Anasayfa
4 Eylül 2022, 14:29
sizden7-2
Abone

İdrardan sonra gelen sıvı

İdrardan sonra gelen sıvı

yandı_yurek
Arkadaslar dün mast yaptım ve idrarımı yapıp gusül aldım sonra bir sıvıgeldi içim rahat etmedi tekrar gsuül aldım bugün işte demin idrarımı yaptım ve iç çamaşırım kirlenmesin diye avret yerimin ucunu peçeteyle sildim damlacıgın birine elledim çıkan uzuyup gitti bu mezimidir ? ve dünkü mastdan kalan meni olabilirmi
nolur yardım edin acıklayın namaz kılıcam çok önemli.

Okudunuz mu?  Oyunlarda Allah'ın İsimlerini Kullanmak Doğrumudur?

yandı_yurek
Cevap: Mezidir.


İdrardan sonra çıkan sıvı

neorxia
Oncelikle merhaba arkadaşlar benim bir sorum var arada facebookta gezerken bazi mustehven fotograflar cikiyor orda şehvet hissi oluyo bazen idrardan sonra bir şey cikiyor yapiskan ne bilmiyorum ama kafama takiliyor gusül gerekirmi diye acikca soyleyin gerekirmi gerekmezmi yarin spor antrenmanim var idare etmem gerek cevaplayanlara tessekkur ederim Allah onlardan razı olsun

Okudunuz mu?  Ramazan ayında domuz avına gidilirmi?

Yorum: İdrardan sonra çıkan sıvı

arifselim
Merhabalar kardeşim. Öncelikle müstehcen resim paylaşan kimseleri listenden çıkarmalısın ve bu konuda dikkatli davranmalısın. Bu durumlarda gelen ince, şeffaf ve yapışkan sıvı mezidir. Mezi sadece namaz abdestini bozar fakat cünüp yapmaz.


white
Hocam idrardan sonra bir sıvı geldi meni mi vedi mi bilmiyorum ama kokusuz ve fazla yapışkan değildi fişkarak cikmadi ama biraz fazlaydi orucum bozulurmu

Okudunuz mu?  Namazda tesbihatları karıştırmak

arifselim
İdrardan sonra gelen akıntı meni olsa bile cünüp yapmaz ve orucu da bozmaz. Meni ancak isteyerek çıkartılırsa oruç bozulur yoksa oruçla ilgisi yoktur.


Kayıtsız Üye
İyi günler size bir soru soracaktım. Ben sabah kalktım, kahvaltı yaptım ve ardından tuvalete gittim. Tuvaletimi yaptıktan sonra ince sıvı aktı fakat 5-6 damladan fazla. Bu nedir ? Yatmadan önce tuvalete gitmemiştim ondan kaynaklı olabilir mi? Rüya gördüğümü hatırlamıyorum .
Bunun rüya görüp görmeme ile alakası varmıdır? (Uyumadan önce aklımda birşeyler gelmişti.)(Çıkan sıvının rengine bakmadım ve sıvı akarken arada idrar da vardı)

Okudunuz mu?  Cünüpken diş teli taktırmak

Bilgi Arayan
Afedersiniz Ama İdrarımı Yaptıktan Sonra 1-2 Damla Bir Sıvı Geldi Bende Araştırdım Genellikle Bunun Meni Olmadığı Yaızıyorlar Burdada Meni Değildir Yazmışlar Bende Avret Yerimi Yıkadım Banyodan Çıktım Yeni Eşofman Giyerken Gene Bir Sıvı Geldi Bende Gene Avret Yerimi Yıkadım Sonra Gene Avret Yerime Baktığımda Bİr Sıvı Vardı Dayanamıyorum Ne Yapmalıyım?
Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekür Ederim

Okudunuz mu?  Hayvanlara zararlı yem ve küflenmiş artıkları vermek caiz mi?

Kuveys
Öncelikle selamın aleyküm.İçiniz rahat olsun meni değildir.Gusülde sıkıntı yaşamazsın o sıvıdan dolayı lakin namaz abdestinde caiz değildir.


Sarıçınar
Avret uzvundan gelen sıvılar meni, mezi ve vedi olmak üzere üç çeşittir.
1) Meni: Şehvetle yerinden ayrılıp, şehvetli veya şehvetsiz olarak tenasül uzvundan dışarıya çıkan ve kendine mahsus kokusu olan beyaz renkli koyu bir sıvıdır.

Okudunuz mu?  Vesvesede neden bilerek söylemiş gibi oluyoruz ?

2) Mezi: Tenasül uzvunun intişarından sonra, şehvetsiz olarak gelen beyaz renkli ince sıvıya denir.

3) Vedi: Küçük abdestten sonra gelen, kokusuz, beyazımsı bulanık yapışkan sıvıdır.

Bu dert edilecek bir sıkıntı değil eğer geçmezse doktora git.


Kayıtsız Üye
benim tuvaletim geliyor ya tuttum biraz sonra küçük tivaleti bu arada yapmadan önce şeyimi sıktım ucundan beyaz sıvı geldi1 2 damla neyse şehvet duymadim falan dedim geçiştirdim sonra aradan biraz geçti yine tuvaletim geldi yine tuttum biraz yapıyım dedim girdim tam yapacaktım dur lan dedim yine gelecekmi o sıvı dedim sıktırdım önümü yine geldi o günden bu güne kadar her tuvalete girdiğimde geliyor babam kızıyo hergün banyo yapiyom hastamıyım aceba başka olan varmı böyle ? hastaysam ben çok utanirim kimseye diyemem hocam anca size yaziyom yardım edin bide eğer hastaysam hani dinde kolaylık vardir ya kildığım namazlar kabul olurmu bazılarına sürekli yel geliyor tutamiyo ya Allah onları abdestli sayarmiş bendede öyle olurmu umarim anlatmışımdır yaşımda küçük hocam benim

Okudunuz mu?  Devamlı Zina edenin Şehveti kesilir mi Allah Böyle bir ceza verir mi kuluna (detayı okuyun )

idrardan sonra gelen sıvı, Tenasül Uzvundaki Sıvı, İdrardan Sonra Sıvı

Bu kategoride yer alan Namaz kılmak istiyorum ama sürekli yellenme olduğunu düşünüyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İdrardan sonra gelen sıvı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.