Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:07
sizden04
Abone

Marid üç harfliler dizisinde yaşanan olay gerçe mi ? Gerçekten cin 3 kişiyi öldürdümü

Marid üç harfliler dizisinde yaşanan olay gerçe mi ? Gerçekten cin 3 kişiyi öldürdümü

amerikalı
Marid üç harfliler dizisinde yaşanan olay gerçe mi ? Gerçekten cin 3 kişiyi öldürdü mü ? Çarpılan kız çıkmış anlatıyordu filim sahnesinde beni niye öldürmedi bilmiyorum diyordu cin gerçektende musallat oldugu zaman bu şekilde insanları öldürebilir mi ??? Gerçek olaydan alıntı yapmış anlatıyorlardı filimde


Cevap: Marid üç harfliler dizisinde yaşanan olay gerçe mi ? Gerçekten cin 3 kişiyi öl

amerikalı
Kimsenin bir bilgisi yok mu acaba ???

MARİD Hakk’tan uzak olan demektir. … Ayetinde شيطان مارد Şeytan-ı Marid olarak nitelenmiştir.


Cevap: Marid üç harfliler dizisinde yaşanan olay gerçe mi ? Gerçekten cin 3 kişiyi öl

islamyolu
< Marid üç harfliler dizisinde yaşanan olay gerçe mi ? Gerçekten cin 3 kişiyi öldürdü mü ? Çarpılan kız çıkmış anlatıyordu filim sahnesinde beni niye öldürmedi bilmiyorum diyordu cin gerçektende musallat oldugu zaman bu şekilde insanları öldürebilir mi ??? Gerçek olaydan alıntı yapmış anlatıyorlardı filimde
>

filmi izledim ama . cinler zarar verir. vede öldürürler.

Okudunuz mu?  Allahu teala niçin ibadet etmemizi istiyor?

Cevap: Marid üç harfliler dizisinde yaşanan olay gerçe mi ? Gerçekten cin 3 kişiyi öl

tsrock
burada yeniyim benim bir fikrim var bu konu hakkında:
filmi izledim ancak standart bir cin hikayesi
bence cinler insanlara zarar veremezler çünkü baş düşmanımız şeytanda bir cindir.
Ve eğer şeytanın elinde olsa sizce ona inanmayan insanlara zarar vermez miydi?
Bence korkutur yada öldürürdü musallat olup sonuçta oda bir cin. Yani günümüzde bence cin konusu abartılıyor.
Cin vardır.Ancak bizden üstün değildir.

Ve lekad kerremnâ benî âdeme ve hamelnâhum fîl berri vel bahri ve razaknâhum minet tayyibâti ve faddalnâhum alâ kesîrin mimmen halaknâ tafdîlâ(tafdîlen).

Okudunuz mu?  Gusül abdesti alırken ağza ve burna su vermeyi unutmak

Mealen:Andolsun, biz insanoğlunu şerefli kıldık. Onları karada ve denizde taşıdık. Kendilerini en güzel ve temiz şeylerden rızıklandırdık ve onları yarattıklarımızın birçoğundan üstün kıldık.
Yani korkmanın lüzmu yoktur. Olayında gerçek olmadığını düşünüyorum.
Eminim ki ALLAH müslüman kardeşlerimizi cin ve şeytanın ve kötü insanların eline bırakmaz.
Eğer bir yanlış varsa buyur söyle kardeşim
İnşAllah yararlı olmuştur sadece böyle düşünüyorum ben


ELHAMDULİLLAH
Bu hususda asla korkunuz olmasın. Allahu Taala’nın İRADE’sinin dışında YAPRAK DAHİ KIMILDAMAZ. Cinni İNSAN’a asla ZAHİREN zarar veremez, manen ise zarar vermeye zorlayabilir. Orada’da siz İRADE’nizi kullanıp CİN’niye istediğiniz tokadı atarsınız. Üstelik o cinniye meydan okumuştuk, sizi bırakıp bize musallat olsunlar diye, onuda şunun için yapmıştık, eğer bize gelemiyorlarsa KORKULARINDANDIR. Eğer sizi terk etmiyorlarsa bu da sizin onlardan korktuğunuzdandır. Eğer cinni’yi görürseniz. Direk üzerine bakın, ne şekle girerse girsin, isterse iskelet şekline, ister bir canavar şekline, ister bir hayalet şekline, o beyniniz neden ürküyorsa o şekle girecektir muhakkak. Siz sadece RAB’binizin ne kadar mahir bir varlık yaratıp, RAB’binizin sanatını temaşa edin, O sizdeki bu hali gördüğünde, zaten bir şekilde yok olacaktır.

Okudunuz mu?  Hileyle itemini ve levelini kastığımız oyun hesabının korsan yazılımla video çekerken para kazanmak

Cinni İNSAN’ları öldürürmü…..

Zahiren asla dokunamaz. Zira bu hususda ruhsatı yok. Hayalen bir takım zırvalarla İRADENİZİ ÜZERİNİZDEN KALDIRMANIZI SABIRLA BEKLER. Siz eğer O’na İRADE’nizi TESLİM EDERSENİZ. İşte O’da, O melun cinni sizin İRADENİZ ÜZERİNDE OYNAR Kİ Allah muhafaza sizi intihara kadar sürükler.

Hülasa RAB’bim DİLEMEZSE, Siz İMTİHAN OLACAĞINIZ HALİ ASLA DİLEYEMEZSİNİZ……


islamyolu
yukarıda filmi izledim ama demişim. filmi izlemedim yerine izledim yazmışım. bunun yeni farkına vardım yeni okuyunca.

< burada yeniyim benim bir fikrim var bu konu hakkında:
filmi izledim ancak standart bir cin hikayesi
bence cinler insanlara zarar veremezler çünkü baş düşmanımız şeytanda bir cindir.
Ve eğer şeytanın elinde olsa sizce ona inanmayan insanlara zarar vermez miydi?
Bence korkutur yada öldürürdü musallat olup sonuçta oda bir cin. Yani günümüzde bence cin konusu abartılıyor.
Cin vardır.Ancak bizden üstün değildir.
>

şimdi kardeşim herşey ile doğru söylüyorsun. Tabiki Cinler insana bir şey yapamaz. Ama diyecem şimdi.
Şeytanda cinlerdendir. ve ne kadar çok zarar verdigini biliyorsun insanlara . ne biçim vesveseler verdiginide biliyorsun.

Okudunuz mu?  Çalgı Aletleriyle İlgili Hadis

neyse konumuza gelelim.

şimdi Kabul edelim evvela Şeytanda Cindir. Aradaki fark sadece. Şeytanlar ölümsüzdür ve hepsi kafirdir. Cinler ölümlüdür. Müslümanlarıda var, hristiyanlarıda var yahudisi zerdüstü vs varda var . aslında yaşantıları insanlar gibidir.

Cinler insana zarar verirmi sorusuna gelirsek Veremezler tekrar ama diyorum. Allah izin verirse her türlü ederler.

Okudunuz mu?  Allah'ı sorgulamak bizi dinden çıkarır mı?

Allah izin vermezse ne Cin nede insan hiç biri birbirine zarar veremezler.

bu kaideyide koyayım ondan sonra devam edeyim.

Allah izin vermese karışamazlar. Çünkü Her cinin başında iki tane melek durur ne zaman insana zarar vermeye kalkışsalar Meleklerden topuzu yerler.

Sebepler Aleminde oldugumuzuda kesinlikle unutmayalım. Rabbimiz ve Rasulü bizlere Dualar öğrettiler bunların şerrinden korunmak için. Ne bileyim Ayetel kürsi, Felak , Nas , Ve hadisi şeriflerde geçen çeşitli dualar vardır. (buradanda anlaşılıyorki Adem oğluna zararları olur , olmasaydı neden Korunmak için bu surelerde onların şerrinden Allah’a sığınıyoruz. )

şimdi sebepler alemindeyiz demişiz. Peygamberimiz diyorki. Tuvalete Sol ayakla girin besmele çekin.

şimdi bunun demesinin sebebi ne. tabiki Tuvalete bizi koruyan melekler gelemiyor. Onun için orada Avret yerlemizde açılacagından veya onlara karşı savunmasız kalacagımmızdan Bizlere Besmele veya başka bir dua Allahumme inni euzü bike minel Hubsi vel Habais gibi dualar vardır. Sebebi ise Bizler Tuvalete girince Erkek ve dişi şeytanlardan Allah’a sığınıyoruz. ve Allah onların gözüne Bir perde çekip ellerini kollarını bağlıyor. bizlere zarar veremiyolar.

Okudunuz mu?  Artık kafayı yemek üzereyim (Dindeki görüş ayrılıkları)

devam edelim Tuvalete girdin Besmele çekmedin . Bu sefer Onlara Zarar verecek bir iş yaptın. ne bileyim üstlerine idrar damladı veya bastın veya başka birşey. Bu sefer Onlar zarar vermeye başlayabilir. Musallat olmaya başlayabilir. ne demiştim sebepler Alemindeyiz. Allahın ve rasulünün bizlere bildirdigi şekil girmeyip Bu sefer onları kendimize musallat ettirdik. Peki Allah izin vermez demiştik. Şimdi Allah iznini verirse Burada kim suçlu. Allah demezmi Neden Bu dediklerimi uygulamadın.

Aynı durum Etek Kemiğe çöp kenarlarına Veya küle idrar yapmaklada olur. Bilirsin Cinler Kemik yerler insan artıkları ile beslenirler. Gittin idrar yaptın Kemiğe Bu sefer yine Musallat olma riski vardır. Rasulüllah uyardı bu şekil yapmayın diye ama yapıldı. İzin gelirse Suçu kimde arayacaksınız tabiki kendimizde.

Okudunuz mu?  Müslüman olup da tevbe edemeden ölen kişinin durumu ne olur?

Zaten Bunların zararları hem Kur’an da Hemde Hadisi şeriflerde , Hemde Evliyaullahın kitaplarında fazlasıyla geçer. onlar bizlere Zarar veremezler sözü gerçekten tehlikelidir. Sahabemizden Ebu dücane (adıyAllahu anh ) ne zararlar vermişlerde Peygamberimizden yardım isteyip Kurtulmuş. Peygamberimiz namaz kılarken Rahatsız etmişler bunlar. hepside hadisi şeriflerde fazlasıyla var.

Bizler Dünyada onları göremiyoruz Ama Ahirettede onlar bizi göremeyecekler. şimdi Cinler vardır bizden üstün degildir diyorsun. Üstünlük takvadandır. Bir kafir insan ile bir Müslüman cin bir olabilir mi Allah katında 🙂


tsrock
tabiki kardeşim zaten kastım el ile dokunup ya da fiziksel olarak zarar veremezler kendini
şeytana verirsen yani ona kanarsan elbet o seni kötü yola hatta dediğin gibi belki intihara sürükler ancak korku yersizdir. bunu demeye çalıştım.
zaten tek kelime anlatmaya yeter
Allah’ın izni olmadan bir yaprak bile yerinen kımıldamaz…

Okudunuz mu?  İstihareye yatmak için yapılması gerekenler

amerikalı
< Zaten Bunların zararları hem Kur’an da Hemde Hadisi şeriflerde , Hemde Evliyaullahın kitaplarında fazlasıyla geçer onlar bizlere Zarar veremezler sözü gerçekten tehlikelidir Sahabemizden Ebu dücane (adıyAllahu anh ) ne zararlar vermişlerde Peygamberimizden yardım isteyip Kurtulmuş Peygamberimiz namaz kılarken Rahatsız etmişler bunlarhepside hadisi şeriflerde fazlasıyla var

Bizler Dünyada onları göremiyoruz Ama Ahirettede onlar bizi göremeyecekler şimdi Cinler vardır bizden üstün degildir diyorsun Üstünlük takvadandır Bir kafir insan ile bir Müslüman cin bir olabilir mi Allah katında >
Kardeşim bana da musallat oldu bir tanesi böyle yakınımda yapılan bir çagırma seansından sonra ben çagırmadım şahsen ama namaz kılarken gelip rahatsız ediyor birden ön sol tarafında yeşil bir göz beliriyor kedi kafası olarak hayali temessül ediyor kulagıma fısıltılar geliyor özellikte namaz ve duada rahatsız etmeyi tercih ediyor bende ebu ducanenin mektubunu hazırlayıp eve assam işe yarar mı acaba ? Ayrıyetten fiziksek de bir şey yapabiliyor bu mahluk uykuda albasması yapıyor fena korku veriyor her maddeye işleyebilen dumansız ateşten oldugu için bunu bedendeki kıl diplerinden nufus ederek yaptıgını düşünüyorum insan üstün diyorsunuz ama adem bilgi ile üstün gelmişti bilmeyen bir insan için fiziksel anlamda bu mahluklar çok kuvvetli bu yüzden öldürmeye güç yetirebilir mi bedene girerek bunu anlamak istiyorum ve sahabiden öldürülen insanlar olmuş diye okudum cin musallatı neticesinde bu doğru mu acaba ?

Okudunuz mu?  Muska okuma

islamyolu
Amerikalı kardeş Bu cinler zarar veremez diyenler senin yazını okuyunca ya sana piskologa git derler. Yada Yalan söylüyorsun derler. İnanmaları çok zor. Alimlerimizin kitaplarındada var. Cinler için en tesirlisi Ayetel kürsi felak nas dır. Name Muhammed isimli Cin mektubunu Googleden Bul çıktısını alıp Ebu dücanenin yaptıgı gibi yap. Ayrıca başka hadisi şeriflerdede dualar vardır. onlardada yardımcı olurum inşaAllah.

Okudunuz mu?  Parfüm alım satımı yapan kişi vebal altına girer mi?

Kayıtsız Üye
herşeyi yapabilirler ileride vucudunuda ele geçirirer


marid nedir, üç harfliler, üç harfliler marid gerçek mi

Bu kategoride yer alan Tesettür olmayan bir kimse ile evlenmek caiz mi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Marid üç harfliler dizisinde yaşanan olay gerçe mi ? Gerçekten cin 3 kişiyi öldürdümü Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.