Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:23
missa06
Abone

Eşim akrabalarımla görüşmemi istemiyor

Eşim akrabalarımla görüşmemi istemiyor

Kayıtsız Üye
merhabalar,
benim sorum şöyle olacak. ben 7 yıllık evliyim ve bu süre boyunca kocam teyzelerimden hiç hoşlanmadı. aslında aralarında olup biten birşeyde yok. ama eşim bulunduğu her ortamda aşırı ilgi görmekten hoşlanıyor, ilgi odağı olmak şımartılmak istiyor. teyzelerimde 60-65 yaşlarında bekar iki kadın. evde de ikisinden başka kimse yok. ayrıca yaşadıkları da birsürü sıkıntı var. ama çok ince düşüncelilerdir. bana annem çalıştığı için okula gidene kadar hep onlar baktı. yani üzerimde hakları çok büyük. kocam ise hiç sevmiyor onları ölseler cenazelerine gitmem diyor. tabi beni de göndermiyor. onlar da hergeçen gün bana daha da fazla kırılıyorlar. bir dönem eşimden gizli ziyaretlerine gittim, yine eşimden gizli telefonla görüştüm. ama bir süre sonra hata yapıp yapmadığımı düşünmeye başladım. teyzelerimin üzerimde o kadar çok hakları var ki onlarla da böyle kırgın olmak istemiyorum. eşimden gizli bişeyler yapmak da dinimizce doğru değil diye artık görüşmüyorum. kendimi çok kötü hissediyorum ne olur dinimiz gereği nasıl davranmalıyım cevaplar mısınız. teşekkür ederim…

Okudunuz mu?  Felak ve Nas Süreleri Tersten Yazarak Büyü Yapılır mı?

Cevap: eşim akrabalarımla görüşmemi istemiyor

Galus
eşiniz izin vermezse Babanızın cenazesine dahi gidemezsiniz çünkü ondan habersiz böyle bir işe kalkışamazsınız ha durumu kendisine eçıklar izah edersiniz eğer anlayışla karşılarsa o zaman gidersiniz, teyzelerinizede kocanızın izin vermediğini uygun bir dille anlatın .

kocanıza itaat edin bu sizin için bir kazanç olacaktır.

Okudunuz mu?  Veveselerden korunmak için çok büyük bir dua

Yorum: Eşim akrabalarımla görüşmemi istemiyor

Kayıtsız Üye
Kuranı kerimde bunun üzerine bir ayet bile vardır her ne olursa olsun kocanızın akraba bağınızı kesmeye hakkı dinende yoktur görüşme hakkınız vardır ki üstelik ortada bir sebep yokken bunu yapması eşiniz için Allah katında hoş değildir. akraba ile görüşmek farzdır nasılki namaz kılma demeye hakkı olmadığı gibi görüşme demeye de hakkı yoktur.Üstelik diğer yorumda yazan babanızın cenazesine bile gidemezsin diye bir şey kesinlikle yok bunlar uydurma dinimizde kadınlar köle değildir üstelik eşim izin vermiyor diye katılmamak günahtır bir babanın evladında hakkı büyüktür.

Bu kategoride yer alan Sima kitabını okumak doğrumudur başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim akrabalarımla görüşmemi istemiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.