliyorsanız öyle yapın ben rabbimin dedigi gibi yapıyorum kafirleri dost edinmeyiniz vahyinden ayrılmıyorum sizin gibi de olmuyorum ok.


İslam_
< Siz nasıl biliyorsanız öyle yapın ben rabbimin dedigi gibi yapıyorum kafirleri dost edinmeyiniz vahyinden ayrılmıyorum sizin gibi de olmuyorum ok. >
ama bu küfürle terbiyesizce laflar ile olmazki .burası dine site ve hanımlar, kadınlar kızlar girebiliyor edep açısından uygun değildir o kelimeleri burda kullanmak


amerikalı
< ama bu küfürle terbiyesizce laflar ile olmazki burası dine site ve hanımlar, kadınlar kızlar girebiliyor edep açısından uygun değildir o kelimeleri burda kullanmak >
evet haklısınız ama napıyım deli etti beni cin rahatsız ede ede kaç gündür zaten ya bir de biri çıkıp ben inanmıyorum hesabı ataiste baglayınca dayanamadım bende

Okudunuz mu?  Güzel kız isimleri arıyorum (yardım)

Kırlangıç.
Ben size dost edinin mi dedim? Gidin evlerine sarılın öpün mü dedim? Dost olmamak edepsizliği gerektirmez. Benim de sevmediğim yığınla insan var ama hiçbirinin geçip de karşısına küfür etmiyorum. Gayet de saygılıyım onlara karşı. Medeni olmak da, ki zaten dinimiz de bunu gerektirir. Düşmanlıkta ileri gitmek müslümana yakışmaz. Bana müşriklerin o kadar zulmüne rağmen küfür eden, onlara zulümle muamele eden bir sahabe gösterin. YOK. Çünkü müslüman ahlakı budur. Siz o âyetleri çok yanlış anlamışsınız.

Okudunuz mu?  Abdestsiz dini kitap okunur mu

gizli45
Üzerimde büyü var ne yapmam gerekli


Kayıtsız Üye
tam 9 yıl oldu sana uğramadıkları için sırf bunun için bile şükret


tanem
merhabala 2ve9 yasında evlı bır kızım var 8 aylıkta bebegı ve kızım gecen yıl hamıle kalmadan önce evıne bı suru bu cınlerden gırdıgını cıglıklar atarak kapını arkasına saklandıgını daha sonra onlardan daha buyuk ve uzun olan bırının daha ıcerı gırıp dıerlerını kovdugunu ve kendısının ona yardım etmek ıstedıgını soylemıs ve kızımın dedıgıne gore ona dokunmus kızım cıglık attıgında alt kattakı komsusu onun bagırmasını ve evde bı suru kısının kosusturdugunu duymus bı kaç gun önce hayatımda ılk defa bır hocaya gıttım ve kızıma bır su verdı bırde muska yaptı fakat bız daha ordan cıkmadan kızım benı aradı anne orda ne oluyo burda karsımda oturuyo dedı ALLAHASKINA çok caresız kendını oldurmek ıstıyo hatta bebegını bıle ona oldurtmeye calısıyolarmıs napacagımı bılmıyorum hocalardan care arıyorum ama kımı aradıysam bı suru para ıstıyolar bunu ALLAH rızası ıcın yapacak kımse yokmu bana bır care bulun yoksa kızımı kaybetmekten korkuyorum ne olur.

Okudunuz mu?  Ah almak hakkında bilgi istiyorum

arifselim
Merhabalar kardeşim. Para karşılığında bir şey yapanlara asla gitmeyin onların nerdeyse çoğu yalancıdır. Bu durumdan kurtulması Allah’ın izniyle çok kolaydır. Size bazı tavsiyelerde bulunacağım bunları uygulayın.

– Eve kesinlikle haram bir şey girmemelidir.
– Kişisel temizliğe çok önem versin.
– Evde mutlaka namaz kılınmalıdır ve kendisi de kılmalıdır.
– Evde kuranı kerim okunsun özellikle bakara suresi ile kısa sureleri ve ayetel kürsi sık sık okunsun hemde her gün.
– Evin içerisinde ve yatak odasında günde iki sefer hafif bir sesle ezan okunsun. Bunu kızın kendisi de okuyabilir.
– Bir süreliğine ne evde nede geceleri yalnız uyurken yalnız kalmasın bu psikolojik bir destek olması açısından iyi olur.

Okudunuz mu?  Gözün yanındaki çıkanlar abdesti bozuyor mu

Çok basit gibi gelen ama aslında çok ama çok önemli olan bu tavsiyeleri yerine getirin daha ilk günden faydasını görecek ve rahatlayacak Allah’ın izniyle.


Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm benim oğlan da virtual hareketler var kendi kendine konuşuyor bariyer cagriyor


Kayıtsız Üye
7kardesim çok sinirli bir şey söliyemiyoruz 37 yedi yasinda evlenemedi bir şey in farkina vardir Hoca kuran okurken rahatziz oldu yalniz kücücük bin korku gecirdi sürekli avardir???

Okudunuz mu?  Namaz sırasında dua veya hareketlerde şaşırmak namazı bozar mı?

Kayıtsız Üye
Vardır ben yasadıgımda dahi olmadıklarını düsünüyordum ama onlara gordukten sonra artık inanıyorum bu durumdan ancak namazla kurtulursun


cin musallatından kurtulma, cin musallatından kurtulmak, cin musallatından nasıl kurtulunur

Bu kategoride yer alan İlk olarak banyo sonra gusül olur mu sakıncası var mı ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cin Musallatından kurtulmak için nasıl acı çektirilerek gitmeye mecbur bırakılır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.