Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:26
sizden8
Abone

Mürted nedir ? biri bana mürtedsin dedi ?

Mürted nedir ? biri bana mürtedsin dedi ?

cholt
Arkadaşlar ben aklıma gelen vesevese elimde olmadan ıstemeden dıle gtırdım dıye bana mürted sin dedi biri nedir ? okudum bende yok hıc biri


Cevap: mürted nedir ? biri bana mürtedsin dedi ?

ELHAMDULİLLAH
Mürted bir kişinin İSLAM’dan çıkmasıdır.

Okudunuz mu?  Cenazeden sonra ölünün ruhu gelir mi?

Çıkabilirmi….???? O işte biraz zor. Çünkü İNSAN bu, bir anda kızgınlıkla veya başka haller muvacehesinde ağzından küfür sözleri çıkabilir ve sonrasında ise, TÖVBE KAPISI’nı kullanabilir. Ne zaman kullanır. Bilemeyiz. Birinin dinden çıkması, DİNİMİZİ asla hırpalayacak mahiyette değildir. Ancak O dinden çıktım diyeni kendi iradesi hırpalar.

Okudunuz mu?  Küfür kelimesini duymayıp gülmek

O yüzden size MÜRTED OLDUNUZ diyenede İnşaAllah hakkınızı helal ediniz. O’da dinine samimiyetle bağlı bir kimsedir ki; sizde olmayan bir hali size atfen söylediği için sorumlu duruma düşer. İnşaAllah siz kendisini affettiğinizde, ecri RAB’bimin katında olacak ve İnşaAllah büyük mükafatlara ulaşacaksınızdır. Zira bir müslüman kardeşinizi affetmişsinizdir. Ondan sonrasında ise RAB’bim O sözü söyleyenden bir tövbe ve helallik almasını bekler. O’da gerçekleştiğinde İnşaAllah. O kardeşinizde sizde olmayan bir hali söylemekten dolayı hem sorumluluktan kurtulmuş olur. Hemde son nefesini vermeden MÜRTED olmadan İnşaAllah İMAN ÜZERE RUHUNU RAB’bine teslim eder.

Okudunuz mu?  İdrar Yaparken Yapışkan Sıvı.

Siz bir müslüman kardeşinizin, bir söz söyledi diye hakkınıza girmesini ve MÜRTED olmasını arzu edermisiniz…..????


Cevap: mürted nedir ? biri bana mürtedsin dedi ?

cholt
valla kardes ben aklıma gelen vesvese dile getırdım 2 sene önce vesele bıle oldugunu bılmıyordum actıgım konulardan gormusundur hasa ALLAHA kufur ıcerıklı sozu dıle getırdım elımde olmadan ıstemden çok psıman oldum halen ızdırap ıcındeyım sordum bana murdetsın dedı bende yav okudum ınterntten kafı felan dıyor hasa forumdan şüphe ettım yav ben dınımden hıc cıkmadımkı kafır olım tövbe ılk korktum sonra yav dedım sen kendını bılmıyomusun sonra rahatladım

Okudunuz mu?  Sinirliyken yemin etmek

Cevap: mürted nedir ? biri bana mürtedsin dedi ?

cholt
ELHAMDULİLLAL kardes sence senın yorumun nerdir mürdet benim yaptıgım adam haklımı yanı


mürtednedir

Bu kategoride yer alan Kuranda tebareke kelimesinin geçtiği yerler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mürted nedir ? biri bana mürtedsin dedi ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.