Anasayfa
24 Haziran 2022, 0:14
sizden8
Abone

Suffe-der Cemaati

Suffe-der Cemaati

bicaree
Arkadaşlar benim evin yakınlarında suffeder diye bir cemaat evi var yani sanırım cemaat evi ve kur’an arapça eğitim veriliyor ve sohbetler oluyor. Buraya gitmek istiyorum ancak bilmediğim ortamlar beni biraz gerdiği için bilgi almaya çalışıyorum önceden biligisi olan var mı nasıl bir yerdir??:rolleyes:

Okudunuz mu?  Namazda imam yanlış okursa ne yapılmalıdır?

Cevap: Suffe-der??

@hmet
Suffe dernegi bulundugun sehre ozeldir.
Bence git bak amaclari ne hangi faaliyetler vsr


Cevap: Suffe-der??

bicaree
hmmm…Yaa normal bir cemaat ama arapça öğretiyorlar başka çeşitli faaliyetleri var ama bir ara gidip tanısayım o zaman 🙂 teşekkür ederim Ahmet kkardeşism

Okudunuz mu?  Haram et ile ilgili ayetler hadisler

suffe nedir

Bu kategoride yer alan Size ''Mezhepsiz'' olduğunu söyleyene ilk tavrınız ne olurdu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Suffe-der Cemaati Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.